e anacım bunların hepsi aynı fabrika çıkışıymış sanırsam yav :uhm:
QUOTE]
aynı fabrika çıkışı olduğunu sanmıyorum..ama aynı yerlerde üretilio olabilir....kii aynı fabrika çıkışı olsa bile içeriği farklı fiyatları farklı...bak ibolyacım ülkerin lactum ve hero baby devam mamaları var..ikiside aynı markanın devam maması...ama ülkerlactumun 250 gr 14 tl iken ülkerhero baby 250 gr 7 tl ikiside aynıı ülkerr....neden??? ben ülkeri aradım 2 devam mamasınında içeriğinin aynı olduğunuu ikisinide güvenle içirebiliceğimi söyledi...bende neden bu kadar fiyat farkı var dedim tatmin edici bi cvp vermedi...ikiside aynı deyip geçiştirdi telefonda...bende doktorumuza sordum o zaman lactum veriorduk tamere olurmu ikiside aynı değil dedi..o zaman arada neden bu kadar fiyat farkı var dedi...un ilaveli mamalar o yüzden dedi...kii benim doktor lactumu tavsiye etmişti ama eşim ben güvenmiyorum bu mamalara aptamile dönelim dedi...ben emzirdiğim için aptamil daha tatlı die beni bırakır die düşünmüştüm...eşimin ısrarıyla geçtik aptamile tamer çok şükür hem beni emiyor hem mamasını yiyor...eşimin aptamil ısrarıda nisandan sebep..nisan 3,5 yaşına kadar aptamil içti ve bütün mamalarını yedi hastalandığını bilmiyoruz...2 yaşından sonra doktora hastalık nedeni ile hiç gitmedikk...güvenmem lazım bir mamayı yedirmem için...ben aptamile güvendiğim için onu yediriyorum ama tercih meselesi...
bebelacın yada diğer markaların kötü olduğun sanmıyorum..sonuçta bebek maması hepsi özenle hazırlanıyordur...ama benim güvenimi sağlayan aptamil oldu...
acaba bitince ben de mi milupaya geçsem :uhm:
evet canım ez üzerine 1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağı koy...tuz falan bişe koymaa...
bence kaka yapmasını beklemene gerek yok
yav meranım bu çorbadaki malzemelerin ölçüsü ne yaaaa benim kafa karışiii :uhm:
kıslar ben geldim ama ne çok kaynatmışsınız okuyamayacam neyse kızım hala muayyen günlerinde olduğundan gelemiyom gündüz akşama kadar canıma okuyo akşam biraz sakinleşiyo
neyse bugün iki defa rüya gördüm birinde ben ölecekmişim allahım kızıma nasıl sarılıyom yavrum bensiz napacak diye ağlıyom durmadan emziriyom son defa emzireyim ben olmazsan kuzum aç kalır diye üzülüyom korkarak uyandım tekrar uyudum bu defa da bebeğimi başka biri almış evinin önünde bahçede yatıyom hergün çocuğumu verin bana diye vermiyolar annemler boşver alışırsın onlarda kalsın bişey olmaz diyolar çok moralim bozuldu yaa sabahtan beri kuzuma sarılıyom yavrum benim :asigim: onsuz kalma ihtimali bile çok feciiiiiiii :çok üzgünüm:
ay gerçekten çok fecii allah hayra çıkarsın geceden bişeyler düşünüp yattıysan etkilenmişindir
ay burdada hava bozdu.

