Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arikancim ben de bunu soracaktim balik yag ne zaman veriliyo veren varmi bide kahvaltisina ceviz findik badem bunlardan toz olarak ne zaman vermeye basliyoruz veren varmi
ceviz verebilirsin dedi bizim doktor ben veriyorum her gün..a.sArikancim ben de bunu soracaktim balik yag ne zaman veriliyo veren varmi bide kahvaltisina ceviz findik badem bunlardan toz olarak ne zaman vermeye basliyoruz veren varmi
ayy kıyamam yaa.. geçmiş olsun canım.. ela da çok terliyoo.. uyanıyoo su içinde.. sadece çıtçıtlı badi giydiriyorum altına bir şort.. uyanıkken de çok hareket ediyo yine terliyo.. offff hiç sevmedim ben bu yazıı.mafoldumbensağolun kızlar, morelim çk bozuk, bakışları gözümün önünden gitmiyo, mahzun mahzun bakıyo bana, yanakları kıpkırmızı, dayanmıyo yüreğimmafoldumben
Ben doktoruma ceviz veriyim mi diye sordum .kesinlikle verme dedi..minicik mide nasıl hazmetsin cevizi agırdır dedi ..biz yetiskinler bile cevizi hemen hazmedemeyiz dedi..
bende vermiyorum simdilik
saolun kızlar..ben birazdan çıkcam doktora gitcez:çok üzgünüm:
iboşum inşallah düzelir biran önce..ay hiçbiri hasta olmasın yaaaaa ben çok kötü oluyorum...mafoldumben
İbolyacım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benim 38.8 olmuştu üzülme ve ılık duş aldır kol altlarına, bacak altlarına , başına ıslak bez koy ateş düşürücü fitil varsa yap, dört saatte bir verebilirsin ateş düşürücü tamam mı
canım yaa çok üzüldüm gerçekten çok zor rabbim acil şifalar versinsağolun kızlar, morelim çk bozuk, bakışları gözümün önünden gitmiyo, mahzun mahzun bakıyo bana, yanakları kıpkırmızı, dayanmıyo yüreğimmafoldumben
ben cevizi 1 aydır biberon mamasına katıyorum zaten hala kaşıkla hiçbirşey veremiyorumArikancim ben de bunu soracaktim balik yag ne zaman veriliyo veren varmi bide kahvaltisina ceviz findik badem bunlardan toz olarak ne zaman vermeye basliyoruz veren varmi
kız gamze sen niye gidiyodun dra yaa, oğlanın bişiyimi var yoksa len :çok üzgünüm:
sağol bızdıkım, bişi sorcam sen tecrübelisindir, şu ara ateşi artık normele döndü gibi, 37.2ydi biraz önce, yanlız şu var, çocuğun sümüğü akıyo ya, bi de sabahtan 2 defa kustu, bunlar normelmi, yoksa dün gece cıbıl yatırdıydım ondanmı üşüttük ki, hava da çok sıcaktı ama :çok üzgünüm:
Arikancim ben de bunu soracaktim balik yag ne zaman veriliyo veren varmi bide kahvaltisina ceviz findik badem bunlardan toz olarak ne zaman vermeye basliyoruz veren varmi
sağol bızdıkım, bişi sorcam sen tecrübelisindir, şu ara ateşi artık normele döndü gibi, 37.2ydi biraz önce, yanlız şu var, çocuğun sümüğü akıyo ya, bi de sabahtan 2 defa kustu, bunlar normelmi, yoksa dün gece cıbıl yatırdıydım ondanmı üşüttük ki, hava da çok sıcaktı ama :çok üzgünüm:
Canım bende aynını yaptım bizimde burnu akmaya + öksürmeye başladı hatırlarsan yazdıydım Peditus kullandık diye yaklaşık 5 gün kullandık şimdi burun akıntısı ve öksürüğü durdu yani kesin üşüttük biz bebekleri sen ateşi durdu deme ceyran yapacak ortamda tutma askılı çıtçıtlı kullandım ben hep üzerine ince bir bez gerdim öyle uyuttum ama eğer ateş düşürücü verdiysen biraz daha kalın yani yarım kol falan giydirebilirsin bak bazen kolları bacakları buz gibi olabiliyor ateşi varken anladın mı koltuk altından ölç zor bişey ya Allah yardımcın olsun benim süt iznim geldi kaçıyorum dualarım sizinle.....
