2008 Ekim Anneleri

Aaaaaaaaaaaa NİSA77 hoşgeldin anacım ay be eskiler geliyor yaşasın nerdesiniz leynnnnnn şekerin ne oldu şeker karu senikaydirigubbakcemile5

len arkadaş beni ikna etti yaa mantıklı geldi söyledikleri, hemi kış günü, hemi bez tutuyoz çocuklara, ppipisi nasıl haava alcak nasıl iyileşcek, hemi çişini yaptıkça pipisini yakar, ben vazgeçtim anam bezden kurtulunca yapcam o iişi, hiçbişicekler olmaz bence, ameliyat ortamında yapıyolar misler gibin, karar verdim üçbeş yıl ertelicem

ya benim oğlum olsaydı doğumun ertesi günü sünnet ettirecektik ama kızımız oldu böle bi sorun da kalmadı :lepi:

canım bakıcı mı tuttunuz??yok mu annen ya da kayınvalide??ya da bakabıelcek herhangı yakın biri_?benneyaptımki

ya benim oğlum olsaydı doğumun ertesi günü sünnet ettirecektik ama kızımız oldu böle bi sorun da kalmadı :lepi:

öle deme kızımız olduğu için anlamıyoruz biz bence

Bana kalsa hiç kestirmemde dermişimmmmmmmkaydirigubbakcemile3babası bırakmayacak habire uzatmaları oynuyorum zaten şidide tatile gidelim gelelim dönüşte yine izin alır 1 hafta 10 gün çıkartırız aradan dedim bakalım hayırlısı

DBEST valla bizimkinin niyetide oydu ama analık kıs insan kıyamıyo oğlun olsaydı eminim sende ben ve İBOLYA gibi bin dereden bin su getirir erteler dururdun

Aaaaaaaaaaaa NİSA77 hoşgeldin anacım ay be eskiler geliyor yaşasın nerdesiniz leynnnnnn şekerin ne oldu şeker karu senikaydirigubbakcemile5

hoşbuldukkk şekergillerden arkadaşım olcayım ne olsun geçmişi bi okuyayım dedim anamm ne uzundu ölee.zaten okuyana kadar bizim zilloş uyanıyo.gece 1 de mesaimiz başlıyo anam sabaha kadar .öptüm şeker uyşşş meleğini de öptümm kız

Meran normalde buyukler kabiz olunca hani kayisi felen yerler ya simdi ben kaysi kompoztosu yapup yesem bu kiza suttun gecerde kakasini yaparmiki

kayısı kompostosu olmaz olm şimdi taze kayısıyı nerden bulcen kaydirigubbakcemile3 sen kayısı hoşafı yap iç mis gibin olur hem sütüde arttırır hemde kuzunu bağırsaklarınıda çalıştırır :jeyyar:

öle deme kızımız olduğu için anlamıyoruz biz bence

yok canım gayet iyi anlıyorum empati yapabiliyorum çok şükür

canım sonuçta illa sünnet ettireceksen en iyi zaman yeni doğduğunda bence.. yani tıbben böyle.. yok ben sünnet ettirmicem de diyebilirsin tabi ki ama sünnet olacaksa en acısız olduğu zaman yenidoğan dönemi.. o dönemde nöronlar ve beyin arası sinapslar tam gelişmemiş oluyo ve ağrı duyusu tam değil yani...

Oda olur bak bende bu kuru kaysilar varya onu kaynatip yumusatip blendirdan gecirip yapiim dedimistim ama du hosaf yapiim

geçmiş olsun cemreye ya a.s. sen bilerek yapmadın yaa kuzum daha dikkatli olursun bundan sonra :teselli: benim kızımda ilk 8 aylıkken düşmüştü ben çığlık çığlığa bağırdığımı hatırlıyorum...gözüm gibi koruyordum bi anlık işte oluyor..bizim yatakta uyudu kaldı etrafına yastık koydum inan 5 dk. 6 değil mutfağa gittim gelmemle tam yatağın ucuna gelip düştü gözümün önünde tutamadım düşün yaa 1 adım daha hızlı atabilseydim düşmeyecekti..neyse olan oluyor..ama kafaya çok dikkat etmek lazımm çok hassaas... tekrar geçmiş olsuun

çok bilmiş karuu senii :mymeka: gel len yine öpijem senii Şeniz ben sünnete çok soğuk bakıom kendisi isterse yaptırsın deyomda bu ibolya karusu kızdı baaa :çok üzgünüm: ya ne hakkımız var deyi kızıom...düğün müğünde yapmayı düşünmüyorum....sünnet düğünlere bana inanılmaz gereksiz geliyor

nerelerdeyddın nisacık???sole bakammkaydirigubbakcemile5

pek gergın gordum senı yavrum hayırdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…