herkese selasmsenağlama gecmişi okumayı isterdim ama hem cok uzun hemde moralim çok çok bosuksenağlama komşu geldi öölen.mutfağa gectikl kahve içicez cemrede içerde uyuyo.bir cığlık koptu nasıl gittim odayas o cocuğu yerden nassıl kaldırdım sonra neler oldu hatırlamıyorumsenağlama bebeğim minik kelebeğim koltuktan yere gümlemişsenağlama nasıl oldu anlamadfım koltuğun en dibindeydi.baya bi dönmüş olması lazım düşmresi için.yavrum dudakları morardı ağlamaktansenağlama onunla birlikte ben....anneliğe hazır deilmişim demekki...bi cocuğa sahip cıkamadım.tamam cocuktur düşe kalka büyüycek ama bu daha 3 aylık.yani benm hatam hepsenağlama
celencim çok çok geçmiş olsun canım ya .cemre kız o kadar büyümüş de annesi bak artık yerlere atıveriyo kendini:1hug:.bizim eylül daha dönmüyo.öyle çok hareketli değil
kızlar süt için rezene çayı kullanıyım size derim demiştim ya işte denedim tam süpper oluyo.len celen karısı iç lan rezene çayı cemreme süt olsun.biraz rakı gibim kokuyo emme olsun.tadı güzel.eylülle bana kafa yapar işte kötü mü?:roflol:
selam kızlar celencim geçmiş olsun üzme kendini daha dikkatli olursun bundan sonra geçmiş çok uzun okuyamadım kızlar hala sadece anne sütümü veriyosunuz biz mama da vermeye basladık ara ara sütüm azalıyor
annem sen niye ücretsiz izin kullanmıon
Olcaycim canim insallah bakicin merhametli allahtan korkusu olan biridirde seninde akliin yavrunda kalmaz zor gerci annen bile baksa aklinda kalir ama evinin yakin olmasi yonunden icin rahat olur biraz
cok saolun ya...kuzucum uykusundann ağlayarak uyanıo..aslında uyksunda ağlıo...hemde nasıl katıla katıla iç çeke çekesenağlama aklına gelio galiba uçuş anıkaydirigubbakcemile3
herkese selasmsenağlama gecmişi okumayı isterdim ama hem cok uzun hemde moralim çok çok bosuksenağlama komşu geldi öölen.mutfağa gectikl kahve içicez cemrede içerde uyuyo.bir cığlık koptu nasıl gittim odayas o cocuğu yerden nassıl kaldırdım sonra neler oldu hatırlamıyorumsenağlama bebeğim minik kelebeğim koltuktan yere gümlemişsenağlama nasıl oldu anlamadfım koltuğun en dibindeydi.baya bi dönmüş olması lazım düşmresi için.yavrum dudakları morardı ağlamaktansenağlama onunla birlikte ben....anneliğe hazır deilmişim demekki...bi cocuğa sahip cıkamadım.tamam cocuktur düşe kalka büyüycek ama bu daha 3 aylık.yani benm hatam hepsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?