• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Ekim Anneleri

ayyy bugun çok kötü bişey oldu ömrümden bir ömür daha gitti sormayın.
giray kucağımdaydı babasıda arabasını katlamıştı benimde omzumda çanta ve küp gibi ağır:))
çocuğu arabaya oturtayım derken çanta düşüyodu dur düşmesin dedim tabi o arada en önemli şeyi yüzükoyun hafifçe yere düşürdüm:(((
ayyyyyyyy kuzum nasıl içini çekti bir görseniz sonrada ben ağlam krizine girdim allahtan eşim kızmadı dedim bide bunun üzerine bağırmasa ki haklı aslında.allahtan yavruma bişeycik olmadı.nazar değiyo ya yemek yediğimiz yerde kadını tavlayabilmek için ne kurlar yaptı sonunda tavladı kadında bayıldı ona dağıttı mavi boncuklarını herzamanki gibi.kanı çok sıcak biri pişttttt yapınca sırıtıyo hemencik.allahım hepimizinkileri korusun acılarını göstermesin kimseye.

anaa geçmiş olsun uucuz atlatmışsnz,insan bir anda boşluğuna geliyo galiba, allahım korusun bütün bebeleri, hiçbirimiz isteyerek yapmıyoruz ama oluo işte:teselli:
iyiyim canım ya yazdım işte yeni gelebildim kendime sorma.giray uyuyo teyzesi 7 diş çıktı 8 yolda sanırım asabiyiz bu aralar çünkü:jeyyar:

siz yaşınıza gelmeden tamamleyceniz hrhal kaydirigubbakcemile3amanın biz bi diş çıkarcak olduk yamıldık kaldık yav kaydirigubbakcemile3 yav anlamadım ben daha önce hiçbişey yoktu, dşinin patladığı gün bi ateşlendi 3 gün ateş oldu, bi de gribal enfeksionmuş işte ne haltsa o oldu, yamulduk yane-tatlicadiarzu-
hayırlı akşamlar hanımlar.celen doğum günün kutlu olsun bacımm.kocan ne hediye almış kıııı

eyi ağşamlar anacmŞeniz

giray kucağımdaydı babasıda arabasını katlamıştı benimde omzumda çanta ve küp gibi ağır:))
çocuğu arabaya oturtayım derken çanta düşüyodu dur düşmesin dedim tabi o arada en önemli şeyi yüzükoyun hafifçe yere düşürdüm:(((
ayyyyyyyy kuzum nasıl içini çekti bir görseniz sonrada ben ağlam krizine girdim allahtan eşim kızmadı dedim bide bunun üzerine bağırmasa ki haklı aslında.allahtan yavruma bişeycik olmadı.nazar değiyo ya yemek yediğimiz yerde kadını tavlayabilmek için ne kurlar yaptı sonunda tavladı kadında bayıldı ona dağıttı mavi boncuklarını herzamanki gibi.kanı çok sıcak biri pişttttt yapınca sırıtıyo hemencik.allahım hepimizinkileri korusun acılarını göstermesin kimseye.

geçmiş olsun canım.ucuz atlatmışsınız.
bizde bu akşam düğüne gittik. kim baksa ona gülüyo , alkış fln yapıyo bizim kerata. taabi herkes de bayılıyo .ay hiç yabancı bilmiyo diye.aslında keşke biraz yabancı bilse iyi olacak sanki. aslında gitmek sitemedim. nazarad a çok inanmam ama. böyle ortama girince sonradan bi huzursuzluğu çıkıyo.

kimse yok biraz sohbet edem dediydim.evdekilere sizlerden bahsederken bizim kızlar diyorum annem kim bizim kızlar diyor sen tanımazsın diyorum:))

geçmiş olsun canım.ucuz atlatmışsınız.
bizde bu akşam düğüne gittik. kim baksa ona gülüyo , alkış fln yapıyo bizim kerata. taabi herkes de bayılıyo .ay hiç yabancı bilmiyo diye.aslında keşke biraz yabancı bilse iyi olacak sanki. aslında gitmek sitemedim. nazarad a çok inanmam ama. böyle ortama girince sonradan bi huzursuzluğu çıkıyo.

