Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dün bebeğimi acile götürdüm çok öksürüyordu Peditus diye bişey verdiler ben birinden duymuştum bu ilaç 1 yaşından küçük bebeklerin beynine zarar veriyormuş diye istemedim kullanmak bir doktora tel ile danıştım kullan dedi çay kaşığı kadar akşam çocuk içti sabaha kadar öksürükten yatamadı yavrucak çok kötü oldu burnuda tıkandı midesi sürekli bulanıyor kusuyor tekrar götürdüm aynını kullan dedi sinomarine devam bilmiyorum ne olacak halimiz felaket öksürüyor ya çok üzülüyorum ben
hee dooru yaaa :1rolleyes: e nasıl haberleşcez<*bide kocanın haberi varmı?
Kızlar dün bebeğimi acile götürdüm çok öksürüyordu Peditus diye bişey verdiler ben birinden duymuştum bu ilaç 1 yaşından küçük bebeklerin beynine zarar veriyormuş diye istemedim kullanmak bir doktora tel ile danıştım kullan dedi çay kaşığı kadar akşam çocuk içti sabaha kadar öksürükten yatamadı yavrucak çok kötü oldu burnuda tıkandı midesi sürekli bulanıyor kusuyor tekrar götürdüm aynını kullan dedi sinomarine devam bilmiyorum ne olacak halimiz felaket öksürüyor ya çok üzülüyorum ben
Zambaak senin herif ne zaman gidiyi askere
OK6872 hosgeldiniz yenimisiniz biz unuttuk sizide kusura bakmayinn bizi ozlemiyonuz hic geldiginiz yok :)
selam bu ne yaw kimse uğramamış doğru dürüst
ben evdeydim ama havadan mıdır nedir bi rehavet çöktü tüm öğlen yattım
siz ne ettünüz leyloşum iyileşmeye başlamışın canım ha çok sevindim bir an evvel sağlığna kavuş inş hem hastalık hem bebeler aynı kafede olmuyoo
canımmmmmmm demek unuttunuz ben hatırtatırım kendümü size bi öperim dayanamazsınız banaŞenizŞenizŞeniz
Ozledik leen naptinn sen hic unutlurmusunn büyüdümü derin pasa iylesmesine cok sevindimm