2008 Ekim Anneleri

günaydın annişler

bende 2haftaya kadar örümcek almayı düşünüyorum ağlıyo zırlıyo illa bani ayağa kaldırın diyo ayağının üstüne basınca nasıl seviniyo zilli boynunu biraz daha tutmaya başlasın koyacam kızımı yürütece

Kizlar bisey sorcam size dogumdan sonra asi yapildi mi bana hamileyken 2 tane asi yaptilar gecen bebisin 2. Asilari icin saglik ocagina gittimde ocak ayinda gel sanada yapacax dediler

l
leylacım genelde erken ama istisnai durumlarda oluo.oğlan dayıya kız halaya ceker derdi büyüklerimiz.kızım halasına cekicek sanırım.o da 6 aylıkmıs yürümeye basladığındakafamçokkarıştı
gerci onun iki tane öküz abisi sorumlu bu durumdan..yazık ne cekmiş kızlülülülülülü

Masallh gerci benim gorumcemde 9 aylikken yurumus kizim halasina ckerse yandim halamiz suan16 yasinda liseye gidito ergenliginin delilik caglri ondanmidir bilmem cok asi hircin bi sekil tarzi var satanis gibi laf dinlemiyo anam ben yanarim cekmesin halaya

celen aldım buhar makinasını.aman pek işe yaramıyo o da neyse.kız imza değiştire girdim.gözat var ordan resim seçtim.kaydet dedim ama olmuyo altta çıkmıyo

leyle sordun mu doktora.neden oluyomuş.

Canim goturdum doktora bebeklerin goz yasi kanali tikanik oluyomus ondan dedi 1yasina kadar acilmazsa ameliyatla acariz dedi masaj yap dedi bayagi bi capaklandi bir iki haftadir gecmisti doktora sordum gecti kanal acilmismidir ameliyatb grekmez degilmi diye buyuk ihtimal acilmistir ama geri tikana bilir masala devam demis ti geri basladi

Canim goturdum doktora bebeklerin goz yasi kanali tikanik oluyomus ondan dedi 1yasina kadar acilmazsa ameliyatla acariz dedi masaj yap dedi bayagi bi capaklandi bir iki haftadir gecmisti doktora sordum gecti kanal acilmismidir ameliyatb grekmez degilmi diye buyuk ihtimal acilmistir ama geri tikana bilir masala devam demis ti geri basladi

geçmiş olsun canım bebeklerde çok oluyo bu gözde çapaklanma geçer inşallah

celen aldım buhar makinasını.aman pek işe yaramıyo o da neyse.kız imza değiştire girdim.gözat var ordan resim seçtim.kaydet dedim ama olmuyo altta çıkmıyo

gözattan yükle deme hiç.resmi imageshack ten 640*480 tıkla yükle ve acılan sayfadaHotlink for forums (1) var ordsaki linki kopyala imza yükle bölümünde smileylerin üstünde msaj yazma yeri varya oraya tıkla sonra şmzamı göster de.eğer cıkarsa kydet dersin

geçmiş olsun leylacım aynı sorun bizde de var..bayramda çapaklanmıştı doktoru aradık bi damla söyledi onu damlattık 2günde geçti şimdi 2haftadır yine var bu defa damla geçirmedi cumartesi gittiğimizde gözyaşı kanalı tıkalı olabilir göz doktoruna bi gösterin dedi daha götürmedik ama büyükler de kafadan üşürse göz çapaklanır diolar bizimki de şapka istemio hiç kafada dışarı çıkarken bile zor takıom ağlıo arabaya binene kadar zor duruo kafasında..napcaz bilmem biraz masaj yapıcam geçmezse göz doktrouna götürcem ama götürsek de o da aynı şeyi söylücek

kızlar bu arada hala oldum bugün abimin eşi doğum yaptı kızımız oldu öykü adı h.sonuna iyileşip toparlanıp istanbula gitcez ama bakalım keremin dengesi bozulcak annem gelme dio ama bende merak ediom yeğenimi hihoyyyt

geçmiş olsun leylacım aynı sorun bizde de var..bayramda çapaklanmıştı doktoru aradık bi damla söyledi onu damlattık 2günde geçti şimdi 2haftadır yine var bu defa damla geçirmedi cumartesi gittiğimizde gözyaşı kanalı tıkalı olabilir göz doktoruna bi gösterin dedi daha götürmedik ama büyükler de kafadan üşürse göz çapaklanır diolar bizimki de şapka istemio hiç kafada dışarı çıkarken bile zor takıom ağlıo arabaya binene kadar zor duruo kafasında..napcaz bilmem biraz masaj yapıcam geçmezse göz doktrouna götürcem ama götürsek de o da aynı şeyi söylücek

kızlar bu arada hala oldum bugün abimin eşi doğum yaptı kızımız oldu öykü adı h.sonuna iyileşip toparlanıp istanbula gitcez ama bakalım keremin dengesi bozulcak annem gelme dio ama bende merak ediom yeğenimi hihoyyyt

gözünüz aydına.s. allah analı babalı büyütsün:Saruboceq:
sen nasıl oldun:teselli:

Ozlemcim masajin faydasi oluyo sik sik yap bizede damla vermisti 7 gun kullaniliyodu kullandik ama fayda etmedi ben gece mutlaka takiyorum sapkaya itiraz etmiyo iki gundur gunduzde takiyorum buarada gozun aydin ayy benim hala olmam icin uzun yillar var daha erkek kardesim 10 yasinda sogukta gitme bence cocun duzeni bozulur hasta felan olur msn den gorursun yogenini yaz gelince git

slm millet ooo halilimiz de burdaymış demirbaş oldu artıkın kanımca:roflol:
neyse bacular çok duramıcam oğlan durmuyoo
iki gündür canıma okuyo ne uyuyo ne susuyo felaket bişey oldu anlamadım geceleri yarım saat 45 dk da bi uyanıyo hep yorgunluktan ölüyom tüm kemiklerim sızlıyo ağlıcam ama duyanım olmıcak
neyse kaçtım daha fazla durmuyoo velet
hepinizi öptümmmmmmm

slm millet ooo halilimiz de burdaymış demirbaş oldu artıkın kanımca:roflol:
neyse bacular çok duramıcam oğlan durmuyoo
iki gündür canıma okuyo ne uyuyo ne susuyo felaket bişey oldu anlamadım geceleri yarım saat 45 dk da bi uyanıyo hep yorgunluktan ölüyom tüm kemiklerim sızlıyo ağlıcam ama duyanım olmıcak
neyse kaçtım daha fazla durmuyoo velet
hepinizi öptümmmmmmm

kolay geleee:a015::a015:

günaydın annişler ne zmaan sayfayı yenilesem yenimesaj bölümünden ekim analarının mesajı var vallamaşallah ne güzel kaynatıyonuz aferin size:nazar:ha bizde birini bulursak konuşuyos kasımdakaydirigubbakcemile
ibolyacım sen neden üzülüyon canım yaw verirsin emzirdikçe vericen valla bende bazen takıyorumkafama ama napalım gidicrek bişekilde .:1hug:
ben 1ocakta gittimı ıssız adama ama bebemi bıraktığıma deymedi hiç sevmedim hemde hiç fazla büyütmüşüm gözümde herhlade ama müzikler gerçekten çok güzel ayakta alkışlarım yani ama sadece müzikleri dediğim gibi

canım yaa nasıl kafama takmam, doğuma girerkenki kilomdan 2 kilo daha fazlayım şimdi senağlama ben de karar verdim artık un, tuz, şeker ve yağı tamamen hayatımdan çıkartıcam, sadece yemek yicem yoğurt süt bol yiycem, bu şekilde beslencem, hem kilo veririm hem de sütümün kalitesi düşmez diye düşünüorum, çok moralim bozuldu ya, en kilolu halimle bile giydiğim kıyafetler gelmez oldu, aynada kendime bakınca öğk diyorum, hiç bu kadar şişmemiştim yaaa senağlama
canım ya şu sinema olayını benim de canım çekiyo da böcüğümü bırakıp gitmeye kıyamıyorum yaaa, istesem annem bakıverir kuzuma, dondurucuda sütüm de var, hatta giderken sağıp da giderim ama onsuz kalınca gözümde tütüyo, yani mecburen evde izliycem, sinema keyfi bi süre bana yasak galiba kaydirigubbakcemile3
bu arada sen gel arada buraya da takıl burda gırgır eksik olmuyo, maşallah celen karısı tek başına bileme götürüyo olayı, canın sıkıldıkça atla anacım buraya kaydirigubbakcemile3 hemi bu arada sen nasılsın bakem, sesin soluğuğn çıkmaz oldu, böcük ne alemde iyimisiniz bi sorun yok dimi

günaydın kızlar süt kanllarım tıkandı sol göğsüm taş bibi ne yapcam kızlar bi çare deyin çok ağrıyo

