Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun terkencim allah bi daha yaşatmasın onları o halde görmek dünyanın sonunu görmek gibi:çok üzgünüm:off çok kötüyüm hala elim ayağım titryo oğlum gidiyodu az kalsınn mafoldumben 1 aydır çorbasını hafif pütürlü veryodum blendıurdan geçiriyorum ama az bugünde öyle yaptım 10 kaşık falan yedi sonra boğazınamı kaçtı nolduysa öksürmeye öğürmeye başladı sonra kızardı morardı sırtına vura vura kusturdum ama ben benlikten gittim nalet olsun pütürlüsünede başlayacam varsın pütürsüz yesin of ya Allahım onlarsız bırakmasın bizi
ay kızlar ben burda mesaj yazarken oğlum mutfakta fırının yanına yasladığım fırın tepsisini yürüteciyle almış salona götürmüş ki epey mesafe var.:1shok:.ya nasıl yaptı acaba?taş devrinde bam bam vardı yaa,bebekti ama acayip güçlü bişeydi.bu da benim bam bamımkaydirigubbakcemile3hala düşünmekteyim nasıl götürdüğünü :uhm:tepside kocaman haa..neyse kaçtım ben bam bam işbaşında yine bişeyler yapıyo içerdekafamçokkarıştı
ben yeşil kundurada tam ortopedik deri ayakkabı buldum açığıda var kapalısıda 36 liraydı ve yumuşacık
ben geldimmmorelim çok bozuk, dün akşam üzeri üniversitenin aciline gitmiştik, ateşi var kusuyo iştahsız diş çıkartıyo falan die şikayetlerimi syledim, burnu akıyo acaba soğuk algınlığımı oldu ki dedim, muayene eti ciğerler temiz kulak boğaz filan temiz, gribal eenfeksiyon gibi görünüyo dedi, ateşini kontrol altında tut ve kusma devam ederse getir demişti, kakasını yapınca getirin kaka tahlili yapalım dedi, tamam dedik geldik eve, uyuttuk bi güzel, uykusunda mama verdim 90lık, saat başı da ateşini ölçüyom, gece 2 gibi ateşini ölçtüm, 37.6ydı, 1er saat arayla saati kurup kurup kalkıyodum, eşim de ben ölçtükten yarım saat sora filan uyanmış, ateşini ölçmüş, 39.1, bi çığırık kaldırdı beni kalk çocuk 39 olmuş hastaneye gidelim diye, nasıl kalktığımı bilemedim, hemen ıslak bez yaptım vücudunu sildim, cıyak cıyak bağırıyodu çocuuum :çok üzgünüm: sora cıscıbıl soyduk, en üst katta müdürüm var, hemen eşim oraya çıktı bizi hastaneye götürün diye, battaniyeye sardım öylece çıkardım dışarıya, hemen gittik üniversiteye, arabada battaniyesin açtım ateşi yükselmesin diye, biz oraya varana kadar çocuğun ateşi 37 kuusurlara inmiş, ateşini ölçtüler, o 1 liralık dandik dereceyle, sora diyo annesi çocuğun ateşi normel diyo, ya nasıl normal biz ölçtük 39 çıktı cıscıbıl getirdik o zamana kadar tabi biraz düştü diyorum, o kadar düşmez dio, dereceniz yanlış olabilir diyo, ayol kendimde ölçüyom 36.5-37 arası çıkıyo, bende doğru çocukta yanlışmı ölçüyo bu meret Çok üzgünüm çoook sora antibiyotuk verdi, bende tahlil olmadan kullanmak istemedim, akşamdan ilaç vermek istememişti soğuk algınlığı için, bebek çok küçük gizli kalbe neden olabilir o yüzden kendi kendine geççek demişti, bende ıhlamur nane demleyip öyle veriyodum, çocuğumun yüzü kıpkırmızı olmuştu ateşten, burunları tıkanmış, şu anda iyi şükür, keyfi de yerinde, kusmadı da şimdiye kadar, ıhlamur nane demleyip içirdim yine, ama gece canımdan can koptu, uykudan nasıl fırladım bilmiorum, dişle soğk algınlığı bir arada olduğu içinmi bu kadar ateşi yükseldi anlamıyorum yaa, yine ateşi yükselirse bu sefer başka bi dra götürcem, kafadan antibiyotik kullanmak istemiyorum, işte böle kızlar morelim bozuk, ilk defa 39u gördük, havale geçircektik nerdeyse, allahım sen koru bebelerimizi senağlama
bakın bugün öğlen yemeğine eraya mücver yapıp verdim yoğurtla beraber bayıla bayıla yedi bi de kendi elinde de verdim daha bi mutlu oldu
çocuk kabağı hep haşlama çorba tarzı yemekten sıkılmıştı bi deneyin bence hemde çok tok tutuyo
ben şöle yaptım
iki kabağı soyup rendeledim içine 1 yumurta kırdım biraz maydanoz kıydım en son yarım su bardağı kadar un koyup karıştırdım
sonra çok az yağla teflon tavaya kaşık kaşık koyup alt üst yapıp pişirdim
ben de çok severim şahsen
ibolya geçmiş olsun canım hiç bir bebeğimiz ateşlenmesin yusuf eymenede geçmiş olsun
meran iyi akşamlar canım nasılsın
Bende geldim ben gecmise bakmicam cunki gecmis birikmemis hep burda oldugumdan ben gelene kadarda killatmamissiniz son kaldigim sayfayi okudum meran gelmis hosgelmis
Edhakcim super yaaa masaallah senin bebis artik iyice kati yiyor demek.benimkini daa dogru duzgun ek gidaya geciremedik.bu konuda benim gibi olanlara tavsiyen olabilir mi...
hoşbuldum leylacım Şeniz
nettün anlat helee cimcimee napıoo delikafadulden
Ne edem iste ugrasiyoz cimcime uyudu bugun erkenci dun gece uyutmadi gunduzde sasti uyku duzeni bugunde erken yatti bakalim gece dikilmesse sen naptin nisan tamer nasil korktugunu
slm ben geldim
eşim milli güvenlik dersine giriyordu çocukların sınav kağıtlarını okuduk birlikte başım beynim dönüyo:bbo:sorular gözümde uçuşuyo :bbo:şöle iki bakıp çıkıcam
canım özel olarak bişey yapmadım bizimkinde potansiyel var sanırsamkaydirigubbakcemile3
ama ben 4. ayda başladım ek katı gıda vermye belkim ondan olabilir
bazen hayret ediyom daha bi dişi bilem yokken makarnayı hiç ufaltmadan nasıl yiyo bu çocuk bi de dişi olsa bizi bilem yer
çok tırrrrsssıyorrrummmdelikafadulden
tamerde diş çıkacağı zaman geç uyuyor :sm_confused: aceba hacerinde dişi gelio olabilir mii fisfisfis
nisan iyi iştahsızlığı geçti çok şükür bugün mantı istedi kaydirigubbakcemile3 dolaptaki stoklarımız tükendiği için bugün onunla mantı yaptık delikafadulden bana kızıo neden hep aynı şekilde yapıormuşuz mantıları kaydirigubbakcemile3 kendisi farklı farklı şekillerde yaptı tek düzeliğe karşı hatun yaratıcı olcakmışız kaydirigubbakcemile3
tamerde iyi üstten diş gelio baya şişmiş bugün yarın çıkar herhaldeemekleme çabaları var bakalım ne zaman emeklicek..nisan 7,5 aylıkken emeklemişti tamer geç kaldıı delikafadulden