2008 Ekim Anneleri

Senin bakici vardi dimi ayy biz hergun oyleyiz sekerim surekli kucakta gezmik istiyo oturdugumu aninda biliyo tek elimle yemek yiyom inan kucagimdan inmiyo ustume yapisik yasiyo diyomda asalak hayvan muamelesi yapma diye kiziyolar bana ama oyle

Senin bakici vardi dimi ayy biz hergun oyleyiz sekerim surekli kucakta gezmik istiyo oturdugumu aninda biliyo tek elimle yemek yiyom inan kucagimdan inmiyo ustume yapisik yasiyo diyomda asalak hayvan muamelesi yapma diye kiziyolar bana ama oyle

puhahaaa:roflol: cemrede ööle len.omzuma dayıyo kafasını etrafı inceleye inceleye uyuyo.yatıramıorum bile hep gezzcek.ayakta dineliim diom onada hayır illa gezincez:roflol: bazen beni kullandığını düşünyorumÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:

Bidaha ellersem ne oluyum yaa dr verince ne biliyim bende 5 gun oldu bugunde zaten huzursuzdu verdim iyice kudurdu anasini satiim sanane cocuk nezaman keyfi yeterse o zaman yapsin demi canini yaktim yavrunun acemiligimizi hep bu yavrularda cikartiyoz valla zavallilar ikinciler olursa onlar bu kadar hirpalanmaz biz bu isi ogrenene kadar rabbim bu acemi annelirin elinden korusun bebisleri

Kullaniyolar gercekten aman aglamasin dedik hemen kucaga aldik ih dedirmedik simardi zilli buyusunde daha cok cektirirler bize teyzemin iki oglu var ilkinde cekmis bayagi simdi ikinciye cok kati biliyoyo acemiligi cikti atiyo besigine agliyo birak aglasin almayin kucaginiza diyo hic umursamiyo bi gor ben dayanamiyom valla aglatamiyom hic hemen kucagima aliyom alisiyo tabi

kızım kaka yapmayalı 6 gün oldu canım bugün biraz ıkındı ama olmadı yapamadı kuzum

kızım kaka yapmayalı 6 gün oldu canım bugün biraz ıkındı ama olmadı yapamadı kuzum

Annaa seninkide mi yapamiyo ya biyerde okudim az once bu duruma aslinda sevinmek lazimmis aldigi besininin tumunu kullaniyomus yani sutumuz yariyomus disari cikacak atik olmuyomus sikintisi yoksa hic bi sekilde mudahele etmeyin yaziyodu ben mudahele ettim ama yine yapmadi tabi bizim hep yukardan ciktigi icin asagidanc cikacak bisey kalmiyo

yok canım ya onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum
benim cimcime günde 3-4 kere mçıyo ve 7 kg şuanda

ben annemden geldim kızlar..değişiklik iyi geldi:dance: ...iyikide gitmişim...
geçmişi merak ediom ama okumaya vaktim yok..delikafadulden
şöyle bi göz gezdirdim..delikafadulden
ve hepinizi özledim..:1hug:
biraz işim war sonra gelcem:dance:

valla annem benikisi 5 kg bilem olmamıştı perşembe gün gittiğimizde, 4980 olmuşmuş minnacık olcek benim kuşum kaydirigubbakcemile3 ama varya acayip kıpırdak, minyon olcek benim sıpa belli, boy 58 cm olmuş daha yenice, kıpır kıpır olduğu için hiç takmıyom kafama, bıraksam koşcak herhal, yastığın üstüne yüzükoyun yatırıyom sıpa yastıktan atcak kendisini nerdeyse yav kaydirigubbakcemile3 bu arada ceren diil cemre, geçen sefer bende öyle dedim de celen demediğini bırakmadı kaydirigubbakcemile3 len o eflatun çizgili karı benim de orda çok çirkinim yav, sezeryandan çıkalı 1 hafta neyin olmuştu o zaman, kaş göz kayıktı yani, gerçi şimdi de kayık da neyse artıkın

yavrucum tıpta yanlış diye bişiy yoktur, her doktorun yğurt yiyişi ayrı, adam kendisine güvenmese o şekil bi şey yaptırmaz zaten, bizimki ultrason yaptırdı sizinki film çektirdi ötekisi eliyle yokladı vs ama sonuçta hepsi aynı kapıya çıkıyo, ceplerinden para çıkmıyo ki bizi ultrasona yada oraya burayag öndermekten çekinsinler, kendi tarzlarına göre yapıyolar işte, bu arada benimkisinin bacaklarda bğum neyin yok, diyomya benimkisi minyon olcek, sadece poposuna yakın yerde minnacık bi boğum var başka da bişi yok kaydirigubbakcemile3

hiç üşenmedin sigara börenklerinin kaç tane olduğunu saydııınnnn :roflol:

he yaa üstüme yapışık valla uyduruktan bi yemek yaptım, mutfağı toparladım, bi de wc - lavabo yıkadım bütün gün yaptığım iş bu kafamçokkarıştı

ne güsel bende gitmek istiom annemlere ama gelmeyin dio kerem hastalancak hava değişimi olcak diye....abimin kızı oldu demiştim ya onun 40 mevlüdüne gelirsin dio ama dayanamam haftaya gideriz belkim

yok canım ya onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum
benim cimcime günde 3-4 kere mçıyo ve 7 kg şuanda

bizim oğlan da bazen 5kez kaka yaptığı oluodu kilo alımı da 4.aya kadar iyiydi 2.5kg doğdu 3.ay sonunda 6.5kg idi ....kaka olayı ile ilgisi yok kilonun

