ayyy bugun çok kötü bişey oldu ömrümden bir ömür daha gitti sormayın.
giray kucağımdaydı babasıda arabasını katlamıştı benimde omzumda çanta ve küp gibi ağır:))
çocuğu arabaya oturtayım derken çanta düşüyodu dur düşmesin dedim tabi o arada en önemli şeyi yüzükoyun hafifçe yere düşürdüm((
ayyyyyyyy kuzum nasıl içini çekti bir görseniz sonrada ben ağlam krizine girdim allahtan eşim kızmadı dedim bide bunun üzerine bağırmasa ki haklı aslında.allahtan yavruma bişeycik olmadı.nazar değiyo ya yemek yediğimiz yerde kadını tavlayabilmek için ne kurlar yaptı sonunda tavladı kadında bayıldı ona dağıttı mavi boncuklarını herzamanki gibi.kanı çok sıcak biri pişttttt yapınca sırıtıyo hemencik.allahım hepimizinkileri korusun acılarını göstermesin kimseye.
anaa geçmiş olsun uucuz atlatmışsnz,insan bir anda boşluğuna geliyo galiba, allahım korusun bütün bebeleri, hiçbirimiz isteyerek yapmıyoruz ama oluo işte:teselli:
iyiyim canım ya yazdım işte yeni gelebildim kendime sorma.giray uyuyo teyzesi 7 diş çıktı 8 yolda sanırım asabiyiz bu aralar çünkü:jeyyar:
siz yaşınıza gelmeden tamamleyceniz hrhal kaydirigubbakcemile3amanın biz bi diş çıkarcak olduk yamıldık kaldık yav kaydirigubbakcemile3 yav anlamadım ben daha önce hiçbişey yoktu, dşinin patladığı gün bi ateşlendi 3 gün ateş oldu, bi de gribal enfeksionmuş işte ne haltsa o oldu, yamulduk yane-tatlicadiarzu-
hayırlı akşamlar hanımlar.celen doğum günün kutlu olsun bacımm.kocan ne hediye almış kıııı
eyi ağşamlar anacmŞeniz