2008 Ekim Anneleri

Kızlar dün bebeğimi acile götürdüm çok öksürüyordu Peditus diye bişey verdiler ben birinden duymuştum bu ilaç 1 yaşından küçük bebeklerin beynine zarar veriyormuş diye istemedim kullanmak bir doktora tel ile danıştım kullan dedi çay kaşığı kadar akşam çocuk içti sabaha kadar öksürükten yatamadı yavrucak çok kötü oldu burnuda tıkandı midesi sürekli bulanıyor kusuyor tekrar götürdüm aynını kullan dedi sinomarine devam bilmiyorum ne olacak halimiz felaket öksürüyor ya çok üzülüyorum ben

Kızlar dün bebeğimi acile götürdüm çok öksürüyordu Peditus diye bişey verdiler ben birinden duymuştum bu ilaç 1 yaşından küçük bebeklerin beynine zarar veriyormuş diye istemedim kullanmak bir doktora tel ile danıştım kullan dedi çay kaşığı kadar akşam çocuk içti sabaha kadar öksürükten yatamadı yavrucak çok kötü oldu burnuda tıkandı midesi sürekli bulanıyor kusuyor tekrar götürdüm aynını kullan dedi sinomarine devam bilmiyorum ne olacak halimiz felaket öksürüyor ya çok üzülüyorum ben

canım yaa çok geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin...ilaç hakkında bi bilgim yok ama doktorun kullan diosa vardır bi bildiği...umarım bir an önce iyileşir..:Saruboceq:

hee dooru yaaa :1rolleyes: e nasıl haberleşcez<*bide kocanın haberi varmı?

ben sana msn den cep nomu verririm..kocamın hberi war canım..ama birçok yere uğricaz nasıl buluşacaksınız dio...:çok üzgünüm: bende banane ben cemreyle çeleni görcem diom gülüo bana:dilcikar: tamam müsait olursak buluşuruz dio:delphin:..bizim gitceklerimiz hep çalışıo ondan haftasonuna sıkıştırıoz hepsini..haftaiçi olsa farkedermi senin için..:uhm:

[0QUOTE=bızdıkcan;7126246]Kızlar dün bebeğimi acile götürdüm çok öksürüyordu Peditus diye bişey verdiler ben birinden duymuştum bu ilaç 1 yaşından küçük bebeklerin beynine zarar veriyormuş diye istemedim kullanmak bir doktora tel ile danıştım kullan dedi çay kaşığı kadar akşam çocuk içti sabaha kadar öksürükten yatamadı yavrucak çok kötü oldu burnuda tıkandı midesi sürekli bulanıyor kusuyor tekrar götürdüm aynını kullan dedi sinomarine devam bilmiyorum ne olacak halimiz felaket öksürüyor ya çok üzülüyorum ben[/QUOTE]

Cokk gecmis olsun yaa uzuldum gercekten inss bian once duzelirr

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
Zambaak senin herif ne zaman gidiyi askere

ağustosun 10 u gibi :çok üzgünüm: senağlama

selam bu ne yaw kimse uğramamış doğru dürüst
ben evdeydim ama havadan mıdır nedir bi rehavet çöktü tüm öğlen yattım
siz ne ettünüz leyloşum iyileşmeye başlamışın canım ha çok sevindim bir an evvel sağlığna kavuş inş hem hastalık hem bebeler aynı kafede olmuyoo

Kizlar tepside peynirli borek yaptim daha firinda az once baktim ustu sertti ben yumusak seviyom citir citir oldu ustu yaa pisince normale donermi acep

