2008 Ekim Anneleri

Bende boyle yuzu puruzsuz olsun temiz olsun mis gibi olsun diyom koklayim opùyüm diyom ama yok yanaklari kirmizi kirmizi sivilce gibi anli kaslarinin ortasi pul pul kavliyo gozleri capaklaniyo zaten kusmasi omre bedel sinir oluyom yaa

şimdi yüzündeki o sivilcemsi şeyler senden ona geçen hormonlarla alakalı olabilir yada akşam dedinya aceba babası öpünce mi oluyor diye geldi aklıma...zaten şöyle 5-6 aylık olsun yüzü pürüzsüz olacaktır merak etme...göz çapaklanması önemli bişey aslında basite almamak lazım...hatta onun bi türü var gözde lekelenme yapıyor o mikrop geçici görme bozukluğuna bile yok açıyor...
doktorunuz ne diyor kusmaya canım...midede gaz oluncada kusar bebekler bunu daha öncede söylemiştim ama sen öyle değil dediğin için aklıma hiç bişe gelmiyor....

Meran sen kizini nasil yediriyon anlatsana merak ettim bacum bizde o zamana gelince neler yapacaz allah bilir

Bende boyle yuzu puruzsuz olsun temiz olsun mis gibi olsun diyom koklayim opùyüm diyom ama yok yanaklari kirmizi kirmizi sivilce gibi anli kaslarinin ortasi pul pul kavliyo gozleri capaklaniyo zaten kusmasi omre bedel sinir oluyom yaa

leylacım sen de benim gibi çok giydiriyordun bebeğini yanlış hatırlamıyorsam.. ben de giydirme olayını abartınca eylülün yanakları aynen öle oluyor hatta alnında falan da kırmızı benekler çıkıyor.. çok giydirmiş olabilir misin acaba bi kontrol et bakalım..

bir de bebeklere yünlü şeyler giydirmek de doğru değil tenleri çok hassas ve yünlü kıyafetler çok allerjen oluyor.. yün yelek, hırka vs giydirme bakalım düzelecek mi

geçende açık kalp ameliyatı olacak dediydin yoksa onlar mı :çok üzgünüm: sorunu ne yavrunun neden ameliyat olacak ya geçmiş olsun allah şifa versin

biri kız biri erkek kızımızın aort damarında daralma var 2 kere anjio oldu ama tekrar daraldı..o yüzden ameliyat olması gerekiyor...ablamların tayini yeni çıkmıştı doğuya ama kızımızın böyle bi sorunu olunca ankaraya tayin istediler..şimdi tekrar tayin tekrar ankara...allah kuzuma şifa versin öyle tatlıkii teyzesii kurbann :çok üzgünüm:

şimdi yüzündeki o sivilcemsi şeyler senden ona geçen hormonlarla alakalı olabilir yada akşam dedinya aceba babası öpünce mi oluyor diye geldi aklıma...zaten şöyle 5-6 aylık olsun yüzü pürüzsüz olacaktır merak etme...göz çapaklanması önemli bişey aslında basite almamak lazım...hatta onun bi türü var gözde lekelenme yapıyor o mikrop geçici görme bozukluğuna bile yok açıyor...
doktorunuz ne diyor kusmaya canım...midede gaz oluncada kusar bebekler bunu daha öncede söylemiştim ama sen öyle değil dediğin için aklıma hiç bişe gelmiyor....

selam kızlarrr.. ben geldim :) cuma sabah ankaradaydık. bugun tekrar yola çıkıp eregliye geldik. oglusum yollarda cok yoruldu. simdi uyuyor..

ya leylanın sivilcemsi dedigi seyler bizde de oldu. doktor sutten gecen hormonlardan demisti. bi iki gün sonra gecti.. ama ciltte kuruluk bıraktı. simdi yuzu cok kuru. elleri, kollari ve bacaklarinda da yer yer kuruluk var. egzama gibi dedi doktor. yagli bi krem verdi. bi de yuzu cok kasiniyo galiba. habire elleri yuzunde. ciziyor yuzunu diye eldiven giymeye basladik. burda bi dermatologa gotureyim diyorum. hem uzuluyorum hem de sinir oluyorum. hic bebek cildi gibi degil. buyudukce gecermis bebek egzamasi..

Canim babasi hic opmuyo kiyamiyo kafasini ve ellerini oper ben doktora sordum cildi cok hassas opmeye gelmez diyo ama kimse opmuyo bi ben opuyom dayanamiyo bazilarida diyoki ne kadar dogru bilmem sutun yariyo yagli sut oldugu icin cildine dokuyo diyo sutum yagli ama ondan mi bilmiyom bu capak olayi icin 2 kere gittik dr goz yasi kanali tikanik masaj yap diyo antibiyotik verdi 7 gun kullanilan gecmedi masaj yapiyom surekli bi ara gecti sevindim geri basladi akiyo guzunden boyle hemen silmezsem kuruyo orada tekrar goturdum masaj diyo yine 1 yasina kadar acilmazsa ameliyatla acariz dedi kusmasina gelince surekli soyluyorum cok kusuyo diye kilo alimi gayet guzel hatta masallahi var endise etmne gerek yok normal diyo 2 aylikken 2. asisini yaptirdigimizda 6 kilo 61di boyu gelisimi guzel diyo sorun yapma diyo ama ben bikmis durumdayim

canım bir önerim var kaynatılmış soğutumuş su ile (oda sıcaklığında olacak) temiz bir tülbentle yüzünü siliyorsun bu hem cildine iyi geliyor hemde belli bir süre sonra pullanmayı ortadan kaldırıyor ben öyle yaptım kırmızılık yoktu ama benimkinde pullenma vardı geçti böyle yapa yapa

birde bebeklere yünlü şeyler giydirmek de doğru değil tenleri çok hassas ve yünlü kıyafetler çok allerjen oluyor.. yün yelek, hırka vs giydirme bakalım düzelecek mi[/QUOTE]

evy bak bu çok doğru geçenki dr.kontrolunde bizdeki soruna dr teşhiside bu oldu özellikle erkek çocukları sıcağı hiç sevmiyor bi de çamaşırlarını yıkarken yumuşatıcı kullanıyorsan onu kes dedi dr.ben kendimiz için yıllardır bingosoft bebek yumuşatıcı kullanırdım oğlanın çamaşırlarına da ondan koyuyordum baby diye yumuşatıcısızda olmuyor zaten ben çamaşırları için dalinin sıvı deterjanını kullanıyordum şimdi birde yine dalinin yumuşatıcısını aldım iyi geldi gözlerdeki çapaklanma içinse yine kaynatılmış soğutulmuş oda sıcaklığındaki saf su ile gazlı bez yardımıyla gözlerini içten dışa doğru gözleri kapalı şekilde sil sıvazlayarak yumuşakça bastırmadan her sabah 1 kez yaparsan iyi geliyor ben her sabah yapıyorum çapaklanma bitti bu arada mutlaka eldiven kullan şu kullan at eldivenler var ya hani dr.eldivenleri onlardan dene bi bakalım umarım geçer canım faydası olacağını düşünüyorum şimdiden geçmiş olsun

ben burda gibiyim sırnaşık şey

gibisi nasıl oluyo kaydirigubbakcemile3

Ben geldim leynnnnnnn İBOLYA' m iyimisin YUSUF' um nasıl oldu???

O ne demek oliyi geldim gibi

iyi anacım çok şükür, şimdik uyuyo misler gibin, yarın dra götürcem baam buyo, bi çekap yaptırak bebeye yerimseniben

