2008 Ekim Anneleri

merhaba kızlar ya hepinizi çok özledim ama benim zilli kudurdu iyice delikafadulden yeni yeni huylar edindi delirtiyo beni ya artık hiç uyumuyo, tavandaki lambaya bakıp agular yapıyo, çığlıklar atıyo, kahkalar atıyo bi türlü uyutamıyorum ama ağlamıyo da sürekli konuşuyo gülüyor delikafadulden .. okadar sevimli ki kızamıyorum da :asigim: yani hem uyumuyo hem de öyle huysuzluğu falan yok tam tersine şimdilik aşırı neşeli anlamadım gitti uykusuzluktan ölecek ama yawww :uhm:

merhaba elif, artık daha az uyyolar büyüdükçe bizimki de gündüz baya uyanık duruo hele akşam 11e kadar oturduk gece de 5.30a kadar uyudu allahtan gece uykumuz iyi:nazar:
bu aylarda 15saat uyuması gerekiomuş ama bizimki okadar uyumuo

merhaba elif, artık daha az uyyolar büyüdükçe bizimki de gündüz baya uyanık duruo hele akşam 11e kadar oturduk gece de 5.30a kadar uyudu allahtan gece uykumuz iyi:nazar:
bu aylarda 15saat uyuması gerekiomuş ama bizimki okadar uyumuo

15 saat uyusa takla atarım valla :roflol:

kızlar valla bizim eylül bi ara 1.30 a takmıştı.1.20 olsa dahi uyumuyodu.illa 1.30 olacak.ama 2 gündür 12.30 oldu.bakalım.ilerleyen zaman ne gösterecek.gece gündüz ayrımları henüz yok galiba.olunca gündüz hiç uyumaz bu zilliler.

ya bu saatte burda kimse olmuyo.sizin girdiğiniz saatlerde de ben olamıyorum.nörüyonuz len bu saatlerde?:oklava:bu arada eylülün hastalığıyla ilgili geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.teşekkür et i kaldırdıkları için burdan ediyorum.iyileştik şükür.agumantin ve aferinin şuruplarını verdi dktor.özel doktorun var mı diye sormuş bi arkadaş.yok.ama hacettepeden ayarlamayı düşünüyoruz.şimdi ben ilaç isimlerini yazınca silerler mi mesajımı acaba.yani isim vermek yasak mı?:uhm:

niye gideceklerdi ki doktora anlamadım.kontrol falan mı?bu arada kalça usg miz bizim ocak 23 e atılmıştı.az kaldı onun için de.

aylık kontrol için gitceklerdi sanırım
iyileştiğinize sevindim canm tekrarlamaz inş
bende göz için randevu alcam keremin gözü hala geçmedi doktorumuz göz doktoruna götürün demişti bi görsün bakalım ne diycek içimiz rahat etsin

selam kıslar napıyonuz ben çok yorgunum 2 gündür misafir ağırlıyorum birde oğlan huysuzluk edince kötü oldu benmi misafir ağırladım misafirmi beni ağırladı anlamadım valla eşek sıpası bugün huzurlu huzurlu uyuyo evde kalabalık istemiyo heralde mok konusuna gelincee sabahtan beri yine 3 defa yaptı akşama lkadar 7yi buluruz ya bizim oğan çok yapıyo ama bir tutam bir tutam az yani heralde gazla birlikte kaçırıyıor kaçak var dötünde mesela ibolyayla celeninki gibi hiçbi zaman saçına kadar yapmadı yani dengeliyoruz heralde aman ne biliyim bu arada bende kocayla kavga ettim bugünde kavga eden edene ya kızlar çocuk olduktan sonra benim evliliğim sallantıya girdi galiba yani bugün resmen ayrılmayı bile düşündüm

aylık kontrol için gitceklerdi sanırım
iyileştiğinize sevindim canm tekrarlamaz inş
bende göz için randevu alcam keremin gözü hala geçmedi doktorumuz göz doktoruna götürün demişti bi görsün bakalım ne diycek içimiz rahat etsin

