İBOLYA' m inşallah anacım ALLAH içine merhamet bıraksın yavrumu emanet edicem inşallah iyi insandır dua ediyorum.Şu sünnet işine gelince benim kocişte yenidoğan sünneti dedi durdu ben şiddetle karşı çıkmıştım göbeği düşecek sarılık mı olacak belli değil diye şöyle biraz toparlasın öyle dedim ana yüreği kıyamıyo insan ama sonra daha zor ikna oldum gibi ben en azından bebişken olurlarsa ilerde hatırlamayacaklar gerçi kıyamıyorum ama çarşamba günü kontrolu var dr.soracağız eşime kalsa önümüzdeki günlerde ben işe başlamadan yaptıralım diyor ama ben gene kıyamayıp erteliyorum bakıcıya felan alışacak şimdi başımız ağrımasın diyorum benim iznim baya var 58 gün kadar şimdilik yaklaşık 35 gün kadarını kullanacağım 23 gün kalıyor 1 hafta 10 gün alırım aylık gb tatile gidip gelelim sonra demeye başladım ALLAH' tan hayırlısı 13-15 günde yıllık izin yani tatil için kalıyor oda yeter zaten yani senin anlayacağın erteledikçe erteliyorum mevzuyu özünde kıyamamak var tabii
İBOLYA' m inşallah anacım ALLAH içine merhamet bıraksın yavrumu emanet edicem inşallah iyi insandır dua ediyorum.Şu sünnet işine gelince benim kocişte yenidoğan sünneti dedi durdu ben şiddetle karşı çıkmıştım göbeği düşecek sarılık mı olacak belli değil diye şöyle biraz toparlasın öyle dedim ana yüreği kıyamıyo insan ama sonra daha zor ikna oldum gibi ben en azından bebişken olurlarsa ilerde hatırlamayacaklar gerçi kıyamıyorum ama çarşamba günü kontrolu var dr.soracağız eşime kalsa önümüzdeki günlerde ben işe başlamadan yaptıralım diyor ama ben gene kıyamayıp erteliyorum bakıcıya felan alışacak şimdi başımız ağrımasın diyorum benim iznim baya var 58 gün kadar şimdilik yaklaşık 35 gün kadarını kullanacağım 23 gün kalıyor 1 hafta 10 gün alırım aylık gb tatile gidip gelelim sonra demeye başladım ALLAH' tan hayırlısı 13-15 günde yıllık izin yani tatil için kalıyor oda yeter zaten yani senin anlayacağın erteledikçe erteliyorum mevzuyu özünde kıyamamak var tabii
ya benim oğlum olsaydı doğumun ertesi günü sünnet ettirecektik ama kızımız oldu böle bi sorun da kalmadı :lepi:
len arkadaş beni ikna etti yaa mantıklı geldi söyledikleri, hemi kış günü, hemi bez tutuyoz çocuklara, ppipisi nasıl haava alcak nasıl iyileşcek, hemi çişini yaptıkça pipisini yakar, ben vazgeçtim anam bezden kurtulunca yapcam o iişi, hiçbişicekler olmaz bence, ameliyat ortamında yapıyolar misler gibin, karar verdim üçbeş yıl ertelicem
canım bakıcı mı tuttunuz??yok mu annen ya da kayınvalide??ya da bakabıelcek herhangı yakın biri_?benneyaptımki
Benim annem yok çıtırım 9 yıl oldu bırakıp gideli ah göremediğine mi yanarsın eksikliğine mi bu konuda çok dertliyim zati kayınvaldeye gelince de anacım orda torun çok çocuk sayısı fazla yani çekiniyorum biliyomusun hepsi okula gidiyor çünkü e benimki daha çok küçük ne bileyim ALLAH' ıma emanet edicem artık ne yapayım inşallah doğru insanı göndermiştir bana sizde dua edin kıslar ya
banyo yaotırdım bizim cicişee,uyuduu:asigim:
Aaaaaaaaaaaa NİSA77 hoşgeldin anacım ay be eskiler geliyor yaşasın nerdesiniz leynnnnnn şekerin ne oldu şeker karu senikaydirigubbakcemile5
Meran normalde buyukler kabiz olunca hani kayisi felen yerler ya simdi ben kaysi kompoztosu yapup yesem bu kiza suttun gecerde kakasini yaparmiki
öle deme kızımız olduğu için anlamıyoruz biz bence
Bana kalsa hiç kestirmemde dermişimmmmmmmkaydirigubbakcemile3babası bırakmayacak habire uzatmaları oynuyorum zaten şidide tatile gidelim gelelim dönüşte yine izin alır 1 hafta 10 gün çıkartırız aradan dedim bakalım hayırlısı
DBEST valla bizimkinin niyetide oydu ama analık kıs insan kıyamıyo oğlun olsaydı eminim sende ben ve İBOLYA gibi bin dereden bin su getirir erteler dururdun
kayısı kompostosu olmaz olm şimdi taze kayısıyı nerden bulcen kaydirigubbakcemile3 sen kayısı hoşafı yap iç mis gibin olur hem sütüde arttırır hemde kuzunu bağırsaklarınıda çalıştırır :jeyyar:
herkese selasmsenağlama gecmişi okumayı isterdim ama hem cok uzun hemde moralim çok çok bosuksenağlama komşu geldi öölen.mutfağa gectikl kahve içicez cemrede içerde uyuyo.bir cığlık koptu nasıl gittim odayas o cocuğu yerden nassıl kaldırdım sonra neler oldu hatırlamıyorumsenağlama bebeğim minik kelebeğim koltuktan yere gümlemişsenağlama nasıl oldu anlamadfım koltuğun en dibindeydi.baya bi dönmüş olması lazım düşmresi için.yavrum dudakları morardı ağlamaktansenağlama onunla birlikte ben....anneliğe hazır deilmişim demekki...bi cocuğa sahip cıkamadım.tamam cocuktur düşe kalka büyüycek ama bu daha 3 aylık.yani benm hatam hepsenağlama
yok canım gayet iyi anlıyorum empati yapabiliyorum çok şükür
canım sonuçta illa sünnet ettireceksen en iyi zaman yeni doğduğunda bence.. yani tıbben böyle.. yok ben sünnet ettirmicem de diyebilirsin tabi ki ama sünnet olacaksa en acısız olduğu zaman yenidoğan dönemi.. o dönemde nöronlar ve beyin arası sinapslar tam gelişmemiş oluyo ve ağrı duyusu tam değil yani...
hoşbuldukkk şekergillerden arkadaşım olcayım ne olsun geçmişi bi okuyayım dedim anamm ne uzundu ölee.zaten okuyana kadar bizim zilloş uyanıyo.gece 1 de mesaimiz başlıyo anam sabaha kadar .öptüm şeker uyşşş meleğini de öptümm kız
yok canım gayet iyi anlıyorum empati yapabiliyorum çok şükür
canım sonuçta illa sünnet ettireceksen en iyi zaman yeni doğduğunda bence.. yani tıbben böyle.. yok ben sünnet ettirmicem de diyebilirsin tabi ki ama sünnet olacaksa en acısız olduğu zaman yenidoğan dönemi.. o dönemde nöronlar ve beyin arası sinapslar tam gelişmemiş oluyo ve ağrı duyusu tam değil yani...
kızım geçen yıl şiledeeMeran su senin profilindeki pembe li kizin mi kim pek net degi kucuk ya l sahilde galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?