sağol canım ya.aynen bizdede öyle bir yere gidip gelelim huzursuzluk diz boyu ama evde oturmayla olmuyoki arkadaşım nereye kadar hem dimi ya:1no2:

anaa geçmiş olsun uucuz atlatmışsnz,insan bir anda boşluğuna geliyo galiba, allahım korusun bütün bebeleri, hiçbirimiz isteyerek yapmıyoruz ama oluo işte:teselli:

siz yaşınıza gelmeden tamamleyceniz hrhal kaydirigubbakcemile3amanın biz bi diş çıkarcak olduk yamıldık kaldık yav kaydirigubbakcemile3 yav anlamadım ben daha önce hiçbişey yoktu, dşinin patladığı gün bi ateşlendi 3 gün ateş oldu, bi de gribal enfeksionmuş işte ne haltsa o oldu, yamulduk yane-tatlicadiarzu-

eyi ağşamlar anacmŞeniz

sağol canım valla kaşla göz bile birbirine daha uzak bunların yanında napcaz bilmem.senin oğlanda nazlı olan hep sana oluyo arkadaşım:uhm:

sağol canım ya.aynen bizdede öyle bir yere gidip gelelim huzursuzluk diz boyu ama evde oturmayla olmuyoki arkadaşım nereye kadar hem dimi ya:1no2:

evet biraz sosyalleşmeleri d e lazım. ama bizimkiler gaet sosyaller yani kaydirigubbakcemile3
düğün salonunda ışıklara fln nasıl bakıyo bi bilsen. ben önüne geçiyorum o diğer taraftan bakıyor, ben kapatıyorum o di,ğer taraftan eğiliryor. çok komikti.

yarın piknik var. kuzenlerle toplanıp gideceğiz. batunun çantasını hazırlayacağım daha yanıma alacakalrım fln. yorludum bugün de. işmi halledip yatacağım. herkese iyi gecelr. umarım hasta bebişler hemen iyileşir d eannelerini daha fazla üzmezler.

Gunaydinn herkese iyi pazarlar hacer bi kac gundur geceleri ciglik atarak uyaniyo ve cok agliyo zorla tekrar uyutuyorum biraz sonra yine cok uykusuzum niye boyle acaba bizde mi dis cikaracaz anlamadim ki

Gunaydinn herkese iyi pazarlar hacer bi kac gundur geceleri ciglik atarak uyaniyo ve cok agliyo zorla tekrar uyutuyorum biraz sonra yine cok uykusuzum niye boyle acaba bizde mi dis cikaracaz anlamadim ki

canım ya diştir
ya da çiştir
altı açıkken bekle çişini yaparken mi ağlıyor
sadece geceyse dert etme derim ben
sıcaktan bilem olabilir
meran anacım benim tek oğlan 10 sene sonra oldu yaş 35 deyip dururum ya len:mymeka:

geberiom bende uykusuzlıuktan.(( 2 saatte bir ağlaya ağlaya uyandı.anlasılan gene haberleşmiş bunlar.
bu arada dün doğum günümdü angutlar.insan bi kutlar.hıh
canım benim doğum günün kutlu olsun her yeni günün bir öncekinden daha iyi daha mutlu daha huzurlu olsun
selam kızlar biz gece acile gittik efe tıkandı yine hava verdik.ç.bugünde öksürüyo çok ay naapcamı şaşırdım moralim çok bozuk...mafoldumben
gamzecim çok geçmiş olsun efeye hemen toparlar inşllalah kuzucuk
geçmiş olsun canım ya başımıza bu tür şeyler malesef hep geliyor allah beterinden saklasın

günaydın canım gülçe de öyle uykusundan gözünü açamıyo ama sürekli ağılıyo sanırım dişten 3. ve 4. dişleri hala patlamadı

günaydın len kılsız ekim anaarı mirmirmirmir cok uykusuzum.acaip sinirim bozuk.hani gecen hödüklen kavga ettiydim ya abisine ayırdığımız parayı göndermiş die.hani abisi sıkısmıs paraya.meğer o parayala gitmiş oğluna bisiklet almıs..dün gece öğrendim.sinirden midem ağrıdı.uyumadım butun gece Çok üzgünüm çoook ah ah anlatamıyorum ki hödüğe :kızgın:

selam kızlar biz gece acile gittik efe tıkandı yine hava verdik.ç.bugünde öksürüyo çok ay naapcamı şaşırdım moralim çok bozuk...mafoldumben
oooovvvvvvv gecmiş olsun paşamaaaaaaa :çok üzgünüm: oku üfle o cocuu nazar deedi istanbıllarda :mymeka:

doğumgünün kutlu olsun tatlım..bebişinle hödükte olsa kocanla nice senelere...Şeniz
mersi opuyorumnanaktan
çelen teyzesi oğluma cicileri pek bi yakıştı yarın giyip gezmeye gitcez nasip olursa tekrar çok teşekkür ederiz...opuyorumnanaktan
kızlar bu arada ben hala regl olmadım test yapmıştım negatif çıkmıştı bi dahamı yapsam acepbenneyaptımki
herkes nerde yaw gezionuzmu..Çok üzgünüm çoook bizde gitcez akşama oğlumla:dilcikar:
çok kötü öksürüyo ama yaaaaaaa:a015:
canım benm ii günlerde giysin.sağlık mutluluk getirsin paşama :Saruboceq: bende hemen yıkadım cicimizi ama henuz istanbul cok ısınmadıı için giyinemiyoruz :çok üzgünüm: izmire artık yerimseniben
iyiki doğdun celennnopuyorumnanaktankızınla,eşinle,mutlu,sağlıklı,huzurlu yıllara inşallahzemuszemus

yaaa,neyse benimde angutluguma ver.birde ben ne yazikki Yamandan vakit bulup giremiyorum,ne zaman iki satir yazmaya kalksam,hemen eeeeee..

