2008 Ekim Anneleri

kızıma hastalık mı bulastırdım yoksam yaabenneyaptımki
cocuk bı garıp oldu.
kırk kırk gelıyor hırıltı değil gibi sankım balgam var boğazında.tıkanıyor nefes alamıyor.Tıkanıca ıkı-üç kes öksürüyor.gece hıc uyanmayan kızım bugun saatte bır uyandı.uyuyunca problem yokhıc ses gelmıyor .
ıhlamur kaynattım sımdi.uyanınca vericem.
asist fılan mı versem acep?
yoksam gotureyım mı doktora kii??senağlamasenağlamasenağlama
benımde kolumu kıpırdatacak halım yok ama uyuyamıyorum balgamdan tıkanır nefes alamazsa dıye..senağlama
kulaklarıma,boğazıma vuruyor ağrı..senağlama

günaydın kızlar. dükkanı leyla kapatmış ben de açayım dedim ama çıtır hemen açmış. leylacım o bebek misafirleri beni 10 gündür mahvetti evde yalnz olunca bebekle zor yapılıyo o gün bi pasta yapim dedim benimki vaaa vaaa 1 saatte yaptım valla. çok yorucu oluyor.

canım gecmiş olsun benım kızımdda var oyle hrıltı bogazıda balgam vamış gibi sabahları oluyo genelde ökuruodu arada dr goturdum ciğerlerini dinledi soru yokdedi beejler balgam cıkaramıyolar ya ondan

ggüüünnaayyyddııınnn hheerrkkeessee!!!!!!!!!!!:dance:
ay bugün çok mutluyum:sm_cool:
benimkine beni anneme götür dedim olur dedi ilkdefa bi pürüz çıkarmadı..:sm_cool:
istersen kal dedi ilk defa kendiliğinden:sm_cool:
kafasına bişimi düştü acep:uhm:
yada başka planlarımı war kötükedihüsokötükedihüso
ee insan alışkın olmayınca düşünüo:uhm::uhm:delikafaduldenneyse yaw banane ne isterse yapsın ben anneme gidiom iki gün kalıom...şutarafagitti
ama sizleri çok merak edicem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydınlaaaaaar
çıtırcım geçmiş olsun canım bence ilaç falan vermeden önce sık sık emzir biliyosun en iyiy ilaç anne sütü özellikle de gripte aman iklimimiz hasta olmasın......

leylacım dün benim kızımı da görmeye geldiler ama bitti artık zaten kimseyi tanımıyorum burda lojmandan geliyolar sadece 1 kişi kalmıştı o da geldi bitti şükür.......
effekaan çok sevindim annene gitmene bizim yerimizede annene sarıl

benim annem de cumartesi ya da pazar geliyo canım annem
özlemcim yazdıklarını okuyunca hem çok duygulandım hemde çok mutlu oldum neden biliyomusun çünkü bugüne kadar ki 7 yaşımdan sonrasını net hatırlıyorum annemi bi kez bile üzmedim kırmadım yüksek sesle bile konuşmadım hatta ablalarımda öyle çünkü o bizizm bitanemiz çocukluktan beri annemin değerini çok ama çok iyi biliyoruz o bizim baş tacımız kendimle o kadar gurur duyuyorumki böyle bir annem olduğu ve onu baş tacı ettiğim için canım annem seni çok seviyorum........

kızlar gene kimse yok nerelerdesiniz yaa. şu atvdeki olay var ona taktım kafayı kaç gündür? sizce bu vahseti kim yapmış olabilir?aslında ben kocadan şüphelenmeye başladımm

günaydın anacım bizim zilli durmi gene bayıleceeemmirmirmirmir

kızlar gene kimse yok nerelerdesiniz yaa. şu atvdeki olay var ona taktım kafayı kaç gündür? sizce bu vahseti kim yapmış olabilir?aslında ben kocadan şüphelenmeye başladımm

bence görümce büyük olanı örtülü var ya meymenetsiz

Amma killatmissiniz la killi karilar hele sukur sonuca gelebildim allah etmiye ibolya karisi bi gelsin yeterki alintilari siralar herkese mutlaka verecek bi lafi vardir biilmis gari seviim seni bee

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilkokulda da öğretmenlerim annem veli toplantısına geldiğinde haaaaa o çok konuşan tombiş kızın annesimisiniz diye tanırlarmış beni :roflol:

he valla bende yiyom kuru fasülye nohut zırt pırt, hatta geçen gün dyanamadım turşu bileme yedim, acı biberi de vardı, gerçi acıdan minnacık yidim ama hiç de sorun olmadı yani, sütüm de azalmadı, benim sütüm sadece tuzla ve acıyla azalıyo, onlara dikkat ediyom bi tek, benim sıpa da bu aralar mıçma alışkanlığını değiştirdi, önceden günde 2 defa mıçıyodu şimdi çok deişti, gece yarısı hiç mıçmazdı dün gece yarısı mok temizledim, bugün 2. kere yaptı, daha 1 saat önce mokunu temizledim yine, geçen sefer hepsini toptan yaptıydı saçına kadar çıktıydı, bu sefer de azar azar ve sık yapıyo, valla çucuğumun keyfi yerindese takmıyom ben, biz bile kocaman insanken bi günümüz bi günümüze uymuyo, o da bizim gibi bi insan, tabiki deişiklik göstercek, dimi len, kız leloş bu arada senin koca benimle konuşmana bişi demiyo dimi :roflol:

