ben geldimm

morelim çok bozuk, dün akşam üzeri üniversitenin aciline gitmiştik, ateşi var kusuyo iştahsız diş çıkartıyo falan die şikayetlerimi syledim, burnu akıyo acaba soğuk algınlığımı oldu ki dedim, muayene eti ciğerler temiz kulak boğaz filan temiz, gribal eenfeksiyon gibi görünüyo dedi, ateşini kontrol altında tut ve kusma devam ederse getir demişti, kakasını yapınca getirin kaka tahlili yapalım dedi, tamam dedik geldik eve, uyuttuk bi güzel, uykusunda mama verdim 90lık, saat başı da ateşini ölçüyom, gece 2 gibi ateşini ölçtüm, 37.6ydı, 1er saat arayla saati kurup kurup kalkıyodum, eşim de ben ölçtükten yarım saat sora filan uyanmış, ateşini ölçmüş, 39.1, bi çığırık kaldırdı beni kalk çocuk 39 olmuş hastaneye gidelim diye, nasıl kalktığımı bilemedim, hemen ıslak bez yaptım vücudunu sildim, cıyak cıyak bağırıyodu çocuuum :çok üzgünüm: sora cıscıbıl soyduk, en üst katta müdürüm var, hemen eşim oraya çıktı bizi hastaneye götürün diye, battaniyeye sardım öylece çıkardım dışarıya, hemen gittik üniversiteye, arabada battaniyesin açtım ateşi yükselmesin diye, biz oraya varana kadar çocuğun ateşi 37 kuusurlara inmiş, ateşini ölçtüler, o 1 liralık dandik dereceyle, sora diyo annesi çocuğun ateşi normel diyo, ya nasıl normal biz ölçtük 39 çıktı cıscıbıl getirdik o zamana kadar tabi biraz düştü diyorum, o kadar düşmez dio, dereceniz yanlış olabilir diyo, ayol kendimde ölçüyom 36.5-37 arası çıkıyo, bende doğru çocukta yanlışmı ölçüyo bu meret Çok üzgünüm çoook sora antibiyotuk verdi, bende tahlil olmadan kullanmak istemedim, akşamdan ilaç vermek istememişti soğuk algınlığı için, bebek çok küçük gizli kalbe neden olabilir o yüzden kendi kendine geççek demişti, bende ıhlamur nane demleyip öyle veriyodum, çocuğumun yüzü kıpkırmızı olmuştu ateşten, burunları tıkanmış, şu anda iyi şükür, keyfi de yerinde, kusmadı da şimdiye kadar, ıhlamur nane demleyip içirdim yine, ama gece canımdan can koptu, uykudan nasıl fırladım bilmiorum, dişle soğk algınlığı bir arada olduğu içinmi bu kadar ateşi yükseldi anlamıyorum yaa, yine ateşi yükselirse bu sefer başka bi dra götürcem, kafadan antibiyotik kullanmak istemiyorum, işte böle kızlar morelim bozuk, ilk defa 39u gördük, havale geçircektik nerdeyse, allahım sen koru bebelerimizi senağlama