.kayınvaldem oturmaya gidiodu benide çağırdı...gideyim dedim ama ben hazırlanana kadar hava bozdu...:jeyyar:.yağmur yağdı..dedim ben gelemiom üzüldü çok...normalde ben onun peşine ev oturmalarına gitmiom..:jeyyar:hep soruyolarmış nie gelini getirmion die..çok kalabalık oluolar benim bebişimde hiç sevmio benim gibi kalabalığı .:dilcikar:..bide hastalık kapar filan die götürmüodum.yasakkelime..bugün gittiği yerde 3-4 kişiler gidiim bi kere gönlünü yapiim dedim oda olmadı....naniknaniknaniknanik
ah canımmmm kıyamam, kırk yılın başı kaynanacağın sevinmişmiş ama o da kursağında kalmış kaydirigubbakcemile3
ayyy celen ankaradasın demek.kaynanacın nerde oturuyo len?hem bu soğukta bi de ankarada kar yağarken buralara gelinir mi olimmm kafayı mı yedin.inşallah cemre hastalanmaz:mymeka:
utanmasa ruslar gibin buzlu suya sokcek cemreyi, abbaavvv ruslar öyle yapıy ya, amanin söylerkene bileme üşüdüm buvvvvkafamçokkarıştı
ya bu onur üyesi falan diyolar ya.bi de taç veriyolar.nasıl oluyo ki o onur üyeliği.burda çok mu çalışılıyo onun için.
yok onlar onurlu biz onursuz oliiz de ondan öle olii, :roflol: şaka bi yana sanırsam puanla alakalı bişiy, dur müsait bi ara elif ablaya bi soruyum o da onur üyesiydi, hatta isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci bi de ben istiyim o taçtan :roflol:
hiç bi fikrim yok güzelim..biraz daha vaktim olsa çözücem ben bu kk'yı ama vaktim yok anca buraya yetişiom.

..bende şeyi merak ediom bu itibar puanlarını kim verio neye göre verio bide bizlerde verebiliozmu.:uhm:...wöööh sana cewap yazdım ama ben daha çok şey sordumnaniknanik
üyeler birbirlerine veriiyo anacım, mesela ben senin bi mesacını çok beyendim dimi mesacın üstünde sağ tarafta terazi var ona tıklıyom bi pencere açılıyo oraya mesajımı yazıyorum sana puan veriyorum, bu itibar puanları da kişilere göre değiişiyo, mesela baa yüksek puanlı birisi rep verirse daha çok fark ediyo, ama düşük puanlı biri rep verirse pek bi oynama olmiii, istersem terazi butonuna tıklayıp bu yazınızda size katılmıyorum diye bi yer var orayı işaretleyip sana kötü rep de verebiliom yani, biraz karışık anacım delikafadulden
valla gaaayet gözelcene gezdük

optimuma gittük
delikafadulden recep ivediği seyrettik.bebişide babannesi baktulülülülülülü kıııısss-kaaa-nan-lar çatlasın kıskananlar catlasınlülülülülülüsositososito
oramagomaburamago:roflol::roflol::roflol:
Kizlar benim hoduk az once mesaj cekti aksam hazirlan kaynanamlara gidelim (annmelerin ev sobali ve sobada patates kozlemesine bayili) sobada patateste isterim felan yazmis bende hayret nasil olduda benimde bi ailem oldugu aklina geldii yazdim deli olacak simdii mu haha
allah allah herif çark etmiş birden, nettin len heirfe :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
kızzzllaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bana yine numune geldi.lülülülülülülülülülülülümilupa,nivea,huggıes......
bez koymuşlar, ıslak mendil, %25 ürün indirim kuponu,pişik kremi,mama.organik elmasuyu,aşılarla ilgili buroşür ve birde kitapçık...yaw bunlar beni çok sevdi..bende onları seviooommmm....
celencim haklısın kıısskkaannnaaaannnlaaaaarrr çaaatttllaaassııınnnlülülülülülülülülülülülü:lepi:
güle güle kullanın, la bu milupadan hala gelmedi bize yaaa:uhm:
Ibolyaa goruyon mu bacimm len bu firmalar bi ikimizi adam yerine koymuyolar istiyolar hemen geliyo gene sana bez mez bisey geldi bana hec bi mok yok muhahaha dukkanin adresini verdim ondan mi acep ev adresimi versem ki
yok anamg öndercez dediler baa, ama tık yok, bende niye göndertmediniz die mail attım :jeyyar: