2008 Ekim Anneleri

ne alakaa yaa???alt komsunun kardeşi ne istemiş okadından kı???
bu arada emnıyetımızın aslında istediği zaman üstü kapalı hıcbırsey bıakmayacağı,herseyı ortaya cıkarabıleceği ve suçluyu sonunda bulabıleceğini görüyoruz kac seferdir..
bu programın katkısı olmasıydı emnıyet üstüne düşmeyecek ve suclu bulunmacaktı,
ne yazıkki...:1closedeyes:

Son düzenleme:
İKİ- ÜÇ AYLIK BEBEĞİNİZ NELER YAPABİLİR?
Başını daha uzun süre dik tutabilir, göğsünden destek alıp kalkmaya çalışabilir.
Ellerini bacaklarını sallamaya, basmaya çalışabilir.
Parmaklarını açabilir, ellerini birleştirip ağzına götürebilir ama henüz elini bütün olarak kullanır.
Gülmeye başlar, tanır. Tek heceli sesler çıkarmaya, cıvıldamalara başlar.
90-180 derece izleyebilir.

DÖRT AYLIK BEBEĞİNİZ NELER YAPABİLİR?
Etrafıyla ilgilenmeye başlar, yatmak değil oturmak ya da dolaştırılmak ister. Biraz destekle 1-2 dakika oturabilir.
Karnının üstüne yattığında elleriyle itip minik push-uplar yapar, hatta bir tarafa dönebilir.
Uzanıp cisimleri iki eliyle kavrar, biraz inceleyip sonra ağzına götürür. Salyası bollaşır.
Kendi kendine oynayabilir.
Tek heceler 4-5 aylarda çıkmaya başlayabilir, ancak anlamlı değildir.
Çığlık atmayı dener.
Bebeğinizin kişiliği belirginleşmeye başlar. Size tüm yüzü ve vücuduyla yanıt vermesi yakındır.

Kiz ben dun ilk defa duydum celen karusu bana dedi bende o ne demek dedim senin gibi merakli garilara denir dedi bende o bakimdan yazdiydim
ya yanlıs yazdım ya sen yanlıs anladın angut karı.bööle herseyden şüphelkenenlere denir

kesinlikle katılıyorum:lepi:

pis pis bakıo bıde allahım ya..:mymeka:
ona en guzel ceza alını kolunu bağlayacaksın,annessinin,kardeşinin ve eşinin eline vereceksin bi odada.artık allah ne verdiyse,,istedikleri işkenceyi yapacaklar..
Aman kızlar heryerde yaşanıyor bu tarz seyler ama öellikle istanbulda yok sapiği yok katili çok var kahretsinki..dikkat etmek lazım.boyle komsuluk ,arkadaslık ilişkilerinde özellikle cok dikkatlı olmalıyız.
hanı dıyorum ya koca apt oturan kımseyı tanımıyorum dıye..aman tanımayayım uzak olsunlar bana..:1no2:

Huff varya ben zaten cok korkagim hergun esim ise gidince hemen kapiyi kitlerdim icerden yeni yeni artik alistim korkmuyodum kapiyi kitlemiyodum gerci burda hic boyle bisey olmadi ama olmayacak anlamina gelmiyo hani hirsizlik icicn gelir bizim binaya tam 14 kere hirsiz girmis bizim eve degil ama komsulara simdi guvenlik sistemli kamera felen var ama gorevlinin bos anina denk gelir felan kortum simdii haa

Valla dogru soyluyon onu verecekler ellerine oldurmeyim gereken iskenceyi yapacaklar adiii seref...kopekk o yavrularin sucu gunahi ne

Allaha emanetiz valla bizde 1.katta oturuyoz ilk zamanlar çok korkuodum geçen de yönetici geldi oturmaya geçen yıl 4.kata hırsız girmiş yeni gelinmiş takılarını falan almış ama o akraba dio hiçbiyeri karıştırmadan direk takılarını almış sadece
takım falan yok hepsini bozup bankaya atmıştık ama korkusu yeter:1no2:

bizde hazırlandık dr için babamızı beklioduk gecikcekmiş tekrar randevuyu erteledik 3de gitcez bu defa söz gelcem dio...eşimin yeri sabit değil sürekli gezio makina üzerine işi fabrikaları falan gezio sürekli o yüzden hiç programlı değiliz heran bi işi çıkabilio

günaydın kızlar

kanım dondu yaaa katil 19 yaşında ve pis pis sırıtıyo allah belasını versin

allah ilknurun ailesine sabır versin gerekten çok çok acı bi olay.. çok üzgünüm çookk

Ayni bende ona benzer bi olay duymustum yeni gelinin takilarini calmak icin gelmis gelinide oldurmus hatta kapida zorlama felan yokmus tanidik olabilir diyolardi hani hemen acmis kadin kapiyi bende cok korkuyom valla kimseye guven olmaz

ben askeri lojmanda olduğum halde mutfakta ortda bıcak bırakmıodum bu olayı izledikten sonra.o bile bi tedbir geliodu..allahım ıslah etsin..

mustafa kesermikaydirigubbakcemile3 o ibolyanınkikaydirigubbakcemile3 gecen ibo show da cıktı ya.ibolyada yoktu o gece onu izliodu:roflol:
gözleri fettaan güzeellll:teytey:

hiç sevmem mustafa keseri öğk -tatlicadiarzu-

olcayım bende vermiodum ama dünden beri 3+4 kasık elma suyu vermeye basladım.oyuzden arkasından yine 3+4 kasık su veriyorum.su vermediğim halde ağzı benmkinden ıslak muhahaa

ne elma suyu yaa kızım sen harbi sııyrdın hea, bi oje sürcem diyon bi meyve suyu veriyon, hayret bişisin haaaaaa :mymeka:

kaydirigubbakcemile3yoo len bu seyı söliidii "gönlümüüü bir bilsenn ,,sevgımi bir bilsennnnn".......sırnaşık şey
demek bızımkı uyuma bahanesıylen yıen ızlemeye gittikaydirigubbakcemile3

ben doğru dürüst televizyon izlemem bi kere hele ibo şov hiç izlemem :dilcikar:

Kiz ben dun ilk defa duydum celen karusu bana dedi bende o ne demek dedim senin gibi merakli garilara denir dedi bende o bakimdan yazdiydim

celenin ipiylen kuyuya mı inilir leynn :roflol::roflol:

Yok ya pardon supheci dediydi ben karistirdim

yok olm meraklı karılara denir dediydi ben hatırlıyom sende çark etme şimdi :roflol:

angut karı tek ben veriom sanki yaaa:çok üzgünüm::mymeka::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…