2008 Ekim Anneleri

Gunaydiin herkesee nasilsiniz bakim herkese iyi pazarlarr
leyla yaw valla ben sana kızmadım ters bişey demedim sen yanlış anladın leyyynn nereye gittinnnnn

canimm hacer huyssuzlanip durduu iyi geceler ddiyemeden gittim sana kustugumden felan degil yanii canikom cok iyi anliyorum seni kizsaanda yeridir hanii hem kizz ulen stresini at iste ben kusurunami bakicam valla kizmam burdan baska nerde kimle dertlesebilyozki an gelir mutlu oluruz paylasiriz an gelir sinirli oluruz sinirimizi burdan cikaririzz .
kız ne cavap verdı kocan sole bakimm merak ettım.kaydirigubbakcemile3

Kariciim hayatiim ben hep dusunuyorum seni dusunmezmiyim amma iş stresii kis gunu isler iyi degill odeme var kriz falan filan aklim onlardaa dedi ama umrumdaa deguull

ah canım ya uzulme lutfen.sen alışıksın hem demi canım.eğer kıbrısa gıdemezsen belkı kayserıye gıdersın memlekete değişiklik olur..annenlerde özlemiştir seni,torunları..:teselli:

Annaa alintiyii yazinin icine yapmissim neyse silmeye usendim oylee olsunn bakiim hee demi kiz citir annesilere gelirr kalirr ama nisanin okulu var lenn
uleeeennn anahtarı nereye koydun cıtır...bulamadım çilingir çağırdım......:roflol::roflol:

gggüüüüüüüünnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyddddddddddıııııııııııııııınnnnnnnn......
kimse yok geçmişi okim bari....:sm_cool:

Mu hahahaha citir dukkani kitlemiss anahtari koydugu yeri caktirmadan soylemeden gitmiss kizz bugun saksinin altindaydii niye iyice aramadinn bi tek paspasin altina bakilirmi

Bi de bugun 4 aylik oldukk ayy hemde gecen sene bugun hamile oldugumu ogrenmistim hic biseyden habersiz minnacik karnimdaydi kizim sabah esim ise gitti ve dayanamamis hatta adet gunum gecikmemisti bile merakindan catlayip test almis geldi beraber yaptik ve 2 cizgi cikti inanamadik bidaha yaptik onda da 2 cizgi ciktii yine inanamadik bidaha yaptik ee 3 De hamilesin cikinca inandik sarildik biribirimize agladik anne baba olacaktik ayy daha sonraa esim gitti tabi ben tek basima degildim testi yapana kadar evde tektim testi yaptiktan sonra yanliz degildim tabi karnima dokundum konustumm cok garrip bi duyguydu ohh iyiki dogurmussun kizimi o hatima girdi yanlizlik gitti

Bi de bugun 4 aylik oldukk ayy hemde gecen sene bugun hamile oldugumu ogrenmistim hic biseyden habersiz minnacik karnimdaydi kizim sabah esim ise gitti ve dayanamamis hatta adet gunum gecikmemisti bile merakindan catlayip test almis geldi beraber yaptik ve 2 cizgi cikti inanamadik bidaha yaptik onda da 2 cizgi ciktii yine inanamadik bidaha yaptik ee 3 De hamilesin cikinca inandik sarildik biribirimize agladik anne baba olacaktik ayy daha sonraa esim gitti tabi ben tek basima degildim testi yapana kadar evde tektim testi yaptiktan sonra yanliz degildim tabi karnima dokundum konustumm cok garrip bi duyguydu ohh iyiki dogurmussun kizimi o hatima girdi yanlizlik gitti

:teytey: :teytey: :teytey: hacerimiz 4 aylık olmuş leynnnnn
hayırlı uğurlu olsunnnnnn

leylacım ben de geçen sene 21 şubatta tam adet olmayı beklediğim gün, büyük bir ümitsizlik içinde test yapmıştım.. nasıl olsa bu da negatif çıkacak ama yapayım bari dedim bi umut işte.. sonra çift çizgi çıkmıştı ve ben düşüp bayılacaktım az daha 8 aydır o anı bekliyordum ve artık olmayacak heralde diyordum ki bebişim süpriz yaptı bize :asigim: hayatımda yaşadığım en heyecan verici anlardan biri bu, diğeri de eylülün doğum sancılarının başlayıp onu kucağıma alana kadar geçen zamandır zaten :asigim:

allah yavrularımızı bize bağışlasınnn

meran kızzz naberrrr yerimseniben
ben rüyamda tameri gördüm ama hatırlamıyorum fazla.. kucağıma alıyodum onu hatırlıyorum aman ne ağırsın sennnn diye seviyorum bi güleryüzlü bi neşeli ki ayy yutacaktım çok şekerdiiii.. ağzını aynı benim eylül gibi kocaman aça aça gülüyodu yavrummm
benim yerime ısır onun tontiş butlarınıııııııııııııı cokacimcoook

