2008 Ekim Anneleri

len şimdi hasta olmanın sırası mı delü karuuu -tatlicadiarzu-
kendine ii bak dediydim ben saaa neyse git iice dinlen ıhlamur neyim iç dinlenmekten başka çaresi yokkk :çok üzgünüm:
hadi geçmiş olsuuunn a.s.

e anam işte diyom da inanmıyonuz benim hödük beni delirtecek, bak sinir ettiği yetmiyo bu sefer de hastalık bulaştırdı, ondan köşe bucak kaçıyoz kaç gündür, hapşu hapşu deyip duruyodu, la bu hastalığı bana bulaştırma bak ben emzikliyim bebeyi de hasta ederiz diyodum korkma bişi olmaz diyodu, ahan bişi olmadı :mymeka: geeberdecüm olmucek yaaa, biraz yatim de iyileşirim herhal, en sinir olduğum yanı da hiçbi ilacı kullanamıyon, mıçıyım emi, hadi bana datlu rüyalar size iiyi gezmeler kolay gelsin filan yani -tatlicadiarzu-

msnsayfam47rb8.gif

:a015:

Ben geldim leeyn kolum koptu bee ne kadar agir geldi bu kiz bana daha araba almadik bahar gelince alalim diye halt ettik gezemedim terledim allahtan pusete koymadim agir olur diye tasima cantasina koydum amma yine agir oldu sansima miciim

üff ne kıllatmışsınız beee ben daha yeni kendime geldim sabahın köründe geliyonuz işiniz gücünüz yokmu sizin ya yoksa hizmetçiniz mi varrr ya kıslar ben kangurumla dışarı çıkmak istiyom ama kabanımın
üzerinden takabilirmiyimkine bide çocuğu nasıl giydiriyim bi akıl verin şimdi bir astronotumuz var biraz byük geliyo bide içi kürklü tulumumuz var o tam geliyor içinden yelek neyim giydireyimmi napiiim bere takmam gerekir dimi kangurunun üzerine ekstra battaniye örtiyimmi

arkadaşlar merhaba bende yeni üye oldum ve ekim annesiyim

hoşgeldinn canım...sıkıldığında gel laflayalım..ınsan sıkıntısını atıo..a.s.

len nie ağlatıon az az alıştır gözünü :1hug: hem ek kart iste onun kartını netceen :mymeka:
hee ek kartım var benımdee:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
onuda yeriim benn cokacimcoook
evet kuşum yaaa önceden elini yumruk yapıp emioduu sonra işaret parmağını emmeye başladı ama artık bilerek yapması çokk hoşş yaa kaydirigubbakcemile3 annemlerde kamerada gördü benimkilerde dio bu çocuk açç ne açı dedim daha yeni hem beni emdii hemde bi biberon devirdi...hoş benim anneme göre herkes hep açç herkese yemek yedirmeye çalışırr... kaydirigubbakcemile3

yaa aynı benım annemm.. yemek yerz yarım saat gecmeden daha eee hadı bişiler yıyın acıkmıssınızdır derdelikafaduldenalalhım yaa herkese aynı,,yedırsın ıcırsın bayılırkaydirigubbakcemile3
karılar ben uf oldum, sanırsam soğuk algınlığı, netcem ben yaaa, mandalina portakal neyin yidim ama :uhm: üfff şansa bak anasını satim hep benim hödük bulaştırdı bu hstalığı bize, ahan bu benim hödüğe :mymeka: sıpayı uyuttum şimdik, az da ben uyuyum barik, dinlenerek geçiyo bu hastalıklar biliyonuz, azcık mışmış yapim dönecem size, muhjeo anam hoşgeldin kusura kalma icük rahatsız gibiyim, gelince hepinizin defterini dürecym söylüyüm yani hazır olun kötükedihüso:jeyyar: öptüm sizi mucuk mucuk ve mucuk yani Şeniz
gecmıs olsun ıbıoşcum..vala bende daha yenı atlattım..once esım oldu.annemde kalmama rağmen geldı bulastırdı..ama antıbıyotık kullandı 2 gun sonra gecırdı..kızında sadece burnu tıkandı 1-2 gun oda gectı..,,ben ıse tam 1 hafta cektım..ılac kullanamayıncauzun suruyor..ben sureklı ıhlamur ıctım iklimede verdim.bıde eşim bır suru bıtkı almış.karıstırıp kış cayı yapıp içtik her gun.oda cok ıyı geldı.hadı ıns uzun surmez..:teselli:

iyi iyi hadı de get de yat:dilcikar:

aksama gorusurus kızlar benımde işleri var.öptum hepınızııa.s.

