2008 Ekim Anneleri

ibolya yusufcuk nasıl oldu, bir sıkıntısı var mı. celen gitti galiba cemreden de haber verin bakem

hee iki kere ateşimiz yükseldi anam iki kere de fitil soktum mıçına kaydirigubbakcemile3 şindik iyiyiz, artıkın ateş yapmaz herhal, huysuzluk filen olmadı ama ateş yaptı icük, şindilik bi sorun yok ama tetikteyim :1ninca:

ule psikolocim bozulcek artık haaaa
ne ya bu allah allah ne zor işmiş şu çocuk bakmak
ben öğrencilerimle uğraşırken çok yoruluyodum ablamlara benim işim daha zor bissürü çocukla uğraşıyom sizinki bi dene diyodum ama anadım ki kazın ayağı öyle değilmiş

amannn hani 1 yaşın altındaki çocuklara portakal mandalina vermiyoduk?valla uzmanlar deyo.ben onların yalancısıyım

nihalcim bi kaç gündür cemre ateşlenmiş, geceleri kıllatma ekibi tam kadro devam herkes bir bir aşısını yaptırıyo aklıma gelenler bunlar
bide şimdi aklıma gelmişken siz hangi doktora gidiyosunuz bide nerde doğum yaptın

ben çankırıda doğum yaptım canım feyza 23 günlükken geldik buraya.valla burdaki devlet hastanesinin doktoruna gidiyoruz sevde uslu adı sanrım yanlış hatırlamıyorsam.özel falan yok burda zaten

yap len.bizim kaynana yarmayı önceden haşlıyo buzluğa atıyo.yapacam zaman çıkarıyorum.çabuk oluyo.görümcecim yarmalı sever pirinçli sevmez de:roflol:valla 10 dakikada yapılıyo ne varkinee.kalk yap

yap len.bizim kaynana yarmayı önceden haşlıyo buzluğa atıyo.yapacam zaman çıkarıyorum.çabuk oluyo.görümcecim yarmalı sever pirinçli sevmez de:roflol:valla 10 dakikada yapılıyo ne varkinee.kalk yap

he yapam valla canım çekti, büle üstüne de nane ohhhh cokacimcoook

Back
X