2008 Ekim Anneleri

slm kızlar burda hava çok güssel leyn.sahile go-kart a binmeye gittik ama yalnız olmuorki hafta sonu eşimin arkadaşlarını ayarlıcam hep beraber gitcez iddiasız olmuo kii....sahilde aman Allahım bi köpek 6 tane yavrusu ayağımıza yapıştılar ay ölemi sevimli olurmuş yaw...ben kedi delüsüyüm köpeklerle aram pek yoktur eşim çok sever ama dayamadım mıncık mıncık sevdim ay annesi emziriordu düşünün altısını birden bissürü fotograf çektim...yüklediğim zaman sizede göndercemm kaydirigubbakcemile3

slm kızlar burda hava çok güssel leyn.sahile go-kart a binmeye gittik ama yalnız olmuorki hafta sonu eşimin arkadaşlarını ayarlıcam hep beraber gitcez iddiasız olmuo kii....sahilde aman Allahım bi köpek 6 tane yavrusu ayağımıza yapıştılar ay ölemi sevimli olurmuş yaw...ben kedi delüsüyüm köpeklerle aram pek yoktur eşim çok sever ama dayamadım mıncık mıncık sevdim ay annesi emziriordu düşünün altısını birden bissürü fotograf çektim...yüklediğim zaman sizede göndercemm kaydirigubbakcemile3

aneee köpeciklere bak sen kaydirigubbakcemile3 len ora sıcakmı len buragüneş açtı şimdi ama soğuk hala yaa, canım sıkılıyo benim gezmek istiyom ben senağlama

Bizim kizda ayni celencim bi kucaga alistiki sorma agrisi gazi yok eminin sirf kucak icon zirliyo bi aglamasi var yikiyo ortaligi hala o ses bundanmi cikiyo sakinim kucagimda hoic otormadan dolandiriyim tik yok anam oyurdugumuda bile aksama kadar kicim yere degmiyo inan allhtan emzirirkende ayakta emzir demiyo babasina yalvariyom aksamdan aksama biraz da sen al gezdir diyom hergun bi bahane uyduruyo iki hafta girip oldum bulasir dedi simdi oram agri buram agriyo benim herifte baska turlu aliyo yeni uyanan bebeyi salliyip uyutmaya calisiyo be adam zaten sabaha kadar uyumus al biraz gezdir biseyinmi eksilir sirti dinlensin cocugun erino benim canim yok sanki

Ulen bu meran garisida bize hava atiyo canimizi cektiriyo bi gezemiyoruz diye ne yani len gayseride sahil varda bizmi gezmedik

napıonuz len:smiley-cool: gene kiiimmsecikler yok:sm_confused: nirdesiniz bakemdelikafadulden
özlem gecmiş olsun anam.inşallah cok cabuk ve kereme gecirmeden atlatırsın bu hastalığıa.s.
leylaa napıon gıı bi sen varsın bi ben varım bide halilooo halilo destane:teytey: (sakın atlama espriye:mymeka:)
sabah öküz kocamlan atıstık.sinir edio beni.boguvercem bi gün tenhadakötükedihüso ben cocuğu kucak alıskanlığından vazgecirmeye calısıom bu keyfi yerinde olan ağlamayn cocuğu aldı kucağına.güzellikle bu sekilde yapmöaması gerektiğini bana zor olduğunu sööledim.abooooowww:1shok: senmisin diyen.sevmesine izin vermiomusumda bilmemnede.neyse bıraktı cocuğğu.e kucağa alınmıs ve sonrada bırakılmıs cemre cadısı daha dururmu yıktı ortalığı.. bayılecem ben bu heriften bayıleceeemmmÇok üzgünüm çoook
oy celenim oyy olmaz öyle ikinizde aynı şeyleri onaylamak zorundasınız...orta bi nokta bulun...eşin ilerdede böyle davranırsa asıl o zaman işin zor mesela sen cemrenin yapmasına izin vermediğin bişeye eşin izin verirse nasıl olur...ona anlat bunu şimdiden böyle yaparsa ilerde ne olur...sen eğitimcisin benden daha ii bilirsin ama kurallarının arkasında dur sana tavsiyem :enbuyukkk:

merabalar kızlar 2 gün yoktum çok şey kaçırdımmı sizleri çok özledim be kızımla gezdik ciciler aldık kuzuma

yok yavru bişiy kaçırmadın topice pek uğramaz olduk bu aralar,msnye de takılmıyoz yanlış anlamayın hea, bu arada ne aldın bakem göstert bize de,

he bu arada karılar aklıma bi formül geldi uygulayın bkem belki işe yarar, benim sıpa hır çıkartınca böyle ben emziriyom memede sakinleştiriyom, azcık kucağımda bekletiyorum iyice tatmin ettikten sonra yatağına yatırıyorum bi süre kendi halinde oynuyo o zaman bi de siz deneyin baaam

havalar güzelmiş:dilcikar: geziolarmıs:dilcikar: ii valla allah versin:dilcikar: burda kar yağıo beeee:çok üzgünüm:

Hosgeldin zambakcim bende bu kari nerde diyodum fazla bisey kacirmadin ekim karilari hasta anam gece fingirdesme fasli olmadi msn de olduysa onu bilmiyom da orda da olmadi herhal

len ne hava yapcem walla bende evdeyim genelde :çok üzgünüm: leyla karusuu hem öle sen kocaya baştan her dediğin he deyip eline kozu verirsen tabi çıkamazsın olm azcık şöyle güzel güzel konuş adamla sıkıldıgını söyle daha fazla alıştırma onu öle..azcık yalnız çık bi dolaş gel senin evin çarşıya pazara çok yakın... :teselli: hem karda gezmek gibisi varmı len...haşır haşır off ne özledim haa senağlama sahil neymiş kii len benim doğdugum büyüdügüm yerin yanında peehh :mymeka:

yok yavru bişiy kaçırmadın topice pek uğramaz olduk bu aralar,msnye de takılmıyoz yanlış anlamayın hea, bu arada ne aldın bakem göstert bize de,

he bu arada karılar aklıma bi formül geldi uygulayın bkem belki işe yarar, benim sıpa hır çıkartınca böyle ben emziriyom memede sakinleştiriyom, azcık kucağımda bekletiyorum iyice tatmin ettikten sonra yatağına yatırıyorum bi süre kendi halinde oynuyo o zaman bi de siz deneyin baaam

ööle yapıorum zaten.o emme sarhoşluğu gecince bi bakıo yatmıs:1shok: cığlığı basıodelikafadulden anca gelio kendine:roflol:

Ibolyacim ben zaten aglayinca hemen memeye bas vuruyorum susturmak icin onceden bu taktik bende de ise yariyodu simdi yemiyo almiyo zorlayincada ögggg yapiyo sipanin midesi kalkiyo daha da siddetli agliyo

len ne hava yapcem walla bende evdeyim genelde :çok üzgünüm: leyla karusuu hem öle sen kocaya baştan her dediğin he deyip eline kozu verirsen tabi çıkamazsın olm azcık şöyle güzel güzel konuş adamla sıkıldıgını söyle daha fazla alıştırma onu öle..azcık yalnız çık bi dolaş gel senin evin çarşıya pazara çok yakın... :teselli: hem karda gezmek gibisi varmı len...haşır haşır off ne özledim haa senağlama sahil neymiş kii len benim doğdugum büyüdügüm yerin yanında peehh :mymeka:

nasıl sahil neymiş leenn:çok üzgünüm: asıl kar ne:kızgın: hiç sevmiyorum bu şehri:kızgın: ösledim ben ismiri yaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

kar altında kızımla gezdik ciciler aldık dönence aldık çıngırak aldık dönenceye bayılıyo kuzum bu da kızımın cicişi evimiz çok aşırı sıcak olduğundan ince kıyafetler aldım

bakın bunu giydirdim çok sevdim ben

ikinci resim de uyuma pozisyonumuz bir elle saçını tututyo bir eliyle de emziğini tutuyo canım benim

Eklentiler

• $IMG_0060.webp
    $IMG_0060.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 19
  • $IMG_0056.webp
    $IMG_0056.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 21
ööle yapıorum zaten.o emme sarhoşluğu gecince bi bakıo yatmıs:1shok: cığlığı basıodelikafadulden anca gelio kendine:roflol:

olm senin kız zilli olcak söleyverem :roflol:

Ibolyacim ben zaten aglayinca hemen memeye bas vuruyorum susturmak icin onceden bu taktik bende de ise yariyodu simdi yemiyo almiyo zorlayincada ögggg yapiyo sipanin midesi kalkiyo daha da siddetli agliyo

olm sinirlenince benimkisi de almıyo, önce bi gezdiriyom oynaştırıyom sakinleştiriyom sonra memeyi basıyom ağzına, emiyo emiyo sonra sarhoşluyo, sonra atıveriyom yatağa, he durmadı mı bi daha meme basıyom yine sarhoşluyom en son pes ediyo :roflol:

Ulen bu sogukta bebeyle nasil cikiyim disari simdi allah var beni tek disari cikartmaz ama nereye desem kendisi goturur aksamlari yuruyus yapmaya cikardik ama simdi bebe yuzunden cikamiyiruz

nasıl sahil neymiş leenn:çok üzgünüm: asıl kar ne:kızgın: hiç sevmiyorum bu şehri:kızgın: ösledim ben ismiri yaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
len bişe dicemde kafama bişe düşer die korkuom haa :1shok: geçenlerde yine gitmiştik sahile ben dedim ki eşime aşkım dedim ben burda denizi sevmiorum istanbulda daha çok seviyorum deim cümlemi bitirdim ağaçtan kocamanbi dal kafama düştü iimi kafamçokkarıştı benimkide kızıoya istanbulu sevmeme sus sus şimdi ağaç devrilecek dedi....allahın sopasını bırak ağacıda var unutma dedii :mymeka: o gün bugun dilim varmıo istanbulda deniz güzel seviom demeye kaydirigubbakcemile3

Kiz meran bende cok severim karda gezmeyi ya camdan bakinca karin yagisina imrendim gecen balkona ciktim balkona yagan kara bastin usudum biraz kar topu yaptim cocuklugumu ozlemisim yaa

Back
X