hay allah cok gecmiş olsun sana ve yusufuma :çok üzgünüm: bide gö<zün aydın dişi gelmiş paşamın :asigim: sağlık getirsin yusufuma yeni dişleri :Saruboceq:silam millet diycem ama selam vercek kimse bilem yok :dilcikar: ya ben geçmişi okudum da alıntı yapmadım yaa, şimdik de kime ne diyeceydim unuttum, aklımda kalan nihal var, len şimdiden menşur insanlarlan poz neyin vermeye başlamış bu zilli yavkaydirigubbakcemile3 kızlar bugün bizim ilk dişimiz çıktı, dün acayip kabarıklaşmıştı, akşam sabah patlar kesin diodum, bugün annemlere gitmiştim, bi baktım dişi yarılmış çıkmış, minicik beyaz bişi opuyorumnanaktan çok şükür ilk dişimizi çıkardık, pek öyle aşırı huysuzluk falan yapmadı ama bu aralar iştahı pek yok, bi de daha önce bahsetmiştim kendi kendine uyumayı örettim diye, 1 haftadır falan da uyumuyo öle, ya salıncakta sallanarak ya da kanguruyla uyuyoruz, hatta bazen onları bile reddedip deliler gibi ağlıyoruz, bi de ishal olduk, o kadar zorultuya bi bakıyom sulu sulu sarı kaka çıkmış, üstüne üstlük ateşimiz de vardı bugün, saat 12 gibi annemlere gitmiştim, baktım çocuk cayır cayır yanıyo, duş aldırdık, geçmedi ıslak bezle sildim, geçmedi yine duş aldırdım yine ıslak bezle sildirdim, baktım en son düşmüyo eczaneden fitil aldım yarım fitil verdim, akşam eve gelince bi duş daha aldırdım, bugün 2 kere bezle silindi, 3 kere yıkandı, 1 saat kadar önce ateşi 36.9du, iyi sayılır ama bu gece nöbetçiyim ben, :çok üzgünüm:
:çok üzgünüm: oofff bende sabah duydum senağlama en yakınımızdaki insandan bile korkar duruma geldik allahım evlatlarımızıo bizlere bağıslasın :Saruboceq:Gunaydinn geldim len geldim ya artik su muge anliya bakmicamm dunde kayip bi kiz armaya gelmislerdi bugun bulundu baktinizmi komsusu kacirip oldurmus ve sobada yakmis tühh allah beleni versin nasil kiydin canii kadin
he yine kendi rengine boyadım.doğumdan sonra cok matlatmıstı.parlasın die.bu beni 1 sene idrae eder şindiksaçınımı boyadın ne renk yaptın yaw senin saç rengin çok güzeldi zaten niye boyadın len:sm_confused:
kıyamam ben kuzuma..biran önce iyileşir inşallah...
hem bişi diim mi :çok üzgünüm: ben sizi çok özledim beeee
gittinizmi len yoksa ankaraya...yoksun..msnden fotoları yollıcaktım..
9. aydan önce önermiyor bizim doktorumuz.ama balık yağını hiç söölemedi.yarın bi soriimArikancim ben de bunu soracaktim balik yag ne zaman veriliyo veren varmi bide kahvaltisina ceviz findik badem bunlardan toz olarak ne zaman vermeye basliyoruz veren varmi
ule emre yaramazı ananı üze üze 8.ayınıda bitirdin ya allahıma cok şükür :Saruboceq: :asigim: nice 8. aylarını 8. yıllarını göörelim teyzecim Şeniz allahım hep korusun seni Şeniz :teytey: :teytey: :teytey:bilin bakalım bu nee:teytey: 8 ayımız bittiii yuppiii