2008 Ekim Anneleri

sositososito napiim kakasınatakmazsam adama takıyom takacak bişey buluyom yanisositosositokötükedihüso

ekim annelerinde bebişlerimizin boyu kilosu wardı nereye gitmiş yaw :uhm:
çok güzelmiş izmir ben 6 yaşımda gitmişim hatırlayamıyorum haliyle...bakalım bu yaz şöyle bi ege yapalım diorum yaa kısmet

gecmişi okurken akşamı ettim lenn:mymeka:
zati hastayım gıdıomm ben.benneyaptımki

kııız cıtııırrr ismirde havalar nasssııı

soğukk yafrimm doniyrikkk.yrında yagmurluymuşşşş..bılırsın kısa surer bızım kısımızz..

Amma killatmissiniz la killi karilar hele sukur sonuca gelebildim allah etmiye ibolya karisi bi gelsin yeterki alintilari siralar herkese mutlaka verecek bi lafi vardir biilmis gari seviim seni bee

Kiz terken karisi pasta gaz mi yaparmis yaa sana bisey diyimmi alinma ama cok pimpiriklisin cocugun ustune cok dusme valla iyi degil sakinilan goze cop batar ciddiyim cok inceleme bak calismaya basliyim diyon galiba hic calisamazssin aklin kalir rahat birak bebeyi beeee her aglamasi gaz degildir ki ben kuru fasulye bile yiyom hic bisey yapmiyo kizimda .4 gundur kaka yapmiyo gunde kusuyo alimde kova kusmuk temizliyom hergun kiyafet yikiyom gozleri her sabah capaklandiginda birbirine tutuyo acamiyo ama ben hic takmiyom cocuk bu gunu gununu tutmazki

Anam yoruldum bee bu misafir gelmelri bi bitseydi yavv bebiste huysuzlaniyo gelenlerinde 5 aylik kizlari vardi onlarinda mok sorunu varmis mokunu yapamiyomus sikintili oluyomus anam bebe hic susmadi bizimkide o agliyinca korkuyo birbirlerine yaris agladilar kafa kalmadi yaww

Nihal ordamisin ses ver

burdayım canım ya benim internet kopup duruyor anlamadım gitti.canım daha bitmedimi bebek ziyaretleriniz.çok yorma kendini sen bebekli hatunsun artık.akşamları hele zaten bebekler çok huzursuz oluyor birde misafir hiç çekilmiyor-tatlicadiarzu-

napcan canm bi çay demleyip koycan önlerine bu saatte haber verene napılır başka boşver yorma kendini

Onlarda cocukla hazirlik yapmasin diye bilerek gec haber vermisler ama oylede olmuyo bebek dogdusuna geliyolar herif gelirken tuzlu kurabiye elmali pasta almis kekde yaptik kahve meyve felan iste bu arada yazdiklarini okudum cok duygusallandim keske simdi annem burda olsaydi koklayip sarilip yatsaydim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…