ya kızlar şimdi eylül uyuyo.birazdan uyanır.ama bu kızı ben artık uyutmakta(biz yatarken)güçlük çekiyorum.saat 1.30 hala değişmedi.bekliyo o saate kadar napcam şaşırdım.sizin yavrular nasıllar
celencim çok geçmiş olsun..Allah korumuş...daha küçük die bende benimkini yanlız bırakıom ama dikkatli olmak lazımmış...kötü bi deneim olmuş ama bak bebişin büyümüş kendi kendine yataktan inio...yerimsenibenyerimseniben
üzülme güzelim artık yavaş yavaş alıştıralım kendimizi...
eskiler ne demiş düşe kalka büyücekler..naniknaniknaniknanik
aynen.10 bucuğa kadar uyumuodu 11 ayptı 11 bucuk 12 derken 1 bucuğu bulduk artık.umarım bu yarımşar saatlik uzatmalar bu kadarda kalır yoksa moku yemişem-tatlicadiarzu-
nisanurum canımın içi cok saol.sanırım büyümüşler doğdukları dün gibiydi halbusembundan sonra dikkatkaydirigubbakcemile5
az önce 4-5 kaşık tülbentten gecirdiğim elma suyunu hüplettikcokacimcoook cok komikti yaaaakaydirigubbakcemile3 şappur şapur yalandık..cok zevkli yaa..emzirmek de zevklide bununda ayrı bi tadı varmışŞeniz
Ibolya seninde bu tokturlardan yana hic sansin yok anasini satim
selam kızlar celencim geçmiş olsun üzme kendini daha dikkatli olursun bundan sonra geçmiş çok uzun okuyamadım kızlar hala sadece anne sütümü veriyosunuz biz mama da vermeye basladık ara ara sütüm azalıyor
maalesef cnm böyle bir şansım yok bir daha gelme derler zaten yaprak dökümü var işyerinde
inşallah cnm ya bir arkadaşın ablasının arkadaşı bu kadın 42 yaşında 3 çocuk annesi ve hepçocuk bakmış içim ısındı ama bilemiyofum tabii istersen referans vereyim dedi istemedim benim fikrim benim için önemli iyi birinr benziyorsun edim kadın bulgar göçmeni ALLAH'tan hayırlısı kızlar ne olur doğru insan olsun:Saruboceq:üst komşudanda rica ettim çat kapı kontrole gelecek bakalım göreceğiz
mehaba ekim anneleri.ben kasım annesiyim..
bebeğim çok gazlı.
sizin bebeklerinizin gaz sorunu bitimi?bittiyse ne zaman bitti..
ben de bitsiin is ti yo ruuumm
ya kızlar şimdi eylül uyuyo.birazdan uyanır.ama bu kızı ben artık uyutmakta(biz yatarken)güçlük çekiyorum.saat 1.30 hala değişmedi.bekliyo o saate kadar napcam şaşırdım.sizin yavrular nasıllar
bundan sonra tedbirsiz yanlız bırakan celeni var yaaakötükedihüso
ülen hepiniz mi konu okuyonuz.vallaha sıkıldım.vıyyyyyyyyyy telledim:roflol:bu arada ibolya nirde len
sen başladın mı elma suyuna.valla eylül benim sütümü içtiğinde kusa kusa bi hal oluyo onları versem nolur acaba?yasakkelimeyarın kalça usgmiz var.bakalım kontrol de ettirirsem eğer sorarım.bişey daha soracam.eylülün boğazı acayip olmuş.kırmızı kırmızı.isilek derler ya işte ondan neden oldu anlamadım.eylül uyandı bu arada ben kaçar.hepinize iyi akşamlar:1hug:a.s.
tünaydınbu cemre beni deli edecek yakındır.dün 1 de uyudu.uyuyo uyanıo..bayıleceedim artık-tatlicadiarzu-
o kıllarınızı tek tek yolacam 15 sayfa okudum be:mymeka:
hee bende ekizler burcuyum ve iiki ikizlerim.keşkem kızımda ekizler laydı cok eğlenceli bi burckaydirigubbakcemile2 kız meran karısı bende volswogen ladys cup a katılmak istiodum ama kocacım istemedüsenağlama bende bayılırım ralliyekaydirigubbakcemile5
He valla bende cok memnunum yaf-tatlicadiarzu-ıkızler olmak bı ayrıcalıktırrkaydirigubbakcemile3
:
:uhm:
herkese selasmsenağlama gecmişi okumayı isterdim ama hem cok uzun hemde moralim çok çok bosuksenağlama komşu geldi öölen.mutfağa gectikl kahve içicez cemrede içerde uyuyo.bir cığlık koptu nasıl gittim odayas o cocuğu yerden nassıl kaldırdım sonra neler oldu hatırlamıyorumsenağlama bebeğim minik kelebeğim koltuktan yere gümlemişsenağlama nasıl oldu anlamadfım koltuğun en dibindeydi.baya bi dönmüş olması lazım düşmresi için.yavrum dudakları morardı ağlamaktansenağlama onunla birlikte ben....anneliğe hazır deilmişim demekki...bi cocuğa sahip cıkamadım.tamam cocuktur düşe kalka büyüycek ama bu daha 3 aylık.yani benm hatam hepsenağlama
canım eşim sallama rezene almış.yani tek içimlik.eczaneye sor bakalım tek içimlik sallama var mı?yoksa lokmanlarda vardır.benim eşimin dükkan için alışveriş yaptığı gimat var ordan almış
Reznede iciyorum ama sicak sut acayip sut yapiyo ozellikle sicak hemen sut iniyo
ahh cemremm yasukk.:ecrin_bebek:bnde korkuyorum yalnız bırakmıyorum koltukta.odadan cıkmam gerekırse yatağına yatırıyorum mutlaka.a.s
sallamalar bır halta yaramıo.hemde cok iğrenc.ben doğum yaptığımda almştım 3 ay oldu ahala bıtmedı,içemiom olum:1no2:
hee aynen vallaa
ay zeynep ya valla mahvoldum okuyunca.
dun annemdeydım,orda kalacaktım güyaaşakkıdı
ıklım normalde hıc ağlayan bır bebek değildir.uykusu gelmişse ya da acıkmışsa cok ac mızıklar,ağlama bıle denmez
dun annemde öyle ağlaı kı durduramıyorum asla.kalkıyorum,yatıyorum,yürüyorum kucağımda SUSMUyorr.,,,,memeye tutuyorum almıyorrr!!!
Alllahım cıyak cıyak nefes bıle almıyor ağlarken!!1
nasıl telaş nasıl telaş bende anlatamam.ne yapacağımı sasırdım.sıydum cıocuğu her trafına baktım bişimi var dıye,,ne oldu cocuga dıye öldüm bittim ya.baktm durmuo.hadı dedım kalk acile!cocuğu dogrudurust gıydırmedım bile,kaptığım gıbı cıktık..eşimde yavas yavas hareket edıo,ben cıldıırıyorum nasıl bağınıyorum,,,ben bağırdıkca cocuk daha cok cıgrınıosenağlamanasıl bır nadı anlataamamm...
bındık bı taksıye.memeyı aldı arabada.accık cankaya,alsancak,sahıl yaptık.hastaneye yaklaşmıstık ki uyuyakaldı cocuk.dedım derdı uykuymus meğer.gerı donduk kendı evımıze.
sımdı gıtsek muayene olcak yıne uyancak,daha kotu olcak cocuk.
uyudu kaldı,,ama ben mahvoldum.dedım 10 yas gıttı heralde benden..
Allahım hıckımsenın evladını ayırmasın..hepsı ana kuzuzu yavrucklar..hepsı can,,hepsı ciğer..
o anneyede allah sabır versın allahmm,,:Saruboceq:
İBOLYA' m çok tşk ederim zeku karıyımdır doğru söylüyorsun ama kuzuma benden iyi bakamazda benim kadar bakabilse herşeyden önemlisi şööle kendi kuzusu gb sevebilse önemli olan bu
ibolya ne sünneti gı yannış mı anladım ben
Ibolya Benim oglum olsa ben simdi yaptirmazdim sunnet cok kucuk kiyamazdim bekle biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?