gel anam gel burda da 425 bin m2lik dağ taş var oraları gezdirem sana ama bi tarfların donabilür :jeyyar:
bugün 5.ayımızı doldurduk hihoyyyt
gulsecanım endıselenme benım kızımda tutamyo daha o zıllı garılr zorla tutturup cekmişler resimleri bilmiyolar daha yani bilinçli yapmıyolar
özlemcım gecmiş olsun her diş cıkmasında biz boyle sıkıntı cekecekse yandıkkkk
meran da her derde deva :) tamam hayatim. aslinda yaptim. profilime de resim koydum ama cikmiyor. sanirim boyutlari cok buyuk resimlerin. photoshopta falan kucultup tekrar denicem. olmazsa merana sorarim..
hu huuuudelikafadulden naparsınız bakemhihoyyyt ösledinismi benüüüanam aklımda hep bura var haa manyak bağımlılık yaptı haadelikafadulden bizim misafürler yarın akşam gidecüüü..buarada salı günü yaprak dökümünn evine gittük:dilcikar: cook gzel oralar yaa.ortaköye gittik akmerkeze gittik(ünl görürk dedik ama:sm_confused:) asıl istanbul oralarmıs haa..buaksamda kızkulesinin orda denzcilerin yeri varmıs oraya yemeğe gidecüüz:dance: tabi yanlız kalınca acı acı koyacak bana:a015: buarada kızımda konak olmus leeennn:1shok: napceeemmm:uhm:
tünaydınn yine yidim yine yidim yaacokacimcoook ben zayıflamak istiyommmlaelaelaelaelae incecik olmak istiyorumm hep çikolata yemek istiyorumm sıcak su içsek bir yararı olurmukiii hani sütümüzde gitmesin
Ben geldim kızlar ya oğlum bugün çok mızmız yavrum hastamı olacak acaba baba pzt den beri hasta benimde bugün sesim döndü boğazım fena yanıyo oğlanda ortamızda yatıyo geceleyin çocukta aldıysa naparım ben ya var mı fikri olan önlemek için yapabileceğim bişey var mı?
inşallah hasta olmaz canım ya sen emzirmeye devam et
bebekle temas ederken maske takın, ellerinizi sık sık yıkayın, odayı havalandırın
geçmiş olsun inşallah bulaşmaz yavruyaaa
meran, leyla, olcay, nihal.. bırakın la geçmiş okumayı çıkıcam leyn birazdan gelin de kıllatakk kaydirigubbakcemile3
hani burda her sancı doğum sancısı sanılırdı ya hamileyken şimdi her ateş her huzursuzluk diş çıkarıo sanılcak.... kaydirigubbakcemile3
benimde kızımın seli 4.aydan sonra iyice artmıştı ama 11 aylıkken çıkardı ilk dişini :hooray:
oğlumdada dua ediyorum mümkünde geç çıkarsınn daha sağlam oluyor geç çıkan dişler artı huzursuzluk falan gelişimlerinin en hızlı zamanında olmasıın yaww :sm_confused:
özlemcim senin oğluşun ateşi varmı hala doktorunuzu aradın mıı:uhm:
özlemcim de gelmişşşşş
hoşgeldin kardeşş a.s.
aradım canm en son 37.7 ölçmüştüm makattan...ishali vardı biraz aradığımda ishal için bi ilaç söyledi bide ateş için ...geçmesse getirin dedi ama şuan ishal yok die vermedim ilacı öğlen de ateş düşürücü şurup vermiştim ...şimdi iyi oynuo babasıyla...salyası çok akıo kaşınıo diş etleri calgel jel sürüom arada rahatlatsın die...inş geç çıkarır bizimki de eşim yaşında çıkarmış ben de 8aylıkken bakalım hangimize çekcek
aradım canm en son 37.7 ölçmüştüm makattan...ishali vardı biraz aradığımda ishal için bi ilaç söyledi bide ateş için ...geçmesse getirin dedi ama şuan ishal yok die vermedim ilacı öğlen de ateş düşürücü şurup vermiştim ...şimdi iyi oynuo babasıyla...salyası çok akıo kaşınıo diş etleri calgel jel sürüom arada rahatlatsın die...inş geç çıkarır bizimki de eşim yaşında çıkarmış ben de 8aylıkken bakalım hangimize çekcek
hoşbulduk canım memekolik kızın napıokaydirigubbakcemile2
yalnız özlemcim bu jeli kimi tavsiye ediyor kimi etmiyor ama ben kullanma taraftarı değilim.. yasakkelime
evet bebeği rahatlatıyor ama doğal çıkması taraftarıyım ben... ilaç agızdan mideye gidiyor karaciğerde ve böbrekte parçalanıyor yani organları yoruyor...doğal bi şekilde çıksın dişleri ben kullanmıcam a.s
akşam saat 7den 8e kadar emdi delikafadulden sonra uyudu hala uyuyoooo gece uyumucak sanırsammm :1shok:
yalnız özlemcim bu jeli kimi tavsiye ediyor kimi etmiyor ama ben kullanma taraftarı değilim.. yasakkelime
evet bebeği rahatlatıyor ama doğal çıkması taraftarıyım ben... ilaç agızdan mideye gidiyor karaciğerde ve böbrekte parçalanıyor yani organları yoruyor...doğal bi şekilde çıksın dişleri ben kullanmıcam a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?