Gecmis olsun canim kayma mi vardi gozunde

selam kıslar napıyonuz ben çok yorgunum 2 gündür misafir ağırlıyorum birde oğlan huysuzluk edince kötü oldu benmi misafir ağırladım misafirmi beni ağırladı anlamadım valla eşek sıpası bugün huzurlu huzurlu uyuyo evde kalabalık istemiyo heralde mok konusuna gelincee sabahtan beri yine 3 defa yaptı akşama lkadar 7yi buluruz ya bizim oğan çok yapıyo ama bir tutam bir tutam az yani heralde gazla birlikte kaçırıyıor kaçak var dötünde mesela ibolyayla celeninki gibi hiçbi zaman saçına kadar yapmadı yani dengeliyoruz heralde aman ne biliyim bu arada bende kocayla kavga ettim bugünde kavga eden edene ya kızlar çocuk olduktan sonra benim evliliğim sallantıya girdi galiba yani bugün resmen ayrılmayı bile düşündüm

Canim oyle seyler dusunme bi tartismayla hemen ayrilik kararimi verilir yuva yikmak o kadar kolay mi ya her evlilikte oluyo boyle seyler bende esimle cok tartisiyorum ama hic ayrilmayi dusunmedim ben esimle ayrilmak icin evlenmedim ki

terken cim ne ayrılığı ya kız olur karı koca arasında şimdi bebiş de var saırlar son sınırında ama geçer bugünler bebiş biraz büyüsün ozaman herey yoluna girer inş
kızlar bu arada erken biliyorum ama çok beğendim ve oğluşuma yürüteç aldım valla link vericem konuiçi mi dışı mı olacek bilmem artıkın bi bakın güzel mi??
Kanz Sallanır Bebek Yürüteç KW-220 2008 Model

Prensesim canim gecmis olsun bizim bi akrabanin yeni bebisi olmustu kirki cikmamisti daha kardesininde 2 yasinda kizi vardi bebisi uyutmuslar anneannesini yatagina yatirmislar 2 yasindaki kiz kimse yaninda yokkek bebenin ayaklarindan tut cek cocuk yerde gelmislerki morarmis aglamiyo bile neyse goturmusler hast gece sabaha kadar birakmamislar cok ucuz atlattilar yani .o olaydan sonra bende ders aldim bizede kizima hayirli olsuna geldiler bebelerin pesinde anasi yerine ben dolastim hic aldirmiyo anneleri ya acaba bizdemi boyle olacaz ben kizimi yanimdan ayirmam gider baskasini bebisinin gozune felen parmagini sokar vicdan azabi cekerim rabbim tum bebekleri korusun

aynen valla sinir oluyorum çocuklarıyla ilgilenmeyen annelere :kızgın: ne zaman evimize misafir gelse ya benim hödüğe ya da anneme sıkı sıkı tembihliyorum çocuğa sahip olun bişey yapmasınlar die, annem çocuğun önüne oturuyo diğer çocuklar gelemesin diye, bu kadar da olmaz yani :kızgın:

günnaydın kızlarrrrrrrr bugün benim doğumgünüö ama kazanlık kocam şu dakkaya kadar hatırlamadı
ya avuç avuç ssaçım dökülüyo doğumgünü hediyesimidir ne
geçen sene bu zaman son adetimi gördüydüm hala tık yok yoksam bi haltmı olduuuuuuuuuuuuuuu

bu koca muhabbetine bugün ayrıyaettten bozuğum, şu alıntıları bitiriyim hele benim hödüğün ne halt ettiğini de yazıceym, yavru benim de adet 1er hafta arayla 3 gün oluyo bende bi mok anlamadım bu işten :uhm: bu arada doğum günün kutlu olsun anacım bırak hödük kocanı biz kutlarız burda hebberabera.s.

