2008 Ekim Anneleri

denizyesil cim burda leyla var kayseriden
bi de meranımız var kayserili ama antalyada yaşıyor a.s

iyi yapmışsın canım elinden almakla... aman nolur nolmaz...
bizimde en son kontrolümüzde doktorumuz bu resimli ses çıkaran kumaş kitaplardan hemen edinin demişti...bende o gün unuttum almayı bugünde unutttum yarın özellikle çıkıp alcam...kesinlikle çok önemli bu tür oyuncaklar...şimdilik çıngırağımız ve araba koltuğumuza takılı olan oyuncaklarımızda inanılmaz oynuyoruz acaip eğlenceli gelio...ablamızın kitaplarından resimli müzikli olanlarıda acaip dikkatini çekior...

şimdi mamasını yedirirken bi oyun oynadık ablasınıda öyle oyalardım hem eğleniyo hem şimdiden öğrenio...abartılı yüz şekillerimle ve sesimi kalınlaştırıp incelterek yapıyorum bunuu sizde deneyin acaip eğleniooo

TAMER in yanına bi kedii gelmişşş MİYAV demişşş
sonradaaa ordan biii köpekk çıkmıışşş HAVV demişşş
daha sonra bii kuşş gelmişşş CİKCİKKK ötmüüşşşş
böyle gidioo iştee kaydirigubbakcemile3

savulun leyyn benim ki en büyükk 25 eylüll :teytey:
bunu söyledikten sonra yine kovmayın leyn beni kaydirigubbakcemile3

anacım ben çıkar kız zırlar ya benimki kabuk tutut işkilendim şimdi heeeeeeee neyse iyigeceler anam

abartmayııın yaaa tutsa dert edionuz tutmasa ayrı derttt laelaelaelaelae şimdi sen tuttu dedin ya kabuk tutmayanlar işkillencek bizimki nie tutmadı deyii kaydirigubbakcemile3

Aaaaaaaaa kayserililer bastı anacım burayı benimde kociş kayserili ama hiç kayseriyi bilmeyen kayserilierden heç gitmemişkaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…