:uhm::1shok: nasıl tıkandı len, sürekli emzirmiyonmu olm, sıcak havluyla tampon yap göğsüne, sıcak bi duş al bakem, anaaaaa o nerden çıktı yaaa :uhm:

kıs sen birde beni gör:1shok:bişey diyimmi benim hamileyken bile karnım çatlamamıştı şimdi karnım çatlıyor anaaaaaaaaaaaaaaaaam ben nerelere gidem

anammmmmmmm aynen lennnnnnnn karnımın sağ ve solunda ikişer üçer tane çatlak görmeye başladım kırmızı kırmızı, anam anam anammmmmm asıl ben nerlere gidem ulennnnn senağlama

günaydın ekim anneleri günaydın halilo ve akadası:delphin: benm kızın basına vurdu genedelikafadulden zırlayıp duruo yawlaelaelaelaelae kendini b üyük cocuk sanıo kalkmaya calısıo: söölüyorumda annecim sen daha bebeksin diyorumama inanmıo sanırsam

olm senin bu kızdan çekcen var ha, anası karı gibi zilli olcak herhal lülülülülülü:roflol:

şööle bi 2 hafta daha gecsin de örümcek alalım dioz???

olm örümcek almayın hemi daha çok erken hemi de doktorlar tavsiye etmiyolarmış, bacak kaslarını dengesiz geliştiriyomuş olm, kkda bununla ilgili bi yazı okuduydum ordan biliyom, örümceğe bindirince çocuk ayak parmaklarına basarak yürümeye alışıyomuş daha sonra topuklarına basmakta zorlanıyomuş hemi de kaslar dengesiz geliştiği için sorun olabiliyomuş, iccük kendinden fedakarlık edip elinden tutup yürütecen, ama şimdi diiiil daha çok erken delü:mymeka:

günaydın arkadaslar. benimkinin huysuzluğu hala devam ediyor.ibolyacığım ıssız adama gittim ve de beğendim canım tabi giriş sahnleri biraz açık ama olsun o da güzel. bebiş annemi biz gelene kadar delirtmiş.yani gelince burnumdan geldi bence sen de git kafan dağılsın

len gitmek istiyom da böcüğümü özlerim ben yaaaa, duramam onsuz nasıl gidiyim yaaa :delphin:

Kiz bizde alicaz ama erken degilmi daha yoksa zamani geldi mi ki orumcege bence erken gibi annem ayaginin ustunre cok bastirma beli agrir boyu uzamaz demisti ama

aynen canım, annemlerin mahallesinde emekli bi hemşire de aynısını s öylemiş, yürüme zamanı gelmeden ayaklarının üzerine bastırtmayın boyu uzamaz demiş, lem zaten bizim sülale güdük temelli güdükmü yapcez çocuu, ben hiç bastırtmıyom vallaha :delphin:

anammmmmmmm aynen lennnnnnnn karnımın sağ ve solunda ikişer üçer tane çatlak görmeye başladım kırmızı kırmızı, anam anam anammmmmm asıl ben nerlere gidem ulennnnn senağlama

olm senin bu kızdan çekcen var ha, anası karı gibi zilli olcak herhal lülülülülülü:roflol:

olm örümcek almayın hemi daha çok erken hemi de doktorlar tavsiye etmiyolarmış, bacak kaslarını dengesiz geliştiriyomuş olm, kkda bununla ilgili bi yazı okuduydum ordan biliyom, örümceğe bindirince çocuk ayak parmaklarına basarak yürümeye alışıyomuş daha sonra topuklarına basmakta zorlanıyomuş hemi de kaslar dengesiz geliştiği için sorun olabiliyomuş, iccük kendinden fedakarlık edip elinden tutup yürütecen, ama şimdi diiiil daha çok erken delü:mymeka:

len gitmek istiyom da böcüğümü özlerim ben yaaaa, duramam onsuz nasıl gidiyim yaaa :delphin:

aynen canım, annemlerin mahallesinde emekli bi hemşire de aynısını s öylemiş, yürüme zamanı gelmeden ayaklarının üzerine bastırtmayın boyu uzamaz demiş, lem zaten bizim sülale güdük temelli güdükmü yapcez çocuu, ben hiç bastırtmıyom vallaha :delphin:

keeesssssssssssssskötükedihüso

Back
X