iyiki dogmussun, nice mutlu yillari sevdiklerinle gecirmen dilegiyle seker...

celenn dogum gunun kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnvereliniortak

celencim doğum günün kutlu olsun a.s.

hepi bört dey duyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hepi bört dey duyuuuuuuuuuuu :teytey:kaç yaşına girdin len:jeyyar:
canımmmmmmmmmmmmm
hapy brithday to youa.s.
geç oldu ama bilmiyoduk hiçbirimiz.profiline yazsaydın bizde kutlardık doğum gününü napalımopuyorumnanaktan
eşinle ve minik prensesinle daha nice sağlıklı uzun senelere inşallah.
mersi yavrulaaaarrrrrr :dance:sana ne len kaca girdiysek girdik işte :mymeka: 30 a 2 yıl kaldıııııııı :1shok:laelaelaelaelae
gecmiş olsun zeynepcim.allah beterinden korusun.verilmiş sadajanız varmıs.
hayırlı akşamlar hanımlar.celen doğum günün kutlu olsun bacımm.kocan ne hediye almış kıııı
Şeniz tiffanyyden takım almıs :delphin:
mutlu yılalr canım sevdiklerinle opuyorumnanaktan
Şenizn teşekkür ettim canımın içi a.s.
of leyla bizde ööleyiz< :çok üzgünüm: gece 2 saate bir ağlayarak kalkıyor.ama acccaaip ağlama.emzirmeden uyumuyor.sanırım dişlerini kasıyor :uhm:
canım benim doğum günün kutlu olsun her yeni günün bir öncekinden daha iyi daha mutlu daha huzurlu olsun

saol zambakcım :1hug:

Dun bildircin yumurtasi aldi babaasi bugun yedirem dedim neyse iyce ogreniyimde oyle veriyim dedim vermedim meran bi gelseydi o veriyodu dimi kac gun arayla verecem bide kac dk haslanacak bide peynirle donusumlu mu verilecek agir gelmesin diye bide nekadar vercem zaten minnacik sarisinin hepsini mi verecem bide arada tavuk yumurtasi sida verecekmiyim bide bide baska yok leen

Celen kaynina sinir oldum angut herif bakarmisin piskinligine kendi bebesi bebede cemre ney bende sana kavga ettik diyince zor da kalmistir sonucta kardesi felan dediydim ozur olsun arkadasim herifin haketmis gerci oda bilse vermezdi bilmiyodu dimi

günaydınn nabersiniz yawvereliniortak
bisssürü işim var sonra da dışarı çıkcaz çok kıllatmışınız gene :dilcikar:geçmişi okuyamıcam:1closedeyes: ama celoşumun doğum günüymüş sanırsam
nice happy huzurlu birthdaylere with kocişin cemroşum ve gelecek 2. 3. lerle inşa.s.
kız davetime icabet ediycenis mi angara dönüşü ?? gel de sana happy birthday pastası yapam en muslusundan:roflol::roflol:

başka ne var ne yok inş herkeş ve bebişleri iyidir hasta bebişler yusuf eymenim keroşum
efe kaancım iyileşti mi
cemrenin iğneleri bittiydi iyileşti inş
biri özet geçiversin sevabına :utangac:

iyi pazarlar herkese..zemuszemus hava sıcak pöffff.. canım hiçbir şey istemiyor..mirmirmirmir bir bruncha bile gidemiyoz eşim çalışıyor yine.. akşam 6 dan sonra denize gidelim dedi bakalım ela yı sokmam ama.. anamm biz antalyalılar aslında kum ayağımızı yakmadan denize girmeyiz tatilcileri görüp özeniyoz işte..alkisalkisalkis

hamileyken iki tane bikini almıştım onu giyim bari napim almadım daha.:delphin:. eşimde dün mayo giy istersin anne oldun artık dedi.. hadi yaaaa.kafamçokkarıştı. ne alakası var annelikle de mi.. kıskanç kıskançç..:teytey:

biz çok şükür iyiyiz, bu gece ateşimiz çıkmadı normel seyretti, bugün akşama kadar da normeldi zaten, gece de çıkmaz artık die düşünüyorum, amannn yağızıma kıyamam ben yaa, yavrum bu aşılar bebelere ağır gelio, vücuda mikro p veriliyo kolaymı, onlar da haklı ama napcan işte herşey onların iyiliği için, geçmiş olsun canım ya inşallah çabucak atlatırsınız:Saruboceq:

ahanda sinema haheç kıskanmadım:dilcikar:len bu terminatör kaça gittiniz siz, yoğsan 4.üsünü de mi çektiler:delphin:

hepi bört dey duyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hepi bört dey duyuuuuuuuuuuu :teytey:kaç yaşına girdin len:jeyyar:

anaaaaa gamze geçmiş olsun yaaa, ay bu bebelerin topu haberleşiyo ha, hasta oldumu hepsi birlik hasta oluo yaramazlık yapılcaksa hepsi birlik yaramazlık yapıyo, ne iş anlamadım Çok üzgünüm çoook ya gamze bronşiolitmiydi neydi rahatsızlığı kuşumun, hava verdiler dediğine göre:delphin:

ohaaa o kadar çektilermi onu yaaaa:1shok: ben 3den sorasını izlemedim kaydirigubbakcemile3
anacım galiba terminatör 5:1closedeyes:.. ama beğendim tavsiye ederim. gerçi yanımızda oturan genşler terminatör ruhu kalmamış filan dediler ama ben zaren o ruhu bilmediğim için farkedemedim.. :roflol:
canımmmmmmmmmmmmm
hapy brithday to youa.s.
geç oldu ama bilmiyoduk hiçbirimiz.profiline yazsaydın bizde kutlardık doğum gününü napalımopuyorumnanaktan
eşinle ve minik prensesinle daha nice sağlıklı uzun senelere inşallah.

geçmiş olsun canım.. allah korusun yavrularımızı..:Saruboceq:
vallahi diş olabilir sıcaktan bunalıyo olabilir aç olabilr...:sm_confused:
günaydın len kılsız ekim anaarı mirmirmirmir cok uykusuzum.acaip sinirim bozuk.hani gecen hödüklen kavga ettiydim ya abisine ayırdığımız parayı göndermiş die.hani abisi sıkısmıs paraya.meğer o parayala gitmiş oğluna bisiklet almıs..dün gece öğrendim.sinirden midem ağrıdı.uyumadım butun gece Çok üzgünüm çoook ah ah anlatamıyorum ki hödüğe :kızgın:

oooovvvvvvv gecmiş olsun paşamaaaaaaa :çok üzgünüm: oku üfle o cocuu nazar deedi istanbıllarda :mymeka:

mersi opuyorumnanaktan

canım benm ii günlerde giysin.sağlık mutluluk getirsin paşama :Saruboceq: bende hemen yıkadım cicimizi ama henuz istanbul cok ısınmadıı için giyinemiyoruz :çok üzgünüm: izmire artık yerimseniben

mersi yavrulaaaarrrrrr :dance:sana ne len kaca girdiysek girdik işte :mymeka: 30 a 2 yıl kaldıııııııı :1shok:laelaelaelaelae

gecmiş olsun zeynepcim.allah beterinden korusun.verilmiş sadajanız varmıs.

Şeniz tiffanyyden takım almıs :delphin:

Şenizn teşekkür ettim canımın içi a.s.

of leyla bizde ööleyiz< :çok üzgünüm: gece 2 saate bir ağlayarak kalkıyor.ama acccaaip ağlama.emzirmeden uyumuyor.sanırım dişlerini kasıyor :uhm:

saol zambakcım :1hug:
doğum günün kutlu olsun şeker..a.s.
Dun bildircin yumurtasi aldi babaasi bugun yedirem dedim neyse iyce ogreniyimde oyle veriyim dedim vermedim meran bi gelseydi o veriyodu dimi kac gun arayla verecem bide kac dk haslanacak bide peynirle donusumlu mu verilecek agir gelmesin diye bide nekadar vercem zaten minnacik sarisinin hepsini mi verecem bide arada tavuk yumurtasi sida verecekmiyim bide bide baska yok leen

onu bende vermek istiyordum ama alamadım daha.. doktoruna da bir sorcam bu ay kontrol yok aslında ama meranın doktoruna götürmeyi düşünüyorum hem kilosuna baktırırım hem de doktoru bir görmüş olurum..memnun kalırsak belki ona gideriz.kaydirigubbakcemile4. hem bu doktor muayenesine ücretide az ödüyoruz sanırım. aşkın hanım pahalıa..a.s

çok çok geçmiş olsun canım.bununla kalsın inşallah.birdaha böle tehlilkeli şeyler gelmesin yavrucakların başına.opuyorumnanaktan

mrb kızlarr zemuszemus

celenimm douumm günüsüünn kutluu olsunnn a.s. sevdiklerinle çok çokkk güzell günler yaşaa inş. :Saruboceq:

Back
X