40 bedendi pantolonlarim hala olmuyo 44 oldum galiba bu gobek nasil gidecek kizlar yaa sarkik bide deli oluyom nasil sikilastirabilirim
ebru şallının platesini yapmaya çalışcan kaydirigubbakcemile3 valla ben şimdilik seyrediyorum, ileride uygulayacam inşallah :roflol:
Ibolya bacim hosgelmissin yikadinizmi bocugu. Bizde bu aksam yikicaz banyolarimiz artik sorunlu olyo bizim iyice hareketlendi
yok yavrum anam gelmedi, bugün yağmur var yaa, aslında geleceydi de cumaya gidcem filen dedi, kadınlar arasında yasin nneyin okuyolar cumaları, altın günü gibi, herhal ondan gelemedi, bende benim herifle yıkayamıyom yaa, onnunla yıkamak ölüm gibi, çocuğun kafasına su dökeceğimiz zaman azcıcık döküyo suyu, ay biraz dök de çocuk bi hava alsın diim, döktükçe döküyo döktkçe döküyo, uyarmasam dakikalarca dökecek herhal, dur azcık çocuk bi nefes alsın diyom da öyle duruyo, onun içün onla iş yapmak zor, annemle yıkamak daha basit oluyo, telefonla aradım ama çıkan olmadı herhal evde yoklardı, belkim yarın geler, eççük hava güzel olsaydı dolaşmaya çıkcektim ya hava da çok kasfetli bugün, şapırşapır da yağmur yağyıo-tatlicadiarzu-
pc açık gidip geliom ikide bir bizm deli uyumuo
bişey sorcam pişik kremi günlük ne kullanıonuz?benim johson ama israilinmiş o da 2.tüpü kullanıom bitsin başka alcam şuana kadar ciddi bi pişiğimiz olmadı sürekli sürdüğüm içn
ne tavsiye edersiniz?
valla hamileyken chicconun çantalı setini aldıydım, onun pişik kremini sürekli çantamda tutuyorum, evde de zeytinyağı kullanıyorum, zeytinyağından şaşmam arkadaş, misler gibim, hemi doğal, sevmiyom ben o pişik kremlerini, zeytinyağını ocakta az kızdırıyom sonra soğutup kullanıyom, nerdeyse 3 aylık olcaz 1 kere bile pişik olmadık çok şükür