bizimkini de ağlatmıycanız demişti doktor göbek fıtığımız vardı ya ilerlemesin diye çok şükür ilerlemedi ama kucağa sallamaya her bi moka alıştı velet oda beğenmio şimdi bütün odaları gezioz en çok mutfağı sevio kombinin buzdolabınun ışığı üzerindeki süsler falan dikkatini çekio incelio

aman bee akşamdan beri gelmedik ha 2 sayfa kıllatmışsız bende azcık okuyayım dedim bişe youk...bende kızımın arkadaşının doum gününe gittim...felaket giderken arabanın vitesi takıldı Allahım zaten acelem var ne zaman acele işim olsa bişe olur illa ha...kırmızı ışıkta kaldım arkamdan dat dat düt düt geberdücedim keyfimizden beklemioz herhal ışıkta walla etek giymiştim zaten arabaya zor binmiştim yoksa inip güzel ebesinin hatrını sorcaktım :mymeka: benüm gibi hanım hanım birini çıldırtıorlar yaa kötükedihüso birde adam söylemişti geçen hafta otomatikten çıkıo dikkat et canım deyii bende sen çok kurcalıosun die adama bi araba laf etmiştim...eğer orda kalsam adamıda çağıramazdım o kadar lafın üstüne kaydirigubbakcemile3 neyse işte böyle başım çıldırcek gittiğimiz arkadaşta rus onlarda illaki içkili kutlama azcık şarap içim dedim baş ağrısı yaptu gene felaket hemen çarpıyor len eskiden böyle olmaz idii...ama ruslar eğlenmeyi çok ii biliyorlar walla bende delü gibün eğlendim ha oğlanda evde babasıyla akıllı uslu oturmuş... :lepi:
ibolya karusu tıpta yanlışlık yoktur demişsin ne yanlışlıklar var olm bilmion muu sen?ultrason röntgen hele çok değişkendir yavrumm...
dbest yavrus maşallah kuzuya sadece annesütü aldığı içinde ayrıyetten
bebişlerin poposuna elleşmeyin...biri sizinkine şey etse hoşunuza gidermi yaww doktor gerekli görürse o ayrı ama mok yolu gözler oldunuz haaa...huzursuz değilse ateş yoksa merak etmeyiiinn yerimseniben
zambakcım gözün aydın annen geliormuşş ayy ne güsell yaa Şeniz

cıktınız mı len dısaru:çok üzgünüm:

selam kızlar ekim analarının en dertlisi en pimpiriklisi ve en bahtsızı geldiiihihoyyyt kaç gündür annemdeyim biliyosunuz neden olduğunu kötükedihüsobu arada bana burda deli muamelesi yapılıyor yine kakamızda kana benzer bişey götdüm ama iğnenin ucu kadar benden başka kimse bişey göremedilaelaelaelaelae doktora götürmek istedim annem doktor güler sana dedi bişey yok dedi neyse moralim bozuk oğlan çok gazlı ve gazı olunca beni emmiyor bende uykuluyken veriyorum bazen 5 bazen 15bazen yarım saat emiyor ama lkızlar kiloalmıyor gibi gerçi ben evde kendi kendim tartıyorum 2 haftadır elbiseleriyle 5400 çıkıyor acaba büyüme hormonlarında mı bişey varki boyumuz fena değil 60 cm civarı ama çok küçük ya çok üzülüyorumsenağlama bundan sonra emmediği zaman kendimi sağıp biberonla vercem biberona alışır diye vermiyodum ne salakmışım ya bu arada adet olunca göbek falan gitmiyooo ben daha üstüne kilo bile aldımm eve gitmek istemiyorum kızlarrr :çok üzgünüm:

SELAM

nerdesiniz leynnnnnnn 6 kişi varız benle birlikte kıllatmıyonuz mu bu lafı nerden buldunuz yavvvv ben çocuk eğitimi konusunda kitaplara başladım kızlar size okuduğum bişeyi anlatacağım zırlak bebişleri olan anneler bebişiniz çok ağlayınca kucağınıza alıp ona diyorsunuz ki mesela ben bak derincim sorunun ne tam olarak bilmiyorum çünkü bana anlaamıyorsun ama şimdi ağlamayı bırakıp anneciğini dinliyorsun öncelikle ağlamayı bırakıp sakinleşmen lazım sakinleşirsen az sonra geçicek çünkü anneciğin yanında valla işe yarıyor bide peşinden en sevdiği şarkıyı mırıldanın benimkinin favri şarkısı bak postacı geliyor valla işe yarıyor bakın bana minnettar kalacaksınız ben kitaba minnettar kaldım yine işe yarar bişeyler bulursam ilerleyen sayfalarda yazarım gerçekten işe yarıyor benden söylemesiyerimseniben

aşkolsun terkencim biz ne zamn bööle bişi hissettirdik sana:çok üzgünüm:

ya kıslar ben acayip kilo verdim biliyormusunuz hamile olduğum kilonunda altındayım valla ben bile acayip şaşırıyorum kendime nasıl oldu bilmiyorum ama emdiği için olduğunu söylüyor çevremdekiler emmeyi bırskınca alacakmışım bu da beni üzüyor valla 54.6 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 53 kiloyum yaklaşık 1.6 kg altındayım yani ama acayip koşturuyorum buna rağmen göbek var ya kıslar hareket mekik felan lazım ama üşeniyorum ben ya yapamam bi de bişey sorcam size bu gebelikte karın üzerinde oluşan çizgileriniz geçtimi ki benimki aynen duruyor ne zaman geçermiş google ye sordum doğumdan kısa bir süre sonra geçer diyo ne kadar kısa bir süre yazmıyor nerdeyse 3 aylık lduk kısa süreden kazsıt ne acaba ne zaman geçecek hadi yazın bakemmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…