selam bacularrr
bu ne yaaa bi gün girmedim topicimize darbe yapmışlarrr:
ule şimdik biz hep ölçüp tartıp mı konuşcezzz üfff hiççç işime gelmez valla en fazla mesacımı silerlerrrr
heyoooo bilin bakalım bu mesac konu içi mi dışı mısırnaşık şey
kızlar benim saçlarım çoook dökülmeye başladı kafayı yiyem pişikolocim bozulcek banyo yapmak istemiyom o yüzden kokucam valla
::kız iboşum sen bilirsin ne de olsa bilmediğin bi mok yok bu dökülme devamlı mı yoksa benim saçlar bitmeden bi yerde dur dicek miii
bu arada hala regl olmadımm bağlantıı olabilür mü:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oldu olcak beni fahri profesör ilan edin de tam olsun bari, kız ne bilem ay, sadece ordan burdan eşden dostttan duydukarımı netten araştırdıklarımı paylaşıyom sizle, bana bu alemde araştırmacı gazeteci ibolya derler, acı varmı acı, :roflol: yavru şaka bi yana benimkisi de birkaç gündür dökülmeye başladı, sinirlerim oynuyo, daha kestireli 1 ay anca olduydu yav, rivayete göre çocuk annesini tanımaya başlayınca saçlar dökülürmüş, ne kadar doğrudur bilemem ama bana çok saçma geliyo bu konu, çocuk anne karnında saçlanınca mide yanması oluyo diyolardı ama benimkisi saçlı doğdu hiç de midem yanmadı, bunun gibi bişi galiba, ya bence emziriyoz ya ondan dolayı vitamin zırt pırt kaybediyoz vücuttan, sanırsam onunla ilgili bişi olabilir, benim arkadaş da doğum yaptığım gün hastaneye ziyaretime gelmişti, orada sıraladı, bak şöyle olcak böyle olcak diye, saç dökülmesini de söylediydi, benim yumak yumak döküklüyodu kel kalcam sandıydım dedi, korkma senin de dökülcek dedi, normel bişiy yani, salla

bende iki hafta önce kestirmiştim şöle bi 4 cm kadar ama sankim benimde ondan sonra dökülmeye başladı
üfff çok kısa saçı da kullanamıyom ben yani emzirdikçe dökülcek öle misenağlama
bu arada emzirdikçe lafı ile mesacım konu içine g.irdi oleeyyyhihoyyyt
hay ben konunun içine deeeeeeeeee dışına daaaaaaaaaa :roflol:yav konuşun başlıcem haaaa sositososito