2008 Ekim Anneleri

canım benim ben siyah sütü okudum.ve o zaman hamile olmadığımı sanıyordum oysaki hamileymişim. fena değil ama çok beğendiğimi söyleyemem. annelik duydularından uzak bir kadının öyküsü.

good morning len ekim analarıkaydirigubbakcemile5 ne iş kıllatmalar bitmiş puhahaa:roflol: formdan düşmüş gördüm sizikaydirigubbakcemile3lülülülülülü

günaydınlar nasılsınız bakem
salıncağımızın yerini değiştrdik aynı odada olmaktan sıkılıo velet salonda şimdi pc de salonda hem sallıom hem yazıom iii oldu bülekaydirigubbakcemile3
bugün doktora gidiz
akşamları gelemiom buaralar 12den aşağı uyumuoz şaftım kaymş oluo-tatlicadiarzu-
atıom kendimi yatağa...yani 9a kadar normal bir kerem 9-10dan sonra başka bi çocuk çözemedim gaz desemmmmm 4.5ayı geçti gaz mı kalır ya adet edindi illa ağlayıp uyucak

ilknurun katilleri yakalandı beeeee:sm_cool::sm_cool::teytey::sm_cool: çok şükür:Saruboceq:
peki kimCADIARZU

Ben bu programa bakamiyodum ama merak ettim giz celen ne oldu anlatsana simdi bakiyom ama anlamadim senin diyisinle iskillindim

Ben bu programa bakamiyodum ama merak ettim giz celen ne oldu anlatsana simdi bakiyom ama anlamadim senin diyisinle iskillindim

20li yaşlarında bi kadın 30 gün önce bbiri 4 yasında diğeri 2 yasında cocuğuyla bıcaklanarak öldürldü.ben basından beri izliodum ve aynı şehirde olduğum için acaişpte tırsıodum.cok şkür yakalandı bugun ama acaip merak ediyorum kim bu şerefsiz kansız?

Sen en basimdan beri gorumcesi diyodun degil galiba dimi

Sayin celalettin cerrah hayirlisiyla gelseydi bende merak ettim yazik ya gencecik kadin iki masum yavru

"işkillenme" yi yanlış kullanma yafrim meraklanma anlamında değil,,cok süphecı olmak anlamnda kullanılıyor "işkillenmek":1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…