2008 Ekim Anneleri

ibolya canım sanırsam celen sana denizli horozu demek istedü kaydirigubbakcemile3
ya da denizli tavuğu eheheheh :roflol:

puhahaaa:roflol: şş dbest bu denizli horozlarnın mıcına zeytinyağı sürünce ötemiomus bilionmukaydirigubbakcemile3

puhahaaa:roflol: şş dbest bu denizli horozlarnın mıcına zeytinyağı sürünce ötemiomus bilionmukaydirigubbakcemile3

eheheh vallah mı
kimin aklına gelmiş de şu horozun mçına zeytinyağı sürem demiş çok merak ettim eheheh :roflol:

aklımız fikrimiz mçımızda eheheh de mi terken :roflol:

Son düzenleme:
eheheh vallah mı
kimin aklına gelmiş de şu horozun mçına zeytinyağı sürem demiş çok merak ettim eheheh az sapık millet değülüz :roflol:

aklımız fikrimiz mçımızda eheheh de mi terken :roflol:

cok ötüo ya denizli horozu susturamayınca denemişlerkaydirigubbakcemile3 terken senn fikrin bacımCADIARZU

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, dbest+
kaçtı puhahaaa
kızdınmı len?

hemi bana mı kızdı yaw ben şaka dedim yaaaa kaydirigubbakcemile3 kızma terken geeeellll

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, dbest+, terken+
geldi kızdınmı datluuumm mok profesörüm benüm

yaw ben bugün tartıldım 59 olmuşum
çok sevdiğim bi kotum vardı en son 3-4 aylık hamileyken giyebildim sanırım
bugün onun içine sığdım :lepi:

amaaaa

göbek varrrr

nasıl gidicek bu göbek yawwwww :uhm:

annem yanımda zaten az kalacak kuzucuye giremiyorum annannesi kızıma ne cicciler getirmiş hergün kızıma birini giydirp süsülüyorum bebişimi bayılıyorum kuzucumqa ilk fırsatta sizlerle de paylaşırım bu arada geçmişli okuyamıyorum umarım kötü bir olay yaşanmamıştır bana kısaca bi özetleyiverseniz pek memnun olurum

len celen bak ne bulduum
DEnizli ye araştırma yapmak için gelen bir grup üniversite öğrencisi, kamp yakınlarında bulunan bir Denizli horozunun sabahın erken saatlerinde yüksek sesle ötmesinden çok rahatsız olmuşlar…

Sabahın erken saatinde ortaya çıkan horoz,önce dikleniyor sonra ötüyormuş…

Tabii öğrencilerde ne uyku ne de huzur kalmış…

Sonunda sabırları kalmamış…Horozu susturmak için başlamışlar horozun peşinden koşmaya…Horoz önde…Öğrenciler peşinde…Mahalle arasına dalmışlar…

Koşuşturmayı gören fakat bir anlam veremeyen yaşlı adam seslenmiş:

_Hey çocuklar!.. Bu zavallı horozu neden kovalıyorsunuz?

Amca sabahın erken saatinde ötmeye başlıyor bizleri uyandırıp ayağa dikiyor o yüzden keseceğiz!…

Yazıktır çocuklar yapmayın !..demiş yaşlı adam,’Bırakın ben onun sesini keserim demiş yaşlı adam bir daha sizi rahatsız etmez …’

Çocuklar bunun üzerine kovalamayı bırakmışlar.Ertesi sabah,hafif gak guk sesleri dışında horozdan kayda değer bir ses çıkmadığını görünce merakla koşmuşlar yaşlı adamın yanına:

_Amca ne yaptın bu horozo da sesi çıkmıyor?

_Kıçına zeytin yağ sürdüm horoz ötmeye yeltendiğinde gerisi tutmuyor ki güç alsın…Ancak gak guk diyebiliyor…

burdan çıkacak sonuç ise:Arkan sağlamsa, istediğin kadar kabarır diklenir sözünü dinletirsin.

Arkan bir gevşedi mi ancak gak guk dersin
kaydirigubbakcemile3

annem yanımda zaten az kalacak kuzucuye giremiyorum annannesi kızıma ne cicciler getirmiş hergün kızıma birini giydirp süsülüyorum bebişimi bayılıyorum kuzucumqa ilk fırsatta sizlerle de paylaşırım bu arada geçmişli okuyamıyorum umarım kötü bir olay yaşanmamıştır bana kısaca bi özetleyiverseniz pek memnun olurum
ooohh tadını cıkar valla gidince kötü koyar ama.cicim önemli bişi yok.nihalcim ve bebişi hasta oldu.ibosun yusufu kulak iltihabı oldu dbestin kocaacığı singapura gitti bizde kıllatıoz iştekaydirigubbakcemile2
len celen bak ne bulduum
DEnizli ye araştırma yapmak için gelen bir grup üniversite öğrencisi, kamp yakınlarında bulunan bir Denizli horozunun sabahın erken saatlerinde yüksek sesle ötmesinden çok rahatsız olmuşlar…

Sabahın erken saatinde ortaya çıkan horoz,önce dikleniyor sonra ötüyormuş…

Tabii öğrencilerde ne uyku ne de huzur kalmış…

Sonunda sabırları kalmamış…Horozu susturmak için başlamışlar horozun peşinden koşmaya…Horoz önde…Öğrenciler peşinde…Mahalle arasına dalmışlar…

Koşuşturmayı gören fakat bir anlam veremeyen yaşlı adam seslenmiş:

_Hey çocuklar!.. Bu zavallı horozu neden kovalıyorsunuz?

Amca sabahın erken saatinde ötmeye başlıyor bizleri uyandırıp ayağa dikiyor o yüzden keseceğiz!…

Yazıktır çocuklar yapmayın !..demiş yaşlı adam,’Bırakın ben onun sesini keserim demiş yaşlı adam bir daha sizi rahatsız etmez …’

Çocuklar bunun üzerine kovalamayı bırakmışlar.Ertesi sabah,hafif gak guk sesleri dışında horozdan kayda değer bir ses çıkmadığını görünce merakla koşmuşlar yaşlı adamın yanına:

_Amca ne yaptın bu horozo da sesi çıkmıyor?

_Kıçına zeytin yağ sürdüm horoz ötmeye yeltendiğinde gerisi tutmuyor ki güç alsın…Ancak gak guk diyebiliyor…

burdan çıkacak sonuç ise:Arkan sağlamsa, istediğin kadar kabarır diklenir sözünü dinletirsin.

Arkan bir gevşedi mi ancak gak guk dersin
kaydirigubbakcemile3

puhahaaaaa bende bunu okuyup dedydüm:roflol:

millet dizi neyim izleyooo
hereos,nip/tuck,desperate housewifes,two and a half men,simpsons izleyen yok mu yaww :çok üzgünüm:

canım benim gözün aydın annen gelmiş ne güzell....kızında cicilerini güle gülee giysinn Şeniz
geçmiş aynen celenin söylediği gibi yerimseniben

Back
X