2008 Ekim Anneleri

kusura bakmayın kızlar çok büyük olmş :1shok: neyse teyze keremi aldı ben de koli yapam biraz daha kolici özlem oldum

Bayanlar size bişey sorcam bebeğine Bıldırcın yumurtası yediren var mı? Geçenlerde konuşuldu ya kahvaltı da felan ya da şöyle sorayım ne ölçüde nasıl yediriyorsunuz?

günaydınlar hatunlarrrr
yarın bu saatlerde taşınıyor olcaz hala toplanacak şeyler var artık onları da taşımacılar toplasın dimi kafamçokkarıştı
birazdan eşimin teyzesi keremi alcak da ben biraz iş yapcam alkisalkisalkis
netim kesilmeden yazayım dedim bugün nakil işlemi başlıycak
kolay gelsin canım yeni evinizde sağlıkla oturun

bugün 10.ayımıza girdik buyrun keroşun halayına:teytey::teytey::teytey::nazar:
yettik halaya ekim bebelerinin abisi kereme maşşallah:teytey: :teytey: :teytey:

tey tey halaya buyrun bugün bu halayıda çeker giderim annnemlere gidince ancak girerim nete
özlem gözüme soktun kızım bu ne bu kadar büyük tamam abi oldu kerem amaa
yağmurcum eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun

Bayanlar size bişey sorcam bebeğine Bıldırcın yumurtası yediren var mı? Geçenlerde konuşuldu ya kahvaltı da felan ya da şöyle sorayım ne ölçüde nasıl yediriyorsunuz?

ben henüz denemedim ama aklımda...ikbal gürpınar programında oğluna yedirdiğini söylemişti daha besleyici demişti bu hafta dr a gidersek bi sorayım ne diycek
kerem şuan kahvaltısını bitirirse 1yumurta sarısı yemiş oluyor ama genelde artıyor dibinde

kızlar haftaya taşınıyoz
yarından sonrada interneti kapatıyoz beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmm senağlama
özlemezmiyiz hiç canım ya inşallah en kısa zamanda dönersin aramaıza

ben geldim ve gidiyorum :1shok:
herkes iyidir umarımmm

merak eden olduysa eylül iyi çok şükür
henüz diş çıkarmadı
ama ben iyi değilim eşim askere gidiyo son 4 günümüz kaldı senağlama senağlama
ayrıca çok çalışıyorum çok yoruluyorum keşke dönmeseydim diyorum yaa senağlama

benden bukadarr kızlar kendinize iyi bakın :a015:
allah kavuştursun canım yaaa çok zor :çok üzgünüm: inşallah hemen geçer zaman eylül de büyümden gider gelir benim kocacım da ağustosta gidiyo

haber türkü izliormusunuzz saba başladı maranki var :delphin: mayısta doğan çocuklar gürbüz olur falan diordu :1shok: enteresann :sm_confused:
gürbüz mü :1shok: mayıs mı :1shok:
mayıs doğumluyum ama sadece ve sadece 155 cmyim
bu arada günaydın herkese..ben kaçıorum.. şöle bi ist. turu atıp gelcem:jeyyar:
ay herkes gibin benide özleyin anacımkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
hadi iyi eğlenceler canım size tatil iyi geliyo
günaydınlar hatunlarrrr
yarın bu saatlerde taşınıyor olcaz hala toplanacak şeyler var artık onları da taşımacılar toplasın dimi kafamçokkarıştı
kolay gelsin canım herkes taşınıyo ya nereye gidiyonus böle
oooooooo maşallah keroşa büyümüş de koca adam olmuş
halaya biraz geç kaldım ama yetiştim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

meran yediriyordu ama ne kadar bilmiyom
hayırlı cumalarrr a.s.

hayırlı cumalar canım

zambakcım biz uzağa gitmioz 100m öteye taşınıoz...ona bile ağlamış kayınvalidem benden uzak olmak istiolar die halbuki uzağa gitmek istesek 100m ileri mi taşınırız şimdi toplasan 10dk bile değil evlermiz kaydirigubbakcemile3

Kizlar sitede sorun mu var ya bi alinti yapamadim bizdikcim bildircin yumurtasi bende vermiyom ama meran veriyorum demisti kaynatip sarisinin veriyomus yeni baslyanlar yarisini mi ceyregini mi ne versin agir gelebilir demisti yinede dr sorun dedi yanlis hatirlamiyosam

Yesimcim iyiyim tatlim sagol allahtan su ilaclar var 3 gun oyle sizlandim bi tane ictim kendim geldim hepsini bitirem daha bomba olurum

günaydınlar hatunlarrrr

hayırlı olsun canım Allah güle güle oturmayı nasip etsin

yeni ayınız hayırlı olsunn

alıntılar acevap yazana kadar herkescikler gitmiş. :kızgın:

