2008 Ekim Anneleri

Bi kere benim kizin da pijama alti oyle oldu once elimde yikadim oyle makinaya attigim halde cikmamisti bende o haci sakirin sabun tozundan kullaniyom hangisi daha etkili acaba

valla bitsin die gözünün içine bakıorum:kızgın: bundan sonra omo baby ve yumos baby deniycemCADIARZU bakam onlar nasıl olucakCADIARZU

hatıra bırakmış kızın kıyafetlerine..büyüyünce gösterirsin cemreye ahanda böle mooklardın yıllardır çıkmıyy lekesi diee :roflol:

büysn inadına ben mıccam al yıka dicem:mymeka: ceyizinede saklıcam :dilcikar:

valla bitsin die gözünün içine bakıorum:kızgın: bundan sonra omo baby ve yumos baby deniycemCADIARZU bakam onlar nasıl olucakCADIARZU

celencim ben Roxymatik kullanıyorum %100 bitkisel kokusu hacışakirden daha iyi hemde çok güzel leke çıkarıyor.fiyatıda çok uygun en son 3.75 tl almıştık.ben buradaki deterjancıdan alıyorum migrosta falan göremedim.geçenlerde Girayın altını alırken birden battaniyesine geldi pisliği ki zor çıkıyor rengi falan çok güzel temizlemiş kar gibi olmuştu.bir dene istersen.a.s

Ben prima kullanıyorum doğduğundan beri çok memnunum.sadece altında çok uzun süre kalırsa mesela geçen gece değiştiremedim çünkü koynumda uyumuşuz 11 de sonra yatağına yatırdı babası sabah 10 da altını aldım kuzumun biraz çıkmıştı kıyafetine çişi çünkü 12 saat ten fazla kaldı altında napsın yavrucak.şimdi 3 numara olanını kullanıyoruz yani 5-7 kg arası olanını.bizim gelin sakın uyu-oynayı kullanma o çok dandik demişti bende hiç almadım.zaten değiştirmek iyi değilmiş pişik yapıyomuş.

Onceden hazir bez yokmus makina yokmus bu kadar guzel cesitli deterjan yanmus annem benim moklu bezimi hep elinde defalarca cikarana kadar yikarmis kis gunleri onlari kurutabilmek icin eve ip gerermis ne zorluklar ben bazen kendime kiziyorum hersey hazir bu kadar rahatligin icinde kizimin en ufak seyine hemn zorlaniyorum diye sukur etmiyprum diye

Ben prima kullanıyorum doğduğundan beri çok memnunum.sadece altında çok uzun süre kalırsa mesela geçen gece değiştiremedim çünkü koynumda uyumuşuz 11 de sonra yatağına yatırdı babası sabah 10 da altını aldım kuzumun biraz çıkmıştı kıyafetine çişi çünkü 12 saat ten fazla kaldı altında napsın yavrucak.şimdi 3 numara olanını kullanıyoruz yani 5-7 kg arası olanını.bizim gelin sakın uyu-oynayı kullanma o çok dandik demişti bende hiç almadım.zaten değiştirmek iyi değilmiş pişik yapıyomuş.

ii ozaman moku yedik:1ninca: anam ddiğin bu deterjan marketlerde falan varmı??

herkes yatmaya gitti sanırsam e bari dükkanı kapatayım haydin iyigecelerrrr

ya bencede ya konuşak değil mi ibolyacım burası deşarj olma dertlerimizi paylaşma sitesi değilmi konuşcz tabii yattın mı arkadaşım

kızlar ya kusura kalmayın dün size mesac yazaceydim ama benim oğlan yatak odasında babasıyla birlik yatıyodu, ağlamaya başlayınca babası getirdi geldi yanıma, acıkmıştır emzirem dedim, sonra koku geldi dur altını doldurdu herhal dedim bi baktım yine saçına kadar mıçmış, gecenin yarısında kıyafet deiştik, evin içi de buz kesiyo ya, sürekli elektrikli soba yakıyoz, nasıl kalorieferli evse hayret bişi, onlarla uğraşırken 1 saat geçti, sonra da sıpamın uykusu açıldı uyutcam derken bi hal oldum, tam uyuttum bu sefer de pcnin sesinden rahatsız oldu, mecburen kapatıverdim, size de cevap veremedim yaa kusura kalmayın :çok üzgünüm:

