çok geçmiş olsun canım yaa:teselli:Allah beterinden saklasın.inşaallah bunda enfeksiyon geçerde ışına falan gerek kalmazcok moralim bozuk mafoldumben kültür sonucmuzu aldık ve maalesef enfelsiyon gene cıkmıs.sonda takıldı kuzuma mafoldumben cok ağladı yavrum mafoldumben o ağladı ben ağladım bi ara bayılıcam sandım mafoldumben cok zor sokmus sondayı doktor..işin kötü yanı cemrede yapısıklık cıkmıs..vajina girişinde zar olusmus mafoldumben offfff allahım beterinden korusun :Saruboceq: eğer bundada enfelsiyon cıkarsa ileri tetkik yapılıcak mafoldumben sintigrafi falan cekilicekmiş.ışın verilicekmiş mafoldumben allahıum yardımcımız olsun :Saruboceq:
maaşallah şevvale hareketli bebek evde bir şekilde idare ediliyorda dışarı çıkınca tam kepazelikkaydirigubbakcemilefeyzada öyle kıvrıla kıvrıla bir hal oluyor kucağımdamerhabalar hanımlar biz bugün doktora gittik daha odaya girer girmez gülçe doktorun kucağına atladı masında ne var ne yok hepsini yere atıp bi güzel kağıtları yırttı doktor amcası bi elinde gülçe öbür elinde reçete zorla ilaç yazdı veeee ne kadar hareketli sen bu çocukla hiiç kilo almazsın işte dedi aaama benim canım sıkıldı yaaa bir sürü çocuk vardı orada vee hepsi annesinin kucağında akıllı akıllı oturup etrafı seyrediyordu bizim hanım da bi oraya atlıyo bi öbür tarafa popomuzun üstüne oturamadık hiç canavar gibi bişeydi herkes çocuğunu bıraktı bununla ilgilendi bu arada asıl doktora gitme sebebimiz kulaktı vee kulağın zarında bişey yokmuş sadece dışında biraz akıntı varmış o da kesinlikle yatar durumda biberon verme dedi kilomuza gelince 8 kilo olmuş tam 25. persentilde kilosu düşük ama bu kadar harekete iyi bile dedi işte böyle idrar kültürünü de veremedik bulunduğum ilçede yapılmadığını söyledim orda da daha önce yaptırmıştım bu defa kaynamış suyla silip sonra tahlil ver dedi ama bunu evin dışında uygulayamayacağım için vermedik zaten artık çişi hiç kokmuyo o yüzden de vermedik
al bendende okadarlaelaelaelaelae78le doğum yaptım 75 kiloyum şimdi.yaz gelince yürüyecektim güüüyaaaama nerde bu sıcakta oda zor.diyet hiç yapamam Allah sonumuzu hayır etsinbu arada ohh ohh maşallah kilolar gidiyo üç beş.benimkiler çookk sevdi beni yapıştı valla.hamile kaldığımda 65tim doğuma giderken 75 tim.eve geldiğimde 69 dum.şimdiiiiiiiii 73 üm yani yeniden doğurabilirimkaydirigubbakcemile3giyecek bişey de bulamıyorum az daha ıkınsam 75 olacam.hem de hiç ekmek yemiyorum 1 aydır.ama spor lazım sanırım.kısacası kızlar depresyoooonn daayımm sanırımm.kilolar bi yandan yavruyu nasıl bırakacam derdi kıyafetim yok en önemlisiii benim bir hödüğüm varrrmafoldumben
sağol canım ya.kızlar siz makarna veriyo musunuz dr umuz başla dedi ama şevvale kuru geliyo domatesle yaptım biraz daha ıslak oldu.yoğurtla denedim yemedi yoğrdu sade yiyo bişey katsam yemiyo yoğurdu.yağ koyuyo musunuz makarnaya
makarnayı nasıl veriyorsun sadece haşlıyormusun