heyyyyyy CEEN LEYLA TERKEN duruyomu göbüşünüzdeki çizgiler heyyo size soruyorummmmmmmmklava: klava:
heyyyyyy CEEN LEYLA TERKEN duruyomu göbüşünüzdeki çizgiler heyyo size soruyorummmmmmmmklava: klava:
Bacim yarama bastin valla bende onu dusunup duruyom gecmedi yaa bide ben cok yirtildim ya karnimdakine raziyim bacaklarim felan heryerim kirmizi kizmizi cizgi simdi benim diz kapaginda eteklerim var ben onlari asla ten rengi corapla giyemem bacagimin arkasi hep cizgi taa ayagimin bi karis yukasina kadar indi hayret bisey ya moralim cok bozuk soyunmak istemiyorum aynalardan nefret ediyorum
canım ya ama bak bide şöyle düşün bak celen de aynen duruyomuş terken azamış g b dedi bendekide dediğim gb koyu baya demek ki azalmakla birlikte kimsenin am olarak geçmemiş çatlaklara gelince bende pek olmadı çatlak krem kullanmamışmıydın hamileylen ben şu mustelanın kremini kullanmıştım çokda memnun kaldım hatta kalanıda sonrasında kullandım banyodan sonra ama göbüş kocamanken sür sür yetmiyodu çok sıkıyodum doğuruncada aynı dozda sıktım karnıma çok heba oldu krem kaydirigubbakcemile3hala biraz var kalan kremi çıkartamıyom ama atamıyorumda dur ben tüpü keseyim de çıkarayım:1closedeyes:aman ya napalım boşverrrrrrrr çizgileri biz ana olduk yavvvvvvvvv dimi ama hani geçse çok sevincez orası ayrı ama geçmesse de napalım onlar analık çizgileri der geçerizŞeniz
olcayım kız cocuklarında bu cizgi daha belirgin olur derdi ananem angutu:mymeka: doktora gösterdim ben hayatımda hiç bukadar koyu cizgi görmedim dedi.bu zamana kadar azalması gerekşrdş bunun gecmezse cildiyeye git dedi.ama benm şikayetim yok.valla göbşm inse yazın o cizgimle bikini bilenem giyerüm ben:dance: o benm bi nevi annelik simgem:asigim:TERKEN' im benim taaaa göğsümün ortasına kadar uzanıyordu eh biraz aşağısına indi ama olan yerlerde rengi pek bi koyu hiç açılmıyor CELEN niyeki cildiyeci valla google de okuduğuma göre buna cilttei pigmentler sebep oluyormuş o pigmentler deri altındaki cilde rengini veren dokular kendiliğinden geçmesi lazım yoksa dışarıdan krem vs.takviyesiyle zor gb ama yinede sıpalar 5 aylık olana kadar geçti geçti geçmedi gitmek lazım ay pek gözüme batıyor yavvvvvvvvvvvvv
CELENNNNNNNNNN çatla da patla şimdi yine tartıldım 52.3 kıssssss karnım aç amananiknanik:teselli::sm_cool::roflol:
Su sanatci karilara hic bisey olmuyo bebe doguruyolar sonra geri cikiyolar ortaya sanki hic dogurmamis gibi ne kilo ne yirtik gulben ergen oglu 2 yasinda hala emziriyomus karinin memeler tas gidi benimki porsumus gibi yaww benim goguslerim bile yirtildi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?