Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haa hoppalayı sormuşsun çıtırım..hoppalanın lastiğii boynuma dolanmışş boğuluyormuşum...nasıl zıplıyoduysam artıık delikafadulden
bugun sabahtan beri ev temizligi yaptimm sabah kalktim tekrar uyuduk 12 ye kadar plateside kacirdim karin gunuydu zaten neysee hacer hanimin altini degistirecektim baktim moklamis hertarafini altini acincada isedii benim yatagimin ustune tum cafsaf nevresim herbiseyi yikadim yenilerini taktim temizlik ti yemekti aksam olduu bizimkiller gec geldii biraz yemege gec basladik yarin asimiz var banyo yaptiracaktik bizim bocugu babannesi cok yorgunmus bugun babasiyla sen yika dedi ilk defa haceri ben yikadimm ayy cok heycanlandim ama cok kolaymis babasininda cok hosuna gitti sonra doyur uyut ancak geldum bugunde amma killatmissiniz yavv
sadece kapı pervazına monte ediliyo çıtırcımm
Ayy canim cok tatli cikmissinizz bayildiim senin lùlùyee hamiskende cok sismissin sende bende son ayy oyle olmustum benimde burmun kocaman olmustuu amaa benim suyum gelmedii yaa hic oyle bi telas yasayamadimm hani panik felan olunur ya suyum geldi felan
çıtırım sen kilo veremiorsun sanmaa kas ağırlığın artıyorduurr..baskulde almış bile görünebilirsin
Ayy canim cok tatli cikmissinizz bayildiim senin lùlùyee hamiskende cok sismissin sende bende son ayy oyle olmustum benimde burmun kocaman olmustuu amaa benim suyum gelmedii yaa hic oyle bi telas yasayamadimm hani panik felan olunur ya suyum geldi felan
Baktimm baktimm canim silebilirsinn hic yasini gostermiyonn inanki bak 21 gibi gosteriyoo yuzun
Dbest sen sezeryan olmustun dimi ne gibi sorun olduda sezaryana alindin
spor yatığım ıcın mi??CADIARZU
hım anladım dbetcım tsk..Şeniz
senın sancın mı geldı?
tabii ya spor yaptığın için kas ağırlığın artar..incelmiş olabilirsiin sıkılaşmış olabilrsin.ama ağırlığın oynamayabilir yerimseniben
Sancimda gelmedi dr sat gore 30 ekimde dogurcan dedii neyse 22 ekimde de son kontrolum vardi gittim nst bagladi beni bu sirada nst yarim saat kalirim diye icin esim ben dukkana gidiyim sen cikana kadar gelirim dedi neyse 20 dk felan sonra nst sonucunu alip dr yanina gittim sancim varmis sonuctaa bana agrin var mi dedi yoktu hic agrim felan alttan muayne etti 2cm acik var yatisini yaptir bugun dogurtacaz seni dedi ben kisa sureli bi soka girdim tabii ayy yanimda kimsede yok herifin ilk defa yanliz birakasi tuttu ben nst cikana kadar gelirim dusuncesyle dr yanindan ciktim ayy nasil heycanlandim korktum dizlerim titriyoo tel elime aldim ama arayamiyom titremekten osira o aradi boyle boyle dedim onlarda sasirdi hemen kaynvaldemm felan geldiler annemi aradik hast yatisim yapildi cantalarimi felan getirdiler epudrall olacktim 4cm aciklik olmasi gerekiyo dediler suyumu hemsireler patlatti ve hic sanci cekmedim valla 4cm aciklik olana kadar zaten sonrasi anestezi oldugundan bilemdimde yani ordaki kadinlar bagrik ciglik yirttilar ortaligi ve 4cm acikligi olanlar da var aralarinda ama bana bisey olmadii hic bilmadim hissetmedim 2 gundur dogurmayi bekliyolardi yazik ben sabah 1 de yattim 6bucukta dogurdum ayy cok uzun olduu kusura bakmayinn