Bebek tirnak torpusu baktim kalmamis badem yagi aldim hamileyken kasim kirpigim hep dokuldu surcem insallh canlanir

Az once zilli tam kusacakken hapsurdu bende bakiyodum anam bi puskurdu elim yuzum heryer kusmuk ya kurtarin beni yaa offf

üff ne kıllatmışsınız beee ben daha yeni kendime geldim sabahın köründe geliyonuz işiniz gücünüz yokmu sizin ya yoksa hizmetçiniz mi varrr ya kıslar ben kangurumla dışarı çıkmak istiyom ama kabanımın
üzerinden takabilirmiyimkine bide çocuğu nasıl giydiriyim bi akıl verin şimdi bir astronotumuz var biraz byük geliyo bide içi kürklü tulumumuz var o tam geliyor içinden yelek neyim giydireyimmi napiiim bere takmam gerekir dimi kangurunun üzerine ekstra battaniye örtiyimmi

Terken canim bak kanguyu kayafetinin ustunden tak sonra kabanini giy onunu kapatma zaten hava guzel icinden yelek giydirme terler felan kafasini da ort mutlaka kis gunesine aldanmamak lazim

terkencim biz şindük geldük dısardan.bende kanguruyla cıkarıyorum ama belimsırtım kopuo.kanguruyu kıyafetimin stüne takıyorum.stüne montumu giyiyorum.ama cocuğu hazırlamadan önce ben herseymi hazır ediorum.mesela canta almıorum bebekle cıkarken.parayı telefonumu montumun iç cebine koyuyorum.bitane ağız bezi alıorum.onuda dıs cebine koyuyorum.bebişe ev kıyafetinin üstne astronotunu gşydiriyoum.bizimde büyük.komple cekmiorum fermuarı.cenesine kadar cekiorum geri kalanını iç.ine kıvırıorum.kafasınada mutlaka bere takıorum.
Terken canim bak kanguyu kayafetinin ustunden tak sonra kabanini giy onunu kapatma zaten hava guzel icinden yelek giydirme terler felan kafasini da ort mutlaka kis gunesine aldanmamak lazim
leyla anlatmıs zteŞeniz
Muhjeo canim hosgeldin

hee bendende hooşşşgeldina.s.

arkadaşlar bana bişi söyleyin bebegım kilo almıyo 1 haftada 50 gr almış mamayada başlamıştım idrar tahlili yaptıracagım bu gun başka hiç bi sorunu yok neden kilo almaz dr arayacagım bakalım ne soylıcek çok canım sıkkın:çok üzgünüm:

bugn cemreye tokalar aldım birsürü.gerci henuz okadar sacımız yok ama olsun:asigim: kıyafet oyuncak falan almakta güzel ama bööle tokalar almak daha bi güzel be:asigim: şimdi kız annesi olduğumu daha ii hissettimŞeniz:asigim:

21012009553ny4.jpg

21012009554hj1.jpg

21012009557tu6.jpg

arkadaşlar bana bişi söyleyin bebegım kilo almıyo 1 haftada 50 gr almış mamayada başlamıştım idrar tahlili yaptıracagım bu gun başka hiç bi sorunu yok neden kilo almaz dr arayacagım bakalım ne soylıcek çok canım sıkkın:çok üzgünüm:

canım kim tarttı doktormu söyledi kilo almadığını.:uhm:

Masallah kiz cemre ne tatli olmus bizim hic sacimiz yok ya sadece bandana takabiliyorum yaza kadar soyle biraz uzasaydi boyle askili elbise giydirp kollari bacaklari acicam sonrada oturup istiracam

Sutun yagli degil mi bebege kilo aldiran o cunku aklima baska biseyde gelmiyyoki

Back
X