2008 Ekim Anneleri

ohhhh hatunum benim.kız sen kaç yaşındaydın?vallahi 22 gibi gösteriyosun.bu karıya kim 2 çocuklu anne der kiiiidelikafadulden

kııızzz bi de çirkinim diyon.ayyyy esmer güzeli arkadeşim benimmmmmmmmmmmmŞeniz

ohhhh hatunum benim.kız sen kaç yaşındaydın?vallahi 22 gibi gösteriyosun.bu karıya kim 2 çocuklu anne der kiiiidelikafadulden

sğl cnm beniim..o senin güzelliğinn :utangac:
25 yaşındayım 2 çocukluu şişko bir karıyıım kaydirigubbakcemile3

hıı gördükk anacımm şişkoluğunu.yoksa montun içine mahsus mu girdin len kilolarım görünmesin deyi:roflol:roflol:

hıı gördükk anacımm şişkoluğunu.yoksa montun içine mahsus mu girdin len kilolarım görünmesin deyi:roflol:roflol:

he leen fırlıyoo kilolar sağdan soldan kaydirigubbakcemile3 senin gibi formumuzuu koruyamıooz olm maşallahın var seniiin :içelim: o kaynanana söyledee eylülün ağzına tıkıştıracağına senin ağzına tıkıştırsıın lenn :mymeka: kk da çok pis kıskananlar var deee kaydirigubbakcemile3

oldu canım.hem formumu koruyamadım.eskiden 49 kğ gelen karı şimdi 52 kiloyum.nasıl vercem şimdi o fazlalığı?neyse yaz geliyo.elbet veririz.eylül emmeseydi şimdiye ohooooo vermiştim ama yemeyince süt olmuyo biliyon mu canımmmmm:emir_bebek:

ya şimdi sen milupadan şaşmam dedin ya bugünkü aldıklarımı sana güvenerek aldım.içim senin yüzünden rahat.hani kızında kullanmışsın ya.yoksa hayatta almazdım o yiyecekleri merancım.

oldu canım.hem formumu koruyamadım.eskiden 49 kğ gelen karı şimdi 52 kiloyum.nasıl vercem şimdi o fazlalığı?neyse yaz geliyo.elbet veririz.eylül emmeseydi şimdiye ohooooo vermiştim ama yemeyince süt olmuyo biliyon mu canımmmmm:emir_bebek:

bilmezmiyim olm yemeyince süt olmadığınıııı kaydirigubbakcemile3 yedik kii bu haldeyizz herhaldee cokacimcoook canım msjımın bunda sonra ki kısmınıı sen okumaa emii :1hug:

leeenn ibolyaaa bu karuu ne diooo kötükedihüso eskiden 49 kiloydum şimdi 52 kiloyum dioo kötükedihüso sıkıştıralım len şu eylül karusunu tenhadaa kaydirigubbakcemile3

ya şimdi sen milupadan şaşmam dedin ya bugünkü aldıklarımı sana güvenerek aldım.içim senin yüzünden rahat.hani kızında kullanmışsın ya.yoksa hayatta almazdım o yiyecekleri merancım.

evet canım benim güvenerek kullandığım tek marka oldu milupa...
dışarıda da rahat edersin sütlacı meyve püreleri meyve suları toz muhallebileri (kaşık mamaları) çok güzel...
afiyet olsun e.duru da severek yedimi bari

ayy sorma ilk tadını bi aldı.sonra da maşallah:nazar:yedi.bayağı yedi.ilk kez yedi ya bişi olmaz dimi

ilk kez yediği için tepki olarak yer yemez kusabilirdi...demek ki beğenmiş bişe olmaz merak etme... kaydirigubbakcemile5 yalnız kavanozları alırken üzerine bastır tık die ses gelirse alma....zaten kavanozda yazar ama görmemiş olabilirsin...birde mutlaka ne alırsan tarine bak..eğer seçme şansın varya yeni tarihli olanları al..bazen öyle oluyoo eski tarihlileri öne koyuyorlarr ama meran yutar mıı bee lülülülülülü arkalarada bakıorum yeni tarihlileri varsa onları seçiyorumm :lepi:

naber karılar:jeyyar:biz sürtmeden geliyoz.tabi yine alışveriş merkezine gittim.dışarısı ayaz.ankaranın ayazı meşhurdur bilirsiniz.kızıma da milupanın sütlacını aldım.biz yemek yerken acıkınca onu verdim.emzirme yeri yok.milletin içinde de emziremem.sütlaç aldımmm,ondan sonra brokoli-patates karışımlı sebze püresi aldımm,bi de elma -şeftali meyve püresi aldım.artık böle kardeşim.dışarı çıkınca bunlardan alıp yedircem.zaten su ister diye suyunu aldım,bi de yanıma kaşık aldım.ohhh.o da rahat etti,ben de.siz de yapın valla haftada 1 kez iyi geliyo.stres atıyo insan
kac saatte yedırdın anacım :uhm:

len ibolya bi mesaj yazıyon oku oku bitmiyo olim.alıntı yapmasana lenn:mymeka:

hee ondan sonra da ceap vermedi diye küsersiniz ama :dilcikar:

keyfim ii polyannacılık oynuoom hihoyyyt sen ettün yusuf nasıll delikafadulden

oyna tabi yafrim yaa polyannacılıkiyidir, aslında hepimizin oynaması lazım bu oyunu, allah dönülmez yollara göndertmesin yeterki, döner gelir yine kocişin, napcen sabretmek zorunda kalıoz bazen, sıpa da iyi anacım, beyfendi sabahın 6 sında ayağa dikildi, ben de 3 de yattıydım, anammmmmm bugün uykusuzluktan salaklaştım yaaa delikafadulden

bilmezmiyim olm yemeyince süt olmadığınıııı kaydirigubbakcemile3 yedik kii bu haldeyizz herhaldee cokacimcoook canım msjımın bunda sonra ki kısmınıı sen okumaa emii :1hug:

leeenn ibolyaaa bu karuu ne diooo kötükedihüso eskiden 49 kiloydum şimdi 52 kiloyum dioo kötükedihüso sıkıştıralım len şu eylül karusunu tenhadaa kaydirigubbakcemile3

zaten bana 3-5 kilo fazslalığı olup da ay benim fazlalığım var ay nasıl vercem demeyin, bi daha böle denk getirirsem pis edicem sölüyüm, ulen ben ne edim 20 kilo fazlam var be yine de iplemiyom veririm sorun deel diyom delikafadulden:delphin: ahan da diyeceğimi dedim baaa kilo demeyin gebertirim :mymeka:

Back
X