2008 Ekim Anneleri

cok moralim bozuk mafoldumben kültür sonucmuzu aldık ve maalesef enfelsiyon gene cıkmıs.sonda takıldı kuzuma mafoldumben cok ağladı yavrum mafoldumben o ağladı ben ağladım bi ara bayılıcam sandım mafoldumben cok zor sokmus sondayı doktor..işin kötü yanı cemrede yapısıklık cıkmıs..vajina girişinde zar olusmus mafoldumben offfff allahım beterinden korusun :Saruboceq: eğer bundada enfelsiyon cıkarsa ileri tetkik yapılıcak mafoldumben sintigrafi falan cekilicekmiş.ışın verilicekmiş mafoldumben allahıum yardımcımız olsun :Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım yaa:teselli:Allah beterinden saklasın.inşaallah bunda enfeksiyon geçerde ışına falan gerek kalmaz
merhabalar hanımlar biz bugün doktora gittik daha odaya girer girmez gülçe doktorun kucağına atladı masında ne var ne yok hepsini yere atıp bi güzel kağıtları yırttı doktor amcası bi elinde gülçe öbür elinde reçete zorla ilaç yazdı veeee ne kadar hareketli sen bu çocukla hiiç kilo almazsın işte dedi aaama benim canım sıkıldı yaaa bir sürü çocuk vardı orada vee hepsi annesinin kucağında akıllı akıllı oturup etrafı seyrediyordu bizim hanım da bi oraya atlıyo bi öbür tarafa popomuzun üstüne oturamadık hiç canavar gibi bişeydi herkes çocuğunu bıraktı bununla ilgilendi bu arada asıl doktora gitme sebebimiz kulaktı vee kulağın zarında bişey yokmuş sadece dışında biraz akıntı varmış o da kesinlikle yatar durumda biberon verme dedi kilomuza gelince 8 kilo olmuş tam 25. persentilde kilosu düşük ama bu kadar harekete iyi bile dedi işte böyle idrar kültürünü de veremedik bulunduğum ilçede yapılmadığını söyledim orda da daha önce yaptırmıştım bu defa kaynamış suyla silip sonra tahlil ver dedi ama bunu evin dışında uygulayamayacağım için vermedik zaten artık çişi hiç kokmuyo o yüzden de vermedik
maaşallah şevvale hareketli bebek evde bir şekilde idare ediliyorda dışarı çıkınca tam kepazelikkaydirigubbakcemilefeyzada öyle kıvrıla kıvrıla bir hal oluyor kucağımda
bu arada ohh ohh maşallah kilolar gidiyo üç beş.benimkiler çookk sevdi beni yapıştı valla.hamile kaldığımda 65tim doğuma giderken 75 tim.eve geldiğimde 69 dum.şimdiiiiiiiii 73 üm yani yeniden doğurabilirimkaydirigubbakcemile3giyecek bişey de bulamıyorum az daha ıkınsam 75 olacam.hem de hiç ekmek yemiyorum 1 aydır.ama spor lazım sanırım.kısacası kızlar depresyoooonn daayımm sanırımm.kilolar bi yandan yavruyu nasıl bırakacam derdi kıyafetim yok en önemlisiii benim bir hödüğüm varrrmafoldumben
al bendende okadarlaelaelaelaelae78le doğum yaptım 75 kiloyum şimdi.yaz gelince yürüyecektim güüüyaaaama nerde bu sıcakta oda zor.diyet hiç yapamam Allah sonumuzu hayır etsin
sağol canım ya.kızlar siz makarna veriyo musunuz dr umuz başla dedi ama şevvale kuru geliyo domatesle yaptım biraz daha ıslak oldu.yoğurtla denedim yemedi yoğrdu sade yiyo bişey katsam yemiyo yoğurdu.yağ koyuyo musunuz makarnaya

makarnayı nasıl veriyorsun sadece haşlıyormusun

evet ya artık ben de makarna,köfte falan vermek istiyorum.geçen köftenin içinin yumuşak yerini verdim.fare dişleriyle yedi canımın içi.ama kızartmıştım.ızgaramız yok elektirikli ızgara almam lazım geliii kızlar

naber kızlar.biz 2 gün önce kontrole gittik.eylül 7.600 gr.boyu da 68 cm.kafa çevresi 42 cm .kilosu düşük ama kafanıza takmayın dedi.kulaklarının içinde çok ince tüy olduğu için kaşınıyo dedi.vajinasına baktı.ortasındaki bölgeyi sık sık kontrol et yoksa orası yapışır gözünden kaçar ve ilerki yaşlarında ameliyat olması gerekir dedi.yatarken mutlaka milupanın 7 tahıllısını ver çünkü bebekler saat 3 de büğüme hormonu salgılarlar.yani gece büyürler o yüzden tok olması gerekiyo tahıllar da bunun için çok iyi olur dedi.işte böle.Allah'ıma şükür hırıltısı boğazındanmış.genzi akıyo balgam sökücü verecem dedi.şükürler olsun hiç bi aksilik yok.bol bol sebze ver.lifli gıdalar ver dedi.kabızlığı için pınarın ilk adım sütünü al 1 nescafe fincanı süte 2 tatlı kaşığı yulaf unu koy muhallebi yap çok iyi gelir dedi.şükür kabızlığı da bitti.muzu kesince.asla ithal muz verme,yerli küçük muzlar var ya onlardan ver dedi.

ohhh iyi maşallah eylülümüzede çok şükür.nolur hiçbiri hasta olmasın zaten.çok zor büyüyorlar bide hastalık olunca dahada zor çünkü.alkisalkisalkis

teşekkür ederim zeynepcim.çok doğru söylüyosun.bebeklerimizin hiç biri hasta falan olmasın.Allah'ım hasta meleklerimize de acil şifalar versin inşallah.

makarnayı haşlıyorum içine domates doğruyorum ocakta domatesler ezilene kadar çeviriyorum biraz da zeytin yağı koyuyorum.tereyağına cesaret edemedim.sadece tereyağından azcık kahvaltısına koyuyorum.eylülcüm maşallah şevvalde dah yeni 8 kilo oldu ama gören tombik diyo:) nasıl oluyo anlamadım.ben de köftenin iç kısmını veriyodum.löpür löpür götürüyo.balığı bi yiyo sormayın .tevuk balık 1 numaralı yemeği.hemde hani sadce çatalla eziyom dişleri yok nasıl çiyniyo ben de şaşırıyorum

makarnayı haşlıyorum içine domates doğruyorum ocakta domatesler ezilene kadar çeviriyorum biraz da zeytin yağı koyuyorum.tereyağına cesaret edemedim.sadece tereyağından azcık kahvaltısına koyuyorum.eylülcüm maşallah şevvalde dah yeni 8 kilo oldu ama gören tombik diyo:) nasıl oluyo anlamadım.ben de köftenin iç kısmını veriyodum.löpür löpür götürüyo.balığı bi yiyo sormayın .tevuk balık 1 numaralı yemeği.hemde hani sadce çatalla eziyom dişleri yok nasıl çiyniyo ben de şaşırıyorum

Merhaba, bebeğin tam olarak kaç aylık oldu? Biz daha çorbasına kıyma ve tavuk eklemeye yeni başlıycaz.

Biraz yardım isityorum, bebek için aldığınız kıyma veya tavuğu ne kadar alıyordunuz? Nasıl pişirip nasıl saklıyordunuz ?

selam kızlar..zemuszemus sabahları yanıyozz hele benim eve öğlene kadar güneş her odadan doğuyo maşallah..mafoldumben 1 den sonra serinliyor.klimayı sabahtan öğleye kadar açıyom sonra kapatıyom.. akşam üzerleride elayı da alıp dolaşıyoz gezdiriyoz.. bu sıcaklar antalyanın çekilebilir sıcakları.. temmuz ve ağustosu düşenemiyorum. zaten yakın zamanda da kaçıyom bende. önce anneme sonrada allah büüyük bakalım bir şeyler düşünüyoz ama...kaydirigubbakcemile4

dün sivrsinek için bileklik almaya çıkmıştım. bir eczaneye sordum. o bileklikler kaldırılmış bakanlık onay vermemiş yakında det..nn marka varya o bebekleri için çıkartıyormuş onaylı.. almayı dşüneler için yazayım dedim.a.s

bir de daninonun küp şeklinde hani peynir olanları var ya. taze peynir. ondan aldım geçen gün. burda biri demişti veriyorum diye. bugün verdim güzelce anamm bir baktım üzerinde şeker ilave edilmiştir 1 yaşından sonra tüketilmesi tavsiye edilir yazıyo.. ama küçücük yazmışlar:çok üzgünüm:. neyse allaha emanet artık. inşallah bir şey olmaz. yalnız bu peynir elma armut püresi ilaveliydi..

valla mı kız unutuldum demek off off al bi sebep dahamafoldumbensağol ibolyacım çok şükür bişey olmadıı.ya bu arada dişlik ne ne işe yarıyo.yusufun dişi çıktı mı?

yok kız unutulurmusun sitem ediyom sana gelmiyon diye, yavrum bizim burlarda çocuğun dişi çkınca dişlik yaparlar, içinde bğday oluyodu kanımca, soora haşlanmış mısır oluodu, soora bişeler oluodu işte fisfisfis ilk dişimizi geçen hafta salı gün çıkardık anacım facialı bi şekilde, -tatlicadiarzu-
teşekkür ederim leylacım aynen valla hep biz hep biz biraz becerikli olsalar nolur kii.bi de akşam bana diyoki sanki çocuk bakmak çok zor ne var yedi içir uyut ayy çıldıracaammm :mymeka:

o zaman bigün akşama kadar o bksın bakam sadece yedir içir uyutmuymuşkötükedihüso benimki öle demiyo saolsun, hafta sonları o baktığı içün anlıyo halimden :jeyyar:
yaa sizler daha tecrübelisniz biz ek gıdaya yeni geçtik ya bugun yoğurtlu çorba yaptım üzerine nane koysam bişey olurmu acaba?

bişi olmaz anacım verebilirsin, ben ara sıra veriyom, ama olduğğu gibi çıkıyo mokundankaydirigubbakcemile3
sağol canım ya.kızlar siz makarna veriyo musunuz dr umuz başla dedi ama şevvale kuru geliyo domatesle yaptım biraz daha ıslak oldu.yoğurtla denedim yemedi yoğrdu sade yiyo bişey katsam yemiyo yoğurdu.yağ koyuyo musunuz makarnaya

ben çorbaının içine karıştırrdım anacım hiç ayrı vermedim, meyve püresiylen çorbasına her daim zeytinyağ koyarım ben, yoğurda da her gün yarım muz eziyom, diğer yarımı da meyve püresine ezip koyyom, günde 1 muz yiyoz kabız olmadık, sanırım yağ kullandığımdanCADIARZU
naber kızlar.biz 2 gün önce kontrole gittik.eylül 7.600 gr.boyu da 68 cm.kafa çevresi 42 cm .kilosu düşük ama kafanıza takmayın dedi.kulaklarının içinde çok ince tüy olduğu için kaşınıyo dedi.vajinasına baktı.ortasındaki bölgeyi sık sık kontrol et yoksa orası yapışır gözünden kaçar ve ilerki yaşlarında ameliyat olması gerekir dedi.yatarken mutlaka milupanın 7 tahıllısını ver çünkü bebekler saat 3 de büğüme hormonu salgılarlar.yani gece büyürler o yüzden tok olması gerekiyo tahıllar da bunun için çok iyi olur dedi.işte böle.Allah'ıma şükür hırıltısı boğazındanmış.genzi akıyo balgam sökücü verecem dedi.şükürler olsun hiç bi aksilik yok.bol bol sebze ver.lifli gıdalar ver dedi.kabızlığı için pınarın ilk adım sütünü al 1 nescafe fincanı süte 2 tatlı kaşığı yulaf unu koy muhallebi yap çok iyi gelir dedi.şükür kabızlığı da bitti.muzu kesince.asla ithal muz verme,yerli küçük muzlar var ya onlardan ver dedi.

ule kilonuz bizi geçmiş yav maşallah size :nazar:
Merhaba, bebeğin tam olarak kaç aylık oldu? Biz daha çorbasına kıyma ve tavuk eklemeye yeni başlıycaz.

Biraz yardım isityorum, bebek için aldığınız kıyma veya tavuğu ne kadar alıyordunuz? Nasıl pişirip nasıl saklıyordunuz ?

yavrum ben bi kilo kıymayı 5 defa çektirdim, daha doğrusu ben bebeğime vercem 3 defa falan çekermisiniz dedim adam 5 defa çekip verdi, ceviz büyüklüünde streçledim, tavuğu da haşladım havanda ezdim onu da aynı şekilde streçledim, suyunu da buz kalıplarına koydum, dönüşümlü olarak çorbalarına koyuyorum, geçenlerde de somon aldım onu dilimledim yine streçleyip koydum ama daha balık vermedim, gün aşırı balık yağı alıyoruz zaten, bi de 8. ayını bekledim, kıymayı çiğ koymuştum onu önce haşlıyorum sonra içine mercimek pirinç irmik vs bi tanesini koyuyorum, ardından biraz patates biraz da kabak ekliyorum haşlıyorum, pişince blenderden geçiriyorum, bebe ekmeeğu ufalıyorum kaseye, çorba piştikten snra azık zeytinyağ ilavev ediorum, kaseye boşaltıyorum o şekil yediriyorum

selam kızlar..zemuszemus sabahları yanıyozz hele benim eve öğlene kadar güneş her odadan doğuyo maşallah..mafoldumben 1 den sonra serinliyor.klimayı sabahtan öğleye kadar açıyom sonra kapatıyom.. akşam üzerleride elayı da alıp dolaşıyoz gezdiriyoz.. bu sıcaklar antalyanın çekilebilir sıcakları.. temmuz ve ağustosu düşenemiyorum. zaten yakın zamanda da kaçıyom bende. önce anneme sonrada allah büüyük bakalım bir şeyler düşünüyoz ama...kaydirigubbakcemile4

dün sivrsinek için bileklik almaya çıkmıştım. bir eczaneye sordum. o bileklikler kaldırılmış bakanlık onay vermemiş yakında det..nn marka varya o bebekleri için çıkartıyormuş onaylı.. almayı dşüneler için yazayım dedim.a.s

bir de daninonun küp şeklinde hani peynir olanları var ya. taze peynir. ondan aldım geçen gün. burda biri demişti veriyorum diye. bugün verdim güzelce anamm bir baktım üzerinde şeker ilave edilmiştir 1 yaşından sonra tüketilmesi tavsiye edilir yazıyo.. ama küçücük yazmışlar:çok üzgünüm:. neyse allaha emanet artık. inşallah bir şey olmaz. yalnız bu peynir elma armut püresi ilaveliydi..

hee meran veriyom dediydi o daninolardan galiba, anam bura bile kaynıyo antalya nasıldır düşünemiyorum yaa, balkon boydan boya örtüylen kapandı, öle olmasa kavrulacaz -tatlicadiarzu-

bende girayın doktoruna sordum sinek için hepsi boş para için üretilmiş gereksiz,çocuğu siz kollayın gerisi boş dedi canım.
allah yardımcınız olsun İstanbul bile yanıyo ve kuzum dalıp uyuyamıyo bile ya.iyki biz bunları sonbaharda doğurmuşuz yaz bebelerinin işi çok zor gerçekten:olmaz:

herkeslere merhaba,
öncelikle dün geçmiş olsun mesajı yazan herkese çoook teşekkür ederim..çok fazla olduğu için alıntı yapmadım ama okudum.teşekkür ederim.sanki ilaçlar biraz fayda edecek giibi..oğluşun kakasının kokusu ve kıvamı değişiyo.önceden kaka yaptığında daha altını açmadan tüm oda kokuyodu.:sinifsinif:.altını alırken çok keskin bi koku oluyodu bazen zor dayanıyodum.:sinifsinif:.2-3 gündür kakasında hiç koku falan yok.özellikle eğilip kokluyomkaydirigubbakcemile3kokusuz ve kil gibi kıvamı..acaba mikroplardan falanmı öyle kokuyodu kiii:uhm:yavrum yaa,uyurkende daha az ağlıyo sanki.

ya bu velet beni yürüyen bi meme olarak görüyo artıkkaydirigubbakcemile3bu aralar sık sık memmee diye üstüme saldırıyo..uykusu gelince de meme emerek uyumak istiyo(her seferinde) bugün bi işim için yatak odasına girdim..yağızı da yürütecine koydum koridorda beni arıyokaydirigubbakcemile4çaktırmadan kapıyı kapadım bakalım napcak diye..anam bu memmeee memmeee diye diye tüm odaları gezdi.:roflol:.beni aradı..sonra yatak odasına geldi baktım ağlamaya başlıyo açtım kapıyı,aldım hemen..tişörtümü çekiştiriyo..emzirdim anam nasıl zevk alıyo adam.sigara tiryakisi gibi meme istiyo..benide yürüyen kocaman bi meme olarak görüyo sanırsam.:umursamaz:.bi ara anne diyodu şimdi yok..varsa yoksa memmeesırnaşık şeysırnaşık şey

niye kimse yok yaaaa:gitme:
anam tek başıma hemide bu saatte burda:umursamaz:neyse canım sıkıldı kaçtım ben,ablam bende kalcak bu akşam mutfağa gidip mama yapim birazcokacimcoook
çok tenhalaştı buralar çoook:a015:

ya kızlar biz ek gıdaya geçtiğimizden beri memeyi günde 4 defa falan ver,iyorum.tok oluyo.2 saatte bir besliyorum ama uyumaya geçerken eskiden memede uyuyodu şimdi yalancı emzikle uyuyo.yanlış mı yapıyorum acaba:uhm:artık memeyi aramıyo bile.bugünlerde sık sık emzirsem mi ne diyosunuz?

cok moralim bozuk mafoldumben kültür sonucmuzu aldık ve maalesef enfelsiyon gene cıkmıs.sonda takıldı kuzuma mafoldumben cok ağladı yavrum mafoldumben o ağladı ben ağladım bi ara bayılıcam sandım mafoldumben cok zor sokmus sondayı doktor..işin kötü yanı cemrede yapısıklık cıkmıs..vajina girişinde zar olusmus mafoldumben offfff allahım beterinden korusun :Saruboceq: eğer bundada enfelsiyon cıkarsa ileri tetkik yapılıcak mafoldumben sintigrafi falan cekilicekmiş.ışın verilicekmiş mafoldumben allahıum yardımcımız olsun :Saruboceq:

tatlım yaaa çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin beterinden korusun:Saruboceq:
bizim canımız yandı kuzumunki nasıl yanmasın..rabbim yardım etsin :teselli:

canım benim çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin cemremize:Saruboceq:saçlarının teline zarar gelse içimiz acıyo:çok üzgünüm:rabbim dermansız dert vermesin hepsini atlatır minik prenses inşallah
:Saruboceq:
sonda çok can yakıyomuş,herkes öyle diyo,benim çocuk çıktıktan sonra takıldı o yüzden hiç hissetmedim belden aşağısı uyuşuk olduğu için.bi daha sezaryen olusam yine aynı şekilde olmasını isticem..

