napıyosunuz kızlarrr kimse yok mu yawww
bebişimle ilk kez yalnız kaldık offf ya hakkaten wc ye bile gidemiyo insan ne zormuş yaa delikafadulden
hala eski haline dönmese de dün gece biraz daha iyi uyudu.. biberon savaşımız ise devam ediyo :bbo: ne biçim bebek anlamadım yaw ne emzik koyar ağzına ne biberonklava:
Senin bakici vardi dimi ayy biz hergun oyleyiz sekerim surekli kucakta gezmik istiyo oturdugumu aninda biliyo tek elimle yemek yiyom inan kucagimdan inmiyo ustume yapisik yasiyo diyomda asalak hayvan muamelesi yapma diye kiziyolar bana ama oyle
bu cocukların poposu hiç bişeyden cekmedi sizden cektiği kadar:mymeka: ellemeyin artık len sunların mok keyfini.bırak biraz ıkınmayıda öörensin.hersey ööle kolay deil bu dünyada.doktorlar 10 güne kadar kabız demiyor cocuğa.tabi her doktor ayrı bişi söölo o ayrıda:uhm: canımın içi hacerimin bişisi yok emi sen korkma:teselli: ellemede sunun popişini:mymeka:
puhahaaa:roflol: cemrede ööle len.omzuma dayıyo kafasını etrafı inceleye inceleye uyuyo.yatıramıorum bile hep gezzcek.ayakta dineliim diom onada hayır illa gezincez:roflol: bazen beni kullandığını düşünyorumÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:
Bidaha ellersem ne oluyum yaa dr verince ne biliyim bende 5 gun oldu bugunde zaten huzursuzdu verdim iyice kudurdu anasini satiim sanane cocuk nezaman keyfi yeterse o zaman yapsin demi canini yaktim yavrunun acemiligimizi hep bu yavrularda cikartiyoz valla zavallilar ikinciler olursa onlar bu kadar hirpalanmaz biz bu isi ogrenene kadar rabbim bu acemi annelirin elinden korusun bebisleri
kızım kaka yapmayalı 6 gün oldu canım bugün biraz ıkındı ama olmadı yapamadı kuzum
Kizlar ya Kizim bugu kakasini yapmayali 5 gun oldu doktorumuzu ardik fitil dedi aldik vermemistim bugun bezindede kaka bulasmisti hani ikinmis zorlamis oluyo demistiniz ya bende bi tane fitil verdim cok agladi yaa kakasinida yapmadi zaten agladigi kar kaldi ay ne salagimya uff durup duruken huzurunu bozdum cocugun[/QUO
bizde başta biraz deştik oğlanın popişi 10 gün falan yapmayınca.doktor doymuyo olabilir demişti.bi hafta kilo alımını deniycektik.kontrole götüremedik.şun 8 günde bir yaptığını farkettim.tatilde götürcez merak ediyorum kilo alıyomu.
Annaa seninkide mi yapamiyo ya biyerde okudim az once bu duruma aslinda sevinmek lazimmis aldigi besininin tumunu kullaniyomus yani sutumuz yariyomus disari cikacak atik olmuyomus sikintisi yoksa hic bi sekilde mudahele etmeyin yaziyodu ben mudahele ettim ama yine yapmadi tabi bizim hep yukardan ciktigi icin asagidanc cikacak bisey kalmiyo
lennnnnn bizim kızın mokuylan kusmuğundan bıktım (töbe töbee)aman ya canı sağolsun yeterki onun çok kusuyo.üzerini değiştriyom.2 dakka sonra bida.valla neden kusuyo hala anlamadım.
.......celennnnn yavrum pekmez iç.üzerine de ılık süt iç.işe yarıyo süt için.bi de ısırgan,rezene,malta çayları çok işe yarıyomuş.ben rezene alıp içecem valla.tv de doktor sütü çok artırır.annelere duyuru olsun dedi.
