2008 Ekim Anneleri

gel anam gel burda da 425 bin m2lik dağ taş var oraları gezdirem sana ama bi tarfların donabilür :jeyyar:

puhahahaaa :roflol::roflol::roflol:

bugün 5.ayımızı doldurduk hihoyyyt

hayırlı olsun özlemcim

yok ya benim cadı baya tutuyo o kitap haşır huşur ses çıkarıyo çok hoşuna gidiyo bi de renkli ya sanki anlıyo gibi bakıyo kaydirigubbakcemile3 tavsiye ederim..

meran da her derde deva :) tamam hayatim. aslinda yaptim. profilime de resim koydum ama cikmiyor. sanirim boyutlari cok buyuk resimlerin. photoshopta falan kucultup tekrar denicem. olmazsa merana sorarim..

canım kopyaladığın kısmın başı http'den başlıcak .png'de bitcek.. geri kalanı sil yani http öncesi ve png sonrasını sil öyle yapıştır.. :lepi:

ben de konak için yağ sürüp hafifçe taranır, biraz beklenir, sonra yıkanır diye biliyorum ama bebeğim dergisi almıştım orda diyo ki geceden konak olan bölgeye badem yağı sürcekmişsin, sabah da yarım çaybardağı suya 1 tatlı kaşığı karbonatlı suyla yıkayacaksın.. sonra pamuklan hafifçe temizleyip, yumuşak fırçaylan fırçalıcakmışsın..

tünaydınn yine yidim yine yidim yaacokacimcoook ben zayıflamak istiyommmlaelaelaelaelae incecik olmak istiyorumm hep çikolata yemek istiyorumm sıcak su içsek bir yararı olurmukiii hani sütümüzde gitmesin​

ya ben diyete başladıydım ya 2. günü bırakmak zorunda kaldım sütüm acaip azaldııı oysa günde 1 lt ye yakın süt içiyodum ama sadece süt içmek yetmiyomuş yediklerimize dikkat etmemiz lazım
diyet yapmanı hiç önermiyorum
bana bi de ekstra getirisi oldu bu durumun
sütüm azalınca kızım sürekli meme emmek istedi.. şimdi de memeden ayıramıyom zilliyi
meme bağımlısı olduuuu delikafadulden şimdi sütüm bol kızım da sayemde meme manyağı delikafadulden
ahan da bu bana :mymeka:

inşallah hasta olmaz canım ya sen emzirmeye devam et
bebekle temas ederken maske takın, ellerinizi sık sık yıkayın, odayı havalandırın
geçmiş olsun inşallah bulaşmaz yavruyaaa

meran, leyla, olcay, nihal.. bırakın la geçmiş okumayı çıkıcam leyn birazdan gelin de kıllatakk kaydirigubbakcemile3

halilo da burdaaaaaa :roflol:
ibolya, celen, terken, adrianarda, prensesim33, beyazzambak, çıtır-pıtır yokkkkk klava:
hadi ibolya mazeretli onu döfmeyelim kaydirigubbakcemile3

hani burda her sancı doğum sancısı sanılırdı ya hamileyken şimdi her ateş her huzursuzluk diş çıkarıo sanılcak.... kaydirigubbakcemile3
benimde kızımın seli 4.aydan sonra iyice artmıştı ama 11 aylıkken çıkardı ilk dişini :hooray:
oğlumdada dua ediyorum mümkünde geç çıkarsınn daha sağlam oluyor geç çıkan dişler artı huzursuzluk falan gelişimlerinin en hızlı zamanında olmasıın yaww :sm_confused:

özlemcim senin oğluşun ateşi varmı hala doktorunuzu aradın mıı:uhm:

aradım canm en son 37.7 ölçmüştüm makattan...ishali vardı biraz aradığımda ishal için bi ilaç söyledi bide ateş için ...geçmesse getirin dedi ama şuan ishal yok die vermedim ilacı öğlen de ateş düşürücü şurup vermiştim ...şimdi iyi oynuo babasıyla...salyası çok akıo kaşınıo diş etleri calgel jel sürüom arada rahatlatsın die...inş geç çıkarır bizimki de eşim yaşında çıkarmış ben de 8aylıkken bakalım hangimize çekcek

çıkarıyorsada kolay çıkarır inş.ya.... :Saruboceq:

yalnız özlemcim bu jeli kimi tavsiye ediyor kimi etmiyor ama ben kullanma taraftarı değilim.. yasakkelime
evet bebeği rahatlatıyor ama doğal çıkması taraftarıyım ben... ilaç agızdan mideye gidiyor karaciğerde ve böbrekte parçalanıyor yani organları yoruyor...doğal bi şekilde çıksın dişleri ben kullanmıcam a.s

aminnnnnn merancım valla her ayın ayrı derdi olcak galiba....ama bugün bi sağa bi sola nasıl dönüyor yattığı yerden sırtüstü yatarken birden yüzüstü dönüverdi şaşırdık valla babasıyla bide oturtuoz yastıkla desteklioz bi kaydırıo kıçını aşağıya düz yatar hale getirio kendini yumurcak

özlemcim ben de merana katılıyorum kaydirigubbakcemile5 daha yolun çoook başındasın diş hemen çıkmıyo kii
bence çok zorda kalmadıkça kullanma canım yine de sen bilirsin tabi

akşam saat 7den 8e kadar emdi delikafadulden sonra uyudu hala uyuyoooo gece uyumucak sanırsammm :1shok:

ayyy uyandır kız yoksa sen uykusuz kalcan....kerem dün ilk defa 1.30da uyudu ne zor oluo öyle eskiden 10-11gibi uyurdu şimdi 11-12ye kaydı..hadi şimdi neyse evdeyiz de işe başlayınca gece uykuları düzenli olur inş yoksa çok zorlanırız valla

hımm çok sürmemeye çalışıyım bende diş kaşıyıcı da aldım sulu ama ellerini tercih edio onun yerine:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…