2008 Ekim Anneleri

celencim çok çok geçmiş olsun canım ya .cemre kız o kadar büyümüş de annesi bak artık yerlere atıveriyo kendini:1hug:.bizim eylül daha dönmüyo.öyle çok hareketli değil

Olcaycim canim insallah bakicin merhametli allahtan korkusu olan biridirde seninde akliin yavrunda kalmaz zor gerci annen bile baksa aklinda kalir ama evinin yakin olmasi yonunden icin rahat olur biraz

celencim çok çok geçmiş olsun canım ya .cemre kız o kadar büyümüş de annesi bak artık yerlere atıveriyo kendini:1hug:.bizim eylül daha dönmüyo.öyle çok hareketli değil

Bizimkide oyle gece yan yatiriyom kalkiyom hala uyuyosa ayni sekilde duruyo uyaninca kafasini felan ceviriyo hareketli degil ama ben yinede korkuyom kanepede uyursa orta sehpayi hemen kanepeye yapistiriyorum ustunede yastiklari koyuyorum nolur nolmaz

selam kızlar celencim geçmiş olsun üzme kendini daha dikkatli olursun bundan sonra geçmiş çok uzun okuyamadım kızlar hala sadece anne sütümü veriyosunuz biz mama da vermeye basladık ara ara sütüm azalıyor

kızlar süt için rezene çayı kullanıyım size derim demiştim ya işte denedim tam süpper oluyo.len celen karısı iç lan rezene çayı cemreme süt olsun.biraz rakı gibim kokuyo emme olsun.tadı güzel.eylülle bana kafa yapar işte kötü mü?:roflol:

eylülcüm daha önceki konuşmanızı bilmiyorum anlatsana nasıl şu hazır rezene çayımı bebekler için olandan mı içtin

kız yeşimcim iç sen de len rezene.bana dua edersiniz:roflol:ısrganla malta da süt yaparmış ama ben bi rezeneyle başladım.onları dener size haber veririm:roflol:

cok saolun ya...kuzucum uykusundann ağlayarak uyanıo..aslında uyksunda ağlıo...hemde nasıl katıla katıla iç çeke çekesenağlama aklına gelio galiba uçuş anıkaydirigubbakcemile3

canım eşim sallama rezene almış.yani tek içimlik.eczaneye sor bakalım tek içimlik sallama var mı?yoksa lokmanlarda vardır.benim eşimin dükkan için alışveriş yaptığı gimat var ordan almış

annem sen niye ücretsiz izin kullanmıon

maalesef cnm böyle bir şansım yok bir daha gelme derler zaten yaprak dökümü var işyerinde

Olcaycim canim insallah bakicin merhametli allahtan korkusu olan biridirde seninde akliin yavrunda kalmaz zor gerci annen bile baksa aklinda kalir ama evinin yakin olmasi yonunden icin rahat olur biraz

inşallah cnm ya bir arkadaşın ablasının arkadaşı bu kadın 42 yaşında 3 çocuk annesi ve hepçocuk bakmış içim ısındı ama bilemiyofum tabii istersen referans vereyim dedi istemedim benim fikrim benim için önemli iyi birinr benziyorsun edim kadın bulgar göçmeni ALLAH'tan hayırlısı kızlar ne olur doğru insan olsun:Saruboceq:üst komşudanda rica ettim çat kapı kontrole gelecek bakalım göreceğiz

celen var ya bizim kız da bazen dudağını büzerek ağlıyo uykusunda.sonra da o şekilde uyanıyo.yalnız kaldığını mı zannediyo acaba diyorum ama bilemiyorum

iyi akşamlar celencim geçmş olsun ya ben de öyle yatırıyodum önlem almadan bu bana da ders olsun benim kız7 de uyuduydu altını değiştireyim diye uyandırdım ahanda uyumuyo vızlayıp duruyo işallah bu gece uyuyabilirim çok yorgunum

mehaba ekim anneleri.ben kasım annesiyim..
bebeğim çok gazlı.

sizin bebeklerinizin gaz sorunu bitimi?bittiyse ne zaman bitti..
ben de bitsiin is ti yo ruuumm

cok saolun ya...kuzucum uykusundann ağlayarak uyanıo..aslında uyksunda ağlıo...hemde nasıl katıla katıla iç çeke çekesenağlama aklına gelio galiba uçuş anıkaydirigubbakcemile3

canım evet ara ara aklına geliyordur yavrucagın ama geçer unutur
eylülcüm evde granül şeklinde olan vardı bebek için o içmiyor madem ben içim en iyisi
olcaycım inşallah iyi bakıcıdır sen devamlı bir şekilde takip et

ya kızlar şimdi eylül uyuyo.birazdan uyanır.ama bu kızı ben artık uyutmakta(biz yatarken)güçlük çekiyorum.saat 1.30 hala değişmedi.bekliyo o saate kadar napcam şaşırdım.sizin yavrular nasıllar

celencim çok geçmiş olsun..Allah korumuş...daha küçük die bende benimkini yanlız bırakıom ama dikkatli olmak lazımmış...kötü bi deneim olmuş ama bak bebişin büyümüş kendi kendine yataktan inio...yerimsenibenyerimseniben
üzülme güzelim artık yavaş yavaş alıştıralım kendimizi...
eskiler ne demiş düşe kalka büyücekler..naniknaniknaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…