:1hug:oyy bu ne leyn oku oku bitiremedim valla üşendim bi yerdede bıraktım amma çok kaynatmışsınız ay bir gün girmedim valla özledim kıs siziŞenizŞeniz canlarım benim oy ne çok özlemişim burası bağımlılıkmı yapıyo ne bugün misafirim vardı bide laptopu kocam işe götürdü bilgisayardan ders anlatıyo yarında götürecek ve yarında misafirim var giremeyecem yani 1 gün daha mok muhabbeti yapamayacas:roflol: ama işin sırrını çözdüm biz sab simplex kullanıyoruz ve ooda çok kaka yaptırıyomuş Allah razı olsun nisa77 söyledi onuda [/I
eylülcüm benim oğlumda 2 aylıkken ağır bir gribe yakalandı öksürük tıksırık ve şiddetli burun tıkanıklığı vardı serum fizyolojik kar etmedi doktor antibiyotik falan vermedi küçük diye bizde göğsüne viks sürüp yün koyduk öksürüğü bıçak gibi kesti attı tavsiye ederim
herkese iyi geceler çok çok öptüm siziiiiii

abooo mok muhabbetimiz bitti yani öylemi :roflol::roflol: anacım bende anlamadım bu sıpa kme benziyo, kmisi baba diyo kimisi anne diyo, büyüyüp delikanlı oluoz artıkın, evbaby aldım bi de asker desenlisini denicem, şimdiden alışsın dimi s ıpa :roflol:

ii ozaman moku yedik:1ninca: anam ddiğin bu deterjan marketlerde falan varmı??

canım yaaa bizim buradaki marketlerde hani büyük isimlerde migros,dia,bim vs yerlerde bulamadım.annem almıştı ilk bunu ve ben halen kullanıyorum çünkü çok güzel leke çıkarıyo.sen çık dışarı bırak kızı babasına sor yakınlarındaki markete falan.hangi semttesin sen?

canım yaaa bizim buradaki marketlerde hani büyük isimlerde migros,dia,bim vs yerlerde bulamadım.annem almıştı ilk bunu ve ben halen kullanıyorum çünkü çok güzel leke çıkarıyo.sen çık dışarı bırak kızı babasına sor yakınlarındaki markete falan.hangi semttesin sen?

sarıgazideyim ben anam:kızgın: köyünde köyü:çok üzgünüm: hemi cocuğu babasına bırakmam nasıl yapıo bilmiorum ama keyiflicocuğu ağlatıo.resmen kız babasının kucağında cıldırasıya ağlıo..yarın cıkıcaz.doktor kontrolumuz var.kadıköye.olmazsa oralarda sorarım.lan bu istanbulda hiç carsı yokmu be:mymeka:bi bebiş kıyafeti alcaz hiç mağaza yok.mecbur center lara gidioruz.ordada mothercare chicco zart zurt..pahalı..bööle izmirdeki gibi kemeraltına benzeyen bi yer.senağlama bak gene ösledim yaaaasenağlama

sarıgazideyim ben anam:kızgın: köyünde köyü:çok üzgünüm: hemi cocuğu babasına bırakmam nasıl yapıo bilmiorum ama keyiflicocuğu ağlatıo.resmen kız babasının kucağında cıldırasıya ağlıo..yarın cıkıcaz.doktor kontrolumuz var.kadıköye.olmazsa oralarda sorarım.lan bu istanbulda hiç carsı yokmu be:mymeka:bi bebiş kıyafeti alcaz hiç mağaza yok.mecbur center lara gidioruz.ordada mothercare chicco zart zurt..pahalı..bööle izmirdeki gibi kemeraltına benzeyen bi yer.senağlama bak gene ösledim yaaaasenağlama

anacım sen istanbulun epey bi dışındasın harbiden sizin oralarda zor:1closedeyes:belki vardır da sormak lazım tabikide.kadıköye indiğinde bak Altıyol da vardır güzel yerler.eskiden Salı pazarı kuruluyodu galiba onuda katlettiler:roflol:orası çok güzeldi çünkü.alışveriş merkezleride iyi oluyo ya özellikle outletler ucuz oluyo.karşı taraf yani bana göre sen karşı taraf oluyosun:sm_cool:pek alışveriş için bizim taraf gibi olmuyor bizim buralarda çok var izmirdeki gibi ama sen Altıyola bak bulursun mutlaka.:teytey:

anacım sen istanbulun epey bi dışındasın harbiden sizin oralarda zor:1closedeyes:belki vardır da sormak lazım tabikide.kadıköye indiğinde bak Altıyol da vardır güzel yerler.eskiden Salı pazarı kuruluyodu galiba onuda katlettiler:roflol:orası çok güzeldi çünkü.alışveriş merkezleride iyi oluyo ya özellikle outletler ucuz oluyo.karşı taraf yani bana göre sen karşı taraf oluyosun:sm_cool:pek alışveriş için bizim taraf gibi olmuyor bizim buralarda çok var izmirdeki gibi ama sen Altıyola bak bulursun mutlaka.:teytey:

sen nerdesin?karsıda??bide altıyol nere len ne biliim:uhm:

selam biz geldikŞeniz
evimize tam 1,5 aylık ayrulıktan sonra nasılsınız bakim dün alkşam geldik kızımla bakıyom maşşallah herkes büyütmüş bebişleri resimler süper bizimki de tosuncuk gibim oldu:nazar:
celencim kızına emziği yuyyurmuşun ya resimde var biz başaramadık

sen nerdesin?karsıda??bide altıyol nere len ne biliim:uhm:

ben avrupa yakasındayım canımcım Avcılardayım.bizim burda heryer yakın birbirine ve çok fazla alternatif var pazar,bebe mağzası ama karşı yani sizin oralar daha sosyetiktir:roflol:
Altıyol kadıköyün merkezi olur büyük bir boğa heykeli vardır ordan yukarı doğru çıkarsın oralarda sor birilerine işte.bi sürü mağza vardır kemeraltı gibi.sen nereye götürüyosun dr kuzuyu?

selam biz geldikŞeniz
evimize tam 1,5 aylık ayrulıktan sonra nasılsınız bakim dün alkşam geldik kızımla bakıyom maşşallah herkes büyütmüş bebişleri resimler süper bizimki de tosuncuk gibim oldu:nazar:

hoşgeldin kuzuuuuuŞeniz ösledik haaaŞeniz byümştr dimi prenses resmünü koyda bakalım?nasıl gecti annenler?anam tatil geldi nie döndün.kocanda gelirdi beraber dönerdinizçkalsaydın keske?süt olayın nasıl oldu?sorun falan kalmadı inşallah?anacım o rsimde gördüğün cok uykulu ve ac hali.ozaman alii.ama sonra pırtlatii:roflol: yani bizde alısamadık:1rolleyes:

ben avrupa yakasındayım canımcım Avcılardayım.bizim burda heryer yakın birbirine ve çok fazla alternatif var pazar,bebe mağzası ama karşı yani sizin oralar daha sosyetiktir:roflol:
Altıyol kadıköyün merkezi olur büyük bir boğa heykeli vardır ordan yukarı doğru çıkarsın oralarda sor birilerine işte.bi sürü mağza vardır kemeraltı gibi.sen nereye götürüyosun dr kuzuyu?

heeea.s len biz kırk gezmesine avcılara geldüydük..cok beğendim oraları ben.sankim izmirdeymişim gibi geldi.bi arkadasım evlenmişti 3 sene önce izmirden oraya.bitane aktarın stünde oturuo.futbol sahası falan var.zeynepcim biz gataya gidioruz.yarın ilk defa tanısıcaz doktorumuzla.ferhan hanımmı ne?prof mus.ilginç bi uygulaması var kadının.her ayın 12 sine randevu vermiş bize.dielim sen bu ay 9unda gittin 6 ay boyunca her ayın una otomatik randevu veriyomus.şimdi bizim 6 aylık randevumuz var hazırda muhahaa:roflol:

selam biz geldikŞeniz

hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzz.bende geçenlerde diyodum nerelerde acaba nisanur diye?derken geldinnnnnnnnnnn:teytey:

ah canlarım ben de sizi çook özledim haklısın tatil geldi de tatil dönüşü işe başlaıycam gelip bakıcı işini falan ayarlayım kendi evime alışayım dedim ev zatern berbat eşim elinden geldiğince temz tutmuş ama nafile heryer is salıya kadın çağırdım yarın bakıcı arama işlerine başlıyoruz 1 ay kaldı
süt olayına gelince eeee annemin evi rahat gece bebiş uyutmadımı annem alıp uyutuyodu ben de horul horul uyuyodum gündüzleri alıp gezdiriyolardı falan ablamlar da geldi son 2 hafta da ablamdan otlandı bizim kız ablam bile diyo ben bunu doyuramam dye gerekten çok iştahlı sütüm iyi bulgur pilavına devam ettiğim sürece yetiyo çok şükür
kızımın gec uykuları son 2 haftadır çok düzenli akşam 7 gibi yatıryor sabah 5-6 gibi kalkıyo gecede 2 defa emmeye uyanıyo tabi o gece gazı yoksa ama kucağı çok istiyo daha doğrusu kucakta dimdik tutulacak ve cevreye bakacak biraz yatırsak çığlık kopuyo bilmem ki bi yerde yanlışlık mı yaptık:) benim gitmm lazım sonra bol bol görüşürüz byee

heeea.s len biz kırk gezmesine avcılara geldüydük..cok beğendim oraları ben.sankim izmirdeymişim gibi geldi.bi arkadasım evlenmişti 3 sene önce izmirden oraya.bitane aktarın stünde oturuo.futbol sahası falan var.zeynepcim biz gataya gidioruz.yarın ilk defa tanısıcaz doktorumuzla.ferhan hanımmı ne?prof mus.ilginç bi uygulaması var kadının.her ayın 12 sine randevu vermiş bize.dielim sen bu ay 9unda gittin 6 ay boyunca her ayın una otomatik randevu veriyomus.şimdi bizim 6 aylık randevumuz var hazırda muhahaa:roflol:

bende denize yakınım canımcım.evimden Adalar görünüyor.bizim buralar güzeldir gel senide alalım buralaraa.s
eğer Gataya gidiyorsan biraz merkeze uzaksın ama kadıköye inince mutlaka kime sorsan bilir Altıyolu gitmişkende gez bence indirim vardır çünkü kaçırma canımcıma.s

Back
X