2008 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tıcker shack angel dan yaptımm fakatt lakınn emmeee olmuoo yıne de ya verdiği hangı lınkı yapıstıriicmm??:mymeka:

bu fıkra değil ha gerçek bire bir yaşanmış olaydan alıntıdır
yaw celenle ibolya cadısı nerdeler ya gelselerdi onlarda gülerdii puhaha hatta zuhaha gülüşüynen kaydirigubbakcemile3

deff hadi deff bende gıdıyomm:mymeka::mymeka::mymeka:
hafta sonu uğaramam pek buralara zati kocişim varken :dilcikar:

Kıslar bakıyorum yine heiciğiniz uykudasınız bi de utanmadan gece 3-5 nöbetleri olduğunu söylersiniz nerdesiniz leynnnnnnnn bakın ben uyuyormuyum sizi gidi uykucular beni merak etmişinizdir yine bilg ve de int gümledi artık oldu demiyeceğim size oldu diyorum artık sizinleyim diyorum kociş gümletiyo sağolsun artıkın inşalah olmuştur gördüğünüz üzere hizmete açmış bulunmaktayız haber vereyim dedimdeğmesse tabiii ösledim hepicünüzü:sm_cool:Şenizneysem görüşürük inşallah

Gunaydiiin umarim hepiniz raahat bi uyku cekmissinizdir ben uyuyamadim gece uyanip uyanip sinir etti beni cadi ya

günaydınlarrrrrrr
hava o kadar kapalı ki burda ev kapkaranlık oldu içim daraldı tam uyuma havası ama kerem uyancak diye yatmıom bile
herkese ii hafta sonları bizim tatilimiz yarın başlıo bugün de çalışıo babamız klava:

ahhh ahhh bu evlilik, çocuk ne hale getirdi bizi ama düzelcek tabiki bebek bakmak kolay mı...allahtan kayınvaliden var da arada sırada yardımcı oluo sana nefes aldırıo...burda biçok kişinin hem annesi hem kayınvalidesi uzak halimize şükredelim yine de....
kocalar da bakımlı görmek istio ama napcan valla bizde isteriz evde bi bakıcı bide hizmetçi olsa kendimize bakarız ulen wc ye gitmeye vakit olmuo bazen altıma kaçırıom keremin bezlerinden bağlasam mı bi dene:roflol:

aynen sığmıo artık fileye bide attırıo kendini öne doğru elimden düşcek diye korkuom bide dikilio ayağa sırtını yıkarken hop hop yapıo velet artık küvetin içine koycaz galiba

goodd morniiinng ekim analarııııhihoyyytkaydirigubbakcemile2 napıosunuz bakem:mymeka: akıllı durdunuz mu ben yokken:mymeka:

ah merancım noldu bu herife bilmiorum cok cocuk istiodu ama bu abisinin evlilik durumu ve ekonomilk durumu cok deiştirdi herifi:çok üzgünüm: sinir oluyorum..hiçpara konusu yapıcaanı düşnmezdim kızına.bide biz askeri personeliz özeller bize o kadar ucuz deil..
hee bende varmıs bebişken.hatta 1 sene kadar celik korse takmıslar.hala annemin evinde durii.ayıcıklı bebeklli bişiyerimseniben ama şimdi bişiciğim yok.yanlız bunun genetik olması ne alaka?demiş ya özleme ailede varmıydı die:uhm:

kıslar ya dünden beri giremedim siteye kızım dün ortalığı yıktı öğleye kadar idare edrdi öğlen aşağı kata babasına bıraktım kızcemi bankaya gittim sadece 15 dakika tabi geldim ki ortalığı yıkmış bütün iş arkadaşları yenge bu çocuğa nasıl bakıyon sen bravo sana diyolar kimi görse ağlamış susuturamamışlar halbuki kalabalığı ve yabancıları çok seviyo akşamda misafir geldi yine yıktı heryeri sabah da ilk defa çığlık çığlığa uyandı gülerek uyanırdı oyunlar oynardık yine çok kötü şimdi uyudu şükür ne olmuş olabilir ya hasta değil gibi ateşi yok arasıra yine gülüyo hiçbişey anlamadım bu işten

bu arada çok da mutluyum yarın sabah erkenden annem gelecek 12 saat yolculuktan sonra canım annem geliyoooooooooooooooooooooooo :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

anam huy deiştirio sıpalar:mymeka: ama her halleri süpppeerr:sm_cool:
annen nerden gelii benmde haftaya bugun teyzemler gelicek:dance: evin içi şenlenecek.ama gidincede cok kötü koyucaksenağlama

hee bende varmıs bebişken.hatta 1 sene kadar celik korse takmıslar.hala annemin evinde durii.ayıcıklı bebeklli bişiyerimseniben ama şimdi bişiciğim yok.yanlız bunun genetik olması ne alaka?demiş ya özleme ailede varmıydı die:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…