Gunaydiin herkesee nasilsiniz bakim herkese iyi pazarlarr
canimm hacer huyssuzlanip durduu iyi geceler ddiyemeden gittim sana kustugumden felan degil yanii canikom cok iyi anliyorum seni kizsaanda yeridir hanii hem kizz ulen stresini at iste ben kusurunami bakicam valla kizmam burdan baska nerde kimle dertlesebilyozki an gelir mutlu oluruz paylasiriz an gelir sinirli oluruz sinirimizi burdan cikaririzz .
Annaa alintiyii yazinin icine yapmissim neyse silmeye usendim oylee olsunn bakiim hee demi kiz citir annesilere gelirr kalirr ama nisanin okulu var lenn
Mu hahahaha citir dukkani kitlemiss anahtari koydugu yeri caktirmadan soylemeden gitmiss kizz bugun saksinin altindaydii niye iyice aramadinn bi tek paspasin altina bakilirmi
leyla yaw valla ben sana kızmadım ters bişey demedim sen yanlış anladın leyyynn nereye gittinnnnn
canimm hacer huyssuzlanip durduu iyi geceler ddiyemeden gittim sana kustugumden felan degil yanii canikom cok iyi anliyorum seni kizsaanda yeridir hanii hem kizz ulen stresini at iste ben kusurunami bakicam valla kizmam burdan baska nerde kimle dertlesebilyozki an gelir mutlu oluruz paylasiriz an gelir sinirli oluruz sinirimizi burdan cikaririzz .
kız ne cavap verdı kocan sole bakimm merak ettım.kaydirigubbakcemile3
Kariciim hayatiim ben hep dusunuyorum seni dusunmezmiyim amma iş stresii kis gunu isler iyi degill odeme var kriz falan filan aklim onlardaa dedi ama umrumdaa deguull
ah canım ya uzulme lutfen.sen alışıksın hem demi canım.eğer kıbrısa gıdemezsen belkı kayserıye gıdersın memlekete değişiklik olur..annenlerde özlemiştir seni,torunları..:teselli:
Annaa alintiyii yazinin icine yapmissim neyse silmeye usendim oylee olsunn bakiim hee demi kiz citir annesilere gelirr kalirr ama nisanin okulu var lenn
uleeeennn anahtarı nereye koydun cıtır...bulamadım çilingir çağırdım......:roflol::roflol:
gggüüüüüüüünnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyddddddddddıııııııııııııııınnnnnnnn......
kimse yok geçmişi okim bari....:sm_cool:
Mu hahahaha citir dukkani kitlemiss anahtari koydugu yeri caktirmadan soylemeden gitmiss kizz bugun saksinin altindaydii niye iyice aramadinn bi tek paspasin altina bakilirmi