2008 Ekim Anneleri

Meran cim doru diyon kendi dogrunu uygula diye ama insanin kafa allik bullak olii yaav bak bu pirinc unu bana mantikli geliyoduu kek yaparim muhallbi yaparim diyodum bebe biskuvisine de iyi seyler soylemediler sonra yogurt yapacadim sut yasakk anaam ne halt edecez yaa hazir almayada alma kendin yap dogal olsun diyolarr elmayla havuca mi kaldik

ben kaçanzi:a015: sabahın 6 sından beri uyanığım.gidem yatam uykumu almaya calısam.artık dikkat dağınıklığı yapmaya basladı.tuzluk ve karabiberliği buzdolabına koydum gecen gün.yağ şişesinide.gecen gece bebeğin yastıını almısım kafasının altından.gece lambasını kapatmısım:çok üzgünüm: allah korusun kuzumu.uykusuzluk cok kötü bişi.:1no2:

kaydirigubbakcemile3 evet yaa hadi sen gitte uyu uykusuzluk böylee bişee :teselli: bende tamerde ilk 2 ay uykusuz kalmıştım üstünede nisan okula yeni başlamıştı kirlilerii mutfaka getirmişim bulaşık makinesine koycediim herhall kaydirigubbakcemile3

sterilizatör yokken daha zor değil mi onca şeyi kaynatmak :uhm:

celencim silikon bi kaşığımız vardı bak onu sterilizatöre attım ucu erimiş kaydirigubbakcemile3

valla daha ilk günümüzdü.birbirimize alısmaya calısıyoruzkaydirigubbakcemile3 şimdilik ek iş cıkardı bana.bakam zaman ne göstercekkaydirigubbakcemile3
vay anasını kasık erimişmi?benmküsü silikon deel sanırım.bööle kırmızı kasıklar.sıcak olunca sarı oluo.mothercareden aldıydım gidersen bak bakam.

ha bide demir damlasını sordum bu ay baslanıomus die.6.ayda tahlil yapıcam dedi.ona göre ya tedavi amaçlı yada tedbir amaclı vericem dedi.
mearncım bende buna karar verdim artık.bana ne dooruysa ve bebeğim neyi kabul ediosa ona devam.ciddi sekilde bunalıo insan.

he buharlı.buharsızıdamı varmıs:uhm:

Microdalga ve elektrikliside var diye biliyomm

yaaa sizde gidin yaaaa:çok üzgünüm: bööle küçkken bütün arkadasların sokakta oynar ve annen seni en heyecanlı zamanda yemeğe cağırır ya ööle gelio baa:çok üzgünüm:

yaa ben de daha hüççbişeycük vermedim benim kıza su bile.dr verme dedi 1 hafta sonra elma suyuyla başlayabilirsin dedi.ama ben bu konuda cesaretsizim sanırım bişey tattıamıyom hala sizi okudukça ben de hevesleniyorum valla

ben üyeyim canım ne kadar mama markası ,bez markası bebek ürünleri varsa hepsine hamileyken üye oldum sürekli mail adresime bilgi gönderiyorlar artı cep mesajada üye olduklarım var kafana takılanı sorinn ne güzel cevaplıyorlar

Ayy ben hero baby e uye olamiyom simdi orda cocugun adini cinsiyetini dogum tarihini soran bi yer varya oraya dogruca yaziyom gecerli dogum tarihi verin diye uye yapmiyolar beni yaa ben ne yazacam oraayya

Meran cim doru diyon kendi dogrunu uygula diye ama insanin kafa allik bullak olii yaav bak bu pirinc unu bana mantikli geliyoduu kek yaparim muhallbi yaparim diyodum bebe biskuvisine de iyi seyler soylemediler sonra yogurt yapacadim sut yasakk anaam ne halt edecez yaa hazir almayada alma kendin yap dogal olsun diyolarr elmayla havuca mi kaldik

pirinç unsuz olmuyoo dion yanii kaydirigubbakcemile3 pirinç unsuzda olur bisküvisizde :lepi: ben milupanın ne kadar maması var alıom onlardan yioz sütte şart değil zaten yine içtiği formul mamadan koyabilirsin içine...o kadar çok şey var kiii meyve püresini evde yapıyorum en çok elmayla muz sevioruz...elma sularını da organik olduğuna güvendiğim için milupanın meyve sularından alıyorum...
ben böyle yapıyorum hiiiçte sıkılmıyorum ne yedircem die....dolapta tamer için hazırladığım tavuk sularım varr dondurduğum brokoli patatesi o tavuk suyuyla yapıyorum...balkabağı havuç püresi yapıyorum o tavuk suyuyla....eğer çorba yapamıcaksam mesela evde tamere uygun sebze kalmamış mercimekten yapıyorum....o da olmadı hazır milupanın toz halinde brokoli patates çorbası yapıyorum...yoğurt yiyo aradaa..yeterki yesin ben hiiç düşünmüyorum ne yedircem die... :lepi:

valla daha ilk günümüzdü.birbirimize alısmaya calısıyoruzkaydirigubbakcemile3 şimdilik ek iş cıkardı bana.bakam zaman ne göstercekkaydirigubbakcemile3
vay anasını kasık erimişmi?benmküsü silikon deel sanırım.bööle kırmızı kasıklar.sıcak olunca sarı oluo.mothercareden aldıydım gidersen bak bakam.

