2008 Ekim Anneleri

bende sıkılıom artık yaprak dökümünden ama arada bakıoz işte can sıkıntısı zaten keremle uğraşmaktan bişey de anlamıoz ya :mymeka:

millet dizi neyim izleyooo
hereos,nip/tuck,desperate housewifes,two and a half men,simpsons izleyen yok mu yaww :çok üzgünüm:

heee bacım ben hamiş kalmadan önce onları izlerdim.. ek olarak criminal minds, lost, greys anatomy de izlerdim ama hamiş kalınca dizilerden tiksindim vallah kafamçokkarıştı :uhm:

Bu arada ben geldi. Ne cok killatmissiniz len killilar bocugu banyo yaptirdik bizimki de hep banyoda isiyo erkek gibi bide attiriyoki ya sizin bebislerin de tirnaklari hemen uzuyomu eliyle surekli gozlerini ovaliyoo ara cizdi bi caglik atti baktim kaniyo cani yandi kuzunun bugun babasina cigirak al da oynasin dedim oda gitmis 6 tane almis guldum bende hepsi farkli kelebeklisi ayiciklisoi renk renk neden bukadar aldin dedim hepsil farkli sesler cikardigi icin aldim diyo

Bu arada ben geldi. Ne cok killatmissiniz len killilar bocugu banyo yaptirdik bizimki de hep banyoda isiyo erkek gibi bide attiriyoki ya sizin bebislerin de tirnaklari hemen uzuyomu eliyle surekli gozlerini ovaliyoo ara cizdi bi caglik atti baktim kaniyo cani yandi kuzunun bugun babasina cigirak al da oynasin dedim oda gitmis 6 tane almis guldum bende hepsi farkli kelebeklisi ayiciklisoi renk renk neden bukadar aldin dedim hepsil farkli sesler cikardigi icin aldim diyo

kız leyla hiç işini bilmiyon haaaa
6 tane almış işte ne güzellll.. alsa bi dert almasa bi derttt :oklava:

hiç sesini çıkarmasaydın, normali buymuş gibi davran ozaman herşeyden üçer beşer alır ne güzel iştee kaydirigubbakcemile3

Ozlem tahlillerin temiz ciktigina sevindim canin si pamuklu cople masaji nasil yapican bana da bi anlatsan bizim dr 1 yasina kadar dedi acilmazssa ameliyat masajla ac diyo ama bu cadi sevmiyo yaa

Back
X