hiç geriyi okuyacak halim de yok moralim de yok

benim kocam bir öküüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzz

hatta daha ..................................
çok sinirliyim çok sinirim geçsin anlatırım ama şimdi moralim çok kötü ve anlatmak bile istemiyom

benimki öküzlükte seninkini döfer :roflol::roflol: yavru sala yav benimkisi de bugün acayip sinirimi bozdu geberdecüm :mymeka:

15 saat uyusa takla atarım valla :roflol:

al bendende o kadar anacım, çocuk gündüz uykusunu unuttu yav :delphin:

bugün celen ibolya doktora gitceklerdi naptılar acaba hala gelmediler:uhm:

ben geldim drdan ama çocuğu baktıramadık, boşu boşuna gittik geldik, hemi de öküz kocaya kızdım, detayları alıntılardan sonra anlatıceym anacım, ahan bu kocaya :mymeka:

:roflol::roflol: ayrılmayı düşündün demek ha ule salla yaaaaa ben yakasını koyverdim artık naparsa yapsın yetti beeeeeeeeeeeeeeeee :mymeka:

terken cim ne ayrılığı ya kız olur karı koca arasında şimdi bebiş de var saırlar son sınırında ama geçer bugünler bebiş biraz büyüsün ozaman herey yoluna girer inş
kızlar bu arada erken biliyorum ama çok beğendim ve oğluşuma yürüteç aldım valla link vericem konuiçi mi dışı mı olacek bilmem artıkın bi bakın güzel mi??
Kanz Sallanır Bebek Yürüteç KW-220 2008 Model

olm drlar yürüteçe bindirmiyin diyo yüz kere söyledim hayret bişisiniz haaa, hemi erkek çocukları içün ayrıyetten tehlikeli, yoruluverdimi kendisini bırakıveriyo, o yürüteç bacak arasından geçiyo olm, hayaalarını eziyomuş, hemi bacak kaslarının da dengesiz gelişmesine neden oluyomuş, beni dinle bindirme yürüteçe, azcık fedakarlık edip kendimiz yürütmeliymişiz, geri gönder o yürüteçi sen

Canim daha oncede bagsetmistim bizdede vardi o sorun lkesinlikle masaj diyo dr damla verdi gecmedi tekrar baska dr gittik oda masaj diyo goz yasi kanalinin acilmasi iciin masaj yap gecmezse ameliyat diyo

yaw nasıl masaj yapcam bikaç kez yapıım dedm ama doğrumu yaptm bilmiom:uhm:

kızlar ya hala sinirim geçmiyo kafayı yadirtecek bu herif bana şimdi pazar günü temizlik yapalım dedim tamam dedi cumartesi gezmeye gitti. nese pazar sabah güya her zamanki şakalrını yapıyo benle uğraşıyo canımı acıttı küstüm bende kalktı bilgisayara oturdu ben de kızımı alıp uyuttum mutfağı indirdim heryeri ........ götürüyo bu napsa beğenirsiniz ben dışarı çıkıyom işim yok dimi dedi gitti ben biraz çocuğu gezdiriyom koyuyom işe devam taaaaaa akşam geldi ne dese beğenirsin bana inat diye mi temizlik yapıyon bilmem ne neyse ya sabır çektim sustum saat 7 oldu kalktı makarna koydu bende yemek yapmıştım ama azdı yanına yapıyo şimdi yeriz diye bekliyorum. sabahtan beri su bile içmmemiştim en çok da zoruma giden o oldu beyefendi bir tabak makarna ve bir çatalla geldi yedi götürdü hiç sormadı bile çok moralim bozuldu hem ben küsüm ama afra tafra yapan o bir saat sonra da geldi kavga etti neymiş açmısın diye sormamışım yemek getirmemişim ulan hödük sabahtan beri canım çıkmnış getirsen nolur bugün öğlende trip yapıyo 12-1 arası eve gelirdi 1e çeyrek kala geldi diğer odada namazını kıldı gitti odaya bile girmed....... siz düşünün artık psikolojimi anlattığımın bir fazlası yok yan, sanki ben küstürdüm ............... yı

Back
X