CANLARIM ben geldim amma çok yazmışınız biraz okuyayım dedim ama ne mümkün oku oku bitmiyor yoruldum leyn zten çok yorgunum kızlar resmen bitiğim ben bitik neler yapıyonus valla hepiniz çok özlüyorum ama giremiyorum ya inanaın hiç vakit bulamıyorum gün içinde işler acayip yoğun akşamlarıda benim kuzum çok özlüyor annesini onunla cabelleşiyorum çok şükür iyi kuzucuğum kızlar yüzü tamamen iyileşti artık bende resmini koyayım diyodum en son girdiğimde gitmişti de size site adını soracaktım ki biraz okudum diyorum ya sizlerde silmişsiniz ne bu muhbbet ben haber felanda izlemez oldumda biri bebğinimi öldürmüş anlamadım kızlar ya bi de bizim BIZDIK hamile mi ne diyosunuz yav aradım cepten ama kapalı zaten uzun süredir aklımdaydı BIZDIKKKKKKKKKK okursan bunu valla aradım seni ne o 2.mi geliyor helal sana cnm gel öpemŞeniz hayırlı uğurlu olsun ALLAH tamamına erdirsin bidanem seni yine aayacağım aç telefonunu

selam bu ne yaw kimse uğramamış doğru dürüst
ben evdeydim ama havadan mıdır nedir bi rehavet çöktü tüm öğlen yattım
siz ne ettünüz leyloşum iyileşmeye başlamışın canım ha çok sevindim bir an evvel sağlığna kavuş inş hem hastalık hem bebeler aynı kafede olmuyoo

sagol canikom cok sukur antiboyotigin faydasi oldu sizden naber

Ozledik leen naptinn sen hic unutlurmusunn büyüdümü derin pasa iylesmesine cok sevindimm

öslediniz değil mü ben de hepiciğinizi çok ösledim valla hamileyken daha çok giriyodum len ben siteye çocuktu işti derken bi yoğunluktur gidiyo bende eskisi gb boş takılamıyom hamileyken akşamları giremezdim şimdiyse ne akşam ne gündüz giremez oldum gündüz işlerim çok yoğunlaştı akşamlarıda fırsat olmuyor ama hepinizi çok özlüyorm gerçekten hemde çok hep aklımdasınız ya ne dicem bu destina ya ne ldu celen sen bilin noldu u kıza bi de derdi ki doğurunca bi gelmeyin eğer gelmezseniz hıııııııı gelmeyen zayıflamasın şişko kalsın kendisi gelmiyo demek 200 kg felan oldu sırnaşık şey199 san haber ver huuuuuuuuu DESTİNAAAAAAAAAAA Bu arada DERİN' im iyi işte büyüyo çok şükür teyzesi cmt kontrolu vardı ama boy ve kilo yavaşladı baya kızlar ilk aylardaki performansı yok kızlar bu ay 300 gr almış mesela sizin bebelerde öylemi gerçi şükür iyi bence kilosu ben şişman çocuk istemiyom zaten ha bide kahvaltı etmeyo u çocuk sizin bebelerin arası nasıl ne yediriyonuz zorluk va mı sevmedi bu sıpa kahvaltıyı beni delirtiyo nasıl sevdircem be buna bu kahvaltıyı ya h.içi kadını h.sonu beni delirtiyo:dilcikar:

yazdım yazdım hat gitti gönderemedim ya site bile küsmüş bana kabul etmiyor yazdıklarımı :dilcikar:kırk yılın başı geldik şuraya nedesiniz yavvvvvvv hadi gelin ya dizi seyrediyosunuz heralde koca oturmuş derin'e ba ba ba ba eksersizi yaptırıyor desinmiş ki çocuğun kulağı alışsnmış ben de burdan an ne an ne an ne oğlum diyorum onunsa umru bile değil almış oyuncağını habire sallayıp duruyo aaaa canımı sıkmayın ama gelin bakeyim buraya

anlaşoldı kimseler gelmeyecek bu gece e napalım bizede gitmek düşer bu gece ben geldim 2.5-3 saatttirde burdayım kimseler gelmedi ne yapalım gidelim bari

selam kızlar..kaydirigubbakcemile4

şöyle bir geçmişe baktım.. alıntı yaptım ama silindi..:çok üzgünüm:

LEYLA cımmm geçmiş olsun iyileşmişsin biraz sanırım.. anaaaaa bi şeyler daha yazacaktım hepsini unuttumm.. :çok üzgünüm:

kızlarrrrr şu behlülll ne yakışıklı yahu...:1rolleyes:. bihteri nasıl öptü anam o öyle.. :asigim:

Back
X