aslında benimde canım çok sıkkın.bizimde 2-3 aylıkken kakasında mikrop çıkmıştı ya,o yine tekrarlamış:çok üzgünüm:ya da tam geçmedi..o zamanlar sıvı ve mukusluydu kakası ama şimdi gayet normal görünüyo.geçenlerde farkettim kakası normal ama içinde sümüksü yapılar vardı.yediklerinden herhalde dedim:uhm:pazar sabahı 7 de yaptı kakasını hemen eşimi uyandırıp hastaneye gönderdim..malesef yine var.dizanteri başlangıcı diyo dr.ama nette bakıyorum kanlı,mukuslu ishal diyo belirtisinde.iyi de yağız ishal de değil.:1no2:Allah'a şükür kan da yok..demişki eğer mama kaşığını çeşme suyuyla yıkayıp kurulamadan bile mama yedirseniz bu olur:1shok:apartman bebek dolu,dün hepsinin annesine sordum..bebeklerini çeşme suyuyla yıkıyolar.hiç bişey yok..ben herzaman içme suyuyla yıkıyorum yağızıbenneyaptımkiherşeyini yıkayıp eline veriyorum.hatta çok dikkat ediyorum diye kızıyolar bile bana.nerden oldu bu hiç anlamadım..büyük ihtimalle sürekli ağlaması ve uyumaması da bundanmış yavrumun.inşallah 10 günlük bi tedavimiz var,ondan sonra düzelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sizede geçmiş olsun güzelim yaaa..ne kadar dikkat etsekte olucağı varsa oluyo ihmalle alakası yok ben onu anladım

slmmmmmmm kızlarrrrr ben geldüümmmm.ayyyy çoookk mutluyum ve de heyecanlandım.çok özlemişim sizi burayı.1 aydır internetimiz yoktu.bağlanır bağlanmaz soluğu aldım KK da :enbuyukkk:biraz geçmişi okudum bebişler hastaymış çookk geçmiş olsun.oyy cemreme sonda takılmış uşş yavrumm rabbim acılarını hafifletsin inşallah.
bizi soracak olursanız şevval sena da tık yok ne diş çıkardı ne sürünüyo ne emekliyo ne de oturuyo.bu aylarda hepsini yapması lazımmış tabi diş geç kalabilir de ne bilem bizim kız tembelll işte. buarada çok üzgün ve tedirginim pazartesi seminere başlıycam artık rapor alma hakkım kalmadı.şevvali kayınvalideme bırakacam ya bırakmak değilde kimsede durmuyo.biri kucağına alsa hemen ağlıyo.hem de nasıl ağlama önce dudaklarını büzüyo sonra koyveriyo içini geçire geçire hiç susmadan ağlıyo.napcam yaa.mafoldumbengeçende hastaneye gitmştim kendi raporum için inanaın ben gelene kadar kıyametler koptu.hıçkırdıkça daha da ağlıyo oofffffff yaa yabani olacak dediydilerde çok kızmıştım cidden öyle olacak galiba.işin kötüsü babası ve benden başkası da susturamıyo çooookk üzgünüm ya:çok üzgünüm:haa buarada unuttum şevvali yataktan düşürdük.benim hödükle yatak odasında yatakta oynaşıyolardı bunlar.ben de bıraktım onları biraz tv ye bakıyodum.neyse bi 15 dk sonra -ben uyuycam gel al diye seslendi bana-ben de gelecem dedim.10 dk geçti geçmedi tam kapıyı açtım küüüüüüüüüüttt çocuk yüz üstü yerde nasıl çığlık atarak ağlıyo 1 saat sakinleşmedi.yaaa sen niye yan tarafına yastık koymuyon ben her an yanlarına mutlaka bişey koyarım.güvendim ne bilecem çocuğu ölee bırakıp uyuyacağını.suçç benimmiş gelip almamışım da o söylemişte vs vs..daha ona güvenirmiyim her fırsatta onda olsa bile kontrol ediyorum.ayy o ağlıyo ben ağlıyorum.hiçç uyuymadım onu da uyutmamaya çalıştım ama pes etti yavrum.çookk şükür rabbim korudu da bişey olmadı.uffffff ammada uzattım galiba.neyse canlarım görüşürüzzz:gitme:

geçmiş olsun canım..ne kadar dikkat etsekte çok hareketlendiler düşe kalka büyücekler napalım Allah beterinden saklasın üzülme:teselli:

ya kızlar biz ek gıdaya geçtiğimizden beri memeyi günde 4 defa falan ver,iyorum.tok oluyo.2 saatte bir besliyorum ama uyumaya geçerken eskiden memede uyuyodu şimdi yalancı emzikle uyuyo.yanlış mı yapıyorum acaba:uhm:artık memeyi aramıyo bile.bugünlerde sık sık emzirsem mi ne diyosunuz?