merancım üzülme yaa sen güçlü bir kadınsın.. hem bir ay değil mi, bir hafta da sen yanına gideceksen 3 hafta dayanacan ya napalım bazen böyle şeyler oluyo işte.. neyse ki senin çocuklar akıllı, uslu, seni üzmüyorlar.. nisana da güzelce anlatırsan anlar, çok akıllı bir kız o..
benim aşkitom da haziranda askere gidecek esas ben napayım delikafadulden hem 1 yıl süreyle.. bebiş var.. ben işe başlıcam.. offfff offfffffff senağlama senağlama senağlama
aslında alışmıştım gidip gelmelere ama ilkk defa 9 aydır ayrılmamıştık...ee şimdi zor gelioo..nisana anlatıyoruz dün çok üzülmüştü bugün daha iyi ama babası gidince 2 hafta sonra başlar yine huzursuzluğu :çok üzgünüm:
Ayy caniim keske bizimkiler gitsee ama yok istee neyse uzulmee sizde bi haftaligina gider gelirsiniz
evet arada bi ayrılık iii oluyoo...
şimdi düüşünüyorumda ben nisanı nerdeyse yalnız büyüttüm..eşim asya afrika adını bile duymadığımız yerlerde..internet yok telefon problemlii..off ne kötü günler geçirdim..kızım en büyük tesellim olmuştuu yalnızlığımda...iyi ki yavrularmız varr
anaaa nolcek o zaman meroşum :uhm:
yav yoksa bu kocası ekim hödüğü olmayanlar arasında yaygın bi hastalık mı, ule bizimkiler niye gitmiii yaaa :uhm:
aynen leloşum kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
bu gece yada yarın haber beklio iştee heran gidebilir... :çok üzgünüm:
yok be güzelim belli değil ama çok büyük ihtimal doğu olacak.. uçak mesafesinde bi yer olsa ve güvenli olsa (mesela hakkariye düşerse 1 yıl gelemeyecek çünkü güvenlik sorunu nedeniyle çıkamıyorlar :çok üzgünüm:) neresi olursa olsun ama bilmiyom işte yaaa offffffff :delphin: senağlama senağlama
inş..rahat gidip gelebileceğiniz bir yer olur canım yaa :Saruboceq:
üzüldüm canım ya, ama sayılı gün çabuk geçer siz de 1 hafta da olsa yanına gidebilirseniz daha kolay olur. yalnız mı olacaksın çocuklarla yoksa yanına birileri gelecek mi yardıma?
QUOTE]
annemler gelemezler...ankaraya ablamın yanına gitcekler...ablamın kuzucuğu ameliyat olcak...burda da kayınvalidemler var ama onlar ancak kendilerine bakarlar...hem istememde zaten yardım etmeyi herşeye karışmakla karıştırıolar...yani herşeye karışmalarını istemiyorumm....

ah canım ya uzulme lutfen.sen alışıksın hem demi canım.eğer kıbrısa gıdemezsen belkı kayserıye gıdersın memlekete değişiklik olur..annenlerde özlemiştir seni,torunları..:teselli:
evet alışığım ama 9 ay sonra ilk ayrılık olcak..hem nisanla hem tamerle :çok üzgünüm: kayseriye giderim ama annemlerdee ankaraya gitcekler...gerçi onlar hemen gitmicekler ama heran gitceklermiş gibi bekliorlar...
uleeeennn anahtarı nereye koydun cıtır...bulamadım çilingir çağırdım......:roflol::roflol:

gggüüüüüüüünnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyddddddddddıııııııııııııııınnnnnnnn......
kimse yok geçmişi okim bari....:sm_cool:
yuuh len bi anahtara sahipp olmadız ha :mymeka: çilingir milingir neyin nesi erkek sinek görmeyiim bi daha tükkanın etrafındaa
4.ayınız hayırlı uğurlu olsuun..güzel günler görsün yavrularımız hihoyyyt
nerdesiniz ulen ben geldim ne yapıyonuz 3 haftadır yoktum varmı önemli havadis

sen nerdesiin yawww nerelere gittiinn :mymeka: nie haber vermedin merak ettik olm

meran kızzz naberrrr yerimseniben
ben rüyamda tameri gördüm ama hatırlamıyorum fazla.. kucağıma alıyodum onu hatırlıyorum aman ne ağırsın sennnn diye seviyorum bi güleryüzlü bi neşeli ki ayy yutacaktım çok şekerdiiii.. ağzını aynı benim eylül gibi kocaman aça aça gülüyodu yavrummm
benim yerime ısır onun tontiş butlarınıııııııııııııı cokacimcoook

iyidir zuzu sizden naberr Şeniz
hayırdır inş.ya...hee walla aynı lülü gibi gülüoo kaydirigubbakcemile3 tamam teyzoşu ısırırım butlarından kaydirigubbakcemile3
ya eylülün bu fotoğrafına bayılıyorum ben :nazar:

4. ayınız kutlu olsun canım..Allah sağlık versin bebişinede sanadakaydirigubbakcemile3
sagol canııım darısı sızeee
:teytey: :teytey: :teytey: hacerimiz 4 aylık olmuş leynnnnn
hayırlı uğurlu olsunnnnnn

leylacım ben de geçen sene 21 şubatta tam adet olmayı beklediğim gün, büyük bir ümitsizlik içinde test yapmıştım.. nasıl olsa bu da negatif çıkacak ama yapayım bari dedim bi umut işte.. sonra çift çizgi çıkmıştı ve ben düşüp bayılacaktım az daha 8 aydır o anı bekliyordum ve artık olmayacak heralde diyordum ki bebişim süpriz yaptı bize :asigim: hayatımda yaşadığım en heyecan verici anlardan biri bu, diğeri de eylülün doğum sancılarının başlayıp onu kucağıma alana kadar geçen zamandır zaten :asigim:

allah yavrularımızı bize bağışlasınnn
Amin canımm Allah iseyen hekese versin
net olmayan biyere düştüm kaplıcaya gittik kızımla dinlendik azcuk[/QUOTE
garıyyaaaa bakk tatılee gitmişş bizde merak edip durduukkkdelikafadulden

selammm kızlar naberr
merancım eşin kıbrısa gidiyomuş allah tez zamanda kavuştursun derim yarı tatilde bizde kıbrısa gitmeye niyetlendiydik benim teyze ile kızı orada yaşıyorlar yazın onlar geldi kışında sizi bekliyoruz dediler benden iki hafta sonra teyze kızı doğurdu yazın burada iki hamiş güzel gezmiştik kışada kıbrıs çok soğuk olmi oğlanlarla orda gezerük demiştik ama ben ufak bebek ve kızlan yola çıkmaya cesaret edemedim sen eşin oraydayken git barim
buarada eylül analarından biri hamile imiş diye okudum valla korkuyom heran bendende hamile haberi alabilirsiniz ben daha hasta olmadım yaaa yarın sağlık ocağına aşıya gideceğiz orada bir test yaptırayım diyom bu arada doğum sonrası kadın doğum doktoruna giden varmı:uhm:varsa yumurtalıkların kontrolü için ultrasona alltan mı bakiler karından mı bana bi cevap verin

ayyy yazacaklarım birikmiş hepsini bir solukta yazamadım şimdi ben mamadan yoğurt yapıp verdim dün oğlanada yoğurt veren arkadaşlar sizin bebekte gaz yaptımı ben akşam yedirmiştim gece yarısı oğlan çığlık çığlıga uyandı kıvranıyor acaba gazmı yaptı diyom
sonra anne sütünün yanı sıra ek gıdaya geçince bebenizin mokunun rengi değiştimi:uhm:
bizde 4 ay bir günlük olmuşuz:dance:

selammm kızlar naberr
merancım eşin kıbrısa gidiyomuş allah tez zamanda kavuştursun derim yarı tatilde bizde kıbrısa gitmeye niyetlendiydik benim teyze ile kızı orada yaşıyorlar yazın onlar geldi kışında sizi bekliyoruz dediler benden iki hafta sonra teyze kızı doğurdu yazın burada iki hamiş güzel gezmiştik kışada kıbrıs çok soğuk olmi oğlanlarla orda gezerük demiştik ama ben ufak bebek ve kızlan yola çıkmaya cesaret edemedim sen eşin oraydayken git barim
buarada eylül analarından biri hamile imiş diye okudum valla korkuyom heran bendende hamile haberi alabilirsiniz ben daha hasta olmadım yaaa yarın sağlık ocağına aşıya gideceğiz orada bir test yaptırayım diyom bu arada doğum sonrası kadın doğum doktoruna giden varmı:uhm:varsa yumurtalıkların kontrolü için ultrasona alltan mı bakiler karından mı bana bi cevap verin

slm canım Şeniz
kıbrısta antalya gibidir muhtemelen benim için çok bi değişiklik olmayacak hava açısından eğer gidebilirsekk :delphin: sende yazın gidersinn kıbrısa iyi bi tatil olur sizede ne güzel :lepi:
hamilemiymişş :1shok: hayırlısı olsun bakalım...
ben doğumda sonra gitmedim zaten gel dememişti doktorumda....daha önce spiralle korunmuştuk şimdi eşim korunuo...sağlık ocağındaki ebe de spiral takıyoruz regl in 3.gününde gelebilirsin falan demişti...şimdilik spiral istemiyorum ama bende korkuyorum tabii tekrardan hamile kalmaktan laelaelaelaelae

ayyy yazacaklarım birikmiş hepsini bir solukta yazamadım şimdi ben mamadan yoğurt yapıp verdim dün oğlanada yoğurt veren arkadaşlar sizin bebekte gaz yaptımı ben akşam yedirmiştim gece yarısı oğlan çığlık çığlıga uyandı kıvranıyor acaba gazmı yaptı diyom
sonra anne sütünün yanı sıra ek gıdaya geçince bebenizin mokunun rengi değiştimi:uhm:
bizde 4 ay bir günlük olmuşuz:dance:

bizim mokumuz yesil oldu sızınkıı ne renk delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Back
X