ohhh sefamız olur ne güzel fuşur foşur sütümüzde olur tatlı yedimmi benim süt coşuyogel seni de götüreyim beraber künefecide kahvaltı yaparız
ayyy ne güzel merancım hamile kaldığın kiloya bir kilo kalmış benim tam 6 kilo vardı hamile kaldığım kiloyo dönmem için şu an için ölçülemiyorum geçenlerde gelen misafirin biri tartılmıştı ne oldu tartıya bilmem kendine gelemedi kafamçokkarıştıiptal beni 10 kilo gösteriyoşakkıdıçekiozdaa :teytey: ben çokk yorulduummm beee :bbo: hem diyett hem halayy hemmdee hatunn götürmüşş künefelerii halimm kalmadııı kafamçokkarıştı bende künefee istiomm ama yimiceeemm iştee yimicemm kötükedihüso 1 kilo daha gittii 68e düştüm:lepi: tamere hamile kaldığım kiloma 1 kilo aldıı delikafadulden ben şöylee hafif hafif oynasam olur demii şurlarda zemuszemus
ablasıda az değil karete kursuna gidiyor turuncu kuşak ama bu abasından beter olacak galibaÇok üzgünüm çoookabooooooooooow yiğitew bak yaaaa şimdiden dövüş sporlarına merak mı salmışşşş ablasına da geçmiş olsun
allah onlara daha fazla yardım etsin zor ya maşallah tamere bacaklarını ısır teyzelerinin yerine annesicokacimcoookallah kolaylıık versin..benim eniştemde öylee oğlanın dersleri birde ikizlerr dua et senin 1 tanee ufaklıkk :çok üzgünüm:
len o kadar gezdi çocuk alışmıştır şimdii nasıll duruoo evdee kaydirigubbakcemile3 dişlerde çıkmışş gözünüz aydınn :lepi:
tamer kocaman bişee yaa kaydirigubbakcemile3 iyice büyüdü acaip tatlıı bişee olduu tam yemelikk tamm cokacimcoook
geçmişş olsuun yaa :1shok:
ısrarr etmeyinn ben gelememmm dağıtırım orayıı kaydirigubbakcemile3 çok pis diyetteyimmm kaydirigubbakcemile3 siz gelirken bana 3-4 porsiyon getiriiinn yeterr kaydirigubbakcemile3
ayyy ne tatlıdırlar kimbilirde de sizde arkalarında koşturmaca tabiii kaydirigubbakcemilegülçenin 8 ayı hayırlı olsuun:teytey::teytey::teytey:
ayyy canım ya geçmiş olsun.benimde yeğenim burda hiç yalnız bırakamıyoruz beraberkaydirigubbakcemileaynen böyle saçını çekiştiriyor:mymeka:aynen böyle kafasına vuruyorŞenizve ayyynen böyle sarılıyorum diye boğuyor.canım benim tek torundu şimdi feyza gelince çok sarsıldıkaydirigubbakcemile3
yiğitte son günlerde herkesi ısırıp tadına bakmak istiyor kim bunu öpmeye çalışsa hemen ısırmak için atlıyor dişler yeni ya ne işe yarıyor bunlar diyemi deniyor bilmiyorum:roflol: