ayyy uyandır kız yoksa sen uykusuz kalcan....kerem dün ilk defa 1.30da uyudu ne zor oluo öyle eskiden 10-11gibi uyurdu şimdi 11-12ye kaydı..hadi şimdi neyse evdeyiz de işe başlayınca gece uykuları düzenli olur inş yoksa çok zorlanırız valla
hımm çok sürmemeye çalışıyım bende diş kaşıyıcı da aldım sulu ama ellerini tercih edio onun yerine:icecream:
naptınız kızlar biz tek türkiyeyi izledik şimdide son dakika haberlerini izliyoruz.feyzada çığırıp duruyor
mıkırdanmaya başladı hemen alıp emzireyim uykusu açılmasın ama sağı solu belli olmuyo cadının.. uyanırsa yandıkkkk
birazdan gelirim inşallah :a015:
naptınız kızlar biz tek türkiyeyi izledik şimdide son dakika haberlerini izliyoruz.feyzada çığırıp duruyor
sulu diş kaşıyıcısını azcık buzluğa koy özlemcim soğuk daha iyi olurr a.s
iyiyiz canım yaa sen naptıın ??babamda izliodu o diziyi stv de mı ne demi???
benim oğluşta mızırdıoo emzip gelirimm
evet canım stv de hastasıyım tek türkiyenin çok heyecanlı.hamileyken annem izlettirmiyordu bişey olur heyecandan diye:1shok:
ay çok komik feyzanın eline ince bir poşet verdim çok sevdi bir baktım nasıl emiyor ayyy o pistir diye elinden aldım anam bir ağlıyor hemen geri verdim sustukaydirigubbakcemile3baktım hemen ağzına götürüyor aldım artık başka şeyle oyaladım
slm kızlar aranıza bende yeni katıldım benimde 3 ay 13 günlük dünyalar tatlısı bir kızım var ismi sezin 17 ekimde saat 2.26 da dünyaya gözlerini actı sezeryanla oldu doğumum epidural anestezi ile girdim ameliyata doğduğu anı bende gördüm.
hayır 14.26 da doğdu canım yavrum ozaman benim kızım daha büyük :)
hepinizi tanımak isterim bebeklerinizide tabiki..
slm kızlar aranıza bende yeni katıldım benimde 3 ay 13 günlük dünyalar tatlısı bir kızım var ismi sezin 17 ekimde saat 2.26 da dünyaya gözlerini actı sezeryanla oldu doğumum epidural anestezi ile girdim ameliyata doğduğu anı bende gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?