Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Arkadaşlar tek tek yazamadım çıktım şimdi çooook kalabalıktı ayyy doğumlar falan onun için geciktim, bebeğim iyi çok şükür sorun yok, açıklık da aynı seviyede olduğunu düşünüyor doktorum yine yatmaya devam, ağrı sızı akıntı falan filan olursa acilden gel dedi 🙏🥹 çok şükür bu haftayı da atlattık
Oyyyy hadi çok şükür kuzum çokkk sevindim ay maşallah sana da bebişimize deeee 🥰🥰🥰

Doğum günün kutlu olsun canımm 🩷🩷 35 ten bildiriyorum en güzel zamanların başlıyor sakın kötü hislere kapılma 💃🏼 daha bilinçli, aklı başında, daha olgun hissediyorsun kendini. Yaşlanmak ne kelime yahuuu en güzel zamanları vallahi bak güven bize 😁 daha yaşayacak nice güzel mutlu günlerin var karamsarlığa kapılma lütfen 🌸
çok teşekkür ederim herkes bana çok moral oldu bugun, megersem yeni başlıyormusuz :KK200::KK200:

Ya bide yıkanınca benim gözüme az göründü biraz daha mı alsaydık bilemedim 😂😂😂
Bana tam tersi fazla gibi geldi ya 😂
Sabah uyandım mide bulantısı ile daha sonra tost yapıp yedim ve af edersiniz herşeyi kustum daha sonra ishal olduğumu fark ettim doktorumu aradım. Dahiliyeye gel dedi. Tam hazırlanırken belime adet sancısı gıbı 2-3 sen bir ağrı girdi doktorum hemen çağırdı ve bu şekilde öğrendim 🥹
Çok geçmiş olsun canım inşallah tek seferlik bir şeydir, tekrarlanmaz 🥹🩷
Tabiki sen bilirisn canım ama ben son haftalarda Aranın çok uzatılmasını istemiyorum doktorum da öyle. İkiz gebeyim diye haftada bir yaptık artık ama sen 14 günde de bir yani iki haftada bir git bence. Ayrıca bu haftalardan sonra zaten rahim ağzı uzunlugu kısalır doğuma kadar sana söylenen de suan kötü değil korkma
Ben de Ağustos ortasında gidicem yani 1 ay koymuş olucam araya ama sen böyle deyince bi acaba oldum şimdi 🥲 Serviks yetmezliği de var napsam ya. Ama doktor Ağustos’un 2.haftası gel dedi ben 3. haftasında gidicem sadece. 1 haftadan bişey olmaz dimi 😄
Kızlar şimdi benim serviksimi en son bir doktor 26, diğeri 30 ölçmüştü. Doktorum hiç bana demedi şu zaman gel diye. Benim de o an sormak aklıma gelmedi. En son 26. Haftamda gitmiştim. Şuan 27yim. 30da giderim Bidaha diye düşünüyorum doktora ama geç mi olur sizce daha mı erken gitmeliyim ? Bu şekilde hafif kısalma olan arkadaşlarım siz kaç haftada bir gidiyorsunuz kontrole ?
Yukarıdaki yazdıklarımı oku balım ben 1 ayda gidicem mesela ama emin değilim sağlıklı olduğundan. Bebeğin hareketlerini hissettiğim için rahatım bu kadar
Arkadaşlar tek tek yazamadım çıktım şimdi çooook kalabalıktı ayyy doğumlar falan onun için geciktim, bebeğim iyi çok şükür sorun yok, açıklık da aynı seviyede olduğunu düşünüyor doktorum yine yatmaya devam, ağrı sızı akıntı falan filan olursa acilden gel dedi 🙏🥹 çok şükür bu haftayı da atlattık
Çok şükür ya senin yazını görene kadar akla karayı seçtim çıktığın gibi yazsanaaaa 👯‍♀️ 29’a girdik hadi bakalım 😍

Kızlar çalıştığım için çok giremiyorum buraya o yüzden girdiğimde de okuyabildiğim kadar okuyup bazılarınıza yorum yapıyorum kendimce 🩷 Sıcaklarla beraber çalışmak çok zorluyor eve gelince karın doyurmaktan başka hiçbir şey yapamıyorum. Bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başlamıştım yarısı yıkandı yarısı kaldı. Ütülükler desen dağ gibi birikmiş kenarda duruyor çalışırken hiçbirine yetişemiyorum 😓😓😓

Ben de Ağustos ortasında gidicem yani 1 ay koymuş olucam araya ama sen böyle deyince bi acaba oldum şimdi 🥲 Serviks yetmezliği de var napsam ya. Ama doktor Ağustos’un 2.haftası gel dedi ben 3. haftasında gidicem sadece. 1 haftadan bişey olmaz dimi 😄

Yukarıdaki yazdıklarımı oku balım ben 1 ayda gidicem mesela ama emin değilim sağlıklı olduğundan. Bebeğin hareketlerini hissettiğim için rahatım bu kadar

