2008 Ekim Anneleri

akşam eylüle pirinç unundan mama yaptım ama yarım su bardağına 1 tatlı kaşığı pirinç unu, pişince 2 ölçek devam maması şeklinde yaptım.. yedi ama az geldi, yarım kase de kaşık maması yedi :lepi: eğer güzel yiyorsa kaşıklan yedirmek acaip zevkli yaa
ama yemek istemiyosa çok püskürtüyoo yer gök mama oluyoooo :oklava:

Aynen oyle bende yaptimm ilk verince yemek istemedii sonra tadina alistii yedii evet cok zevkli yaa bide konustugun zaman sana odaklaniyoo unutup farkindaa olmadan yiyoo hamm yap kizimm aç ac bakiim agzinii geliyoo geliyoo diyom hosuna gidiyoo beni dinliyoo tabi oara yiyoo

Aynen oyle bende yaptimm ilk verince yemek istemedii sonra tadina alistii yedii evet cok zevkli yaa bide konustugun zaman sana odaklaniyoo unutup farkindaa olmadan yiyoo hamm yap kizimm aç ac bakiim agzinii geliyoo geliyoo diyom hosuna gidiyoo beni dinliyoo tabi oara yiyoo
kandırıyon yani yavrucağı kaydirigubbakcemile3lülülülülülü neyse hayde eyi geceler anacım datlu rüyalar, rüyanda kimi istiosan onu gör :jeyyar: ben de gidim baaari, hayde ieyi geceler bende gidiyorum, byby :a015:

ben geldim aloooooooo!!!!!!!!!!!
bugünden beri yoktunuz yine ben gittim gelmişiniz bi tutturamadım bende neyse...bebişimi babanesine bıraktık bi arkadaşımızın bebişi zatüre olmuş onu ziyarete gittik:çok üzgünüm:...dönüştede alışveriş merkezine gittik yemek yedik dolaştık oohhh iyi geldi walla..:sm_cool:ama oğluşumu çok özledim.:asigim:.
çok uykum geldi yoruldumama size bakmadanda edemedim.yerimsenibenyatiim bari yarın görüşürüz..öptüm hepinizi....Şeniz

ben geldim aloooooooo!!!!!!!!!!!
bugünden beri yoktunuz yine ben gittim gelmişiniz bi tutturamadım bende neyse...bebişimi babanesine bıraktık bi arkadaşımızın bebişi zatüre olmuş onu ziyarete gittik:çok üzgünüm:...dönüştede alışveriş merkezine gittik yemek yedik dolaştık oohhh iyi geldi walla..:sm_cool:ama oğluşumu çok özledim.:asigim:.
çok uykum geldi yoruldumama size bakmadanda edemedim.yerimsenibenyatiim bari yarın görüşürüz..öptüm hepinizi....Şeniz

he valla millet gitti bende gidecüüüün, sen erken vakitlerde gel anam hep geç geliiin, hayde eyi geceler yafrim Şeniz:a015:

Gunaydiin ahanda ben geldim tukan acik ibol ya garusu dukkani kitleneden gitmiss pu hahahah sabaha kadar haliloolar girip girip cikmistir neysee bi daha unutmayinn

günaydın güzellerkaydirigubbakcemile3
umarım güzel bi gün geçirirsiniz..kız çelen nie uğramadın dönüşte bana aşkolsunlülülülülülü

günaydınlar herkese güselll bir hafta diliyorum....papatya çayımı içerken bi bakıyım dedim foruma...

günaydın herkese
dün gelemedim babamız da evdeydi ama yine de idare edemedik hanımefendiyi çığlık atıp duruyo zilli nasıl öğrendi çığlığı yatağında önce ıh mıh yapıyo almazsak başlıyo çığlığa hemde zil gibi sesiyle daha da almazsak numaradn ağlıyo ama dayanamıyoz zillinin sesine mecbur ne isterse yapıyoz

kızlar bu aralar kıllanan adam modundayım ..nelere mi?
1--idrar yolu enfeksiyonu geçiren oğluma bol bol su içir demeyen
2--öksüren oğluma sıvı alımını attır demeyen
3--rota aşısından hiç bahsetmeyen doktorumuza
4--aşı yaptırıken koridorun pisliğini ayaklarıyla içeri süpüren hizmetliye birşey demeyen üstelik kendisi de hamile olan ocaktaki ebeye
5--sanki sütümüz var da biz vermiyormuşuz gibi davranan herkese
6--ek gıdaya geçişte sanki kötü birşey yapmışız gibi davranan çok bilmişlere..kıl oluyorum

dün oğluma çorba yaptım 1 patates 1 havuç 3-5 dal maydonoz kaynattım mama ölçeğiyle 1 ölçek tavuk suyu ekledim biraz yedirdim bugün öğleye de kalanını deniycem dolaapta ağzı kapalı birşey olmaz dimi

çorbamız kızlar

Eklentiler

• $Resim 508.webp
    $Resim 508.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
afiyet olsun nivacım..sıkma canını yaw boşver herkes bebei için en iyisini kendisi bilir....
bu arada herobaby de numune göndermiş az önce geldi..bir sürü ürün var.....ben sewdim bu işi walla....:lepi:
kıskananlar ççaaaatttllaasssıınnn anam ne diim ben sizelülülülülülülülülülülülü

günaydın güzellerkaydirigubbakcemile3
umarım güzel bi gün geçirirsiniz..kız çelen nie uğramadın dönüşte bana aşkolsunlülülülülülü
sizin ordan mı gecioz ki:uhm:
afiyet olsun nivacım..sıkma canını yaw boşver herkes bebei için en iyisini kendisi bilir....
bu arada herobaby de numune göndermiş az önce geldi..bir sürü ürün var.....ben sewdim bu işi walla....:lepi:

ooh ii valla allah versin:dilcikar:

Hayy masallah afiyet bal seker olsunn sen mail atinca mailin sonunaa gonderen adi soyadi tel no adres felan yazdin mi yaziliyo muu

iyi haftalar ekim annişlerihihoyyyt...bende uzun zamandır takip ediyorum sizi ama bi türlü fırsat bulup yazamadım..aslında kasım annesi adayıydım ama kızım acele etti biraz..27 ekimde dogum yaptım...benide alırsınız aranıza dimi:uhm:

iyi haftalar ekim annişlerihihoyyyt...bende uzun zamandır takip ediyorum sizi ama bi türlü fırsat bulup yazamadım..aslında kasım annesi adayıydım ama kızım acele etti biraz..27 ekimde dogum yaptım...benide alırsınız aranıza dimi:uhm:

hoşgeldin bacıma.s. ewet sıradaki haliloyu alalım:kahve:

Back
X