yavru bak benim arkadaş ne dediydi biliyonmu, hani geçenlerde meran çocuğu hastaneye götürdüm az daha zatürreye çevircemiş dediydi ya, o gün ben de kıllandım ara ara benimki de hırlıyo çünkü, arkadaşa sordum 2 çocuk büyütmüş en küçük çocuğu ilkokula başladı hatta bu yıl, kardeişinin çocuğunu bileme o büyütüyo, dedimkine kkda bi arkadaş var çocuu böle olmuş, ara sıra benimki de hırlıyo dedim, acep benimkinde de bi moklukmu var ki içime kurt düştü dedim, yok dedi, seninki boğazından hırlıyo yani özellikle yapıyo dedi, oyun ediyo dedi, kucağına aldığında sırtından kedi hırlaması gibi ses gelirse o zaman kork dedi, normelde uyurken benimkinden de hiç ses çıkmıyo, sadece heyeacnlandığı zamanlarda öyle yapıyo, emerken bile sesssiz emer, hani diyeceğim şu, eğer her zaman hırlıyosa ve sırtından geliyosa bi dra s or, balgam şeklindeyse havanın kuruluğundan olabilir, buhar makinesi neyin çalıştır, yada odaya ketil getir az kaynasın su içinde odaya buhar ver azcık, büyük insanken bizi bile etkiliyo valla bu kuru hava, benim herf sabahları boğazım kupkuru oluyo diyo, ama beimkisi gibi belli durumlarda hırlıyosa o zaman oyun ediyodur, ya bu arada biz dra görünemedik yaaa, sevk sistemini bize de getirmişler, önceden emekli sandığı sevksiz gidiyodu, şimdi bizim mıymıntı aile hekimi bizi sevketmez yaa, kalça usgsi falan çektirilcekti bu ay, doktorumuz herbiyerini muayene ediyodu, bu uyuzun yüzünü görmedik daha, hatta bugün hemşiremiz aradı, ona da söyledim sevk edermi dr diye, zannetmiyorum ben muayene edieyim der dedi, ya dedim bizim böyle böyle şeylrimiz oluyo kendi drumuza gitmek istiyorum ben dedim, yine de bi konuşun aama sevk etmez bence dedi, ayın 20sinde sağlık ocağında kontrolümüz var baam bi o zaman konuşuyum adamla, şansımı deneyeyim diyorum, bi de benim bu ayki 4. adetim yaa, hemşireye söyledim normal deil kadın doğumcunla görüş becne dedi, rahimde yada yumurtalıklarda bi sıkıntı olabilir dedi, ben alevlenmeye başladım icik, acep bi sorunmu var ki :uhm: şu öğle arası geçsin de tokturumu telefonla bi arayıp sorcam

kızımm sizin bebelerim gaz sorunu yoksa ne yerseniz gaz yapmaz tabi biz gazlıyızz ne yesem gaz yapıyo çocuğa bana çekmiş ben 6 ay kök söktürmüşüm ama sonra bir uslanmışım kiii:CüvCüv:
ya bende anneme gitmek istiyomm ama kim götürcek benii uzaklar bize acaba taksiye atlasam gitsemmi kıslar benim hödük dün gece 12 de geldi o saate kadar ders isteyen gerizekalı anneler var çok kızıyorum milletin çocuğunu bizden daha ön planda tutuyor bu adam çünkü onlar para veriyor töbe töbe dün akşam 21:30 da evdeyim dedi bende dedimki gelirken evde hiçbişey kalmadı şunları şunları al gel yani ekmek bile kalmamamıştı neyse çocuk huysuzdu zaten hep ayağımda salladım bekledimki gelsin bende o arada bir banyoya gireyim adam 12 de geldi hiçbir şey almamış ve hiçbir açıklama yapmıyor bende konuşmadım yatağada almadım zaten oğlumla yattım ve inanın sinirden uyuyamadım napiyim ben şimdi bu adamı anneme gitmek istiyorum ama kesin dayanamayıp onlarada yansıtacam bu sefer olay büyüyecekk tamam çalışmasın demiyorum ama kızlar hergün hergün 10-11 gibi geliyor bıkktım artık insan biraz ailesinede zaman ayırırı dimi böyle söyleyince ben sizin için çalışıyorum diyor ama ben yle düşünmüyorum kan hapım bitti almamız lazım dedim doktora yazdırmadan alamam dedi ya 11 ytlik ilaç. bunuda alamıyosan niye çalışlıyosun sen behey hödük paraları mezaramı götürecen ayyy ben bunu bir derdim varamı açsam neeeeeee

kız iboşş bende geçen ay 2 defa adet gördüm kadın doğumcumu aradım dediki doğumdan sonra böyle düzensizlik olabilir ama eğer önümüzdeki ayda tekrar ederse gel tahlil yapalım dedi sende önümüzdeki ayı bekle bakalım nolcek bende bu ay daha hastalanmaım suratımı sivilceler sardı ne zaman olacam acaba

kızım seninki dersleri neden kendi evinde vermiyor ben de bundan kıllandım. benim eşimde ders veriyor ama bizim evimizde. bi de 11-12 ne dersi bu yaa. gerci geçen yıl eşimin derleri de öyle bitiyordu. sen şunu çaktırmadan bi takip et bakalım. aklına hemen bişey gelmesin ama.ya bi de ben demir ilacı falan kullanmıyorum sen hamilelikten beri bırakmadın galiba zaten iğrençti ben hemen bıraktım

al o paraları mıcına sok de ya öküz yaaa lan bi hap damı alamıon len angutÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…