1 den beriş uyuyo.şimdi ölçtüm 36,3 cıktı
hadi bakalım inşallah çıkmaz bidaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 den beriş uyuyo.şimdi ölçtüm 36,3 cıktı
selamun aleyküm ekim anaları.valla geçmişe hiç girmiyeceğim dün akşam bir başladım okumaya bir yandanda alıntı yaptım sohbetlere katılayım diye ama sonunu getiremeden bağlantı koptu saatte 1 e geliyordu.bıraktım yattım artık.napıyonuz siz anlatın ne havadis var.benim kız emmiyor artık ne yapacağımı şaşırdım.emmediği için sütte azaldı.bugün bi komposto yaptım bakalım faydası olacakmı.
sağol canımm..hoşbulduk.demek benim gelin,senin damat aynı rahatsızlığa yakalanmışlarkaydirigubbakcemile5 unuttum sanma.alcam senin kızııhihoyyyt
tatlım aslında bende ilaç verirken çok tedirgin oluyorum..ama şimdiye dek kullanmadığı şey kalmadı bebişimin.bizim dr.un yazdıkları ayrı,eşimin koşa koşa gidip aldıkları ayrı.adam sağlıkçı ya en ufak bi problemde hemen onun çaresi neyse onu veriyo.mama olayını bende duydum.hatta devlet ödüyomuş reflü maması.eşim sormuş onu bizim bebeklere değil daha büyükler için demişler.o yüzden almadık.sizin mamayı dr.mu verdi?ismi sadece AR mi?eşime söyliyim hemen ya
selamun aleyküm ekim anaları.valla geçmişe hiç girmiyeceğim dün akşam bir başladım okumaya bir yandanda alıntı yaptım sohbetlere katılayım diye ama sonunu getiremeden bağlantı koptu saatte 1 e geliyordu.bıraktım yattım artık.napıyonuz siz anlatın ne havadis var.benim kız emmiyor artık ne yapacağımı şaşırdım.emmediği için sütte azaldı.bugün bi komposto yaptım bakalım faydası olacakmı.
ayy çok sevindim normale dönmüşşş
celencim şimdi herzamanki gibi normal giydir cemreyi ki üşütmesin yerimseniben
zuleyhaecrin senin bebiş nasıl olduu kilo almıyor falan demiştiinn???
sarılalcim inş.ateşlenemeden atlatırsınız
2.ay aşısı ateş yapmamıştı ama 4.ay aşısında genelde ateş ve kusma olabiliyor..tamerin ateş ve agrı hali 2 gün sürmüştüü
arikan geçen ay kilosu nasıldı kızının, ne kadar almış. benim kızım da 6100 gr falandı, ama 300 gr civarı almış bir ayda bizim dr sütlü pirinli muhallebiden başlayalım azar azar dedi. bizim allerji için de deneme yapmamız gerekiyordu onun da etkisi vardır belki. ama sen de verebilirsin, milupanın sütlü pirinçlisini veriyorum ben bir kahve fincanı kadar yiyor zaten adı üstünde ek gıda. asıl gıda hala anne sütü. elma suyu ve püresi denedim ama kızım beğenmedi. bakalım belki alışır sonra
giydireyimmi?cıkmaz artık dimi?ama kafası ates gibi :çok üzgünüm:
devlet ödüyo mu bilmem hiç duymadım , ilaç konusunda da elbette dr gerek duydu ise vereceksin canımın içi...................mama Aptamil AR veriyorum ben 2. aydan itibaren başladık vermeye , zaten üzerinde doğumdan itibaren yazıyor...............bugün doktorumuz artık AR vermeyin de 2 numaraya geçin dedi bakalım deneyecez inşallah yeniden kusmaya başlamaz ( evdeki maması bitsin haftaya deneyecem )
şu kızı verme konusunda da hımmmmmnasıl desem ki :uhm: bugün doktorumuz bu kızı sen nasıl verecen ellere deyince VERMEMMMM İÇ GÜVEYİ ALACAM BEN deyiverdim , adamcağız pek güldü halime kaydirigubbakcemile3 BİLMEM Kİ ANLATABİLDİM Mİ Şeniz delikafadulden
canım istanbula dr goturdum çok sukur saglıklı dedi dr alıyoda az alıyo 5 bucuk kılo 62 cm 4 aylık anne sutu ve mama verıyorum ek gıda 6 ay verme dedi dr havuc suyu vermıstım o gun kakasından kan geldı şimdi bişi vermiyom ya bırazda iştahsız bı bebek bizimde bu gun aşımız var gıtmadık daha birazdan gıtcez inş ateş yapmaz
iç güveyi miiiCADIARZU
ıııı-ıııh hayatta olmazyasakkelime bende oğluşumu veremem dünür evinee
bu aşk başlamadan biter
mutsuz son
-the end-
maşallah canım ya biz de bugün gidicez kontrole.. bakalım bizim cadının boyu-kg su nasıl..
kuzum neden acele ediyosun bak bebeğin gelişimi iyiymiş demekki sütün yetiyor neden ek gıdaya başlamak istiyorsun.. ilk 6 ay en önemli besin anne sütü.. vee ne olursa olsun ilk 6 ay sadece anne sütü alan bebeklerin daha sağlıklı olduğu ispatlanmış birşey.. ama sen de bizim gibi tattırmaya başlayabilirsin canım onun zararı yokkk
sağlıklı olmasına çok sevidiim :1hug:
maşallah canımbi bildiği vardır herhalde doktorununda..bebeğini tanıyan o sonuçta... a.s
karnının tok olduğunu hiç sanmıyorum dbestcim.saat 10.30 zorla kavga dövüş emdi azcık oda.neyse iyice acıksın sonra mama vereyim dedim saat 3 e geliyordu yaptım verdim ama nafile.diliyle iteliyor.biraz uyuttum öyle zorla verdim.şimdi doydu keyfi yerinde:ecrin_bebek:aleyküm selam bacım
nasıl emmiyor yaa karnı aç olduğu halde mi emmiyor :uhm: yoksa az emip bırakıyo mu :uhm:
ya son bir haftadır böyle.bir sıkıntısı yok pazartesi kan idrar tahlili yapıldı bi sıkıntı çıkmadı.öyle baharatlı şeylerde yemedim.anlamadım neden emmiyor.olayın başını bilmiyorum ama aklıma gelenler;
farklı birşey mi yedin(baharatlı, acı, sirkeli sarımsak soğanlı), yada farklı bir parfüm ne bileyim belki terlemişsindir yoksa durup dururken niye bıraksın emmeyi. belki ağzında pamukçuk falan vardır, kulağı ağrıyordur. tecrübeli anneler daha iyi bilir.
hoşgeldin nihalcim...cemre ve eylül kuzularıı aşıdan dolayı ateşlendiler... :çok üzgünüm:
ya feyza neden emmiiooo :1shok: