Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben ücretsiz izine ayrıldım bırakacak kimsem yok böcüğümü geçen hafta hastaydı bronşiolit olmuş neler çekti yavrum anladım ki yanında olmalıyım şu takvim işini biri bana anlatsın allah rızası için ibolya bitmedi di mi okuman
yafrim delimisin üç beş ay ücretsiz izin filen alaydın yaaa en azından ek gıdalara alıştırınca bıraksaydın, neyse sağlık olsun herkes nasıl yapıyo sen de yaparsın takma, bu ek gıda olayı çok eğlenceli ama çok zor vallaha, dün muhallebi yaptım ilk defa sıpaya, anam yalana yalana yedi zaten çok tatlı valla kalanını da ben yidim celenin hesap :roflol: ama dillerini çevirmeyi henüz öğrenemedikleri için pürtletiyolar verdiğini, sürekli gözün onda olcak ağzından çıktığı an toparlıcaksın ağzından çıkanı, ne zaman pürtletse hemen toparlayıp geri ağzına sokuyom ben :roflol: tadını çok sevdi ağzını açtı açtı yedi ama dediğim gibi pürtletiyo, şu altı naylonlu önlüklerden aldırdıydım 3-4 tane var ondan ama yetmiyo yav biraz daahmı aldırsam acaba, sürekli elimde yıkamak da zor oliii-tatlicadiarzu-
kızlar ben ücretsiz izine ayrıldım bırakacak kimsem yok böcüğümü geçen hafta hastaydı bronşiolit olmuş neler çekti yavrum anladım ki yanında olmalıyım şu takvim işini biri bana anlatsın allah rızası için ibolya bitmedi di mi okuman
benim oğlumda bronşiolit olmuştuu geçmiş olsun... :çok üzgünüm:
yaw ibolay herkesden alıntı yapmışsın bi benden alıtntı yapmamaışsın
bebelac sma milupa hepsi aynı numil şirketininmiş yavrum ben milupa kullanıyrum yoğurdu da mamadan yapıyorum
sağol iş bitirici ibolyam allah razı olsun
mrb kızlar nettünüz![]()
y
uyuduk mirmirmirmir la meran benim oğlan bücür kalcak herhal yaaaaa minnacık bi oğlancık bu yaaa senağlama
slm canlarım biz bugün aşımızı olduk çok ağladı sıpa gözlerinden boncuk boncuk yaş geldi.demir ilacı verdiler sağlık ocağından 9 damla kullanacakmışız.nivacım iyi etmişin ücretsiz izin almakla.ben de güya bu dönem başlıycaktım ama bırakamadım zaten ek gıdaya geçmedik henüz.nasıl geçecez valla bilemiyom dr kontrolümüz bi olsun hele de bakaruh.bi geçmişi okuyayım da gelem..
ibolyaaa msn e yı acım hadıı at o linkı
5500 59cm olmuşş demiii hem mamada alıo artık... emzirmeye devam et zaten ek gıdaya başlamışsın...1 yaşını geçsin bu daninolardan falan verirsin gerçekten işe yarıyo..dert etme eşinle senin boyundan uzun olcaktır yinede hiiç merakk etmee meran söylediydi dersinn...cüce müce yazmışsıın ne demek lenn :mymeka: yeni nesil uzun olcakk :lepi: örneğin benim eşimin annesi 160 babası 170 eşim 183 iyi beslenme işe yarayacaktır :teselli:
benim tetanoz aşımın 3.dozu vardı bugün gidip onu yaptırıp geleyim...