Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizdikkkkcannnnnn bebismi geliyor.hayirli ugurlu olsun canim...cok guzel bir haber. simdi senin icin cok zor olacak ama aralari cok az ilerisi icin cok iyi olacak.. tebrikler..a.s..
kolay gelsin canım yeni evinizde sağlıkla oturungünaydınlar hatunlarrrr
yarın bu saatlerde taşınıyor olcaz hala toplanacak şeyler var artık onları da taşımacılar toplasın dimi kafamçokkarıştı
birazdan eşimin teyzesi keremi alcak da ben biraz iş yapcam alkisalkisalkis
netim kesilmeden yazayım dedim bugün nakil işlemi başlıycak
yettik halaya ekim bebelerinin abisi kereme maşşallah:teytey: :teytey: :teytey:bugün 10.ayımıza girdik buyrun keroşun halayına:teytey::teytey::teytey:![]()
yağmurcum eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturuntey tey halaya buyrun bugün bu halayıda çeker giderim annnemlere gidince ancak girerim nete
özlem gözüme soktun kızım bu ne bu kadar büyük tamam abi oldu kerem amaa
Bayanlar size bişey sorcam bebeğine Bıldırcın yumurtası yediren var mı? Geçenlerde konuşuldu ya kahvaltı da felan ya da şöyle sorayım ne ölçüde nasıl yediriyorsunuz?
kolay gelsin canım yeni evinizde sağlıkla oturun
yettik halaya ekim bebelerinin abisi kereme maşşallah:teytey: :teytey: :teytey:
yağmurcum eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun
özlemezmiyiz hiç canım ya inşallah en kısa zamanda dönersin aramaızakızlar haftaya taşınıyoz
yarından sonrada interneti kapatıyoz beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmm senağlama
allah kavuştursun canım yaaa çok zor :çok üzgünüm: inşallah hemen geçer zaman eylül de büyümden gider gelir benim kocacım da ağustosta gidiyoben geldim ve gidiyorum :1shok:
herkes iyidir umarımmm
merak eden olduysa eylül iyi çok şükür
henüz diş çıkarmadı
ama ben iyi değilim eşim askere gidiyo son 4 günümüz kaldı senağlama senağlama
ayrıca çok çalışıyorum çok yoruluyorum keşke dönmeseydim diyorum yaa senağlama
benden bukadarr kızlar kendinize iyi bakın :a015:
gürbüz mü :1shok: mayıs mı :1shok:haber türkü izliormusunuzz saba başladı maranki varmayısta doğan çocuklar gürbüz olur falan diordu :1shok: enteresann :sm_confused:
hadi iyi eğlenceler canım size tatil iyi geliyobu arada günaydın herkese..ben kaçıorum.. şöle bi ist. turu atıp gelcem:jeyyar:
ay herkes gibin benide özleyin anacım![]()
kolay gelsin canım herkes taşınıyo ya nereye gidiyonus bölegünaydınlar hatunlarrrr
yarın bu saatlerde taşınıyor olcaz hala toplanacak şeyler var artık onları da taşımacılar toplasın dimi kafamçokkarıştı
oooooooo maşallah keroşa büyümüş de koca adam olmuşbugün 10.ayımıza girdik buyrun keroşun halayına:teytey::teytey::teytey:![]()
meran yediriyordu ama ne kadar bilmiyomBayanlar size bişey sorcam bebeğine Bıldırcın yumurtası yediren var mı? Geçenlerde konuşuldu ya kahvaltı da felan ya da şöyle sorayım ne ölçüde nasıl yediriyorsunuz?
hayırlı cumalarrr a.s.
günaydınlar hatunlarrrr
bugün 10.ayımıza girdik buyrun keroşun halayına:teytey::teytey::teytey:![]()
alıntılar acevap yazana kadar herkescikler gitmiş.![]()
ben deldüüüümmmmaşşaaa komsuya iğneye gittik sonra karsısındaki komsuya oturmasya
cemreniin bugun 2. iğnesi oldu.yawrum bugun daha cok ağladı.kanadı baccaaaa..şimdide taş gibi olmus senağlama çok acıdı heralde senağlama susturamadık zaten.sanırım eli ağırdı kızın senağlama
yarın ki iğnesini yine ilk vurdurduğumuz yere vurdurucaz..oofff sağslaim bi atlataydık su hastalığı :Saruboceq:
gecmiş olsun bızdıkımmmmm senağlama
hafta içi olursa aksam olur bacım.eşim işten cıkınca ben anca müsait olurum.
