Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sğl cnm delikafadulden
sürülmesi kolay olan losyon ondan aliim dimi?ya cesit cok olunca kafam karısıo laelaelaelaelae
evet losyon daha kolay sürülüo zemuszemus
he cok şükür böbrekklerde bişi cıkmadı.iğnelerde sonuc verirse tememdiiiiirrr zemuszemus
kavgamız abisi yüzünden oldu.yarın cemre için yazlık alısveriş yapıcaktım.işte güneş kremiş kıyafet falan filan.bunun için 200 tl ayırdık.bugun abisi istemiş param bitti die kalkmıs onu göndermiş baskada yok Çok üzgünüm çoook malum biz 15 inde maaş alıytoruz ve ona göre davranıyoruz çok moralim bozuk bildiğin gibi diel Çok üzgünüm çoook
iimi len 10 günde bu kilo?korkuyorum hızlı vermekten.dönüşü muhteşem oluo cünkü kötükedihüso bozulmaz dimi anans?
ya okuduğum emziren anne diyetinde ekmek hariç hepsini verio.makarna pilav bile var.ama azaltılmıs.hatta mutlaka yağlı süt için dio.ve tabiki egzersiz.e bende hepsini yapiim kaydirigubbakcemile2
ayyiyyet olsun Şeniz
ben kaçar..demin ocağa ve fayansları sildim sinirimden.sanırım fazla domestos kullanmısım.midem kalktı.haa meran ordamın?sana bi link atıcam bi bak bakam sunlara.silicem sonra malum link vermek yassakyerimseniben
haklsıın canım ama canını sıkma göndermiş artık kötükedihüso
10 günde bu kilo iyi bence ilk etapta suydu bilmem neydi zaten çok gider..dün maranki önce detoks yapın ödemi atın sonra diyet diordu..yani bol yeşilçay limonlu sıcak sular bunlar ödemi atıor bunları attıktan sonra kilo vermek daha kolay oluyormuş...ama ben egzersiz yapmıyorum önceden 150 mekik çekiordum günde boşuna çektim boşunaşimdi diyet yapıorum kilo vermem duracaktır bir süre sonra o zaman başlıcam spora ve 3 günlük şok diyetlere detoksa falan kendime böyle plan yaptım..önce sporsuz sonra spor ve detoks die bakalım ne kadar işe yarayacak..buna şükür benim için çok iyi :Saruboceq:
bugün akşam ki resimler sıcakk sıcakk buyrunnnnnnnnnbu resimler bugunkiler mi
ama bu gözükmiiiii
allahım ayırmasın sizi :Saruboceq: ve allahım nazarlardan korusun bu güzel aileyi
ne güzelde yakısmıssınız opuyorumnanaktan
yanlız nisan babası tamerde annesi lülülülülülü
hmmm bende sabahları sıcak sirkeli su içiyorum laelaelaelaelae bide yeni kırkım cıktığında bi cd almıstım doğumdan sonra form tutma die.yavas ama etkili hareketler yaptırıo..bakalım durmak yok yola devam :lepi: buarada foto sadece kafalara kadar acıldı.boyundan aşşanız yoktu kaydirigubbakcemile3
nolii la burda, ders çalışmaktan helak oldum lan, aofnin sitesinden çalışıyom, ara ara burayı okumaya çalışıyom, kaşla göz arası kıllatmışınız Çok üzgünüm çoook ay bu arada çok güzel smileyler gelmiş tuttum ben bunları turkbayragimafoldumbenvereliniortakzemuszemusopuyorumnanaktan
ya ben kacar.midem kötü bulandı.domestoszede oldum....böööğğğkkk kusuciiimmm...hayden eyü geceler...
buyrunnnnnnnnn bunu unuttmuşsunn kaydirigubbakcemile3
hemşerim sınavda başarılar allah zihin açıklığı versinopuyorumnanaktannolii la burda, ders çalışmaktan helak oldum lan, aofnin sitesinden çalışıyom, ara ara burayı okumaya çalışıyom, kaşla göz arası kıllatmışınız Çok üzgünüm çoook ay bu arada çok güzel smileyler gelmiş tuttum ben bunları turkbayragimafoldumbenvereliniortakzemuszemusopuyorumnanaktan
bende hala açılmadı yaww delikafadulden kafamızı bile göremedim daha kaydirigubbakcemile3
hemşerim sınavda başarılar allah zihin açıklığı versinopuyorumnanaktan
bizde bişi göremedik ama mutlu aile toblosudur muhtemelen allah mutluluğunuzu daim etsin
vereliniortak
sorma tatlım oğlan diş çıkarıyo uykusunda çok mızmız benimde uykumu kaçırdı gelim bi bakim dedim napıyonus diyeaa yeşimm gelmiş kızz sen bu saatte gelirmiydin burlara buyrunnnnnnnnn anlet bakimm oğluşş nasıl olduu merak ettim bee