biliyom o kaşıkları görmüştüm mothercare de..

ben eylüle bebedor ve nuby marka kaşık aldım.. en güzeli nuby nin bence, böyle iki bölmeli, parmağa takılan ve kapaklı tabağıyla beraber kaşığı var.. kaşığı çok güzell böyle sapı yukarı doğru kanca gibi, yedirmesi acaip rahat..

eriyen kaşık da bebedorun ucu silikon olanıydı kaydirigubbakcemile3

Meran bu tarhana corbasini nasil yapiyon bebise ozel degisikmi oluyo tarhana diyince tarhananin isminin nerden geldigini duymusmuydunuz bigun padisah halki gezmeye cikmiss tek tek dolasiyomus neyse gariban bi adamin evine girmis onlarda yemek yiyolarmis zaten sadece bi corba varmis padisahda ikram etmisler ama adam cok utaniyomus padisaha onu sundugu icin mahcup bi sekinde padisahim kusura bakmayin darhane corbasii demis yani eli dar bi hanenin corbasi boyle pisiyo diye darhane corbasi diye diye degistirilmis gunumuze tarhana olarak gelmis

ibolya hayırdır oğlan rahatsız falan mı

yok yafrim huysuzluk ypıyo, huy deiştiriyo yaaa senağlama

ibooş ay dönümü yaklasıo ya huy deiştiri sanırsamCADIARZU gece cayı falan varsa ver bakam?yada az rezene kaynat sakşnleşir:teselli:

heralde ay dönümü yaa, delirttiyo iki üç gündür, 12.de yattı bak yine kafamçokkarıştı

bii derdimi var ya nie durmuooo acebaa CADIARZU senin yediğin bişey gaz yapmıştır belkii :uhm:

yok yafrim celenin dediği gibi ay dönümü ya, üçdört gündür böle, ay bak bi gün duyarsınız ibolya delirdi diye ha laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

pirinç unsuz olmuyoo dion yanii kaydirigubbakcemile3 pirinç unsuzda olur bisküvisizde :lepi: ben milupanın ne kadar maması var alıom onlardan yioz sütte şart değil zaten yine içtiği formul mamadan koyabilirsin içine...o kadar çok şey var kiii meyve püresini evde yapıyorum en çok elmayla muz sevioruz...elma sularını da organik olduğuna güvendiğim için milupanın meyve sularından alıyorum...
ben böyle yapıyorum hiiiçte sıkılmıyorum ne yedircem die....dolapta tamer için hazırladığım tavuk sularım varr dondurduğum brokoli patatesi o tavuk suyuyla yapıyorum...balkabağı havuç püresi yapıyorum o tavuk suyuyla....eğer çorba yapamıcaksam mesela evde tamere uygun sebze kalmamış mercimekten yapıyorum....o da olmadı hazır milupanın toz halinde brokoli patates çorbası yapıyorum...yoğurt yiyo aradaa..yeterki yesin ben hiiç düşünmüyorum ne yedircem die... :lepi:

Merancim yaa biz daha 4 aylik olmadik ya ondaann bide 4 aylik olsak bile corbalara gecebiliyomuz ogun olarak tattirmak degildee

Meran bu tarhana corbasini nasil yapiyon bebise ozel degisikmi oluyo tarhana diyince tarhananin isminin nerden geldigini duymusmuydunuz bigun padisah halki gezmeye cikmiss tek tek dolasiyomus neyse gariban bi adamin evine girmis onlarda yemek yiyolarmis zaten sadece bi corba varmis padisahda ikram etmisler ama adam cok utaniyomus padisaha onu sundugu icin mahcup bi sekinde padisahim kusura bakmayin darhane corbasii demis yani eli dar bi hanenin corbasi boyle pisiyo diye darhane corbasi diye diye degistirilmis gunumuze tarhana olarak gelmis

kayınvalidem hazırlamıştı yazın taze sebzelerden ve süzme yoğurtla yapılan bi çorba..güneşte kurutuluormuş...ben pek sevmem nisanda sevmioo ama tamer e yediririm die azcık almıştım..tuzsuz yapmıştıı kayınvalidem acıda değildi...şimdi arıyorum bakalım aynı şekilde yapılmış bi tarhana çorbası varsa bulup alcam a.s

Back
X