2008 Ekim Anneleri

yok canım ya siz değil annemler yapıyor
bu arada merancım verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim sütüm eskiye göre daha yağlandı gibi

Yalnız bişey dikkatimi çekti ekim annişleri maşallah bebişlerimiz pek tatlılar ya ALLAH' ım nazarlardan orusun hepsini ama benzerlikleride var hepsinin birbirlerine güzel bebişler brtlatık kıslar RABBİM' e bin şükürler olsun ALLAH' ım kimsenin kucağını boş koymasın isteyen herkese nasip tsin inşallah analık süper bir duygu hamdolsun bizlere nasip etti tüm isteyen kadınlara da yaşatsın bu duyguyu

TERKEN' im benim taaaa göğsümün ortasına kadar uzanıyordu eh biraz aşağısına indi ama olan yerlerde rengi pek bi koyu hiç açılmıyor CELEN niyeki cildiyeci valla google de okuduğuma göre buna cilttei pigmentler sebep oluyormuş o pigmentler deri altındaki cilde rengini veren dokular kendiliğinden geçmesi lazım yoksa dışarıdan krem vs.takviyesiyle zor gb ama yinede sıpalar 5 aylık olana kadar geçti geçti geçmedi gitmek lazım ay pek gözüme batıyor yavvvvvvvvvvvvv

heyyyyyy CEEN LEYLA TERKEN duruyomu göbüşünüzdeki çizgiler heyyo size soruyorummmmmmmmklava:klava:

Bacim yarama bastin valla bende onu dusunup duruyom gecmedi yaa bide ben cok yirtildim ya karnimdakine raziyim bacaklarim felan heryerim kirmizi kizmizi cizgi simdi benim diz kapaginda eteklerim var ben onlari asla ten rengi corapla giyemem bacagimin arkasi hep cizgi taa ayagimin bi karis yukasina kadar indi hayret bisey ya moralim cok bozuk soyunmak istemiyorum aynalardan nefret ediyorum

Son düzenleme:
Ulan kafama miciyim millete ugrasmayin bebelerin mokuyla diye kiziyodum tuttum ben ugrastim bebe huzursuz oldu fitili atinca 1 saat felan gecti aradan bi bagirdi ıkındı ıkınıyo hem de bagiriyo altini actim filil geri cikmis cikarirken de yirtti ortaligi hey allahim ben naptim yaa

canım ya ama bak bide şöyle düşün bak celen de aynen duruyomuş terken azamış g b dedi bendekide dediğim gb koyu baya demek ki azalmakla birlikte kimsenin am olarak geçmemiş çatlaklara gelince bende pek olmadı çatlak krem kullanmamışmıydın hamileylen ben şu mustelanın kremini kullanmıştım çokda memnun kaldım hatta kalanıda sonrasında kullandım banyodan sonra ama göbüş kocamanken sür sür yetmiyodu çok sıkıyodum doğuruncada aynı dozda sıktım karnıma çok heba oldu krem kaydirigubbakcemile3hala biraz var kalan kremi çıkartamıyom ama atamıyorumda dur ben tüpü keseyim de çıkarayım:1closedeyes:aman ya napalım boşverrrrrrrr çizgileri biz ana olduk yavvvvvvvvv dimi ama hani geçse çok sevincez orası ayrı ama geçmesse de napalım onlar analık çizgileri der geçerizŞeniz

Ibolya karisuu hemen gitmis geri albumune baktim yusuf nasil tatli olmuss masallah yeni dogmus halleriyle simdiki halleri cok farkli oluyo benim kiz oyle

yav bi de ben bakayım şu bebişlerin ilk halleriyle şimdiki hallerine ay benimki ilk doğduğunda nasıl kıllıydı kıslar çocuğun saçlarıyla kaşları birbirinin içindeydi halada favorilerimiz felan var he tam dökülmüş değil yani alnındakiler döküldü nihayet ama sırtı omuzları kulağında hala ince ince var

Ozel bi catlak kremi kullanmadim badem yagi surdum surekli nemlendirici krem ve banyodan sonra bebe yagi surdum ama son ay fazla yirtildi bas gelemedim bide ben cok zayiftim hayatimda hic kilo aldigimi bilmem dunyayi yesem hic kilo almazdim hamile olunca 25 kilo alinca vucut afalladi tabi birden bide odem sislik anlayacagin mahfetti vucudumu ama dedigin gibi ana olduk napalim benim arkadaslarimin kide yirtilmisti gecmiyo ya sadace kirmizisi gidiyo normal teninin rengini aliyo

CELENNNNNNNNNN çatla da patla şimdi yine tartıldım 52.3 kıssssss karnım aç amananiknanik:teselli::sm_cool::roflol:

olcayım kız cocuklarında bu cizgi daha belirgin olur derdi ananem angutu:mymeka: doktora gösterdim ben hayatımda hiç bukadar koyu cizgi görmedim dedi.bu zamana kadar azalması gerekşrdş bunun gecmezse cildiyeye git dedi.ama benm şikayetim yok.valla göbşm inse yazın o cizgimle bikini bilenem giyerüm ben:dance: o benm bi nevi annelik simgem:asigim:

merancım hele o hödüklerden antalyada da mı var hemiii
ben de deli oluyom araba kullanmaktan nefret ediyom bu ankarada da çok fena sürücülerr klava:

CELENNNNNNNNNN çatla da patla şimdi yine tartıldım 52.3 kıssssss karnım aç amananiknanik:teselli::sm_cool::roflol:

yuuuhh:1shok: diet mi yapıon len yoksam de hele yavrum bende kosturup duruom ama hala verdiğim yok tam tersine alıom len:mymeka:

Su sanatci karilara hic bisey olmuyo bebe doguruyolar sonra geri cikiyolar ortaya sanki hic dogurmamis gibi ne kilo ne yirtik gulben ergen oglu 2 yasinda hala emziriyomus karinin memeler tas gidi benimki porsumus gibi yaww benim goguslerim bile yirtildi ya

heee ne yapıyolar aceba biz de yaptırak kaydirigubbakcemile3
bi de göğüslerin küçükse emzirmeyi bırakınca nasıl pörsücekler sen ozaman gör :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…