Çok şükür ya senin yazını görene kadar akla karayı seçtim çıktığın gibi yazsanaaaa 👯‍♀️ 29’a girdik hadi bakalım 😍
Kız eve zor geldim park yeri ara hastane ana baba günü sıcak, en son direksiyonu yumruklayacaktım çok gerildim 😀😀 geciktim bayağı

Valla canım ben dayanamam o kadar bide doktorum da normalde ayda bir yapar artık hafta da bir yapıyor riskli diye 😂

Kozlar 27 haftalığım sancım çıktı nstde. Korkuyorum

Canım bende de 23. haftada sancı çıkmıştı ama düzenliydi beni direk yatırdılar 2 gün hastanede kaldım, çok karın ağrım vardı. Fitil, ilaç, serumla geçti nst'ler normale dönünce taburcu ettiler, işten izin aldım o zamandan beri sürekli evde dinleniyorum ne olur ne olmaz diye. Sen de genelde yatmaya çalış kendini yorma, senin sancı düzenli mi

Yenidoğan,0-3ay 6şar takım aldım bide 2-3 tulum, 3-6 aydan tulum var sadece 😂

Ooohh maşallah maşallah daha ne olsun 😂 kv de helal olsun valla ne güzel sana bi şey bırakmıyormuş 🤩
Evet valla dün bir pilav yaptım. Kadin sevinçten beni bir övdü bir övdü kendimden utandım cidden. Mesela bazen bulaşıkları yikadigimda yapmasaydın ben yikardim der.

Maşallah. Boyle böyle geçecek zaman.

Evet canım cidden öyle hamilelik yarı delilik sonrası tam zamanlı delilik 🤣
Bugün eşim de bana sen kafayı yemişsin dedi ya saatten uyku kayıtlarıma baktım 8 saat uykunun tamamı hafif uyku aralarda da uyanmışım 4-5 kere niye böyle dedi bende Azer bülbül yatamiyorum şarkısını ses kaydı attım delirdim zannetti adam 😂😂😂

Ya evet insan hareketlerini vs hissedemeyince yada az hissedincede geriliyor.bazen sanki karınca yürüyor etimin altında 🥹 keşke hep aşırı net olsada rahat olsak
Senin plasenta önde demi o yüzden tam hissedemiyorsundur. Benim plasenta altta. Bazen yandan küçücük bir şeyle ittiriyor ya ayağı yada diziyle. Çoğunlukla sağ taraftan top şekliyle çıkıyor.

Kızlar çalıştığım için çok giremiyorum buraya o yüzden girdiğimde de okuyabildiğim kadar okuyup bazılarınıza yorum yapıyorum kendimce 🩷 Sıcaklarla beraber çalışmak çok zorluyor eve gelince karın doyurmaktan başka hiçbir şey yapamıyorum. Bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başlamıştım yarısı yıkandı yarısı kaldı. Ütülükler desen dağ gibi birikmiş kenarda duruyor çalışırken hiçbirine yetişemiyorum 😓😓😓
Hiç strese girme canım daha çok süre var yetiştirirsin her hafta bir sepet yapsan da yetişir ❤️

Canım bende de 23. haftada sancı çıkmıştı ama düzenliydi beni direk yatırdılar 2 gün hastanede kaldım, çok karın ağrım vardı. Fitil, ilaç, serumla geçti nst'ler normale dönünce taburcu ettiler, işten izin aldım o zamandan beri sürekli evde dinleniyorum ne olur ne olmaz diye. Sen de genelde yatmaya çalış kendini yorma, senin sancı düzenli mi
Düzenli mi değil mi inanın bilmiyorum doktorumda sadece sancıların var bir hafta gözlemleyelim dedi. Ama ara ara alt karnıma ağrı girip çıkıyor ama saniyelik sürüyor

Kız eve zor geldim park yeri ara hastane ana baba günü sıcak, en son direksiyonu yumruklayacaktım çok gerildim 😀😀 geciktim bayağı
Evet inanılmaz sıcakkk mahvoluyorum ben işten eve gelene kadar Allah yardımcımız olsun 🥲 Çok şükür ama gerçekten çok sevindim güzel habere 😍
Valla canım ben dayanamam o kadar bide doktorum da normalde ayda bir yapar artık hafta da bir yapıyor riskli diye 😂
Ben de dayanamazdım ama artık doktora gitmekten de izin almaktan da 3500 lira muayene parası vermekten de sıtkım sıyrıldı battım bittim 😂 O yüzden bi kerelik böyle uzun ara vereyim dedim, gittiğimde 31 falan oluyorum inşallah sonrasında doktor kendisi 15 günde bir çağıracak zaten en az. Ama sen git tabii ki 🩷
Hiç strese girme canım daha çok süre var yetiştirirsin her hafta bir sepet yapsan da yetişir ❤️
İnşallah ya 🥲 2.ye hamile arkadaşım şimdiden yap bitir 30’dan sonra ağırlaşınca zorlanırsın dedi diye biraz uğraşıyorum aslında. Ama olduğu kadar dediğin gibi ☺️

Back
X