......ibolyam valla kız daha tam 6 kğ değil.5800.ama resimde yüzü tombul çıkıyo.bu arada celen ceren bebek kaç kğ?bebişlerimizin kilosu en son aynıydı.
yaa merancım ıcımı rahatlattın bırazda olsa...
sızın ultrasonlamı bakıldı kalcalara??bizimkı fılm cekıldı yaf:uhm:
bıde burası ızmırın en ıyı an buyuk cocuk hastanesi.doktorlarda hepsı bırbırınden ıyı sankım,neblıyılm doğrudur gıbın geldı bana...CADIARZU
canım ozellıkle normal doğan cocuklarda cok oluormuş bu kalca cıkıklığı.benımıde normal oldu,ondan cok endıselnıyordum ben.bıde bacaklarında boğumlar oluyor ya o boğumların sayısı ıkı bacağında aynı olmalıymış benımkınde ben baktım aynı değildi ama yokmus allahtak cıkıklık..mutlaka cektır sende ıhmal etme.artık enı doğan bebeklerde işitme testi ve kalca usg si sart mutlaka istıyor tum doktorlar.ben ısıtme testını yenı doğduğunda yaptırmıstım.kalca da buguna nasıpmiş.sengözlerimebaksanab
ceren değil nan cemre:smiley-cool::smiley-cool:
olmamıı ne işler halledıoz bız araradaa..
bak ben bugun hastanlerde ugrastım.geldım camasır astım yemek hazırladım,150 ye yakın sıgara boregısarıp dondurucuya attım,
kociş geldı,mama yedık,topladım,,cayımızı ıctık,,arada cocuğun bakımı var tabi ohooooooo:teytey::teytey::teytey:
Senin bakici vardi dimi ayy biz hergun oyleyiz sekerim surekli kucakta gezmik istiyo oturdugumu aninda biliyo tek elimle yemek yiyom inan kucagimdan inmiyo ustume yapisik yasiyo diyomda asalak hayvan muamelesi yapma diye kiziyolar bana ama oyle
ben annemden geldim kızlar..değişiklik iyi geldi:dance: ...iyikide gitmişim...
geçmişi merak ediom ama okumaya vaktim yok..delikafadulden
şöyle bi göz gezdirdim..delikafadulden
ve hepinizi özledim..:1hug:
biraz işim war sonra gelcem:dance:
yok canım ya onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum
benim cimcime günde 3-4 kere mçıyo ve 7 kg şuanda
Kullaniyolar gercekten aman aglamasin dedik hemen kucaga aldik ih dedirmedik simardi zilli buyusunde daha cok cektirirler bize teyzemin iki oglu var ilkinde cekmis bayagi simdi ikinciye cok kati biliyoyo acemiligi cikti atiyo besigine agliyo birak aglasin almayin kucaginiza diyo hic umursamiyo bi gor ben dayanamiyom valla aglatamiyom hic hemen kucagima aliyom alisiyo tabi
ne güsel bende gitmek istiom annemlere ama gelmeyin dio kerem hastalancak hava değişimi olcak diye....abimin kızı oldu demiştim ya onun 40 mevlüdüne gelirsin dio ama dayanamam haftaya gideriz belkim
bizim oğlan da bazen 5kez kaka yaptığı oluodu kilo alımı da 4.aya kadar iyiydi 2.5kg doğdu 3.ay sonunda 6.5kg idi ....kaka olayı ile ilgisi yok kilonun
bizimkini de ağlatmıycanız demişti doktor göbek fıtığımız vardı ya ilerlemesin diye çok şükür ilerlemedi ama kucağa sallamaya her bi moka alıştı velet oda beğenmio şimdi bütün odaları gezioz en çok mutfağı sevio kombinin buzdolabınun ışığı üzerindeki süsler falan dikkatini çekio incelio
selam kızlar ekim analarının en dertlisi en pimpiriklisi ve en bahtsızı geldiiihihoyyyt kaç gündür annemdeyim biliyosunuz neden olduğunu kötükedihüsobu arada bana burda deli muamelesi yapılıyor yine kakamızda kana benzer bişey götdüm ama iğnenin ucu kadar benden başka kimse bişey göremedilaelaelaelaelae doktora götürmek istedim annem doktor güler sana dedi bişey yok dedi neyse moralim bozuk oğlan çok gazlı ve gazı olunca beni emmiyor bende uykuluyken veriyorum bazen 5 bazen 15bazen yarım saat emiyor ama lkızlar kiloalmıyor gibi gerçi ben evde kendi kendim tartıyorum 2 haftadır elbiseleriyle 5400 çıkıyor acaba büyüme hormonlarında mı bişey varki boyumuz fena değil 60 cm civarı ama çok küçük ya çok üzülüyorumsenağlama bundan sonra emmediği zaman kendimi sağıp biberonla vercem biberona alışır diye vermiyodum ne salakmışım ya bu arada adet olunca göbek falan gitmiyooo ben daha üstüne kilo bile aldımm eve gitmek istemiyorum kızlarrr :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?