2008 Ekim Anneleri

ya kızlar şimdi eylül uyuyo.birazdan uyanır.ama bu kızı ben artık uyutmakta(biz yatarken)güçlük çekiyorum.saat 1.30 hala değişmedi.bekliyo o saate kadar napcam şaşırdım.sizin yavrular nasıllar

aynen.10 bucuğa kadar uyumuodu 11 ayptı 11 bucuk 12 derken 1 bucuğu bulduk artık.umarım bu yarımşar saatlik uzatmalar bu kadarda kalır yoksa moku yemişem-tatlicadiarzu-
nisanurum canımın içi cok saol.sanırım büyümüşler doğdukları dün gibiydi halbusem bundan sonra dikkatkaydirigubbakcemile5
az önce 4-5 kaşık tülbentten gecirdiğim elma suyunu hüplettikcokacimcoook cok komikti yaaaakaydirigubbakcemile3 şappur şapur yalandık..cok zevkli yaa..emzirmek de zevklide bununda ayrı bi tadı varmışŞeniz

bundan sonra tedbirsiz yanlız bırakan celeni var yaaakötükedihüso

ülen hepiniz mi konu okuyonuz.vallaha sıkıldım.vıyyyyyyyyyy telledim:roflol:bu arada ibolya nirde len

sen başladın mı elma suyuna.valla eylül benim sütümü içtiğinde kusa kusa bi hal oluyo onları versem nolur acaba?yasakkelimeyarın kalça usgmiz var.bakalım kontrol de ettirirsem eğer sorarım.bişey daha soracam.eylülün boğazı acayip olmuş.kırmızı kırmızı.isilek derler ya işte ondan neden oldu anlamadım.eylül uyandı bu arada ben kaçar.hepinize iyi akşamlar:1hug:a.s.

Celencim geçmiş olsun canım. Ah bu keratalar ne zaman ne yapacakları belli olmuyor dönmeseler bile kayıyorlar. Ama bunun anneliğe hazır olmamakla ilgisi yok.üzme kendini. Düşmeyen bebek yok gibi ben Rüyayi düşürmüştüm , annem de beni de düşürmüş kanepeden.

Ibolya seninde bu tokturlardan yana hic sansin yok anasini satim

şansıma tüpürüm -tatlicadiarzu-

yav ben anlamıyom kendi drumuz 4 aydan sonra dedi bugün gittiğimiz 6 aydan sonra dedi arkadaş 4. ayda verme bi sürü toksin yüklücen çocuğa bağırsakları kaldırmaz 5. ay bitsin öyle dedi, kendi drumuz sünnet iyidir diyo, arkadaş sen manyakmısın bezin içinde nasıl iyilecşek hava alması lazım diyo hüffffff kafamçokkarıştı

canımyaa kıyaamam ekmek parası dimi, ah şu hayat şartlarının gözü kör olsun, insanı kuzusunu bırakıp çalışmak zorunda bırakıyo, neyse ya hayırlısı olsun baam, belkim bakıcı senedn iyi bakcek senin böcük de bakıcıyı senden çok sevcek belkim ne biliyon kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana anacım inşallah iyi birisidir, gözünü arkanda bırakmayacak birisidir, bu komşu çat kapı olayı da iyi fikirmiş hee maşalllah yane zeki karıymışın kaydirigubbakcemile3

mehaba ekim anneleri.ben kasım annesiyim..
bebeğim çok gazlı.