şşt kızzz nasıldı tatil soğukmu oralar

ben deldüüüümmmm kaydirigubbakcemile4 aşşaaa komsuya iğneye gittik sonra karsısındaki komsuya oturmasya :delphin:
cemreniin bugun 2. iğnesi oldu.yawrum bugun daha cok ağladı.kanadı baccaaaa..şimdide taş gibi olmus senağlama çok acıdı heralde senağlama susturamadık zaten.sanırım eli ağırdı kızın senağlama
yarın ki iğnesini yine ilk vurdurduğumuz yere vurdurucaz..oofff sağslaim bi atlataydık su hastalığı :Saruboceq:

gecmiş olsun bızdıkımmmmm senağlama

hafta içi olursa aksam olur bacım.eşim işten cıkınca ben anca müsait olurum.

:kızgın: nerdesin sen :kızgın: iice salladın bizi :mymeka: ve ösledik :çok üzgünüm:
derin bebişim nasıl?sen nasılsın?anacım destina karısından haber yok :kızgın: gelirsede konusmuycam :dilcikar: çok pis küsüm :dilcikar:

tememdiiiirrrr :lepi:

:a015: yamura ii bak annesi :a015:

anam sen nie girmion :mymeka: akşamları bi uura :çok üzgünüm:

2. iğnemizi olduk kaldı 5 senağlama
size noldu anam benneyaptımki gecmiş olsun :1hug:

geçmiş olsun ya kıyamam tosbaama

kızlar haftaya taşınıyoz
yarından sonrada interneti kapatıyoz beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmm senağlama

hayırlısı olsun yağmurcum ama çabuk gel

Kızlar dün bebeğimi acile götürdüm çok öksürüyordu Peditus diye bişey verdiler ben birinden duymuştum bu ilaç 1 yaşından küçük bebeklerin beynine zarar veriyormuş diye istemedim kullanmak bir doktora tel ile danıştım kullan dedi çay kaşığı kadar akşam çocuk içti sabaha kadar öksürükten yatamadı yavrucak çok kötü oldu burnuda tıkandı midesi sürekli bulanıyor kusuyor tekrar götürdüm aynını kullan dedi sinomarine devam bilmiyorum ne olacak halimiz felaket öksürüyor ya çok üzülüyorum ben

çok geçmiş olsun göğsüne viks sür istersen oda kesiyor öksürüğü

özlemcim iyi günlerde otur evinde allah kolaylık versin.
yağmurcum yeni evinde ağız tadıyla otur canım sanada kolay gelsin.
leyloşum biraz daha iyileşmişsin dikkat et kendine.

ben geldim ve gidiyorum :1shok:
herkes iyidir umarımmm

merak eden olduysa eylül iyi çok şükür
henüz diş çıkarmadı
ama ben iyi değilim eşim askere gidiyo son 4 günümüz kaldı senağlama senağlama
ayrıca çok çalışıyorum çok yoruluyorum keşke dönmeseydim diyorum yaa senağlama

benden bukadarr kızlar kendinize iyi bakın :a015:
hayırlısıyla gitsin gelsin canım üzülme.. sayılı gün çabuk geçer hem..a.s
bu arada günaydın herkese..ben kaçıorum.. şöle bi ist. turu atıp gelcem:jeyyar:
ay herkes gibin benide özleyin anacımkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
güle güle..:lepi:
Slm Kızlar nabersiniz Dbestçim şimdiden Allah Kavuştursun diyelim inşallah göz açıp kapayana kadar geçer altı ay değil mi valla hiç anlamazsın merak etme yalnız yatmaya alış yeter kendini bebeğine adican artık altı ay merak etme inşallah iyi olur güle güle gönder güle güle geçsin güle güle gelsin tamam mı canım
Evet olcayım gelmiş ama ben duymamışım aramadı uzun zamandır bende arayamadım benden haberi olmadı galiba kızlar
Bu arada Celenim sanada geçmiş olsun iğne kullanıyomuşun dikkat et bak bizi allerji yaptı tez zamanda Rabbim şifa versin tüm hasta bebişlereeee
Ya kızlar işin aslı ben kendime bakamazken bir bebeğimiz oldu şimdi işle bebek hiç gitmiyor derken hamilelik ölüyorum resmen ben bildiğiniz gibi değil akşama kadar midem bulanıyor ve hiçbişey yiyemiyorum emedur alcam bi tane belki o zaman yiyebilirim diye dua edin bana da olur mu
ayy mide bulantısı zor şey bilirim.. allah yardım etsin canım.:Saruboceq:
günaydınlar hatunlarrrr
kolay gelsin..ŞenizŞeniz
:teytey::teytey:
abowww ayyıldızdan mayo baktım 198 diyo :1ninca:

ben bu sene mayo bikini almıycam.. geçen senekilerle idare edicem.. zaten anca 1 - 2 kere girerim denize.. yaylada kalıcam hep..:delphin:

özlemcim iyi günlerde otur evinde allah kolaylık versin.
yağmurcum yeni evinde ağız tadıyla otur canım sanada kolay gelsin.
leyloşum biraz daha iyileşmişsin dikkat et kendine.

saolun kızlar iyi dileklerinizle inş bi aksilik çıkmadan yerleşiriz evimize :Saruboceq:

Celencim cok gecmis olsun Cemreme.kiyamam..umarim bu sefer igneler ise yarar.biran once kurtulur..

Özkeremcim sana kolay gelsin ev tasimak cok zor..hemde cocukla offf anam offff.bende 1,5 ay oldu tasiyali hala tam yerlesemedim :))
10.ayimiz hayirli olsun...

Bizdikkkkcannnnnn bebismi geliyor.hayirli ugurlu olsun canim...cok guzel bir haber. simdi senin icin cok zor olacak ama aralari cok az ilerisi icin cok iyi olacak.. tebrikler..a.s.

Effekancim iyi yolculuklar..

Dbestcim Allah kavustursun..

hadi ya o kadar sürüo mu 1.5ay:1shok: ben tezcanlıyım hemen yerleşmem lazım kaydirigubbakcemile4

ben bu sene mayo bikini almıycam.. geçen senekilerle idare edicem.. zaten anca 1 - 2 kere girerim denize.. yaylada kalıcam hep..:delphin:

valla benim bikinim vardı 1tanecik o da olmaz şimdi olsa da karnımda çatlaklar var mayo giymem lazım tabi tatile gidebilirsek kaydirigubbakcemile3 keremi uyutma derdinden tatile gitmemiz muallakta yok böyle bişey ya
düşünsenize otelde elimizde battaniye keremi sallıoz :roflol:

kolay gelsin canım yeni evinizde sağlıkla oturun

yettik halaya ekim bebelerinin abisi kereme maşşallah:teytey: :teytey: :teytey:

yağmurcum eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun

özlemezmiyiz hiç canım ya inşallah en kısa zamanda dönersin aramaıza

allah kavuştursun canım yaaa çok zor :çok üzgünüm: inşallah hemen geçer zaman eylül de büyümden gider gelir benim kocacım da ağustosta gidiyo

gürbüz mü :1shok: mayıs mı :1shok:
mayıs doğumluyum ama sadece ve sadece 155 cmyim

hadi iyi eğlenceler canım size tatil iyi geliyo

kolay gelsin canım herkes taşınıyo ya nereye gidiyonus böle

oooooooo maşallah keroşa büyümüş de koca adam olmuş
halaya biraz geç kaldım ama yetiştim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

meran yediriyordu ama ne kadar bilmiyom

hayırlı cumalar canım

zambakcım biz uzağa gitmioz 100m öteye taşınıoz...ona bile ağlamış kayınvalidem benden uzak olmak istiolar die halbuki uzağa gitmek istesek 100m ileri mi taşınırız şimdi toplasan 10dk bile değil evlermiz kaydirigubbakcemile3

sağolun canlar
zeynebim giray 7.de çıkarmış 8i bekleyemeden taşınıyom bennnnn
özlem kaynanan komedi ha bendede var bi adetttttttt

valla benim bikinim vardı 1tanecik o da olmaz şimdi olsa da karnımda çatlaklar var mayo giymem lazım tabi tatile gidebilirsek kaydirigubbakcemile3 keremi uyutma derdinden tatile gitmemiz muallakta yok böyle bişey ya
düşünsenize otelde elimizde battaniye keremi sallıoz :roflol:

ya belki gittiğiniz yerin havası iyi gelir kereme uslu bir çocuk oluverir kaydirigubbakcemile3bende kendimi böyle teselli ediyorum ayın 15inde gideceğiz bakalım kök mü söktürecek yoksa şaşırtacakmı bu arada ben dün annemle pazara gittim adamın biri mayo tezgahı açmış ama dükan gibi boynerinmiş bikiniler internettende bulabilirmişim ger.çekten çok güzeldi bilkiniler 35 mayolar 55 liraydı benimde bikinimin hadi alt kısmını geçtim üst kısmıda olmaz malum bende bikini alıp altına şort giyecem hiç değilse alt tarafı kapatırız heheekaydirigubbakcemile2

Back
X