• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Ekim Anneleri

cok moralim bozuk mafoldumben kültür sonucmuzu aldık ve maalesef enfelsiyon gene cıkmıs.sonda takıldı kuzuma mafoldumben cok ağladı yavrum mafoldumben o ağladı ben ağladım bi ara bayılıcam sandım mafoldumben cok zor sokmus sondayı doktor..işin kötü yanı cemrede yapısıklık cıkmıs..vajina girişinde zar olusmus mafoldumben offfff allahım beterinden korusun :Saruboceq: eğer bundada enfelsiyon cıkarsa ileri tetkik yapılıcak mafoldumben sintigrafi falan cekilicekmiş.ışın verilicekmiş mafoldumben allahıum yardımcımız olsun :Saruboceq:

canım allahım yardımcınız olsun rabbim acil şifalar versin yaşadığı en son sıkıntı bu olsun inşallah acil şifalar diliyorum:Saruboceq::Saruboceq:

cok moralim bozuk mafoldumben kültür sonucmuzu aldık ve maalesef enfelsiyon gene cıkmıs.sonda takıldı kuzuma mafoldumben cok ağladı yavrum mafoldumben o ağladı ben ağladım bi ara bayılıcam sandım mafoldumben cok zor sokmus sondayı doktor..işin kötü yanı cemrede yapısıklık cıkmıs..vajina girişinde zar olusmus mafoldumben offfff allahım beterinden korusun :Saruboceq: eğer bundada enfelsiyon cıkarsa ileri tetkik yapılıcak mafoldumben sintigrafi falan cekilicekmiş.ışın verilicekmiş mafoldumben allahıum yardımcımız olsun :Saruboceq:

canim benim Allah beterinden korusun.canim daha dirayetli olmaya calis.hepsi gececek insallah...

canım benim çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin cemremize:Saruboceq:saçlarının teline zarar gelse içimiz acıyo:çok üzgünüm:rabbim dermansız dert vermesin hepsini atlatır minik prenses inşallah
:Saruboceq:
sonda çok can yakıyomuş,herkes öyle diyo,benim çocuk çıktıktan sonra takıldı o yüzden hiç hissetmedim belden aşağısı uyuşuk olduğu için.bi daha sezaryen olusam yine aynı şekilde olmasını isticem..

aslında benimde canım çok sıkkın.bizimde 2-3 aylıkken kakasında mikrop çıkmıştı ya,o yine tekrarlamış:çok üzgünüm:ya da tam geçmedi..o zamanlar sıvı ve mukusluydu kakası ama şimdi gayet normal görünüyo.geçenlerde farkettim kakası normal ama içinde sümüksü yapılar vardı.yediklerinden herhalde dedim:uhm:pazar sabahı 7 de yaptı kakasını hemen eşimi uyandırıp hastaneye gönderdim..malesef yine var.dizanteri başlangıcı diyo dr.ama nette bakıyorum kanlı,mukuslu ishal diyo belirtisinde.iyi de yağız ishal de değil.:1no2:Allah'a şükür kan da yok..demişki eğer mama kaşığını çeşme suyuyla yıkayıp kurulamadan bile mama yedirseniz bu olur:1shok:apartman bebek dolu,dün hepsinin annesine sordum..bebeklerini çeşme suyuyla yıkıyolar.hiç bişey yok..ben herzaman içme suyuyla yıkıyorum yağızıbenneyaptımkiherşeyini yıkayıp eline veriyorum.hatta çok dikkat ediyorum diye kızıyolar bile bana.nerden oldu bu hiç anlamadım..büyük ihtimalle sürekli ağlaması ve uyumaması da bundanmış yavrumun.inşallah 10 günlük bi tedavimiz var,ondan sonra düzelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin cemremize:Saruboceq:saçlarının teline zarar gelse içimiz acıyo:çok üzgünüm:rabbim dermansız dert vermesin hepsini atlatır minik prenses inşallah
sonda çok can yakıyomuş,herkes öyle diyo,benim çocuk çıktıktan sonra takıldı o yüzden hiç hissetmedim belden aşağısı uyuşuk olduğu için.bi daha sezaryen olusam yine aynı şekilde olmasını isticem..

aslında benimde canım çok sıkkın.bizimde 2-3 aylıkken kakasında mikrop çıkmıştı ya,o yine tekrarlamış:çok üzgünüm:ya da tam geçmedi..o zamanlar sıvı ve mukusluydu kakası ama şimdi gayet normal görünüyo.geçenlerde farkettim kakası normal ama içinde sümüksü yapılar vardı.yediklerinden herhalde dedim:uhm:pazar sabahı 7 de yaptı kakasını hemen eşimi uyandırıp hastaneye gönderdim..malesef yine var.dizanteri başlangıcı diyo dr.ama nette bakıyorum kanlı,mukuslu ishal diyo belirtisinde.iyi de yağız ishal de değil.:1no2:Allah'a şükür kan da yok..demişki eğer mama kaşığını çeşme suyuyla yıkayıp kurulamadan bile mama yedirseniz bu olur:1shok:apartman bebek dolu,dün hepsinin annesine sordum..bebeklerini çeşme suyuyla yıkıyolar.hiç bişey yok..ben herzaman içme suyuyla yıkıyorum yağızıbenneyaptımkiherşeyini yıkayıp eline veriyorum.hatta çok dikkat ediyorum diye kızıyolar bile bana.nerden oldu bu hiç anlamadım..büyük ihtimalle sürekli ağlaması ve uyumaması da bundanmış yavrumun.inşallah 10 günlük bi tedavimiz var,ondan sonra düzelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun ...çok hassas bebekler ya aklımıza gelmeyecek bişeyden kapıolar mikrobu...emziğini falan kaynamış suda bekletiyorum ama bazen normal suyla da yıkadığımız oluo Allaha emanetler valla

canım çok geçmiş olsun ...çok hassas bebekler ya aklımıza gelmeyecek bişeyden kapıolar mikrobu...emziğini falan kaynamış suda bekletiyorum ama bazen normal suyla da yıkadığımız oluo Allaha emanetler valla

çok teşekkür ederim canım.evet haklısın nne kadar korursak koruyalım bişeyden kapıyolar..bide her bulduklarını ağızlarına götürüyo olmaları bence asıl sebep.evdeki herşeyi de yıkayamayızki..mesela yağız kumanda hastası.kanal değiştirirken görürse ortalığı yırtıyo.eline verincede hemen ağıza.sürekli elimizin değdiği bi alet en basit örnek...üniversitede bi derste görmüştük,parmağımızdaki bi yüzüğün altında avrupada yaşayan insan sayısı kadar mikrop varmış:bbo:ama çk derin de düşünmemek lazım tabi mikrop da lazım:uhm:

a
cok moralim bozuk mafoldumben kültür sonucmuzu aldık vemaalesef enfelsiyon gene cıkmıs.sonda takıldı kuzuma mafoldumben cok ağladı yavrum mafoldumben o ağladı ben ağladım bi ara bayılıcam sandım mafoldumben cok zor sokmus sondayı doktor..işin kötü yanı cemrede yapısıklık cıkmıs..vajina girişinde zar olusmus mafoldumben offfff allahım beterinden korusun :Saruboceq: eğer bundada enfelsiyon cıkarsa ileri tetkik yapılıcak mafoldumben sintigrafi falan cekilicekmiş.ışın verilicekmiş mafoldumben allahıum yardımcımız olsun :Saruboceq:
ayyyy kıyamam çok üzüldüm yaa.. geçmiş olsun canım anlıyorum seni.:çok üzgünüm:. ama iyi olsun da annesi..a.s niye bu kadar süre geçmemiş peki o kadar da hap iğne kullandınız.. allahh allahh..:çok üzgünüm:
merhabalar hanımlar biz bugün doktora gittik daha odaya girer girmez gülçe doktorun kucağına atladı masında ne var ne yok hepsini yere atıp bi güzel kağıtları yırttı doktor amcası bi elinde gülçe öbür elinde reçete zorla ilaç yazdı veeee ne kadar hareketli sen bu çocukla hiiç kilo almazsın işte dedi aaama benim canım sıkıldı yaaa bir sürü çocuk vardı orada vee hepsi annesinin kucağında akıllı akıllı oturup etrafı seyrediyordu bizim hanım da bi oraya atlıyo bi öbür tarafa popomuzun üstüne oturamadık hiç canavar gibi bişeydi herkes çocuğunu bıraktı bununla ilgilendi bu arada asıl doktora gitme sebebimiz kulaktı vee kulağın zarında bişey yokmuş sadece dışında biraz akıntı varmış o da kesinlikle yatar durumda biberon verme dedi kilomuza gelince 8 kilo olmuş tam 25. persentilde kilosu düşük ama bu kadar harekete iyi bile dedi işte böyle idrar kültürünü de veremedik bulunduğum ilçede yapılmadığını söyledim orda da daha önce yaptırmıştım bu defa kaynamış suyla silip sonra tahlil ver dedi ama bunu evin dışında uygulayamayacağım için vermedik zaten artık çişi hiç kokmuyo o yüzden de vermedik
hakkaten o kadar harekete bence kilosu gayet iyi maşallah..:nazar:
aaaa canım ya çok üzüldüm sizin için bol bol dua edecem canım benim ağlamaz mı sezeryande en çok sonda acıtmıştı canımı şimdi bile çok korkuyom sonda yarine ameliyat olmayı tercih ederim yani o kadar canım benim kıyamam size allah sabır ve de acil şifalar versin
ben sondanın ne takıldığını ne de çıkarıldığını hssettim.. uyuşma başlayınca takmışlardı hiç fark etmedim.. çıkarırkende öyle.. a.s
aynen zambakcım.banada takıldı.herkesede dediğim tek sey 10 defa sezaryen olurum ama sonda belasına olmam :1no2: o içerde çığlıklar atarken gözümün önüne bana takıldığı an geldii resmen benm canım sızladı mafoldumben dualarınıza ihtiyacım var kızlar..allahım butun hastalara acil şifa versin...rabbim dermansız dert vermesin buna şükür ne diim :Saruboceq: :çok üzgünüm: mafoldumben
canım bol bol dua edicem size.. allahım dermansız dert vermesin.. bebeklerimizede acill şifa versin.:Saruboceq:

allah allah geçmiş olsun canım ya..senağlama elanında kakasında arada mukus oluyor sarı sarı. ben fark ediyorum aslında. 2 ay önce bir test yapıldı bir şey çıkmamıştı. dişten olabilr demişti doktoru..yine mi yaptırılsa acaba.. :uhm:
her şeyi hazır suyla yıkıyamıyoruz ki.. kaşığını tabağını off... kaynamış suda bekletiyorum ama her gün yapamıyorum.. :çok üzgünüm:
çok teşekkür ederim canım.evet haklısın nne kadar korursak koruyalım bişeyden kapıyolar..bide her bulduklarını ağızlarına götürüyo olmaları bence asıl sebep.evdeki herşeyi de yıkayamayızki..mesela yağız kumanda hastası.kanal değiştirirken görürse ortalığı yırtıyo.eline verincede hemen ağıza.sürekli elimizin değdiği bi alet en basit örnek...üniversitede bi derste görmüştük,parmağımızdaki bi yüzüğün altında avrupada yaşayan insan sayısı kadar mikrop varmış:bbo:ama çk derin de düşünmemek lazım tabi mikrop da lazım:uhm:

eşimde bazen bana kızıyor bırak arada mikrop alsın diyo.. ama zaten her şeyde yeterince mikrop var ki..
bir yerde okummuştum steril değil temiz bakın bebeklerinize diyordu.kafamçokkarıştı

evet geçen yaz bu zamanlarda iyiydik burdaydık çoğumuz bu yıl bebişler olunca kimse duramıyo evlerdehihoyyyt
canım hep yazıcam sana unutuyorum benim babamda Denizli Buldanlı heşeriyiz yaniyerimseniben
ya canım buldanlı demek baban bu hafta buldanda festival vardı her sene giderdik bu sene malum bebeklen gitmedik memlun oldum

ahhh canımmm benim kıyamam cemreye kuzuma dua edeceğim inşallah bir an önce iyileşir

merhabalar hanımlar biz bugün doktora gittik daha odaya girer girmez gülçe doktorun kucağına atladı masında ne var ne yok hepsini yere atıp bi güzel kağıtları yırttı doktor amcası bi elinde gülçe öbür elinde reçete zorla ilaç yazdı veeee ne kadar hareketli sen bu çocukla hiiç kilo almazsın işte dedi aaama benim canım sıkıldı yaaa bir sürü çocuk vardı orada vee hepsi annesinin kucağında akıllı akıllı oturup etrafı seyrediyordu bizim hanım da bi oraya atlıyo bi öbür tarafa popomuzun üstüne oturamadık hiç canavar gibi bişeydi herkes çocuğunu bıraktı bununla ilgilendi bu arada asıl doktora gitme sebebimiz kulaktı vee kulağın zarında bişey yokmuş sadece dışında biraz akıntı varmış o da kesinlikle yatar durumda biberon verme dedi kilomuza gelince 8 kilo olmuş tam 25. persentilde kilosu düşük ama bu kadar harekete iyi bile dedi işte böyle idrar kültürünü de veremedik bulunduğum ilçede yapılmadığını söyledim orda da daha önce yaptırmıştım bu defa kaynamış suyla silip sonra tahlil ver dedi ama bunu evin dışında uygulayamayacağım için vermedik zaten artık çişi hiç kokmuyo o yüzden de vermedik
ahhh bizimkide fazla kıpırdamaktan kilo almıyor aynen gülçe gibi ama sağlıkları yerinde olsunda yeter

mrb arkadaşlar napıyosunuz ben herzamanki gibi buraya fazla giremiyorum malum tayinimiz çıktı ev topluyorum kızımlada zor oluyor biraz hepiniz iyisinizdir umarım.celencim çok geçmiş olsun cemreye umarım en kısa zamanda iyi olur acil şifalar versin Allah ım.

celen gecmısler olsun yavrum yaa kıyamam cemrosuma. haklısın allah beterınden saklasın. geccek ınsallah uzmeyın canınızı nolur:teselli:

yaa sezeryana gırerken bana da sonda tkıldı ama acımadı yaa sadece yanma hıssettım bıraz. acaba takan kısıye gore mı deısıo fisfisfis sızede gecmıs olsun kusum yaa. bebelere hıc yakısmıo hastalık :çok üzgünüm:

canim cok gecmis olsun sizede,bizde kaka ve idrar sonucu bekliyoruz.bakalim babasi simdi hastaneden sonuclari almaya gitti.hayirlisi...

celen cemreme çok çok geçmiş olsun.Allah'ım acil şifalar versin inşallah.yavrularımız hasta olunca gözümüze uyku bile girmiyo.canlarım benim.Allah'ım beterlerinden korusun inşallah

fatoş size de geçmiş olsun canım ya.Allah'ım cemreye de senin yavruna da acil şifalar versin inşallah.

iyiakşamlar meran tatlım naber nisanla tamer nasıllar 2008 ekim anneleri çookkk boşşşş kalmış gene
fatoş sizede geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir

iyi geceler kızlarr :delphin:
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn
efekaan iyileşmemiş daha oyy canım benim bir an önce sağlığına kavuşsun artık.
zambakcım yee sen künefeleri anacım benim yerimede.
ufffffffffff dünde Girayı babası koltuktan düşürdü.dışarıdan geldik ben duşa girdim kucağımada oğlumu alıp yıkadım babasına verdim,sakın koltukta tek bırakma dedim oda git odadan bezini almaya 2 sn de geldim diyo koltuktan yumuşak iniş oldu kolunun üstüne diyo ama canımızı sıktı 2 gündür yavrum düştü bizim yüzümüzden.sonra okudum emzirdim uyuttum kuzumu.dün yine sokakta dağıttı mavi boncuklarını aldı nazarları üzerine.şimdide reklam keyfi yapıyoruz.
geçmiş olsun canım artııkk çok dikkatt etmemiz lazım çokkk :delphin:
selam kızlarr..mafoldumben

dün ela sabahtan itibaren çok huzursuzdu. öğlen yemeğini yedirdikten sonra bi ıkındı filan azıcık bir kaka yaptı. zaten kaç gündür iştahıda azalmıştı. yiyo ama eskisi kadar değil. bende havalar ısındı ya hep ondandır diye düşünüyom. neyse akşam üzeri muhallebisini yedirirken yine ıkınmaya başladı. ama öyle bir ıkınıp kızardı ki anlatamam. ve birden fışkırıır gibi kustu..ama ne kusma resmen hortumdan çıkar gibi.. senağlamatabi benim elim ayağım dolaştı. nette fışkırır tarzda kusma iyi değildir gibi bir şey okumuştum doktorunu aradım. o da yarım fitil verin bir sıkıntısı var demekki boşaltsın bağırsağını dedi. fitil verdim çocuk nasıl rahatsız oldu canım benim. iki dakka sonrada kendini bir kastı ayaklarından. ama nasıl ağlıyor. kakasını yaptı. rahatladı. sonra ben emzirdim baya emdi.. sonrada uyuttum. ama çocuk devamlı uyandı uykusunus arasında ağlıyor uyanmadan. iki kere daha emzirdim. yok yine uyanıyor delirdim resmen sabaha kadar. aç uyudu ya ondan oldu galiba. süt doyurmuyor artık su niyetine içti sanırım. gece 4 te meyve püresi yedirmek zorunda kadım. geri uyuttum bu sefer de alışkanlık ya sabahın 6 sında ine uyandı..
allahım deliricem uykusuzluktan kahvaltısını yaptırdım artık o saatte ama yumurta filan vernedim. biraz peynir devam siütüüün içine kaşık maamsı biraz meme bisküvisi. ve zeytin yağı..
yağdan mütevellid kakayı yaptı.
ben iki gündür çorbasının içine uno büyümek ekmeği var ya ondan koyordum. o mu kabız yaptı acaba.:uhm:. normalde ela kakasını düzenli her gün yapar. günde iki bazen üç kere. anma kakalarına bile maşallah diycem artık..
şu an çok uykusuzum bugün öğlen yemeğinede et koymuycam. her gün et tavuk ya da kıyma mutlaka koyuyordum. biraz ara vermem lazım galiba..
işte böyel bir akşam ve gece geçirdim. pöffffff.
geçmiş olsun elayaa
büyümek nisanıda kabız yaptııı :çok üzgünüm: bi daha almıcam...

bebekler için en uygun ekmek tam tahıllı a.s
biz geldiiikkkk... oğluma yine ventolin vercez bide pulmicort die bi ilaç daha
balgamını atmaya başladı açılıo ama biz ilaçlarına dewam etcez..doktor teyzemiz öle dedi:delphin:sanırım bununla yaşamaya alışmammız gerekio naapsam hasta oluyo artık çok yoruldum ben..yarın anneme gitcem orda biraz dinlenirim bari:delphin:

cemre kuzumun 8. ayı hayırlı olsun sağlıkla büyüsün
inşallah tahlilide temiz çıkar..hoşgeldiniz ewinize de!! ben sana demedimmi dönüşte uğra die len:mymeka::mymeka: özledik heralde
arikancım çok geçmiş olsun sizede:teselli:
pulmicort koruyuculuğunu arttıracaktır..sana söylemiştim onu kullanmadan geçmesi zor die :çok üzgünüm: şurup olarak vermekten iyidir nebulizatörle vermek ve geçecektir hiç merak etme :delphin:
Kizlar az once ne oldu hacerin karnini doyurdum hep ustunu batirdi bende cikarttim citcitli badisiyle kaldi elini yuzunu yikadim hacerde boyle ustunu cikarinca cok mutlu oluyo neselendi hemen bi resmini cekiyim dedi oturttum allah bu basladi de deeeh babaaah diye hemen gittim kamerayi aldim geldim cekiyorum nasil bidir bidir konusuyo dede diyom oda diyo baaba diyom oda diyo bende anne desin diye adiyla seslendim bana bakmasi icin haceer hadeer demesin ay ogretmreye kalkissam demez cok sasrirdim hacer mi diyon annem sen diyom hadeer diyo cok tatli babasina desem inanmaz ay iyiki kameraya aldim aksam izlettirince cok sevinecekler keske burdada izlettirebilsem size
yerimm ben onuuu delikafadulden maşallahh kuzuyaa :nazar:
good morning leeennnn zemuszemus bi kilo daha vermişim 3 haftada 3 kilo :lepi: hızlımı gidiyorum acep fisfisfis dün migrenim tuttu gene.akşam yemeğinde bi tas corbayı zor bititrdim onuda yarımnm saat sonra cıkardım.nerdeyse içtiğim suyu bilenem cıkaracaadım kafamçokkarıştı ooff su migreni allah düşmanıma bile vermesin :Saruboceq:
çokk güzell celenim maşallahh :nazar: ilk hızlı giden1-2 kilo ödem aslında...ve canım sen emzirdiğin halde verebildin bu kiloyu daha nolsuun yanii vereliniortak

ben ankaradan geldikten 2 hafta kadar sonra baskülde 74 ü görünce başladım sıkı diyete..2 haftada 2 kilo almamışımdır herhalde die düşündüm önce :1shok:

sonuç şu ki 74 ile başladım yarın tam 1 ay olcak veee hamile kaldığım kiloma ve bedenime ulaştımm :lepi: 67.2 olmuşum delikafadulden 6-7 kilo verdim yanii 1 ayda...benim için muzice gibi bişe oldu hipotroidim yüzünden veremiordum çünkü hala şaşkınımm ama devam edicem hazır kilo verebiliyorken 62 civarında olsam iyi olur diyorum :delphin:
ahh kuzumm yaaa :çok üzgünüm: canım inşallahh en kısa zamanda iyileşsin pembişş kuzuu :Saruboceq:
geçmiş olsun gülçeye :delphin:

aslında benimde canım çok sıkkın.bizimde 2-3 aylıkken kakasında mikrop çıkmıştı ya,o yine tekrarlamış:çok üzgünüm:ya da tam geçmedi..o zamanlar sıvı ve mukusluydu kakası ama şimdi gayet normal görünüyo.geçenlerde farkettim kakası normal ama içinde sümüksü yapılar vardı.yediklerinden herhalde dedim:uhm:pazar sabahı 7 de yaptı kakasını hemen eşimi uyandırıp hastaneye gönderdim..malesef yine var.dizanteri başlangıcı diyo dr.ama nette bakıyorum kanlı,mukuslu ishal diyo belirtisinde.iyi de yağız ishal de değil.:1no2:Allah'a şükür kan da yok..demişki eğer mama kaşığını çeşme suyuyla yıkayıp kurulamadan bile mama yedirseniz bu olur:1shok:apartman bebek dolu,dün hepsinin annesine sordum..bebeklerini çeşme suyuyla yıkıyolar.hiç bişey yok..ben herzaman içme suyuyla yıkıyorum yağızıbenneyaptımkiherşeyini yıkayıp eline veriyorum.hatta çok dikkat ediyorum diye kızıyolar bile bana.nerden oldu bu hiç anlamadım..büyük ihtimalle sürekli ağlaması ve uyumaması da bundanmış yavrumun.inşallah 10 günlük bi tedavimiz var,ondan sonra düzelir:Saruboceq:

fatoş size de geçmiş olsun canım ya.Allah'ım cemreye de senin yavruna da acil şifalar versin inşallah.[/QUOTE]

geçmiş olsuunn canım yaa :çok üzgünüm:

offf ne kadar çokk geçmiş olsuunn msj yazdım yaa :çok üzgünüm: hasta olmasınn kimsee yaa senağlama

iyiakşamlar meran tatlım naber nisanla tamer nasıllar 2008 ekim anneleri çookkk boşşşş kalmış gene
fatoş sizede geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir

mrb cnm :çok üzgünüm: canım sıkıldı yaa o kadar çok geçmiş olsun yazdım kii :çok üzgünüm:
nisanla tamer iyiler...tamerin üstten dişler gelio o yüzden gün içinde biraz ateşi çıkıo ama kendiliğinden düşüo...burda havalar iyice ısındı tamerde kilolu bi bebek hemen terliyor sıkılıyor :çok üzgünüm: yaz zor geçecek klima açıyoruz ama zor yinede :çok üzgünüm:

seninkiler napıoo kızın dudağıı nasıll olduu :delphin:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar şöyle bir bakınayım dedim hasta bebişleri okudum çok üzüldüm hepsine çok çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşirler

merancım 7kilo mu verdin maşallah sana tebrikler valla alkisalkisalkis
darısı başıma bende 71im şuan bi 4-5kilo daha gitse yeter şimdilik ama ben yemeğe devam ediom emzirdiğim için :1no2:

canım çok geçmiş olsun ya.millet sakınmıyo onun için bişey olmuyo sen sakındıkça daha çok oluyo canım.neyse allahtan çabuk farketmişsinde yoksa çocukcağızı iyi hasta ederdi dizanteri.kıyamam ben yakışıklı kuzucuğumuza.arkadaşıyla :1hug:sizi acil şifalar canım

Gunaydin kizlar dun gelemedim hic annemlere gittm annem evlerini parke yaptirmis yormus kendini bayigi dunde ben gittim temizlik yaptim aksama dogruda babamizin is yerine geldik bi kac saat durduk hacer bayildi tabi komsu esnaflar hep hediyeler verdi haceri kucagina alan dukkanindan bi hediye veriyo eline oyuncak koleksiyonumuz oldu ee babasida uzerine cicler giydirdi dukkanin altii ustune getirid kucagaimizda uzaniyo askidakileri alip alip yere atiyo cok sirin gelen her musterinin ardindan bay bay yapiyo eger oraya bi alisirsa yandik hergun arkalarinda aglar bende gidecem diye sizle naptiniz bi gecmise bakiyim cok killtmamissiniz isler kesat galiba

Back
X