kız ibolya bu saate kadar nerdeyin bacımm iş güç var herhal ben bugün hiç bişey yapmak istemiyom.
ibolya her duyduğuna inanma bacım ya sen bizi telkin ederken böyle yapıyon yani hiç hoş olmuyo bence
kızımm sizin bebelerim gaz sorunu yoksa ne yerseniz gaz yapmaz tabi biz gazlıyızz ne yesem gaz yapıyo çocuğa bana çekmiş ben 6 ay kök söktürmüşüm ama sonra bir uslanmışım kiii:CüvCüv:
ya bende anneme gitmek istiyomm ama kim götürcek benii uzaklar bize acaba taksiye atlasam gitsemmi kıslar benim hödük dün gece 12 de geldi o saate kadar ders isteyen gerizekalı anneler var çok kızıyorum milletin çocuğunu bizden daha ön planda tutuyor bu adam çünkü onlar para veriyor töbe töbe dün akşam 21:30 da evdeyim dedi bende dedimki gelirken evde hiçbişey kalmadı şunları şunları al gel yani ekmek bile kalmamamıştı neyse çocuk huysuzdu zaten hep ayağımda salladım bekledimki gelsin bende o arada bir banyoya gireyim adam 12 de geldi hiçbir şey almamış ve hiçbir açıklama yapmıyor bende konuşmadım yatağada almadım zaten oğlumla yattım ve inanın sinirden uyuyamadım napiyim ben şimdi bu adamı anneme gitmek istiyorum ama kesin dayanamayıp onlarada yansıtacam bu sefer olay büyüyecekk tamam çalışmasın demiyorum ama kızlar hergün hergün 10-11 gibi geliyor bıkktım artık insan biraz ailesinede zaman ayırırı dimi böyle söyleyince ben sizin için çalışıyorum diyor ama ben yle düşünmüyorum kan hapım bitti almamız lazım dedim doktora yazdırmadan alamam dedi ya 11 ytlik ilaç. bunuda alamıyosan niye çalışlıyosun sen behey hödük paraları mezaramı götürecen ayyy ben bunu bir derdim varamı açsam neeeeeee
kız iboşş bende geçen ay 2 defa adet gördüm kadın doğumcumu aradım dediki doğumdan sonra böyle düzensizlik olabilir ama eğer önümüzdeki ayda tekrar ederse gel tahlil yapalım dedi sende önümüzdeki ayı bekle bakalım nolcek bende bu ay daha hastalanmaım suratımı sivilceler sardı ne zaman olacam acaba
kızım seninki dersleri neden kendi evinde vermiyor ben de bundan kıllandım. benim eşimde ders veriyor ama bizim evimizde. bi de 11-12 ne dersi bu yaa. gerci geçen yıl eşimin derleri de öyle bitiyordu. sen şunu çaktırmadan bi takip et bakalım. aklına hemen bişey gelmesin ama.ya bi de ben demir ilacı falan kullanmıyorum sen hamilelikten beri bırakmadın galiba zaten iğrençti ben hemen bıraktım
oku len cocuğu.bi ayetel krsi bi felak bi nas.sonrada allahım bebeğimi gördğüm görmediğim bütün kötlklerde koru de:Saruboceq: bende okiim burdan gönderim yusufuma.kızlar bilenler sizde okuyup gönderin :Saruboceq:çocuğumu korkutuyolar yaaaa, çığlık atarak uyandı biraz önce, koştum gittim yanına hüngür hüngür ağlıyo yavrum, az gezdirdim oynaştırdım, emzirdim sakinleştirip uyuttum yine, ciğerim parçalanıyo yaaaa senağlama
burdayım anacım yaaa, morelim bozuk az, demin de yazdım ya hemşire bi ayda 4 defa adet normal deil doktoruna sor dedi, bi de çocuğmu korkuttular biraz önce ya çığlık çığlıa uyandı, morellerim bozuk :çok üzgünüm:
neye inanmıyım bacım sağlık ocağımızın ebesi söyledi normel deil diye yaaa :çok üzgünüm:
aanam valla gaz olayını bilmem de hödük kocan yönünden sonuna kadar haklısın yani, paraları mezara mı götürcek az karıısıyla çocuğula ilgilense ya, başınıza bi iş gelse kim koşcak len gece vakti size, ahan bu hödük kocana :mymeka:
len olm ebe 2 defa falan olsa normal ama birer hafta arayla 4 defa olmş diyo, ben iki üç gün sürüyo sadece dedim az bi zaman değil iki üç gün bi doktora sor ihmal etme dedi, bi sıkıntı olabilir dedi, öğlen yemekten gelsinler de arayacam bi hastaneyi, hüffffffffff
ben hiç ilaç kullanmıyom şu anda yaa, doğumdan sonra kan hapı yazdıydı onu kullandım bitti, bendemi kullansam acaba :uhm:
çocuğumu korkutuyolar yaaaa, çığlık atarak uyandı biraz önce, koştum gittim yanına hüngür hüngür ağlıyo yavrum, az gezdirdim oynaştırdım, emzirdim sakinleştirip uyuttum yine, ciğerim parçalanıyo yaaaa senağlama
oku len cocuğu.bi ayetel krsi bi felak bi nas.sonrada allahım bebeğimi gördğüm görmediğim bütün kötlklerde koru de:Saruboceq: bende okiim burdan gönderim yusufuma.kızlar bilenler sizde okuyup gönderin :Saruboceq:
kız hamiş olmayasın delikafadulden belki yerleşme kanamasıdır puhahaaadelikafadulden
yatağının başına dua küçük kuran gibi şeyler as okuyosundur mutlaka ama biraz daha fazla oku bizimkide çok uykusunda korkup ağlıyo annen öldü derlermiş ayy bende ağlayacam şimdi kıyamam ben onlara
len olm okuyamıyom adetliyim yaaaa üffffffffffffsadece dua ediyom allahım sana emanett ettim diye, len ağzını hayra aç hamilelik deme bana yaaaa :1shok:
Benim cigerlerim iflas etti parcalana parcalana her seyden korkuyo benim yavru en basit sey soyluyum poset hisirtisina bile sicriyo bazen varya korktugu zaman o kadar siddetli agliyoki yarim saat susturamiyom inan evde ani bi ses yapamiyoruz cok odlek aglamasa ah icim parcalaniyo minicik yuregi atiyo koutugundan icini cekeceke agliyo bi gor evde hapsuracagimiz zaman agzimiza yastik basiyoz ses cikmasin diye o kadar yani
Bende bi demir hapi kullandim dogundan cikarken yazdi bitti bana bi ay sonra kontrole gel demisti alttan muayene eder diye utandim dr erkek olunca o sadelyeye cikip bacagimi ayirmak olum geliyo yaaw gitmedim gitsem kesin yazardi o zaman napak kiz ibos bizde kullanak mi ya o ferroda berbet bisey ya
milupaya mail attım şu numunelr için cevap geldi bebek ek gıdaya geçince yollayacaklarmış. siz de deneyin kızlar
Ibolya sormussunya herif benle konusmana kiziyomu diye yok canim dedim ya erkek degil menekse demek diye guvenir bana zaten gecen annemlere gittigimizde neyse hatirlamiyorum kizim hakkinda bu neden oluyosa dedi annem bende hemen dr gibi bilimsel aciklama yaptim bu yuzden olur gibisinde herifde babama diyoki hanfendi kadinlar kulubu uyesi olduya babasi tum ekim anneleriyle bilgi paylasimi yapiyo ya herseyi bilir diyo cekemiyo herhal
ozaman ayetel kürsiyi okuma felak nas okuyabiliosun.onları oku.gördüğüm GÖRMEDİĞİM!kötülüklerden koru de.
Mamami geliyo mulipadan ya su bebek bezinde ben molfiksi degistircem dedim ne oneririsiniz dedim pirima dedi herkes ee oda israil maliymis almam onda ne aliyim ibos sen ne alacam demistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?