2008 Ekim Anneleri

5gün sonra işe başlıyorum ve bugece rüyama girdi...o kadar komikki sabah eşime anlattım çok güldük size de anlatayım
ben telekomda çalışıom ya işe gidiomuşum çorapları makinaya atmışım herkesin çorabını ayırıom kendiminkini de alıom, bizim ordan teknik uzman dioki bu senin mi memduh beyin bu dio ay nasıl gülüom sabah. sonra çarşafları atıom tabi
eee 7aydır işten uzak olunca tabi çamaşır bulakşık çocuk ile doldu hayatım :roflol:

ek gıdaya gecınce yedıklerının içine damlatırsın sende ozamann..
nasılsa 1 yasına kada kullanılacakmış..

canım doktoruna bi danışsaydın yinede nolur nolmaz....
sadece anne sütümü verıon meyve suyuna filan karıştırsan yinemi içmio...:uhm:

iyi de canım içmiyo değil içirdim gayet de rahat içirdim ama sürekli ağlıyodu uyumuyordu yani rahatsız etti damla 1 hafta verdim kestim 2 gün sonra normale döndü çocuk 2-3 gün sonra yine verdim yine kusdurdu çok kötü oldu bi daha da vermedim

Son düzenleme:
havalar guzelleşsin bırazz,,bebişeri tanıstıralım baharcıcekkhihoyyyt

:roflol::roflol::roflol:
heralde kızım.ıstediğin doğum kntrol yontemını sağlık ocağında beleş yaptırtabılırsın.neden var bu saglık ocaklarıı??,
bnde ılk reglımde sprıal taktıramamştım enfeksıyondan,
bana prezervatf vereyım dedı.normalde 12 tane alma hakkım var.10 tane kalmış bunları al dedi.yeter mı dedii:roflol: ehh dedım bende yeter:roflol:

kızlar kac gundur soluom ıplemıonuz.adetım gectı 3 gun oldu.test mest mı alsam ya.:1ninca:
regl olsam gıdıp taktırıcam spiral inşş:Saruboceq:

Valla mi ayy korkutma bizii duzensilik olabiliyomuss ins olursun daa bi haltlar karistirdiniz mi korunmdan olmuu eheehhehe

iyi de canım içmiyo değil içirdim gayet de rahat içirdim ama sürekli ağlıyodu uyumuyordu yani rahatsız etti damla 1 hafta verdim kestim 2 gün sonra normale döndü çocuk 2-3 gün sonra yine verdim yine kusdurdu çok kötü oldu bi daha da vermedim

kabız falan mı oldu acaba???ondan mı ağladı kııCADIARZU
kabız ya da ıshal yapabılıyor cunku..

havalar guzelleşsin bırazz,,bebişeri tanıstıralım baharcıcekkhihoyyyt

:roflol::roflol::roflol:
heralde kızım.ıstediğin doğum kntrol yontemını sağlık ocağında beleş yaptırtabılırsın.neden var bu saglık ocaklarıı??,
bnde ılk reglımde sprıal taktıramamştım enfeksıyondan,
bana prezervatf vereyım dedı.normalde 12 tane alma hakkım var.10 tane kalmış bunları al dedi.yeter mı dedii:roflol: ehh dedım bende yeter:roflol:

kızlar kac gundur soluom ıplemıonuz.adetım gectı 3 gun oldu.test mest mı alsam ya.:1ninca:
regl olsam gıdıp taktırıcam spiral inşş:Saruboceq:

3gün çok değil canım bikaç gün daha bekle bakalım olmazsa test yaparsın geçen ay da gecikmiştik böyle ikimizde :utangac:

Valla mi ayy korkutma bizii duzensilik olabiliyomuss ins olursun daa bi haltlar karistirdiniz mi korunmdan olmuu eheehhehe

:1ninca::1ninca::1ninca::utangac:
1 kre oldu..benı de korkutan o..senağlama
benım doğumdan sonra regl olduğumda duzenli devam ettı hep..
bılmıyorum valla
1-2 gun daha bekliim olmazsa bı test yapiim ya:1ninca:

5gün sonra işe başlıyorum ve bugece rüyama girdi...o kadar komikki sabah eşime anlattım çok güldük size de anlatayım
ben telekomda çalışıom ya işe gidiomuşum çorapları makinaya atmışım herkesin çorabını ayırıom kendiminkini de alıom, bizim ordan teknik uzman dioki bu senin mi memduh beyin bu dio ay nasıl gülüom sabah. sonra çarşafları atıom tabi
eee 7aydır işten uzak olunca tabi çamaşır bulakşık çocuk ile doldu hayatım :roflol:

:roflol:
komıkmişş..
hayırlı olsun bakalım...kım bakıcak kereme:çok üzgünüm:

tünaydın kıslar
ya bizede tahlil yapılmadan verildi demir bide 6 damla kullanıyoruz kimi tahlil yaptırıyoı kimi yaptırmıyor bazısına 9 damla bazısı 6 damla kafam karıştı neyse ben bi kahvaltı yapayım da geleyimm oğlumdan fırsat ancak bulabildimmmm

yok canım yaaaaa ne kabız oldu nede ishal benim zannımca kızımın kanı yeterliydi damla fazla demir yükselmesi olmuş olabilir çünkü tahlil yapılmadan verildi demir

anladm canım.olabılır..ozaman bır ara tahlıl yptır.en azından ıcın rahat etmiş olurr.

merhaba kızlar ben geldiimmmm kaydirigubbakcemile4

nasılsınızzzzzz delikafadulden

leylacım geçmişi okumadım aşıya götürdün mü haceri..

tünaydın kıslar
ya bizede tahlil yapılmadan verildi demir bide 6 damla kullanıyoruz kimi tahlil yaptırıyoı kimi yaptırmıyor bazısına 9 damla bazısı 6 damla kafam karıştı neyse ben bi kahvaltı yapayım da geleyimm oğlumdan fırsat ancak bulabildimmmm

tunaydın canım.sen doktorun ne dıyorsa onu yap bence.. .

tünaydın kıslar

damla miktarını da kilosuna ve ayına göre ayarlıyorlar

tünaydın kıslar

Canim damla sayisi kilosuna goree senin ogluss 6 lardaysa kilosu ondan biz bugun 7700 tattildik bana 7 damla vereceksin dedi istersen meyve suyuyla felamn verebilirsin dedi bide bu ek gida isini sordum ogun olarak baslama sen sık sık emzir ama hic bisey vermemezlik yapma tattir ogrensin degisik tatlari bilsin agzinda cevirmeyi felan dedi ki zaten bende oyle yapiyomm gun icerisinde eger sutum az ve doyladi emmek istiyosa mama yapiyim oda zaten 30ml icine 2 tane bebe biskuvisi ezip yediriyom onun disindaki verdigim hersey 5 6 kasik

kızlar ben dun yoğurt mayaladım süperr olmuşşşşşşş.
3 ölcek mama yaptım.içine 1 tatlı kaşığı yoğurt koydum.cam kavonoza(mama kavonozu)koydum ve ağzını guzelce kapatıp,ısıtıcının önunde beklettim 3 saat.sonra kaldırdım dolaba koydum.sabah dolaptan cıkardım baktım kıvamına mukkemmeel olmuşş.krep hamuru kıvamında..tadı cok guzel..
daha once mayalamayı denemiştim ama bukdar guzel olmamıştı..dun dıkkat ettiğim noktaları paylaşmak ıstıyorum.,
-meranın soylediği gıbı yoğurdu ıcın dırek koymadım.once ayrı bıryerde yaptığım mamadan 1 kac kasık alarak yoğurdu karıstırarak ezdım ve bu sırada ılınmıs oldu...oyle ıcıne koydum.
-mayalayacağım kavonoz halıyle soğuktu.içine dışını kaynamıs su calkaladım.hem temızlendı hem sıcacık oldu.içine koydum mamayı,mayayı da koydum bırıkı kere karıstırdım...
deneyın bence..
aksamustu verıcem ıklıme.

tünaydınmirmirmirmir c ok moralim bozuk.kızımın atesi hala 37 bucuk.surup verirsem düşüo.onuda cok vermek istemiyorum:çok üzgünüm: sabahınn 6 sından beri uyanıız.herife dedim bugun öğlene kadar izin alda sunu bi doktora götürelim die.onun atesi yokmus iiymişsenağlama napmaya calısıo anlamaıyorum.şimdi bu cok sağlıklı bi cocukmus hiç hastaneye gitmmemiş.ki evlendikten sonrada gittiğni hiç görmedim.heralde benim cocumda bööle byüdü falan mı demek istio:sm_confused: yada biz cocuu hiç hasta etmedik mi demek sitio:sm_confused: cok inat yaaasenağlama cocuk hasta atesi var ahan şimdi öksürüo arada hapsuruo:sm_confused: hasta ya hastaaasenağlama

kıızlar yaa şu hoppala fiyatlarını ve nerden aldığınızı bidaha yazarmısınız...okumuştum ama hatırlamıom...bende almayı düşünüom kimlerde vardı:uhm:

geçmişi yeni okuyorum belki cevaplayan olmuştur ama yine de yazimmmm

ben pratikev den 49tl ye aldım, zambak da irembebeden 35 tl ye almış

çıtır bi de sen sormuşsun 12 kg ya kadar kullanılıyomuş..

nasıl olsun öğle uykusunu uyuyor :asigim:
uyanınca yine zıplayacakkk eheheh çok komik oluyolar yaaa kaydirigubbakcemile3

kız leylaaaa sana bişi sordummmmm :smiley-cool:

ıklım de ogle uykusunda fosurr fosuurrr..kaydirigubbakcemile3
bende pc ack bıryandan ısımı gucumu yapıyorum bır yandan sze laf yetıstırıom:roflol:
cok fonksıyonel bır hatunummdelikafadulden

Back
X