Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ibolya canım sanırsam celen sana denizli horozu demek istedü kaydirigubbakcemile3
ya da denizli tavuğu eheheheh :roflol:
millet dizi neyim izleyooo
hereos,nip/tuck,desperate housewifes,two and a half men,simpsons izleyen yok mu yaww :çok üzgünüm:
Bu arada ben geldi. Ne cok killatmissiniz len killilar bocugu banyo yaptirdik bizimki de hep banyoda isiyo erkek gibi bide attiriyoki ya sizin bebislerin de tirnaklari hemen uzuyomu eliyle surekli gozlerini ovaliyoo ara cizdi bi caglik atti baktim kaniyo cani yandi kuzunun bugun babasina cigirak al da oynasin dedim oda gitmis 6 tane almis guldum bende hepsi farkli kelebeklisi ayiciklisoi renk renk neden bukadar aldin dedim hepsil farkli sesler cikardigi icin aldim diyo
nihalcim ve iboşum ikinizede geçmiş olsun allah acil şifalar versin dbest allah kavuştursun canım hadi görüşürük
siz denizli horozlarına kurban olun:dilcikar: ben uyumaa gidiyom iyi geceler :a015:
yok gı kimseye küsmedimnm bilgisayar açık kalmışşşş
he janım gördüm ne o öle len 21 gram aşk meşkk haa :mymeka: sen 21 gramı izledin mii leynnmerancım seni ekledim msn e :jeyyar:
he janım gördüm ne o öle len 21 gram aşk meşkk haa :mymeka: sen 21 gramı izledin mii leynn![]()
heeee izledim noldu kii
ama ben bayadır güncellememişim msn i yaw dur bi el atayım şuna