angut karı tek ben veriom sanki yaaa:çok üzgünüm::mymeka::dilcikar:
iyi de daha erken olm
ben kaçanzi hava gözel azcuk sürtenzi muhahaa
allahım sana geliyorumverdiğim kaşık kaşık deil.3+4 kasık:mymeka: o kadardan bişi olmaz nasıl olsa baslıycak ufaktan basladım ben.haftasonuda havu suyuna gecicemcokacimcoook
Hava bugunde cok guzel herif yavas yavas yola geliyo dun sut al demistim unutmus kredi kartini verdi sen sar sarmal beraber gidin dedi market zaten dibimizde ama olsun yanimda hacer olmadaydi ben o kredinin anasini aglatirdim amma
Hava bugunde cok guzel herif yavas yavas yola geliyo dun sut al demistim unutmus kredi kartini verdi sen sar sarmal beraber gidin dedi market zaten dibimizde ama olsun yanimda hacer olmadaydi ben o kredinin anasini aglatirdim amma
ben de kocişin singapura gitmesini istemiyordum ya giderken ona dedim döndüğünde kredi kartı borçlarımı ödemekte zorlanabilirsin çünkü strese en iyi gelen şey alışveriş :roflol: o da bu huyumu biliyo ya yalvar yakar gitti nolur çok uçma diye eheheh
günaydın leyyn
kızımı almaya gittim aşağıya ondan yazamadım :1closedeyes: leyn servis 5 dak.geç kaldımı ben kafayı yiyom...telefona sarılıyorum...adam bıktı seneye almaaz benim kızı...5 dk.ne sanaryolar kuruyorum yarebbiiim :1shok:
ee işte böyle bugün temisslik yapcem benn ee siz naptınızz
ne bilim len alışveriş sevmeyen karuu olur muu leyyn :mymeka::roflol: :roflol: len bu alşveriş huyu niye bende yok yaaaa :uhm:
:roflol::roflol: ağlat anasını satim az bilem yaparsın
Aglatirim amma hacerle zor olur
arkadaşlar merhaba bende yeni üye oldum ve ekim annesiyim
iyi yapıyon merancım valla benim annem de bize öyle yapardı ben de öle yapıcam ne olursa o beş dakka içinde oluyo zaten allah korusun sen önlemini alacaksın tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?