sizin bebeklerinizin gaz sorunu bitimi?bittiyse ne zaman bitti..
ben de bitsiin is ti yo ruuumm

annem bizim gazımız hiç olmadı desem yeridir, bu konunun uzmanı terken sultan ondan geniş ve detaylı bilgi alabilüsün kaydirigubbakcemile3 bi de bizim dr geceleri ağlayarak uyanıyo deyince gazı vardır diye bi damla önerdi ama daha damlayı almadık, biraz pahalıymış galiba, eczacı sölemiş eşime, onu alalım da sana ismiin sölyüm istersen, belkim işine yarar, ama bana unutturma hatırlat emi ben unuturum

ya kızlar şimdi eylül uyuyo.birazdan uyanır.ama bu kızı ben artık uyutmakta(biz yatarken)güçlük çekiyorum.saat 1.30 hala değişmedi.bekliyo o saate kadar napcam şaşırdım.sizin yavrular nasıllar

akşam üzeri çocuğu biraz yor, spor yaptır oynaştır, yastık gibi bişiyin üzerine karnı üstüne yatır, ayaklarıyla tepincem derken çok yoruluyolar, belkim işe yarar, bi de iyi geceler çayını sen iç sürekli, sütten geçiyomuş, bebe belkim dayanamaz erkenden uyur kaydirigubbakcemile3

bundan sonra tedbirsiz yanlız bırakan celeni var yaaakötükedihüso

eşşekler tepsin işallahhhhhhhhh :roflol:

ülen hepiniz mi konu okuyonuz.vallaha sıkıldım.vıyyyyyyyyyy telledim:roflol:bu arada ibolya nirde len

çocuk emziriyodum alt deişiyodum oynaştırıyodum filan yani olm ne acelen vardı hemen kaçmışın :mymeka:

her gün çocuğn bynunu tülbenti ılık suyla ıslatıp sil bakem, ardından da bebeyağı sür, olmaz sa zeytinyağını ocakta kızdır sğuttuktan sonra onu sür, yine olmadı bilmiom gerisini kaydirigubbakcemile3

meran karısı sana sesleniyom gelince oku, bu çocuk antibiyotuğu aldığından berim isal, harbi biliyon sen bu işi len, bugün bisürü su içirdim, o kadar içirmiyodum hiç, şu tedavi bitene kadar eskisinden fazla içiriym dimii

ahh cemremm yasukk.:ecrin_bebek:bnde korkuyorum yalnız bırakmıyorum koltukta.odadan cıkmam gerekırse yatağına yatırıyorum mutlaka.a.s

canım eşim sallama rezene almış.yani tek içimlik.eczaneye sor bakalım tek içimlik sallama var mı?yoksa lokmanlarda vardır.benim eşimin dükkan için alışveriş yaptığı gimat var ordan almış

sallamalar bır halta yaramıo.hemde cok iğrenc.ben doğum yaptığımda almştım 3 ay oldu ahala bıtmedı,içemiom olum:1no2:
Reznede iciyorum ama sicak sut acayip sut yapiyo ozellikle sicak hemen sut iniyo

hee aynen vallaa

ay zeynep ya valla mahvoldum okuyunca.

dun annemdeydım,orda kalacaktım güyaaşakkıdı
ıklım normalde hıc ağlayan bır bebek değildir.uykusu gelmişse ya da acıkmışsa cok ac mızıklar,ağlama bıle denmez
dun annemde öyle ağlaı kı durduramıyorum asla.kalkıyorum,yatıyorum,yürüyorum kucağımda SUSMUyorr.,,,,memeye tutuyorum almıyorrr!!!
Alllahım cıyak cıyak nefes bıle almıyor ağlarken!!1
nasıl telaş nasıl telaş bende anlatamam.ne yapacağımı sasırdım.sıydum cıocuğu her trafına baktım bişimi var dıye,,ne oldu cocuga dıye öldüm bittim ya.baktm durmuo.hadı dedım kalk acile!cocuğu dogrudurust gıydırmedım bile,kaptığım gıbı cıktık..eşimde yavas yavas hareket edıo,ben cıldıırıyorum nasıl bağınıyorum,,,ben bağırdıkca cocuk daha cok cıgrınıosenağlamanasıl bır nadı anlataamamm...
bındık bı taksıye.memeyı aldı arabada.accık cankaya,alsancak,sahıl yaptık.hastaneye yaklaşmıstık ki uyuyakaldı cocuk.dedım derdı uykuymus meğer.gerı donduk kendı evımıze.
sımdı gıtsek muayene olcak yıne uyancak,daha kotu olcak cocuk.
uyudu kaldı,,ama ben mahvoldum.dedım 10 yas gıttı heralde benden..
Allahım hıckımsenın evladını ayırmasın..hepsı ana kuzuzu yavrucklar..hepsı can,,hepsı ciğer..
o anneyede allah sabır versın allahmm,,:Saruboceq:

İBOLYA' m çok tşk ederim zeku karıyımdır doğru söylüyorsun ama kuzuma benden iyi bakamazda benim kadar bakabilse herşeyden önemlisi şööle kendi kuzusu gb sevebilse önemli olan bu

anammmmmmm cumartesi günü akşam rda bizim öyle olduydu, çok zor oluyo len o ağladı ben ağladım vallaha, analık böle bişimiş işte senağlama

İBOLYA' m çok tşk ederim zeku karıyımdır doğru söylüyorsun ama kuzuma benden iyi bakamazda benim kadar bakabilse herşeyden önemlisi şööle kendi kuzusu gb sevebilse önemli olan bu

annem insanlıklıysa kendi kuzusu gibi bakar zaten korkma, dua et, allah hayırlısını göndersin inşallah :Saruboceq:

ibolya ne sünneti gı yannış mı anladım ben

ya yenidoğan sünneti oluyomş ya, doktorumuza sordumdu tavsiye ediyom dedi, benim arkadaş da şimdi ettirme manyakmısın sen diyo, bezin içinde pişer pipisi yazık günah iltihap olur diyo, sünnet olunca kutu gibi bişiyin içinde pipisi hiçbi yere demeden duruyo hava alıyo dedi, az büyüsün bezden kurtuluun ondan sonra diyo, şimdik beze sarcanız bezin içinde hava almıcak çişini yapcak çişi pipisini yakcak boşu boşuna acı çektirceniz çocuğa diyo, ben bebekken daha az acı çekerlermiş ama dedim, ne acısıymış onlar nerden biliyolarmış ne kadar acı çektiklerini diye kızdı bana, vazgeçtim ben de şimdi sünnet ettirmekten, az büyüsün öyle ettircem,

Ibolya Benim oglum olsa ben simdi yaptirmazdim sunnet cok kucuk kiyamazdim bekle biraz daha

beklicem artık zaten vazgeçtim, ayaklansın kendine gelsin tuvalet alışkanlığını kazansın öyle, zaten ameliyat ortamında yapıyolar, anestizi veriyolar, sonrasında da ağrı kesicilerle filan hallediyolar, az büyüsün de öle yaptırcem öyle karar verdim artıkın kaydirigubbakcemile5

İBOLYA' m inşallah anacım ALLAH içine merhamet bıraksın yavrumu emanet edicem inşallah iyi insandır dua ediyorum.Şu sünnet işine gelince benim kocişte yenidoğan sünneti dedi durdu ben şiddetle karşı çıkmıştım göbeği düşecek sarılık mı olacak belli değil diye şöyle biraz toparlasın öyle dedim ana yüreği kıyamıyo insan ama sonra daha zor ikna oldum gibi ben en azından bebişken olurlarsa ilerde hatırlamayacaklar gerçi kıyamıyorum ama çarşamba günü kontrolu var dr.soracağız eşime kalsa önümüzdeki günlerde ben işe başlamadan yaptıralım diyor ama ben gene kıyamayıp erteliyorum bakıcıya felan alışacak şimdi başımız ağrımasın diyorum benim iznim baya var 58 gün kadar şimdilik yaklaşık 35 gün kadarını kullanacağım 23 gün kalıyor 1 hafta 10 gün alırım aylık gb tatile gidip gelelim sonra demeye başladım ALLAH' tan hayırlısı 13-15 günde yıllık izin yani tatil için kalıyor oda yeter zaten yani senin anlayacağın erteledikçe erteliyorum mevzuyu özünde kıyamamak var tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…