nerdesin sen
iice salladın bizi :mymeka: ve ösledik :çok üzgünüm:
derin bebişim nasıl?sen nasılsın?anacım destina karısından haber yokgelirsede konusmuycam :dilcikar: çok pis küsüm :dilcikar:
tememdiiiirrrr :lepi:
:a015: yamura ii bak annesi :a015:
anam sen nie girmion :mymeka: akşamları bi uura :çok üzgünüm:
2. iğnemizi olduk kaldı 5 senağlama
size noldu anam benneyaptımki gecmiş olsun :1hug:
kızlar haftaya taşınıyoz
yarından sonrada interneti kapatıyoz beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmm senağlama
Kızlar dün bebeğimi acile götürdüm çok öksürüyordu Peditus diye bişey verdiler ben birinden duymuştum bu ilaç 1 yaşından küçük bebeklerin beynine zarar veriyormuş diye istemedim kullanmak bir doktora tel ile danıştım kullan dedi çay kaşığı kadar akşam çocuk içti sabaha kadar öksürükten yatamadı yavrucak çok kötü oldu burnuda tıkandı midesi sürekli bulanıyor kusuyor tekrar götürdüm aynını kullan dedi sinomarine devam bilmiyorum ne olacak halimiz felaket öksürüyor ya çok üzülüyorum ben
hayırlısıyla gitsin gelsin canım üzülme.. sayılı gün çabuk geçer hem..a.sben geldim ve gidiyorum :1shok:
herkes iyidir umarımmm
merak eden olduysa eylül iyi çok şükür
henüz diş çıkarmadı
ama ben iyi değilim eşim askere gidiyo son 4 günümüz kaldı senağlama senağlama
ayrıca çok çalışıyorum çok yoruluyorum keşke dönmeseydim diyorum yaa senağlama
benden bukadarr kızlar kendinize iyi bakın :a015:
güle güle..:lepi:bu arada günaydın herkese..ben kaçıorum.. şöle bi ist. turu atıp gelcem:jeyyar:
ay herkes gibin benide özleyin anacım![]()
ayy mide bulantısı zor şey bilirim.. allah yardım etsin canım.:Saruboceq:Slm Kızlar nabersiniz Dbestçim şimdiden Allah Kavuştursun diyelim inşallah göz açıp kapayana kadar geçer altı ay değil mi valla hiç anlamazsın merak etme yalnız yatmaya alış yeter kendini bebeğine adican artık altı ay merak etme inşallah iyi olur güle güle gönder güle güle geçsin güle güle gelsin tamam mı canım
Evet olcayım gelmiş ama ben duymamışım aramadı uzun zamandır bende arayamadım benden haberi olmadı galiba kızlar
Bu arada Celenim sanada geçmiş olsun iğne kullanıyomuşun dikkat et bak bizi allerji yaptı tez zamanda Rabbim şifa versin tüm hasta bebişlereeee
Ya kızlar işin aslı ben kendime bakamazken bir bebeğimiz oldu şimdi işle bebek hiç gitmiyor derken hamilelik ölüyorum resmen ben bildiğiniz gibi değil akşama kadar midem bulanıyor ve hiçbişey yiyemiyorum emedur alcam bi tane belki o zaman yiyebilirim diye dua edin bana da olur mu
kolay gelsin..ŞenizŞenizgünaydınlar hatunlarrrr
:teytey::teytey:bugün 10.ayımıza girdik buyrun keroşun halayına:teytey::teytey::teytey:![]()
abowww ayyıldızdan mayo baktım 198 diyo :1ninca:
hayırlı olsun canım Allah güle güle oturmayı nasip etsin
yeni ayınız hayırlı olsunn
şşt kızzz nasıldı tatil soğukmu oralar
geçmiş olsun ya kıyamam tosbaama
hayırlısı olsun yağmurcum ama çabuk gel
çok geçmiş olsun göğsüne viks sür istersen oda kesiyor öksürüğü
özlemcim iyi günlerde otur evinde allah kolaylık versin.
yağmurcum yeni evinde ağız tadıyla otur canım sanada kolay gelsin.
leyloşum biraz daha iyileşmişsin dikkat et kendine.
Celencim cok gecmis olsun Cemreme.kiyamam..umarim bu sefer igneler ise yarar.biran once kurtulur..
Özkeremcim sana kolay gelsin ev tasimak cok zor..hemde cocukla offf anam offff.bende 1,5 ay oldu tasiyali hala tam yerlesemedim :))
10.ayimiz hayirli olsun...
Bizdikkkkcannnnnn bebismi geliyor.hayirli ugurlu olsun canim...cok guzel bir haber. simdi senin icin cok zor olacak ama aralari cok az ilerisi icin cok iyi olacak.. tebrikler..a.s.
Effekancim iyi yolculuklar..
Dbestcim Allah kavustursun..
ben bu sene mayo bikini almıycam.. geçen senekilerle idare edicem.. zaten anca 1 - 2 kere girerim denize.. yaylada kalıcam hep..![]()
kolay gelsin canım yeni evinizde sağlıkla oturun
yettik halaya ekim bebelerinin abisi kereme maşşallah:teytey: :teytey: :teytey:
yağmurcum eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun
özlemezmiyiz hiç canım ya inşallah en kısa zamanda dönersin aramaıza
allah kavuştursun canım yaaa çok zor :çok üzgünüm: inşallah hemen geçer zaman eylül de büyümden gider gelir benim kocacım da ağustosta gidiyo
gürbüz mü :1shok: mayıs mı :1shok:
mayıs doğumluyum ama sadece ve sadece 155 cmyim
hadi iyi eğlenceler canım size tatil iyi geliyo
kolay gelsin canım herkes taşınıyo ya nereye gidiyonus böle
oooooooo maşallah keroşa büyümüş de koca adam olmuş
halaya biraz geç kaldım ama yetiştim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
meran yediriyordu ama ne kadar bilmiyom
hayırlı cumalar canım
zambakcım biz uzağa gitmioz 100m öteye taşınıoz...ona bile ağlamış kayınvalidem benden uzak olmak istiolar die halbuki uzağa gitmek istesek 100m ileri mi taşınırız şimdi toplasan 10dk bile değil evlermiz kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım Allah güle güle oturmayı nasip etsin
yeni ayınız hayırlı olsunn
şşt kızzz nasıldı tatil soğukmu oralar
geçmiş olsun ya kıyamam tosbaama
hayırlısı olsun yağmurcum ama çabuk gel
çok geçmiş olsun göğsüne viks sür istersen oda kesiyor öksürüğü
valla benim bikinim vardı 1tanecik o da olmaz şimdi olsa da karnımda çatlaklar var mayo giymem lazım tabi tatile gidebilirsek kaydirigubbakcemile3 keremi uyutma derdinden tatile gitmemiz muallakta yok böyle bişey ya
düşünsenize otelde elimizde battaniye keremi sallıoz :roflol: