2008 Ekim Anneleri

çok teşekkür ederim canım ben toparlamaya başladım yavaş yavaş.feyzada iyi şükür ilaçlarını kullanıyoruz.sen nasılsın arkadaşım bebeğin nasıl aman iyi bakın kendinize ortalık hastalık kaynıyordelikafadulden

iyi olmanıza çok sevindim canım beniiimm Şeniz
benimkilerde iyiler wallahi ben dışarı çıkarmaya korkar oldum kapalı yerlere gitsem hastalık kaynıyor açık havada da aman rüzgar görmesin aman souk olmasın diye kendimi germekten çıkarmıyorum oğluşuu napımm :çok üzgünüm: inan o hastaneye gitgel bebeğimin çektiği uykusundan uyandır ilaç ver çocuk 10 gün zorlandı :çok üzgünüm: azcık daha havalar düzelsin şurda 1 ay daha sabredeyim gezerizde dolaşırızdaa yerimseniben

benim cadı sanırım önce eylül diyecek ya da anne diyecek ona benzer sesler çıkarıyo çok tatlı çoookkk :asigim: okadar geveze ki kafam şişiyo bazen sabahın 6 sında konuşmaya başlıyo off anam belkim 1 saat konuşuyo kaydirigubbakcemile3 bayılıyorum bu kızaaaa çok datluuuuu

senağlamasenağlamacanım çok sıkkın..senağlama
benim HÖDÜĞE çocuğun uykusu gelmeden bizi dışarı çıkar ''alışveriş merkezine''dedim deişiklik olsun die...kafamçokkarıştı
hödük yaaa malak gibi yattı kaç saat sonra kalktı pc de oturdu yarım saat..:oklava::oklava:sora gelmiş bana hala gitmeyi düşünüon mu dio..:oklava:
çocuk uyuklamaya başlamış...yok dedim saol zahmet etme..sen bilirsin dedi..
yarım saat sora ben çıkıom dedi çıktı...kötükedihüsokötükedihüso
bende bçakla üstünemi yürüsem :uhm::uhm:ama ben yürürsem bıçkla:mymeka::mymeka: onun üstüne düşüp bayılırım..hemde bayıltırım..:delphin::delphin:
kafayı yedirticek bana of oooff :1shok::1shok:

benim HÖDÜĞE çocuğun uykusu gelmeden bizi dışarı çıkar ''alışveriş merkezine''dedim deişiklik olsun die...kafamçokkarıştı
hödük yaaa malak gibi yattı kaç saat sonra kalktı pc de oturdu yarım saat..:oklava::oklava:sora gelmiş bana hala gitmeyi düşünüon mu dio..:oklava:
bende bçakla üstünemi yürüsem :uhm::uhm:ama ben yürürsem bıçkla:mymeka::mymeka: onun üstüne düşüp bayılırım..hemde bayıltırım..:delphin::delphin:

canım ya hava güzel olunca yanına anneni ya da bi yakınını al çıkın beraber.. biz de 2 gündür çıkıyoz valla hava güzel ne iyi geldi dile kolay 3 aydır evdeyiz

öff nolcek bu hödüklerle halimiz bende dertliyim daha yeni barıştık bizz 2 gün annemde kaldım valla ya kafamı dinledim oda biraz kafasını dinledi şimdi iyiyiz ama eşimde terazi heran dengesi bozulabilir adama bi haller oldu çocuk olduktan sonra:tomato:

selam millet biz geldik tokturdan idrar tahlilimiz yapıldı özel hastanedeki toktura gösterdik hemen kendi dr muza gitmedik nasılsa aybaşında gitcez die bu adam da gata mezunuymuş askeriyeden gelmiş ii birine benziodu neyse....bazen yediklerinden olurmuş öle pembemsilik idrarda korkma dedi bişey kristalleri mi ne varmış....yani idrar yollarında iltahap falan değilmiş çok şükür...boyumuz 66cm kilomuz da 7190gr olmuş(3hafta önce 64cm 6800gr idik) boyu baya uzun dedi daha ölçmeden kilosu da ii ek gıdaya erken başlamışınız dedi ulen bu doktorların da her biri ayrı telden çalıo :oklava: bir der başlla diğeri erken der...
neyse ordan çıktık göz hastanesine gittik güya randevuluyuz tam 1saat bekledik bi sürü yaşlı hasta vardı en genç hasta bizdik:emir_bebek:
o da damla verdi masaj 7-8kez günde 7-8defa kulak çubuğu ile tam göz-burun arasına yapcakmışım babasının üzerinde uygulamalı anlattı geçmezse 1ay sonra operasyonla açcaz kanalı dedi....bizim 1aydır geçmio çünkü
bakalım inş masajla açılır....:Saruboceq:

ordan da çıktık yemek yiyelim dedik kerem durur mu die endişelendik ama sonra girdik sırayla yeriz durmazsa dedik ama kucağımda durdu yedik mamamızı kereme de balon verdiler abileri :dance:

geçmişi okuyamadım çok kıllatınız mı

ay yerim ben onuu Şeniz
ay tamerde işaret parmaklarını emior ama ne emme görme ... önceden tesadüfen götürüyordu ağzına şimdi bilerek götürdüğünü farkettik babasıyla ..dün belgesel çeker gibi onu videoya çekioruzz evet şimdi işaret parmağını uzattıı sonra parmağına baktıı (galiba kendi parmağından emin olmak içiiinn) daha sonra ağzına soktuu....oofff ne tatlıı yaa babası ya bu nasıl tatlı emioo dur öbür elinide ben yicem dediii gerçekten tatlıymışş dioo kaydirigubbakcemile3

elleri bide birbirine karışıtırıp açamıo ya o çok komik oluo sırnaşık şey

anne sütü çok nadir mama verdiysen baya tostos bi kızın var yanii kaydirigubbakcemile3 Allah bağışlasın cnm analı babalı büyüsün... :teytey:
cicözz bak senin gibi mühendismişş sengözlerimebaksanab

anaaa benim de meslektaşım çıktı ne mühendisisin gıııı? ben elektronik haberleşme mühendisiyem

msnsayfam47rb8.gif

:a015:

geçmiş olsun bacım iyice dinlen ıhlamur bal pekmez neyim iç

ben geldiimm oğlumla dışarı çıktık ama kanguruya koymadım sevmedi bende arabasıyla çıkardım maşallah hep uyudu eve gelene kadar banada yürüyüş oldu havada rüzgarlı değil bugün ay içim açıldı yavs bundan sonra tırsmayacam havayı güzel gördümmü çıkacam valla hem oksijene ihtiyacımız var .Gelince uyandı hemen oyun halısına koydum oynarkene uyuyakalmış sonra aldım yatağına yatırdım ama uyandığında morarıcasına ağladı kızlar ya neden oldu acaba ateşini falan ölçtüm normal ayağımda salladım şimdi uyuyor gazmıydıki hiç bu kadar şiddetli ağlamamıştı tıkandı resmen bende çok yorgunum bea bi yandan oğlan ağlıyo bi yandan yemeğe bakıyorum vallaha dıkandım ayaklarımın altı ağrii
celen gıı kızın pek güzel maşşallah büyüüynce çok canlar yakacak gelinim olsun isterdim ama ben oğlumu kimselere veremem yaa​

kaynana moduna girmişiz şimdiden
ay geçen gün aklıma geldi acaba ben nasıl bi kaynana olcam diom eşime seni de görcez dio annesini eleştiriom ya :utangac:

benimkide üstüme iişediiiii :çok üzgünüm: kızım hiç böyle yapmazdı yapamazdı daa kaydirigubbakcemile3

biz en iyisi ağzımıza mıçmadıklarına dua edelim merancım kaydirigubbakcemile3

olanı geveze etcen ha şimdiden senn ?senin bu buban varya bu buban die anlatmışssındır oğlana oğlanda takılıp kalmıştırr buuu buu buu :roflol: ama senin oğlan senin gibi esprikçii olcek haa kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 vallaha demedim billaha demedim, sadece geçen gün sinirlendiğimde, senin bu buban uyuz olum uyuz dediydim o kadar :roflol:

ben geldiimm oğlumla dışarı çıktık ama kanguruya koymadım sevmedi bende arabasıyla çıkardım maşallah hep uyudu eve gelene kadar banada yürüyüş oldu havada rüzgarlı değil bugün ay içim açıldı yavs bundan sonra tırsmayacam havayı güzel gördümmü çıkacam valla hem oksijene ihtiyacımız var .Gelince uyandı hemen oyun halısına koydum oynarkene uyuyakalmış sonra aldım yatağına yatırdım ama uyandığında morarıcasına ağladı kızlar ya neden oldu acaba ateşini falan ölçtüm normal ayağımda salladım şimdi uyuyor gazmıydıki hiç bu kadar şiddetli ağlamamıştı tıkandı resmen bende çok yorgunum bea bi yandan oğlan ağlıyo bi yandan yemeğe bakıyorum vallaha dıkandım ayaklarımın altı ağrii
celen gıı kızın pek güzel maşşallah büyüüynce çok canlar yakacak gelinim olsun isterdim ama ben oğlumu kimselere veremem yaa​

bebekler bazen sadece stres atmak için bile ağlarlarmış tttterrrrrrrkennnnnnnn :mymeka:
oğlunun da turşusunu kur bu arada :roflol:

benim cadı sanırım önce eylül diyecek ya da anne diyecek ona benzer sesler çıkarıyo çok tatlı çoookkk :asigim: okadar geveze ki kafam şişiyo bazen sabahın 6 sında konuşmaya başlıyo off anam belkim 1 saat konuşuyo kaydirigubbakcemile3 bayılıyorum bu kızaaaa çok datluuuuu

datlu olmamı şu tipe bak kitap bileme okuyo kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: olm bıçakla yürüme konusunda profesyönelsen öyle yüürü, mazzzallah adamı korkutcam diye karnına neyin saplarsın kaydirigubbakcemile3 anacım sıkma canını hepsi hödük, sen kocayı dinleme çık gez dolaş ohhh misler gibin yaaaa :dance:

selam millet biz geldik tokturdan idrar tahlilimiz yapıldı özel hastanedeki toktura gösterdik hemen kendi dr muza gitmedik nasılsa aybaşında gitcez die bu adam da gata mezunuymuş askeriyeden gelmiş ii birine benziodu neyse....bazen yediklerinden olurmuş öle pembemsilik idrarda korkma dedi bişey kristalleri mi ne varmış....yani idrar yollarında iltahap falan değilmiş çok şükür...boyumuz 66cm kilomuz da 7190gr olmuş(3hafta önce 64cm 6800gr idik) boyu baya uzun dedi daha ölçmeden kilosu da ii ek gıdaya erken başlamışınız dedi ulen bu doktorların da her biri ayrı telden çalıo :oklava: bir der başlla diğeri erken der...
neyse ordan çıktık göz hastanesine gittik güya randevuluyuz tam 1saat bekledik bi sürü yaşlı hasta vardı en genç hasta bizdik:emir_bebek:
o da damla verdi masaj 7-8kez günde 7-8defa kulak çubuğu ile tam göz-burun arasına yapcakmışım babasının üzerinde uygulamalı anlattı geçmezse 1ay sonra operasyonla açcaz kanalı dedi....bizim 1aydır geçmio çünkü
bakalım inş masajla açılır....:Saruboceq:

ordan da çıktık yemek yiyelim dedik kerem durur mu die endişelendik ama sonra girdik sırayla yeriz durmazsa dedik ama kucağımda durdu yedik mamamızı kereme de balon verdiler abileri :dance:

geçmişi okuyamadım çok kıllatınız mı

oh oh allah gezmeleriniziin devamını getirsin maşalllah maşalllah, anam bu göz olayı niye 1 ayda geçmesi lazımmış, valla iyce kafam karıştı beim, benim dr 1 yıl dedi, üniversitenin acilindeki dr 3 ayda geçmesi lazım dedi, e sizinki 1 ay diyo kafamçokkarıştı

birazdan yaprak dökümü başlar özlem kaçar duş alır tv karşısına geçer kocişiyle beraber izlediğimiz tek dizi:1hug:

tüm ekim babalarını genellemeyelim lütfen ibolyacım kaydirigubbakcemile3

benim kocam hödük değil leyyyynn :mymeka: benim kocam bitanedirrr :asigim:

oh oh allah gezmeleriniziin devamını getirsin maşalllah maşalllah, anam bu göz olayı niye 1 ayda geçmesi lazımmış, valla iyce kafam karıştı beim, benim dr 1 yıl dedi, üniversitenin acilindeki dr 3 ayda geçmesi lazım dedi, e sizinki 1 ay diyo kafamçokkarıştı

1aydır devam ediodu zati 1ay daha süre verdi masajla damla uyguluycaz bakalım genelde geçiomuş

bu yaprak dökümünün de cılkını çıkardılar yaa hiç izlemek gelmiyo içimden artık avrupa yakası yeni bölüm değil dimi

Merhaba hanımlar
faranjit oldum kaç gündür uğraşıyorum.ilaç almadan da geçmiyor, dün gece ateşlendim baktım olmayacak antibiyotik aldım mecburen. Kızıma yakınken maske takıyordum. Inşallah bulaştırmam. Ben bu kadar dikkat ederken dün kayınvalidemler geldi, fena halde bronşit ikisi de kayınpeder yaklaşmadı ama kayinvalide öptü kucağına aldı. Nasıl içim gidiyor yüzümden belli olmuş dışarı çıktım eşim arkamdan geldi noldu diye. Söyledim korkuyorum başka birşey yok dedim. Saçmalama birşey olmaz diye bana çıkışmasın mı. Ekim babası ışte nolacak.
Bi de benim kızım sürekli oturmak istiyor kucağımızda. Yatar hale getirince yaygarayı koparıyor. Sizinkiler nasıl.
puhaha benm kızımda heeç yatmaz.arabada bile kuvakta olmak isteyen bi zilliden ne beklersinCADIARZU

oyyyyyyyyy kuzummmmmmmm sen ne tatlı olmuşsun böleeeeee yerim seni bennnnnn allahım nazarlardan saklasın hepiniziiiiiiiii:
mersi anama.s.
oyyyyy yerim ben o güzelliği kırkbir kere maşallahhhhhhhh cemreyeee..
a.s.
celen çok tatlı olmuş bu leynnnnnn, ay iki tel saçına toka mı taktın çok sevimli vallaha kaydirigubbakcemile3 :nazar: anam aynı anası karı gibi cin cin bakıyo bak bu kız bakışlarında bilem belli ediyo kendini, hiç kızma çocuğa ağlıyo zırlıyo diye, yaramaz çocuk zeki olarmış
anam made in izmir:lepi:
yavrus ben senn kadar eserekli b karıya kız deil bişimi vermem:mymeka: sen benm kızmın mokunuda incelersin istemeye geldiğindekaydirigubbakcemile3
bu yaprak dökümünün de cılkını çıkardılar yaa hiç izlemek gelmiyo içimden artık avrupa yakası yeni bölüm değil dimi

eski bölmyasakkelime yaprak dökümüün evi nerde bilionmu len terken karusu.beylerbeyimi ne oraymıs.ha bu arada yamukkalenin yerini öörendinmi hödüğünden:mymeka:
hödk demişken benm hödükten de hödk varmıs ekim babalarında bknz effekaanşutarafagitti

ibolya be-ni yakalayamazlülülülülülü ibolya be-ni yakalayamazlülülülülülü yakalasa bile gagalayamazkaydirigubbakcemile3:icecream:

tüm ekim babalarını genellemeyelim lütfen ibolyacım kaydirigubbakcemile3

benim kocam hödük değil leyyyynn :mymeka: benim kocam bitanedirrr :asigim:

sizinkiler hariç kaydirigubbakcemile3 ya aslında benim koca da çok iyidir de doğumdan beri böle manyaklaştı :1closedeyes:

puhaha benm kızımda heeç yatmaz.arabada bile kuvakta olmak isteyen bi zilliden ne beklersinCADIARZU

mersi anama.s.

a.s.

anam made in izmir:lepi:

yavrus ben senn kadar eserekli b karıya kız deil bişimi vermem:mymeka: sen benm kızmın mokunuda incelersin istemeye geldiğindekaydirigubbakcemile3

eski bölmyasakkelime yaprak dökümüün evi nerde bilionmu len terken karusu.beylerbeyimi ne oraymıs.ha bu arada yamukkalenin yerini öörendinmi hödüğünden:mymeka:
hödk demişken benm hödükten de hödk varmıs ekim babalarında bknz effekaanşutarafagitti

bizimki ne oluyo anam made in denizli mi, e benim koca afyonlu, o zaman nasıl olcek :uhm: bu arada mok espirisi içün sana alkışşşşşşşşşşşşş :lepi:kaydirigubbakcemile5:roflol:

sizinkiler hariç kaydirigubbakcemile3 ya aslında benim koca da çok iyidir de doğumdan beri böle manyaklaştı :1closedeyes:

bizimki ne oluyo anam made in denizli mi, e benim koca afyonlu, o zaman nasıl olcek :uhm: bu arada mok espirisi içün sana alkışşşşşşşşşşşşş :lepi:kaydirigubbakcemile5:roflol:
öööfff izmirli kız olayı yane hem gözel hem akıllı hemide yaramaz:jeyyar:

niye yakalıcam len ben seni, hemi tavukmuyum seni gagalıcak kaydirigubbakcemile3

sıkıldım oyun oynayalımdedim sen de içine ettin:mymeka: daha bi daha oynarsam kocam gagalasın:dilcikar:

ibolya canım sanırsam celen sana denizli horozu demek istedü kaydirigubbakcemile3
ya da denizli tavuğu eheheheh :roflol:

Back
X