Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba elif, artık daha az uyyolar büyüdükçe bizimki de gündüz baya uyanık duruo hele akşam 11e kadar oturduk gece de 5.30a kadar uyudu allahtan gece uykumuz iyi
bu aylarda 15saat uyuması gerekiomuş ama bizimki okadar uyumuo
aylık kontrol için gitceklerdi sanırım
iyileştiğinize sevindim canm tekrarlamaz inş
bende göz için randevu alcam keremin gözü hala geçmedi doktorumuz göz doktoruna götürün demişti bi görsün bakalım ne diycek içimiz rahat etsin
selam kıslar napıyonuz ben çok yorgunum 2 gündür misafir ağırlıyorum birde oğlan huysuzluk edince kötü oldu benmi misafir ağırladım misafirmi beni ağırladı anlamadım valla eşek sıpası bugün huzurlu huzurlu uyuyo evde kalabalık istemiyo heralde mok konusuna gelincee sabahtan beri yine 3 defa yaptı akşama lkadar 7yi buluruz ya bizim oğan çok yapıyo ama bir tutam bir tutam az yani heralde gazla birlikte kaçırıyıor kaçak var dötünde mesela ibolyayla celeninki gibi hiçbi zaman saçına kadar yapmadı yani dengeliyoruz heralde aman ne biliyim bu arada bende kocayla kavga ettim bugünde kavga eden edene ya kızlar çocuk olduktan sonra benim evliliğim sallantıya girdi galiba yani bugün resmen ayrılmayı bile düşündüm
Gecmis olsun canim kayma mi vardi gozunde
yok canım çapaklanma var
Prensesim canim gecmis olsun bizim bi akrabanin yeni bebisi olmustu kirki cikmamisti daha kardesininde 2 yasinda kizi vardi bebisi uyutmuslar anneannesini yatagina yatirmislar 2 yasindaki kiz kimse yaninda yokkek bebenin ayaklarindan tut cek cocuk yerde gelmislerki morarmis aglamiyo bile neyse goturmusler hast gece sabaha kadar birakmamislar cok ucuz atlattilar yani .o olaydan sonra bende ders aldim bizede kizima hayirli olsuna geldiler bebelerin pesinde anasi yerine ben dolastim hic aldirmiyo anneleri ya acaba bizdemi boyle olacaz ben kizimi yanimdan ayirmam gider baskasini bebisinin gozune felen parmagini sokar vicdan azabi cekerim rabbim tum bebekleri korusun
günnaydın kızlarrrrrrrr bugün benim doğumgünüö ama kazanlık kocam şu dakkaya kadar hatırlamadı
ya avuç avuç ssaçım dökülüyo doğumgünü hediyesimidir ne
geçen sene bu zaman son adetimi gördüydüm hala tık yok yoksam bi haltmı olduuuuuuuuuuuuuuu
hiç geriyi okuyacak halim de yok moralim de yok
benim kocam bir öküüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzz
hatta daha ..................................
çok sinirliyim çok sinirim geçsin anlatırım ama şimdi moralim çok kötü ve anlatmak bile istemiyom
15 saat uyusa takla atarım valla :roflol:
bugün celen ibolya doktora gitceklerdi naptılar acaba hala gelmediler:uhm:
selam kıslar napıyonuz ben çok yorgunum 2 gündür misafir ağırlıyorum birde oğlan huysuzluk edince kötü oldu benmi misafir ağırladım misafirmi beni ağırladı anlamadım valla eşek sıpası bugün huzurlu huzurlu uyuyo evde kalabalık istemiyo heralde mok konusuna gelincee sabahtan beri yine 3 defa yaptı akşama lkadar 7yi buluruz ya bizim oğan çok yapıyo ama bir tutam bir tutam az yani heralde gazla birlikte kaçırıyıor kaçak var dötünde mesela ibolyayla celeninki gibi hiçbi zaman saçına kadar yapmadı yani dengeliyoruz heralde aman ne biliyim bu arada bende kocayla kavga ettim bugünde kavga eden edene ya kızlar çocuk olduktan sonra benim evliliğim sallantıya girdi galiba yani bugün resmen ayrılmayı bile düşündüm
terken cim ne ayrılığı ya kız olur karı koca arasında şimdi bebiş de var saırlar son sınırında ama geçer bugünler bebiş biraz büyüsün ozaman herey yoluna girer inş
kızlar bu arada erken biliyorum ama çok beğendim ve oğluşuma yürüteç aldım valla link vericem konuiçi mi dışı mı olacek bilmem artıkın bi bakın güzel mi??
Kanz Sallanır Bebek Yürüteç KW-220 2008 Model
Canim daha oncede bagsetmistim bizdede vardi o sorun lkesinlikle masaj diyo dr damla verdi gecmedi tekrar baska dr gittik oda masaj diyo goz yasi kanalinin acilmasi iciin masaj yap gecmezse ameliyat diyo