canım çok mu sık beslionki:uhm:

herkse ii dilekleri için duları için sonsuz teşekkürler :çok üzgünüm: allah razı olsun hepinizden :çok üzgünüm: bi yeri iileştirelim derken baska bi yerden hastalanıo kuzum.şimdide dünden beri 38 buculk atesle yanıoo kuzum mafoldumben hemen gecen verdiği suruplara basladım.ibufen ve katarin..onşarı içince 37 ye düşüo atesi.öksürüğü ve hapsurması var :çok üzgünüm: allahım sen koru /esirge :Saruboceq: dişlerine baktım ama daha bşi yok gibi benneyaptımki gece sadece cıtcıtlı kolsuz badisiyle yatırıyorum kızımı..üstünede yorganından nevrsimini cıkardım tek nevresim örtüyorum.olur gece uyurum falan allah korusun atesi yükselmesin dedim.ama şimdide üşütmekten korkuyorum :çok üzgünüm: kızlar yanlızım tekim bi danısacağım soracağım kimse yok :çok üzgünüm: bak bakiim atesi cok mu yoksa bana mı ööle gliyor diyebileceğim kimse yook mafoldumben cok bunaldım cok sıkıldım delirmek üzereyim mafoldumben kızımın hastalığı bi yandan caresizliğim bi yandan yanlızlığım bi yandan mafoldumben

herkse ii dilekleri için duları için sonsuz teşekkürler :çok üzgünüm: allah razı olsun hepinizden :çok üzgünüm: bi yeri iileştirelim derken baska bi yerden hastalanıo kuzum.şimdide dünden beri 38 buculk atesle yanıoo kuzum mafoldumben hemen gecen verdiği suruplara basladım.ibufen ve katarin..onşarı içince 37 ye düşüo atesi.öksürüğü ve hapsurması var :çok üzgünüm: allahım sen koru /esirge :Saruboceq: dişlerine baktım ama daha bşi yok gibi benneyaptımki gece sadece cıtcıtlı kolsuz badisiyle yatırıyorum kızımı..üstünede yorganından nevrsimini cıkardım tek nevresim örtüyorum.olur gece uyurum falan allah korusun atesi yükselmesin dedim.ama şimdide üşütmekten korkuyorum :çok üzgünüm: kızlar yanlızım tekim bi danısacağım soracağım kimse yok :çok üzgünüm: bak bakiim atesi cok mu yoksa bana mı ööle gliyor diyebileceğim kimse yook mafoldumben cok bunaldım cok sıkıldım delirmek üzereyim mafoldumben kızımın hastalığı bi yandan caresizliğim bi yandan yanlızlığım bi yandan mafoldumben

tatlım yaa üzülme derdi veren rabbim dermanınıda verir..çok bunaldın anlıorum seni ama sabret tatlım yaaa:teselli: niye yanlızsın hödükün yokmu yanında:uhm: yakın olsak ben gelirdim yanına:çok üzgünüm:

canım allah beterinden korusun.sıkma canını haklısın ama az kaldı sende anneciğine kavuşacaksın allahın izniylea.s

geçmiş olsun canım..ne kadar dikkat etsekte çok hareketlendiler düşe kalka büyücekler napalım Allah beterinden saklasın üzülme:teselli:

sağol canım aynen öyle Allah korusun meleklerimizi:Saruboceq:

celen bunaldın çok sabret canım artık bizim işimiz sabır.rabbim meleğine şifa versin inşallahh.üzülme canım ya biz yalnızsakta her işi başarırız evelalah.çünkü artık bir adımız daha var ANNE...sen güçlü bir annesin canım Allah ım yardım edecek sana dualarım seninle ve cemreyle:Saruboceq:

Back
X