Ya bu benim kizin yanaklari aksam olunca kirmizi kirmiz dokuyo anlamiyom valla neden oluyo acep sen bilirsin kiz ibos soyle bakem

yok anam valla bilmiom ne bilem len ben, evin içi fazlamı sıcak oluy akşamları aceb, benimki de uykusunu alamayınca sol gözü kızarıyo, zaten sol gözünde çapaklanma var iyice berbat oluyo kuzum

haayırdır inşallaaaaaahhh, seninki hiç hödüklük yapmazdı, bizimkilierdenmi bulaştı acep

hel len yapmazdıda işte ne olduysaa :sm_confused: bende kayınvalidemlerin evi aramak istemiom çünkü kayınvalidem benide çağırmıştı ben gitmek istemedim...şimdi ararsam nie gelmedin gelseydin dicek bende yalan söyleyeceğim zaman kitlenip kalırım beceremem die konuşmayım dedim ama tabi kızım orda olunca dayanamadım evi aradım kayınvalidem çıktı işte nasılsıın iyimisin fln dedi tam nie gelmedin die soruyordu kii akıllı kuzum nisan telefonuu aldıı annemle konuşmak istiyorum dedi :lepi: kızım babanın tel.i kapalı söylermisin dedim tmm dedi...yemek yemiş onu anlattı...tmm kızım slm söyle dedim kapattım telefonu...bu kız acaip ha hep kurtarır benii Şeniz yesin onu annesii cokacimcoook
ben eşime çok güvenirim çok dikkatlidir...ama bugün şaşırdım bana sormadan 1 bardak su bile vermezdi kuzuma babanesinde dolma yedirmişler hemde bana sormadann Çok üzgünüm çoook neyse babanesi az çok öğrenmiş neyin yanında ne yedirceğimi 5 yıl olduu bunada şükür... şakkıdı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 senden hiç beklemezdim meran gı

alercik olmasın len :uhm:

kızlar ya şifrelermi değişti ben kullanıcı adımı yazınca şifre istemeden giriyo siteye sorun ne acaba

hatırla demişindir :mymeka: benimki sürekli bağlı kala ayarlı, hiç şifre neyin girmiyom, sık kullanılanlardan siteyi tıkladımmı girmişimdir şakkıdı

biri kız biri erkek kızımızın aort damarında daralma var 2 kere anjio oldu ama tekrar daraldı..o yüzden ameliyat olması gerekiyor...ablamların tayini yeni çıkmıştı doğuya ama kızımızın böyle bi sorunu olunca ankaraya tayin istediler..şimdi tekrar tayin tekrar ankara...allah kuzuma şifa versin öyle tatlıkii teyzesii kurbann :çok üzgünüm:

kaç yaşında lem bunlarrrrr :1shok:

selam kızlarrr.. ben geldim :) cuma sabah ankaradaydık. bugun tekrar yola çıkıp eregliye geldik. oglusum yollarda cok yoruldu. simdi uyuyor..

ya leylanın sivilcemsi dedigi seyler bizde de oldu. doktor sutten gecen hormonlardan demisti. bi iki gün sonra gecti.. ama ciltte kuruluk bıraktı. simdi yuzu cok kuru. elleri, kollari ve bacaklarinda da yer yer kuruluk var. egzama gibi dedi doktor. yagli bi krem verdi. bi de yuzu cok kasiniyo galiba. habire elleri yuzunde. ciziyor yuzunu diye eldiven giymeye basladik. burda bi dermatologa gotureyim diyorum. hem uzuluyorum hem de sinir oluyorum. hic bebek cildi gibi degil. buyudukce gecermis bebek egzamasi..

yavri geçmiş olsun, geldinmi len sen türkiyeye, hoşgeldin ge buyo öpem Şeniz

ahh canımm geçmiş olsun ya inşallah ameliyatı başarılı geçer ve sağlığına kavuşur

canım ya geçmiş olsun çok üzüldüm ALLAH şifasını versin ancığına bağışlasın

Canim babasi hic opmuyo kiyamiyo kafasini ve ellerini oper ben doktora sordum cildi cok hassas opmeye gelmez diyo ama kimse opmuyo bi ben opuyom dayanamiyo bazilarida diyoki ne kadar dogru bilmem sutun yariyo yagli sut oldugu icin cildine dokuyo diyo sutum yagli ama ondan mi bilmiyom bu capak olayi icin 2 kere gittik dr goz yasi kanali tikanik masaj yap diyo antibiyotik verdi 7 gun kullanilan gecmedi masaj yapiyom surekli bi ara gecti sevindim geri basladi akiyo guzunden boyle hemen silmezsem kuruyo orada tekrar goturdum masaj diyo yine 1 yasina kadar acilmazsa ameliyatla acariz dedi kusmasina gelince surekli soyluyorum cok kusuyo diye kilo alimi gayet guzel hatta masallahi var endise etmne gerek yok normal diyo 2 aylikken 2. asisini yaptirdigimizda 6 kilo 61di boyu gelisimi guzel diyo sorun yapma diyo ama ben bikmis durumdayim

annem kimi bebeekler kusarak büyürmüş, mide kapakcıkları mı ne gelişmiyomuş, sanırsam bu topicde okuduydum n apcen seninkisi de kusuklu bu bebe olcek demekki, bu göz masacını nası yapıyon bu arada, ben daha bir iki gündür becerebiliyom, böyle yuvarlayarak yapıyom o zaman çıkıyo ne varsa, bi de dün acile gittiğimizde çocuk doktoru ne kadarlık diye sordu, 3. aylık olcak dedim, bu gözünün şimdiye kadar geçmesi lazımdı bi göz druna götür dedi, kimin ne dediği belli diil ya hüff -tatlicadiarzu-

leylacım sen de benim gibi çok giydiriyordun bebeğini yanlış hatırlamıyorsam.. ben de giydirme olayını abartınca eylülün yanakları aynen öle oluyor hatta alnında falan da kırmızı benekler çıkıyor.. çok giydirmiş olabilir misin acaba bi kontrol et bakalım..

bir de bebeklere yünlü şeyler giydirmek de doğru değil tenleri çok hassas ve yünlü kıyafetler çok allerjen oluyor.. yün yelek, hırka vs giydirme bakalım düzelecek mi

Evet canim onceden cok giydiriyomusum dr kizdi bu cok giydirmissin bu yaptigin cocuga sadece eziyet diye artik incelttim citcitli badi patikli alt ve ince diz kiyafet yelek felan da giydirmiyom evet sicaktanda isilik olurmus yun kiyafetimiz yok ama yun yorganda yatiyo

Evet canim onceden cok giydiriyomusum dr kizdi bu cok giydirmissin bu yaptigin cocuga sadece eziyet diye artik incelttim citcitli badi patikli alt ve ince diz kiyafet yelek felan da giydirmiyom evet sicaktanda isilik olurmus yun kiyafetimiz yok ama yun yorganda yatiyo

yorgan mı :1shok: ayo ben sadece polar battaniyesini örtüyom başka bişi örtmüyom ne edion len sen yün terletir :mymeka:

ya kizlar ben de deterjani degistireyim diyorum. belkim ardanin cildi duzelir. siz hepiniz roxy sabun tozu mu ne ondan mi kullaniyosunuz. yoksa dalin daha mi iyi.. naapsam?

merancim bu arada tekrar gecmis olsun canim.. Allah acil sifalar versin..

İBOLYAAAAAAAAAA

Nerden hatırla demişimdir anacım nasıl iptal edicemkine çıkış dedim girdim yeniden kullanıcı adı girdim mi direk açılıyo ya biliyosan yardum et bacım rahatsız oldum ben bu durumdan beaaaaaaaaaa

ya kizlar ben de deterjani degistireyim diyorum. belkim ardanin cildi duzelir. siz hepiniz roxy sabun tozu mu ne ondan mi kullaniyosunuz. yoksa dalin daha mi iyi.. naapsam?

merancim bu arada tekrar gecmis olsun canim.. Allah acil sifalar versin..

annem ben hamileyken hacı şakir aldıydım hay almaz olaydım hiç bi halta yaramıyo, moklu çamaşırların sarısı hiç çıkmıyo, önce elimde çitiliyom snra makineye atıyom, zeynepözdil dediydi roxy iyi diye, aldım ama daha denemedim, söylediğine göre çok güzelmiş, elimdeki son detercanı dün bitirdim, roxye bi dahaki çamaşır s eansında geçicim :)

Back
X